رفتن به مطلب

شاهکار جدید

omidsolo
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

چه ادبیات جالبی دوستان در این تاپیک استفاده می کنند شرم آوره‌!

در در 1395/07/04, 13:16:03، DeactivatedAccount گفته است :

درود

عذر میخوام اگه مطرح شده، ولی فکر نکنم بخوام لیست کل شاهکارهای بوجود اومده در نسخه جدید رو بگردم!

جدا از اینکه در همچین آپدیتی که تیم فنی توانایی رفع اشکالات در مدت کوتاه رو نداره باید نسخه جدید تا زمان stable شدن در یک آدرس جدا بارگذاری بشه، مثلا

http://beta.forum.lioncomputer.ir

و بعد از stable شدن جایگزین بشه ولی این استانداردها واسه ما ایرانیها خیلی قابل درک نیستند!!!

تو مرورگر فایرفاکس بالا سمت چپ یه مشکلی هست.

یه چیزایی اون پشت هستن که باس جلو باشن، ولی تقصیر کاربراست که در مقابل تغییر مقاومت میکنن! :ِD

وگرنه الان مایکروسافت از وقتی این آپدیت شاهکار رو دیده دنبال تیم برنامه نویسی هست که سایت اونا رو هم آپدیت کنن :))

Just for fun, take it easy

1.jpg

پسر خوب !‌ من متاسفانه برنامه نویس مسلطی هستم - ۸ ساله که برنامه نویسی می کنم . همین الانم شاگرد خصوصی دارم - نمونه کارهام رو هم در linked.in می تونی ببینی

https://ir.linkedin.com/in/sinamiandashti

در مورد بتا تست و stable بودن حق با شماست - اما مشکل اینه که نمی فهمید که این نرم افزار را ما ننوشتیم - یک شرکت آمریکایی نوشته -

پس ما مجبوریم روش اون ها رو برای آپگرید استفاده کنیم ...   ما نمی توانستیم یک صفحه ی beta.forum.lioncomputer.ir داشته باشیم ! به خاطر اینکه دیتا بیس نسخه ۴ با ۳ کاملا فرق داره و نمی تونه به صورت موازی اجراء بشه  پس روش و پیشنهاد حرفه ای شما منتفیه ! ولی قطعا به اون قبل از آپگرید فکر کردیم

لطفا اطلاعات سطحی برنامه نویسی تون رو برای خودتان نگه دارید !

در مورد مشکلی که عکس دادید هم مطلع هستم ! و تیکت زدم برای invisionpower ! محصول اونهاست و از ما الان خدا تومن دلار $ دریافت کردند ... و وظیفشون اینه که درستش کنند !‌ 

قطعا من می تونم اون قسمت رو inspect کنم و با چندتا css ساده حلش کنم ... ولی اونا درستش می کنند و فقط زمان می بره‌! ... پس کمی تحمل داشته باش !

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

...

ویرایش شده توسط omidsolo
لینک به دیدگاه

در در 1395/07/06, 22:05:09، سینا میاندشتی گفته است :

چه ادبیات جالبی دوستان در این تاپیک استفاده می کنند شرم آوره‌! ⛔

پسر خوب !‌ من متاسفانه برنامه نویس مسلطی هستم - ۸ ساله که برنامه نویسی می کنم . همین الانم شاگرد خصوصی دارم - نمونه کارهام رو هم در linked.in می تونی ببینی

https://ir.linkedin.com/in/sinamiandashti

در مورد بتا تست و stable بودن حق با شماست - اما مشکل اینه که نمی فهمید که این نرم افزار را ما ننوشتیم - یک شرکت آمریکایی نوشته -

پس ما مجبوریم روش اون ها رو برای آپگرید استفاده کنیم ...   ما نمی توانستیم یک صفحه ی beta.forum.lioncomputer.ir داشته باشیم ! به خاطر اینکه دیتا بیس نسخه ۴ با ۳ کاملا فرق داره و نمی تونه به صورت موازی اجراء بشه  پس روش و پیشنهاد حرفه ای شما منتفیه ! ولی قطعا به اون قبل از آپگرید فکر کردیم

لطفا اطلاعات سطحی برنامه نویسی تون رو برای خودتان نگه دارید !

در مورد مشکلی که عکس دادید هم مطلع هستم ! و تیکت زدم برای invisionpower ! محصول اونهاست و از ما الان خدا تومن دلار $ دریافت کردند ... و وظیفشون اینه که درستش کنند !‌ 

قطعا من می تونم اون قسمت رو inspect کنم و با چندتا css ساده حلش کنم ... ولی اونا درستش می کنند و فقط زمان می بره‌! ... پس کمی تحمل داشته باش !

در 31 دقیقه قبل، omidsolo گفته است :

...

سلام آقای مياندشتى یک سوال دارم یعنی سایت بر روی سرور های آمریکای است یا فقط  برنامه ساخت شرکت آمریکای است 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...