رفتن به مطلب

دانلود نسخه نهایی و اصلی مرورگر Internet Explorer 9

GaAra
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

پس از گذشت یکسال از ارائه نسخه آزمایشی مرورگر اینترنت اکسپلورر 9 بالاخره امروز شاهد ارائه نسخه فاینال و اصلی این مرورگر از طرف مایکروسافت بودیم . این مرورگر از سریعترین موتور جاوا اسکریپت بهره مند بوده و همچنین برای رندرینگ سریع بصورت سخت افزاری از پردازنده گرافیکی استفاده میکند .

متاسفانه فعلا مایکروسافت برای این مرورگر از سیستم عامل XP که سهم بزرگی را در اختیار دارد پشتیبانی نمی کند و در حال حاضر برای سیستم عاملهای زیر ارائه نموده است :

Win Vista 32 & 64 bit

Win7 32 & 64 bit

Windows server 2008 32 & 64 bit

Windows server 2008 R2 64 bit

رابط کاربری آن به مراتب ساده تر بوده و از نمادها و شکلکهای ساده بهره مند هستش. نوار منو و وضعیت بصورت پیش فرض مخفی هستند که با انجام این کار مرورگر قابلیت پشتیبانی از تعداد بیشتری اجزاء ActiveX را پیدا میکند .

*اگر کم و کاستی در ترجمه بود مارا عفو کنید *

:-?

دانلود

17.3MB

82a.jpg

لینک به دیدگاه

الان داشتم یک تاپیک در این مورد درست میکردم که شما سریع تر دست بکار شدید. :-?

لینک به دیدگاه

من میخوام نصبش کنم میگه که نسخه ویندوز شما pre release هست!!!

من تا حالا فکر میکردم نسخه نهایی رو نصب کردم.

حالا از کجا مطمئن شم که درست میگه و pre release هست ؟!!

لینک به دیدگاه

شما در قسمت search programs & files ( که در استارت منو موجوده ) بنویس msinfo32.exe و اجراش کن ببین مقابل version برای ویندوز 7 شما چی مینویسه اگر در قسمت version چیزی پایینتر از 6.1.7600 build 7600 ( مثلا 6.1.7100 build 7100 ) بود بدون ویندوزت pre released هست و یا ویندوزت رو قبل از تاریخ انتشارش رسمیش نصب کردی یا دی وی دی که باش ویندوز زدی قدیمی بوده علاوه بر این ها اگه ویندوزت قدیمی و از نوع rc باشه و بعد به نسخه نهایی ارتقا داده باشی باز هم همچین پیغامی میتونی بگیری ... احتمالا قبلا نسخه rc زدی و درست پاکش نکردی و فایلهای به جای مونده ازش ویندوزت فعلیت رو خراب کرده ( منظور از نهایی که گفتم ultimate windows 7 نیست بلکه منظور تاریخ عرضه نهایی ویندوزه که rc نیست )

دو راه پیشنهاد دارم :

1- چون ندیدم بگی سیستمت ساعتی شات داون میشه و فقط میگه pre realesed فایلهای ویندوز 7 قدیمی به جای مانده رو پیدا کنی و پاک کنی تا اثر مخرب نزارن

2- اگر با انجام مرحله اول باز هم مشکل داشتی یه دور از اول ویندوز فعلیت هر چی که هست پاک کن و اون درایوهای هاردت که ویندوز قدیمی روش داشتی کامل فرمت کنی ( در بعضی مواقع لازمه کل هاردت رو فرمت کنی ) و از اول ویندوز جدید بزنی

امیدوارم با کارهای بالا نتیجه بگیرید و انجام تمام مراحل پیشنهادی به عهده خودتان !

=========================================================================================

برای اینکه بحث خارج از تاپیک نکرده باشم

همه مرورگرها از جمله مرورگر قدرتمند internet explorer 9 به نوبه خودشون خوبند اما فایر فاکس یه چیز دیگست ! ( نظر شخصی )

ویرایش شده توسط amirsss
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...