رفتن به مطلب

سوال در مورد قدرت گرافیکی سی پیو i5 و i3

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

تست Battlefield

Battlefield.png

ویرایش شده توسط 780ti
لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، farshid0018 گفته است :

گرافیک 530 بسیار خوب هست در حد خودش و عملکردی که از خودش در گیم نشون داده به نظر شخصی بنده عملکردش برای گرافیکی که پولی براش پرداخت نشده مناسب هست

انتظار عملکردی در حد 460 یا 960 از گرافیک داشتن کمی اشتباه هست

البته میزان share memory بستگی به حجم رم و مادربرد داره برخی 512 برخی 1 گیگ و حتی 1.700 هم برخی دارند

توضیحات کامل تر در خصوص IGPU سوکت های دیگر هم عزیزان دادند

بله بستگی به مادربورد داره دقیقا و همینطور رم. مشکل اینجاس این شیر کردنو بازی نمیشناسه و فقط حافظه ی اصلی خود گرافیک مجتمعو میشناسه پس تا 16 گیگ هم شیر بشه کاربرد نداره متاسفانه.

البته شما استادین بهتر از من میدونین. 

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/03, 22:51:00، Ali Alborz گفته است :

ببينيد تا يه بازي جديد مياد انويديا و اي ام دي درايور كارت گرافيكشون رو اپديت ميكنن تا بهينه سازي ها رو براي اون بازي انجام بدن، حتي بازي هاي جديد بعضا با كارت هاي گرافيك قوي و به روز مشكل دارند كه با اپديت درايور فقط حل ميشن، حالا چه برسه گرافيك مجتمع كه اصلا براي گيم ساخته نشده و اينگونه اپديت ها رو براي گرافيك مجتمعش ارائه نميده...

باز هم ميگم HD530 به عنوان گرافيك مجتمع شاهكاره ولي خب شما بيا بگو اينتل گرافيك مجتمع زده در حد ١٠٨٠ انويديا تا وقتي براي گيم بهينه سازي نشده به چه درد ميخوره؟ تو پروفايل خودم رو ببينيد از پردازنده ٦٦٠٠ و گرافيك HD530 استفاده ميكنم و تجربه اكثر گيم ها رو با اين گرافيك دارم، بهتون پيشنهاد ميدم براي گيم اصلا روش حساب نكنيد... 

ممنون دوست عزیز

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/03, 23:18:10، 780ti گفته است :

سلام دوست گرامی همانطور که دوست اشاره کردن قویترین کارت گرافیکی مجتمع اینتل از کارت رده پایین انویدیا وamd پایین ترهست

پس اگه قصد ارتقاء cpu دارید.بحث فرق می کنند.اما اگه ارتقاء گرافیک هست اصلا منطقه نیست

یه تست برایت می گذارم خودتان بررسی کنید اگه خواستید بقیه تست ها می گذارم1395-07-03 23_01_07-Calculator.png

FIFA 15.png

HD Graphics Series.png

FIFA 16.png

دوست عزیز خیلی ممنون در واقع خودمم وقتی خواستم از گرافیک این سی پیوم استفاده کنم تو بازی خیلی مشکل داشت اصلا فریمش ثابت نبود و از20 فریم تا 60 فریم نوسان داشت

پس بهتره هزینه رو برای خرید کارت گرافیک بزارم

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/03, 23:21:54، farshid0018 گفته است :

گرافیک 530 بسیار خوب هست در حد خودش و عملکردی که از خودش در گیم نشون داده به نظر شخصی بنده عملکردش برای گرافیکی که پولی براش پرداخت نشده مناسب هست

انتظار عملکردی در حد 460 یا 960 از گرافیک داشتن کمی اشتباه هست

البته میزان share memory بستگی به حجم رم و مادربرد داره برخی 512 برخی 1 گیگ و حتی 1.700 هم برخی دارند

توضیحات کامل تر در خصوص IGPU سوکت های دیگر هم عزیزان دادند

ممنون دوست عزیز بر طبق نظرات شما بنده منصرف شدم  و میخوام همون کارت گرافیکو تهیه کنم بعدا برم سراغ ارتقا سی پیو

اما کسی میدونه دقیقا قدرت گرافیک این سی پیو برابر با چه کارتیه

ویرایش شده توسط ابوالفضل.گنجی
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...