رفتن به مطلب

سوال در مورد قدرت گرافیکی سی پیو i5 و i3

اشتراک گذاری

Recommended Posts

خوب دوستان بنده یه باندل دارم تغریبا یک ماهه بستمش میخواستم براش یه کارت گرافیک دست دوم بخرم اما اخر کارت گرافیک مد نظرم که خوش قیمت باشه پیدا نکردم

این سی پیو فعلیم هست i3 3210 cpu @ 3.20 GHz

از یه سمتم کارتهای جدید داره میاد و خرید سری قدیمی اصلا پیشنهاد نمیشه 

حالا میخواستم بدونم اگه من این باندل رد کنم و بجاش فعلا یه سی پیو  i5-6600K Skylake Processor

تهیه کنم قدرت گرافیکیش انقدر هست که کار منو راه بندازه فعلا  میشه باهاش بازی کرد

تا وقتی قیمت کارتهای جدید مثل Rx 470 کم بشه

لینک به دیدگاه

نه اصلا با گرافیک مجتمع نمیشه بازی کرد. در ضمن گرافیکای مجتمع سری 1151 همشون یکیه. همشون HD 530 هستند. 

ردازنده هم 6600 بخر یا 6500 بدون پسوند. با پسوند به دردت نمیخوره.

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/03, 21:33:36، ho3einsa گفته است :

نه اصلا با گرافیک مجتمع نمیشه بازی کرد. در ضمن گرافیکای مجتمع سری 1151 همشون یکیه. همشون HD 530 هستند. 

ردازنده هم 6600 بخر یا 6500 بدون پسوند. با پسوند به دردت نمیخوره.

ممنون دوست عزیز

این مدل

Intel i7-2700K Processor

چی قدرت گرافیکیش بهتر نیست

لینک به دیدگاه

ببین قویترین گرافیک مجتمع فعلا مال سری 1151 هست که همون 530 هستش برا بازی کاربرد نداره به دلیل حافظه کم

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/03, 21:42:14، ho3einsa گفته است :

ببین قویترین گرافیک مجتمع فعلا مال سری 1151 هست که همون 530 هستش برا بازی کاربرد نداره به دلیل حافظه کم

ممنون

پس به نظرت با همین سی پیو سر کنم فعلا

لینک به دیدگاه

بنظرم گرافیک مجتمع 530 اینتل حدودا تو مایه های 730  انویدیا هست و میشه اکثر بازیها رو رو رزولیشن مدیوم یا پایین اجرا کرد ...البته پردازنده گرافیک سی پی یو فعلیتون 530 نیست و ضعیفتره ولی باز منهای یسری بازی جدید و سنگین میشه تا اندازه ای روش حساب کرد.

ویرایش شده توسط amin110
لینک به دیدگاه

شَما بهترین کار خرید گرافیکه خوبه. قدم بعدی ارتقا پردازنده

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، amin110 گفته است :

بنظرم گرافیک مجتمع 530 اینتل حدودا تو مایه های 730  انویدیا هست و میشه اکثر بازیها رو رو رزولیشن مدیوم یا پایین اجرا کرد ...

به دلیل نداشتن vram اکثر بازیارو درس اجرا نمیکنه. بنده pes رو تو رزولیشن 800 تو low بالا اوردم و امکان انجام تنظیمات وجود نداره.

لینک به دیدگاه

ببينيد تو بعضي از بازي ها عملكرد فوق العاده ايي داره در كل گرافيك مجتمع خيلي قوي هست اما بديش اينه كه اكثر بازي ها براي اين  گرافيك بهينه سازي نشدند، براي مثال CofD AW خيلي خوب اجرا ميشه اما تكسچر ها كلا داغونن همه چي به هم ريختس تو بازي هاي ديگه هم به همين ترتيبه يكم بهتر يا بدتر در كل درسته HD530 گرافيك قوي هست اما تو گيم بهينه نيست و كلي باگ داره...

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/03, 21:53:20، amin110 گفته است :

بنظرم گرافیک مجتمع 530 اینتل حدودا تو مایه های 730  انویدیا هست و میشه اکثر بازیها رو رو رزولیشن مدیوم یا پایین اجرا کرد ...البته پردازنده گرافیک سی پی یو فعلیتون 530 نیست و ضعیفتره ولی باز منهای یسری بازی جدید و سنگین میشه تا اندازه ای روش حساب کرد.

ممنون دوست عزیز که وقت گذاشتین وجواب بنده رو دادید

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/03, 21:53:53، ho3einsa گفته است :

شَما بهترین کار خرید گرافیکه خوبه. قدم بعدی ارتقا پردازنده

بله حرف شما هم درسته اما ادم تو شرایط فعلی نمیدونه چیکار کنه

کارت گرافیک بخرم  یا نخرم

ابن کارتهای جدید قیمتشون پایین میاد یا نه

یه عده از دوستان هم که حاضر نیستن  اصلا ضرر کنند میخوان کارت گرافیکشونو به قیمت اک بفروشند

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/03, 21:55:22، ho3einsa گفته است :

به دلیل نداشتن vram اکثر بازیارو درس اجرا نمیکنه. بنده pes رو تو رزولیشن 800 تو low بالا اوردم و امکان انجام تنظیمات وجود نداره.

البته من از یکی از دوستان دیگه شنیدم این گرافیک قوی هم هست و میتونه خیلی از بازیهارو اجرا کنه

و فکر کنم میشه مشکل vram این گرافیکو از طریق حافظه رم زیاد تامین کرد

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

البته من از یکی از دوستان دیگه شنیدم این گرافیک قوی هم هست و میتونه خیلی از بازیهارو اجرا کنه

نمیشه اون مشکلشو حل کرد. قویه برا کارای به غیر از بازی 

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

بله حرف شما هم درسته اما ادم تو شرایط فعلی نمیدونه چیکار کنه

کارت گرافیک بخرم  یا نخرم

ابن کارتهای جدید قیمتشون پایین میاد یا نه

یه عده از دوستان هم که حاضر نیستن  اصلا ضرر کنند میخوان کارت گرافیکشونو به قیمت اک بفروشند

منکه با قیمت خوب برات گرافیک پیشنهاد دادم. راضی نیستی تنها چارت صبره برا پایین اومدن قیمت!

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

تا یه حدی میتونه شیر کنه، نه بیشتر...
به نظرم شما هم مثل من صبر پیشه کنید. مدرسه ها باز شده و احتمالا چند هفته دیگه قیمتا منطقی تر میشه. مخصوصا تو دست دوم ها...

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/03, 22:05:56، Ali Alborz گفته است :

ببينيد تو بعضي از بازي ها عملكرد فوق العاده ايي داره در كل گرافيك مجتمع خيلي قوي هست اما بديش اينه كه اكثر بازي ها براي اين  گرافيك بهينه سازي نشدند، براي مثال CofD AW خيلي خوب اجرا ميشه اما تكسچر ها كلا داغونن همه چي به هم ريختس تو بازي هاي ديگه هم به همين ترتيبه يكم بهتر يا بدتر در كل درسته HD530 گرافيك قوي هست اما تو گيم بهينه نيست و كلي باگ داره...

نمیدونستم همچین مشکلی داره

مطمئن هستید اخه تا حالا کسی همچین مشکلی رو نگفته بود

بنده که با گرافیک این سی پیوم کار کردم مشکلی نداشتم

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/03, 22:05:56، Ali Alborz گفته است :

نمیدونستم همچین مشکلی داره

مطمئن هستید اخه تا حالا کسی همچین مشکلی رو نگفته بود

بنده که با گرافیک این سی پیوم کار کردم مشکلی نداشتم

در در 1395/07/03, 22:18:43، engmrmz گفته است :

به نظرم شما هم مثل من صبر پیشه کنید. مدرسه ها باز شده و احتمالا چند هفته دیگه قیمتا منطقی تر میشه. مخصوصا تو دست دوم ها...

بله حرف شما درسته اما بنده خیلی وقته صبر کرد و اخر به جایی نرسیدم

ویرایش شده توسط ابوالفضل.گنجی
لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، engmrmz گفته است :

نهایت تا 512 مگ شیر میکنه که کافی نیس. اون مشکل لود نشدن هم مربوط به همین کم بودن حافظس

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/03, 22:16:59، ho3einsa گفته است :

منکه با قیمت خوب برات گرافیک پیشنهاد دادم. راضی نیستی تنها چارت صبره برا پایین اومدن قیمت!

اخ اخ اخ

سلام داداش چه خبرا منم انگار سرم  افتاب زیاد خورده خخخ تا همین الان متوجه نشده بودم شما کی هستی شرمنده

لینک به دیدگاه

ببينيد تا يه بازي جديد مياد انويديا و اي ام دي درايور كارت گرافيكشون رو اپديت ميكنن تا بهينه سازي ها رو براي اون بازي انجام بدن، حتي بازي هاي جديد بعضا با كارت هاي گرافيك قوي و به روز مشكل دارند كه با اپديت درايور فقط حل ميشن، حالا چه برسه گرافيك مجتمع كه اصلا براي گيم ساخته نشده و اينگونه اپديت ها رو براي گرافيك مجتمعش ارائه نميده...

باز هم ميگم HD530 به عنوان گرافيك مجتمع شاهكاره ولي خب شما بيا بگو اينتل گرافيك مجتمع زده در حد ١٠٨٠ انويديا تا وقتي براي گيم بهينه سازي نشده به چه درد ميخوره؟ تو پروفايل خودم رو ببينيد از پردازنده ٦٦٠٠ و گرافيك HD530 استفاده ميكنم و تجربه اكثر گيم ها رو با اين گرافيك دارم، بهتون پيشنهاد ميدم براي گيم اصلا روش حساب نكنيد... 

ویرایش شده توسط Ali Alborz
لینک به دیدگاه

يه چيز ديگه هم كه هست اينه كه تو گيم رو ١٠٨٠ HDMI اكثر بازي ها ٥٩ هرتز بيشتر فركانس نميده كه باعث سردرد ميشه همون ٥ دقيقه اول بازي.. 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

خوب دوستان بنده یه باندل دارم تغریبا یک ماهه بستمش میخواستم براش یه کارت گرافیک دست دوم بخرم اما اخر کارت گرافیک مد نظرم که خوش قیمت باشه پیدا نکردم

این سی پیو فعلیم هست i3 3210 cpu @ 3.20 GHz

از یه سمتم کارتهای جدید داره میاد و خرید سری قدیمی اصلا پیشنهاد نمیشه 

حالا میخواستم بدونم اگه من این باندل رد کنم و بجاش فعلا یه سی پیو  i5-6600K Skylake Processor

تهیه کنم قدرت گرافیکیش انقدر هست که کار منو راه بندازه فعلا  میشه باهاش بازی کرد

تا وقتی قیمت کارتهای جدید مثل Rx 470 کم بشه

سلام دوست گرامی همانطور که دوست اشاره کردن قویترین کارت گرافیکی مجتمع اینتل از کارت رده پایین انویدیا وamd پایین ترهست

پس اگه قصد ارتقاء cpu دارید.بحث فرق می کنند.اما اگه ارتقاء گرافیک هست اصلا منطقه نیست

یه تست برایت می گذارم خودتان بررسی کنید اگه خواستید بقیه تست ها می گذارم1395-07-03 23_01_07-Calculator.png

FIFA 15.png

HD Graphics Series.png

FIFA 16.png

ویرایش شده توسط 780ti
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

گرافیک 530 بسیار خوب هست در حد خودش و عملکردی که از خودش در گیم نشون داده به نظر شخصی بنده عملکردش برای گرافیکی که پولی براش پرداخت نشده مناسب هست

انتظار عملکردی در حد 460 یا 960 از گرافیک داشتن کمی اشتباه هست

در 53 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

نهایت تا 512 مگ شیر میکنه که کافی نیس. اون مشکل لود نشدن هم مربوط به همین کم بودن حافظس

البته میزان share memory بستگی به حجم رم و مادربرد داره برخی 512 برخی 1 گیگ و حتی 1.700 هم برخی دارند

توضیحات کامل تر در خصوص IGPU سوکت های دیگر هم عزیزان دادند

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...