رفتن به مطلب

نرم افزار MIDIRenderer

amirsss
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

نمیدونم با این برنامه تا حالا کار کردید یا خیر اما برای من جالب بود از نام تاپیک ، نام نرم افزار معلومه ولی کارش اینه که فایلهای موسیقی با فرمت mid رو تبدیل میکنه به فرمتهایی مثل mp3 و wma و چند فرمت صوتی دیگر ( در ادامه دقیقا فرمتهای ورودی و خروجی رو میگم ) البته برای هر کدام تنظیماتی هست که میتونید تغییر بدید ( ظاهر و نوع کار کردن با این نرم افزار تقریبا مثل استفاده از نرم افزار های تبدیل ویدئو هست ) .. جالبی این نرم افزار به اینه که موتورش direct midi conversation هست و دو حسنش اینه که هم سرعت رو موقع تبدیل mid به mp3 یا فایلهای صوتی دیگه 10 برابر افزایش میده ، هم کیفیت فایل mid رو خیلی افزایش میده و احتیاج شما رو برای داشتن کارت صوتی قدرتمند برای اینکار رفع میکنه

عکسی از محیط برنامه :

midirenderer.gif

فرمتها :

•فرمت های ورودی : MID, MIDI, RMI, RMID, KAR

فرمت های خروجی : MP3, WAV, WMA, OGG, APE, FLAC, AMR

آپشنهای از قبل تعیین شده برنامه که میتونید تغییر بدید : 44100 Hz, 16-bit, Stereo

. با استفاده از این نرم دیگه مجبور نیستید برای تبدیل mid به mp3 یا فرمت های صوتی دیگه ، یه بار از اول فایل mid رو گوش بدید و منتظر بشید تا فایل mid شما با کیفیت محدود براتون ضبط شه تا با فرمت صوتی مورد نظرتون ذخیره کنید ( کاری که من اوایل انجام میدادم امیدوارم خوب توضیح داده باشم )

از جمله نرم افزار مشابه قدیمی میشه به direct midi to mp3 converter 1.2 اشاره داشت که فایل شما رو با کیفیت نازل و کلی زمان به mp3 تبدیل میکنه

نرم افزاهای مشابهش رو تست کردم و تقریبا همه منهای 2-3 مورد در حد اعلا بود هر چند در نهایت میشد یکم تفاوت رو در روال کاری این نرم افزارها حس کرد نرم افزارهای مشابه مثل jetaudio ( نسخه 8.0.4 + vx و قسمت audio converter این برنامه ) یا direct midi to mp3 converter 6.2 یا EZ.Softmagic.MiDi.MP3.Converter.v4.10 یا MiDi_To_MP3_Converter_v2.4_build_775 همگی عالی بودند ولی درنهایت مشخص میشد به نوعی در فایل خروجی تغیرراتی هست که هر نرم افزار رو از دیگری متمایز میکرد

اما بنا به تستهایی که من کردم و مشکلات دیگه مثل یافت نشدن کرک و .... در نهایت MIDIRenderer.v1.3.0.0 رو انتخاب کردم و ترجیحش دادم اما میدونم هرکس سلیقه ای داره پس شاید از دیدگاه شما این نرم افزار اصلا جالب نیاد و نرم افزار دیگری رو ترجیح بدید

نرم افزار MIDIRenderer رو از لینک زیر بگیرید :::

Abyssmedia.MIDIRenderer.v1.3.0.0.Cracked-CzW.rar

برای اینکه تستی هم بکنید فایل فشرده زیر شامل چند آهنگ با فرمت mid هست یه بار همینطوری گوش کنید ، یه بار هم با نرم افزار تغییرش بدید به mp3 و بعد گوش کنید :

midi\'s.rar

نکته : همونطوری که من به یه مشکل کوچیک خوردم ممکنه برای شما هم پیش بیاد و اگه بعد از نصب برنامه و کرک گاهی موقع اجرا نرم افزار error code : -1 گرفتید با اوکی کردن اون پیام برنامه اجرا میشود ولی با مشکل که باید ببندید و دوباره باز کنید البته من حدس میزنم ارور به خاطر شورتکاتی هست که از برنامه روی تسکبارم ساختم

مرسی

ویرایش شده توسط amirsss
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...