رفتن به مطلب

بد وسخت روشن شدن سیستم

zammaz
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

باسلام خدمت دوستان

من چند روز پیش یک عدد cpu مدل i5-3570 به همراه یک عدد رم 8 گیگ دست دوم  خریدم از همون روزی که این قطعاتو  رو سیستمم گذاشتم سیستمم  مشکل پیدا کرده و تا حالا به همچین موردی بر نخورده بودم

وقتی دکمه روشن شدن  کامپیوتر  میزنم فن پاور به مدت 1 الی 2 ثانیه روشن میشه و به همراه اون فن cpu  فن گرافیک و نور زیر موس و لامپ های صحفه کلید روشن میشن اما بعد 2 ثانیه انگار سیستم  خاموش میشه  و بعد سیستم 1 ثانیه خاموش میشه و  دوباره  خودش روشن میشه انگار که تند تند ریستارت میشه    و بعد از 8 تا 11 بار که این اتفاق میفته سیستم دیگه کامل روشن میشه و ویندوز  میاد بالا.مشخصات  سیستمو که میزنی به درستی میزان رم و  cpu  رو نشون میده و به همین خاطر احتمال این که cpu  رم مشکلی داشته باشن کمه

میشه مال پاورم باشه که نیرو مورد نیاز سیتمو با افزایش قطعات قویتر نمیتونه جبران کنه؟؟ یا ربطی نداره و مال قطعات دیگر سیستممه مثل مادربرد سی پی یو .گرافیک و.... این سیتمو حدود 4 سالی میشه گرفتم و تا به امروز بدون کوچیکترین مشکلی  درست بودو و جواب میداد اما چند روزی میشه به این مشکل بر خوردم.

اگه مشخصات کامل سیستمو خواستین بهتون میگم

ممنون میشم کمکم کنین و بگین مشکل از کجاست؟؟

سپاس فراوان

لینک به دیدگاه

رم 8 رو به تنهایی ر سیستم قرار دادید یا در کنار رم های قبلی استفاده می کنید ؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

رم 8 رو به تنهایی ر سیستم قرار دادید یا در کنار رم های قبلی استفاده می کنید ؟؟؟

سلام.این کارو کردم یه دفعه رم قبلیمو گذاشتم به تنهایی و یه دفعه هم رم جدیدو  اما در هر 2 صورت به همین مشکل برخوردم

لینک به دیدگاه

رم قبلیم کینگ مکس 4 گیگ باس 1300 بود.رم جدید adata 8 گیگ باس 1600 هسته

لینک به دیدگاه

پاور سیستم رو اگر ذکر ممنون میشم

اگرچه با توجه به اختلاف حجم و باس و احتمالا از نظر CL هم متفاوت خواهند بود دلیل این ریست شدن های مکرر و سپس بالا امدن سیستم میتونه این باشه که سیستم در تلاش برای یافتن نقطه مشترک هست تا رم ها در کنار هم کار کنند

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، farshid0018 گفته است :

پاور سیستم رو اگر ذکر ممنون میشم

اگرچه با توجه به اختلاف حجم و باس و احتمالا از نظر CL هم متفاوت خواهند بود دلیل این ریست شدن های مکرر و سپس بالا امدن سیستم میتونه این باشه که سیستم در تلاش برای یافتن نقطه مشترک هست تا رم ها در کنار هم کار کنند

من هم به همین مورد مشکوک بودم

اما گویا در حالت تکی هم مشکل وجود داره

................

استارتر گرامی مدل دقیق مینتون چیه ؟؟؟

لینک به دیدگاه

فن cpu رو در بیار دوباره صحیح بزن جا ببین چه اتفاقی میوفته. با یه پاور دیگه هم تست کن
پاور رو هم رو 0 بزار و سیستم روشن کن تا برقش خالی شه و دوباره روشن کن.

clear cnos هم بکن

ویرایش شده توسط Milad_Bm
لینک به دیدگاه

سلام.

مشخصات کامل سیستم.مادربرد asus p8 h61 usb3

cpu :i5-3570

رم:رم قبلیم کینگ مکس 4 گیگ باس 1333........جدید adata  باس 1600.گیگ 8. هر دوتاشونم ddr3

گرافیک :xfx GT 520

پاور:گرین330 وات مدل GP 330 A_HE

هارد هم 500 گیگ......یه دی وی دی رایترم هم رو سیستم هسته

.فن سی پی یو رو هم کامل در اوردم و سی پی یو رو دوباره در اوردم و دوباره جا زدم .کابل پاورو از سیستم کندم باطری مادربردم برداشتم و دکمه روشن وخاموش سیستمو 10 ثانیه نگه داشتم تا برق مادربرد کامل از بین بره تا مادربرد ریست کامل بشه اما باز هم درست نشد

لینک به دیدگاه

درود

منم حدودا دو ماه پیش به همین مشکل برخوردم! که متوجه شدم مشکل از دکمه استارت کیسه! اگه مال شما دقیقا بعد از تعویض قطعات پیش اومد که احتمالا مشکل جای دیگس ولی اگه بعد یه مدت پیش اومده احتمالش هست از دکمه استارت کیس باشه! یه تست بزنید :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

به احتمال زیاد یا رمها ایراد دارن یا با مادربرد سازگار نیستن. شما با یه رم دیگه و مارک دیگه امتحان کنین.

لینک به دیدگاه

سلام.پس بیشترین احتمال مشکل بخاطر رم ها هسته؟یعنی رم  جدید بزارم درست میشه؟ولی من رم قبلیمم به تنهایی گذاشتم رو سیستمم اما بازم به همین مشکل  برخوردم

لینک به دیدگاه

https://www.asus.com/Motherboards/P8H61USB3/

Dual-Channel DDR3 1333 / 1066MHz support

The motherboard supports DDR3 memory that features data transfer rates of 1333 / 1066 MHz to meet the higher bandwidth requirements of the latest 3D graphics, multimedia, and Internet applications. The dual-channel DDR3 architecture enlarges the bandwidth of your system memory to boost system performance

لینک به دیدگاه

دوست عزیز منم قبلا وقتی یه رم جدید خریده بودم برای سیستمم با این مشکل روبه رو شدم البته سیستم بنده بعد 20 دقیق از روشن شدن هم خود به خود ریستارت میشد

من اون  زمان یه رم چهار باس 1600 رو کنار یه رم باس 1333 گذاشته بودم و مادربردم هم باس 1333 بود

در اخر مجبور شدم که باتری مادربردو عوض کنم و سیستم رو  ریستارت سخت افزاری کنم  بعدش مشکلم حل شد

قیمت باتری زیاد نیست شما یه تست کن شاید مشکلت حل شد

لینک به دیدگاه

https://www.asus.com/Motherboards/P8H61USB3/specifications/

2 x DIMM, Max. 16GB, DDR3 1333/1066 Hz Non-ECC, Un-buffered Memory
Dual Channel Memory Architecture
Supports Intel Extreme Memory Profile (XMP)
* The maximum 16GB memory capacity can be supported with 8GB or above DIMMs. ASUS will update the memory QVL once the DIMMs are available in the market.

لینک به دیدگاه

البته مورد رمی که عزیزان اشاره کردند می تونه تا حدودی باشه اما در عین حال در صورت اشکال  از رم ها قاعدتا باید سیستم با رم های قبلی بصورت تکی به راحتی بالا بیاد

(البته موارد ریس بایوس همانطور که ذکر شد رو مطمن بشید تست کردید)

در مجموع با توجه به قدیمی بودن پاور شما و این که مادربرد Anti-Surge  داره احتمال این مورد بدلیل اون هست

پیشنهاد میشه با یک پاور دیگری تست کنید تا از پاور راحت بشید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه بارم قبلی هم همون مشکل رو دارین پس نمیتونه از رم باشه. شما دو تا قطعه عوض کردین این مشکل بوجود اومده. رم قبلیرو امتحان کردین نشد . اگه سی پی یو قبلی موجوده با اون تست کنین ببینین مشکل حل میشه. سی پی یو جدید رو وقتی استفاده کردین یبار بایوس رو دیفالت کنین. یا احتمال داره با آپدیت بایوس درست بشه. اگه با همون پاور مشکل نداشتین پس احتمالش کمه از پاور باشه. 

شما تمام قطعات رو جدا کنین و فقط مادربرد رو وصل کنین و تست کنین تو اینجور مواقع

لینک به دیدگاه

سلامی دوباره خدمت دوستان

cpu قبلیمو گذاشتم رو سیستم و بدون هیچ مشکلی  سیستم به خوبی روشن شد و ویندوز اومد بالا

الان من باید چکار کنم تا بتونم cpu جدیدو بزارم رو سیستم؟راه حلش چیه؟ممنون میشم راهنماییم کنید

ویرایش شده توسط zammaz
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

ورژن بایوس چند هست

برای ساپورت این سی پی یو باید بایوس رو اپدیت کنی

لینک به دیدگاه

سلام.حقیقتش اولین باری بود  کلمه بایوس  رو دیدم تا حالا اصلا نمیدونستم چیه:D..با یه سرچ تو اینترنت و خوندن مطالبی تازه فهمیدم کارایش چیه و به چه کاری میاد

تو یه سایت زده بود با این روش میشه فهمید بایوس سیستم چنده عکسشو میزارم خودت ببین چنده بایوس سیستمم Capture.PNG

فکر کنم همون 2.6 باشه.تا حالا همک اپدیت نشده..اگه اپدیتش کنم سی پی یو جدیدو سیستم میشناسه؟؟

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، zammaz گفته است :

سلام.حقیقتش اولین باری بود  کلمه بایوس  رو دیدم تا حالا اصلا نمیدونستم چیه:D..با یه سرچ تو اینترنت و خوندن مطالبی تازه فهمیدم کارایش چیه و به چه کاری میاد

تو یه سایت زده بود با این روش میشه فهمید بایوس سیستم چنده عکسشو میزارم خودت ببین چنده بایوس سیستمم Capture.PNG

فکر کنم همون 2.6 باشه.تا حالا همک اپدیت نشده..اگه اپدیتش کنم سی پی یو جدیدو سیستم میشناسه؟؟

توضیحات رو عزیزان دادند و همانطور که در خصوص بایوس فرمودند گویا بایوس سیستم اپدیت نیست

ورژن بایوس 0605 هست

https://www.asus.com/Motherboards/P8H61USB3/HelpDesk_Download/

با مراجعه به سایت مادربرد سازنده و انتخاب سیستم عامل تون میتونید اخرید ورژن بایوس دریافت کنید

(چراکه برای ساپورت پردازنده های جدید نیاز به اپدیت بایوس دارید)

با مراجعه به لیست پردازنده های مورد ساپورت مادربرد هم

https://www.asus.com/Motherboards/P8H61USB3/HelpDesk_CPU/
می تونید ببید بایوس مورد نیاز برای 3570 ورژن های بالاتر از 4013 هست

ویرایش شده توسط farshid0018
لینک به دیدگاه

نگران آپدیت کردن بایوس نباشید .

مینتون از شرکت ایسوس هستش و کار باهاش سادس ، اما حواستون رو جمع کنید که مشکلی براتون پیش نیاد به هر حال آپدیت بایوس نیاز به دقت داره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اپدیت کردن بایوس سخت نیست تو همون سایت مادربردتون برید روش های اپدیت رو توضیح داده

ولی اگر بی توجهی کنی مادربرد از بین میره

به نظر من ببرید بیرون یک مغازه ای که وارد هست برای شما اپدیت کنه که بعدا هزینه های بیشتری متحمل نشید

لینک به دیدگاه

ممنون از راهنمایتون دوستان

میخواستم خودم یه کاریش کنم ولی اینجوری یکی از دوستان میگه سیستمم  ممکنه بسوزه میرم یه کامپیوتری میگم درستش کنه مطمعن تره.

فقط یه سوال.قبل ازاین اپدیت کردن بایوس باید حتما cpu جدیدمو بزارم یا فرقی نمیکنه؟

ویرایش شده توسط zammaz
لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، zammaz گفته است :

ممنون از راهنمایتون دوستان

میخواستم خودم یه کاریش کنم ولی اینجوری یکی از دوستان میگه سیستمم  ممکنه بسوزه میرم یه کامپیوتری میگم درستش کنه مطمعن تره.

فقط یه سوال.قبل ازاین اپدیت کردن بایوس باید حتما cpu جدیدمو بزارم یا فرقی نمیکنه؟

بنظرم از لیون بپرسید شاید بخش تعمیرات داشته باشه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...