رفتن به مطلب

جدال AMD HD6990 و NVIDIA GTX590

اشتراک گذاری

55 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. برنده این جدال کدامیک خواهد بود؟

• AMD HD6990
      33
    • NVIDIA GTX590
      22

Recommended Posts

با نزدیک شدن به 22 مارس و روز پرده برداری از GTX590 گمانه زنی ها در مورد قدرت این کارت و توانایی رقابت با HD6990 قدرت گرفته .

سایت inpai در اقدامی جالب با sli کردن 2 عدد GTX580 در فرکانس تایید شده 590 ، کاملا کارت GTX590 را شبیه سازی کرده و اقدام به تست نموده به دلیل یکسان بودن فرکانس کارتهای مورد تست 580 با نسخه 590 تقریبا میتوان این 2 را با هم یکسان دانست و احتمالا 590 هم همین قدرت را ارائه خواهد داد .

نکته : 1. این تست ها تنها شبیه سازی قدرت 590 خواهد بود و ممکن است در آخرین لحظه GTX590 تغییر کند .

نکته : 2. تمام تست ها در سنگین ترین شرایط و با تمام جزئیات در بالاترین میزان گرافیک گرفته شده .

3DMark 2011

این تست یکی از سنگین ترین تست های ارائه شده برای dx11 است و واقعا فشاری سنگین به کارت وارد می کند

همانطور که میبینید برتری HD6990 مشهود است .

e69d7a52-bd12-4ec0-a771-b45638288578.png

Crysis Warhead

تست بعدی بازی کرایسیس نسخه وارهد است

ضعف فرکانس پایین هسته کاملا مشهود است .

bb5cfbc2-2890-4c94-abfb-f7e8a3c145bd.png

Colin McRace DiRT 2

در بازی drit2 کارت 590 قدرت خوبی به نمایش گذاشته و توانسته از HD6990 جلو بیافتد .

d649af50-6a0f-44ee-8456-3d9af9839c66.png

Aliens vs. Predator

در این تست HD6990 با اختلافی قابل توجه از 590 پیشی گرفته البته این گیم سازگاری بیشتری با رادئون دارد .

39061a27-cd13-4522-a5da-8e56b89ad611.png

Metro 2033

در بازی مترو 2033 حتی با بالاترین تسلیشن و جزئیات بالا نیز ، 590 نتوانسته از پس HD6990 بر بیاید .

aa14a79f-a0c9-4286-a8a7-30994f650608.png

در نهایت بحث مصرف GTX590 به میان می آید که گفته می شود رقمی بین 50 تا 100 وات بیشتر از HD6990 مصرف خواهد کرد

البته به نظر من 590 توانایی بسیار بالایی در تسلیشن خواهد داشت ولی HD6990 به دلیل فرکانس بیشتر در فریم گیری ها بهتر ظاهر می شود و این موضوع دقیقا به گیم یا تست مورد استفاده بر می گردد به احتمال قوی در تستی مثل یونجین 590 برتر خواهد بود .

تست های فوق از بین برجسته ترین گیم ها انتخاب شده اند و همچنین تست 3dmark2011 .

البته این شبیه سازی نتیجه قطعی نست و همانظور که گفتم همه چیز قابل تغییر می باشد .

موفق باشید :-?

به نقل از انجمن تخصصی سخت افزار HotOverClock

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فکر نمی کنید زیادی 590 رو کوچیک کردن ؟

من خودم 2 تا 580 دارم / تست هم گرفتم و توی برخی از بنچمارکها که دیدم روی هم رفته 2تا 580 از 1 6990 اور شده بهتر عمل کرده بود /

حالا بیاد ببینیم چی میشه /

اینم یادشون نره که 6990 4 گیگ هست ولی 590 نه:-S

:-?

لینک به دیدگاه

فکر نمی کنید زیادی 590 رو کوچیک کردن ؟

من خودم 2 تا 580 دارم / تست هم گرفتم و توی برخی از بنچمارکها که دیدم روی هم رفته 2تا 580 از 1 6990 اور شده بهتر عمل کرده بود /

حالا بیاد ببینیم چی میشه /

اینم یادشون نره که 6990 4 گیگ هست ولی 590 نهB)

:-S

دوست عزیز شما فرکانسهای کارتاتون رو دان کلاک کردین و تست گرفتین یا نه ؟ :-?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من فکر میکنم برنده نهایی اگر هم درصدی ضعیفتر باشه کارت 6990 هست چون اولا طوری که سایتهای سخت افزاری تخمین زدند حتی با کاهش فرکانسها باز هم مصرف 590 از 6990 بیشتره دوما به علت بزرگ بودن چیپ فرمی گرمای تولیدیش هم از 6990 بیشتره سوما به علت قرار دادن یک فن بزرگ در وسط به احتمال نویز تولیدیش هم بیشتره [-X

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در مورد دمای 590 با توجه به این که دمای 580 از 6970 کمتره وبه احتمال زیاد کلاک هسته های 590 از 580 پایینتر خواهد بود فکر می کنم دمای 590 از 6990 پایینتر باشه. در مورد صدای فن هم چون در 590 از یک فن معمولی و بزرگ استفاده شده بر خلاف 6990 که از همون فن مشترک بین 6970 و خیلی کارتهای دیگه استفاده شده باز هم به احتمال زیاد نویز فن 590 از 6990 کمتر خواهد بود.

نکته مهم این که در این تستها مشخص نیست در 6990 از پروفایل Unlocked با کلاک 880 و TDP 415 Watt استفاده شده یا از پروفایل نرمال با کلاک 830 و TDP 350 Watt ؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز شما فرکانسهای کارتاتون رو دان کلاک کردین و تست گرفتین یا نه ؟ [-X

سلام

من تست هارو برا 880 تنظیم کرده بودم;)

اما هستن وب سایتهایی که تو حالت دفالت تست کردن مثل این

http://benchmarkrevi...=1&limitstart=5

یا این وب سایت

http://www.hardocp.c...o_card_review/3

راستی خیلی از تست هارو دیدم و بعضی ها رو هم انجام دادم / نمیشه 100% و قطعاً گفت که کدوم یکی برتر هستش / بنظر من هر بازی در هر مرحلش با یکی از کارتها جون جونی میشه

مثلاً اینو ببینین تستی که انجام دادن با آپشنها

http://www.hardocp.c...o_card_review/6

مثل مقایسه ماشین بنز و بی ام وی می مونه ، هر یک برتری نسبت به اون یکی در شرایط های مختلف دارن ( یکی در مانور با سرعت بالا در حالت لغزندگی مهارت داره ، اون یکی با همین مشخصات در سر پیچ های با شیب تند ، یکی سوخت رو در سرعت بین 120 تا 150 کنترل میکنه ، اون یکی با دور موتور مصرف بنزین رو بهینه می کنه )

به طور کل من خودم زیاد 100% با این تست ها موافق نیستم ( مخالف کامل هم نیستم *؛ یعنی میشه گفت ایده آل رو از هر کدوم باید برداشت کرد / پس 2 تا از این و 2 تا از اون میشه یه کارتی که نه میشه اسمش رو NVIDIA گذاشت نه AMD ==> انتخاب کارت گرافیکی = سلیقه شخصی و پول توی جیب + % از کارایی ):-?

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

سلام.راستش من وقتی این آزمایش شبیه سازی شده رو دیدم روم کم شد چون طرفدار nVIDIA هستم.البته باید منتظر موند ببینیم چی میشه.اما فعلا انگار توی فریم ها AMD ترکونده.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

البته در جواب دوستان بگم که الان چند وقته AMD خیلی قوی تر از انویدیا ظاهر شده یه نگاه به قبل بندازید تقریباً از سری 4 به بعد بازار و قدرت رو تو دست گرفته و به نظر من فقط فیچر های کارتهاش مثل فیزیکس و .... که نداره باعث یه مقدار رقابت بین AMD و انویدیا شده چون تو بازیهایی که از این قابلیتها استفاده میکنن AMD مثل یه سرباز بدون سپر یا زره عمل میکنه و کم میاره ولی در کل این رو هم حساب کنید از هر 4 تا بازی که میگیریم 4 تاش هم اولش میزنه انویدیا .. ولی شما ها چند تا بازی دیدید که اولش بزنه AMD ???? واقعاً که

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

البته در جواب دوستان بگم که الان چند وقته AMD خیلی قوی تر از انویدیا ظاهر شده یه نگاه به قبل بندازید تقریباً از سری 4 به بعد بازار و قدرت رو تو دست گرفته و به نظر من فقط فیچر های کارتهاش مثل فیزیکس و .... که نداره باعث یه مقدار رقابت بین AMD و انویدیا شده چون تو بازیهایی که از این قابلیتها استفاده میکنن AMD مثل یه سرباز بدون سپر یا زره عمل میکنه و کم میاره ولی در کل این رو هم حساب کنید از هر 4 تا بازی که میگیریم 4 تاش هم اولش میزنه انویدیا .. ولی شما ها چند تا بازی دیدید که اولش بزنه AMD ???? واقعاً که

بازی که اولش بزنه انودیا دلیل نمیشه که در اون بازی انودیا بهتر عمل میکنه مثلا بازی کرایسیس اول لوگوی انودیا میاد ولی موقع تست کارتهای هر دوشرکت یکسان عمل میکنن ( مثل زمان295 با 5870 ) و فیزیک هم اینهمه براش تبلیغات میکنن مگه چندتا بازی تا الان از فیزیک پشتیبانی کرده من غیر از دوتا بازی mafia2 و mirrors edge بازی دیگه ای تا الان ندیدم به تنظیماتش قابلیت فیزیک اضافه کنن تازه خود کارتهای انودیا هم موقع فعال کردن فیزیک میزان فریم به کمتر از نصف کاهش پیدا میکنه هر کی باور نمیکنه بره تستهای مجله سخت افزار شماره 25 قسمت استادیارفیزیک رو نگاه کنه کارت 580 در حالت sli بدون فیزیک 95 فریم داده با فعال کردن فیزیک روی درجه مدیوم فیزیک به 47 فریم افت کرده که برای این کارت در حالت sli خیلی کمه

در ضمن جدیدا در بازیها از open cl برای فیزیک بازی استفاده میکنند نه موتور فیزیک Shame%20On%20You.gif

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من غیر از دوتا بازی mafia2 و mirrors edge بازی دیگه ای تا الان ندیدم به تنظیماتش قابلیت فیزیک اضافه کنن.

با درود:

دوست عزیز ، بازی هایی که فیزیک را پشتیبانی می کنند ، زیاد هستند ، البته اسم بعضی از آنها به گوش ما نخورده ، اما وجود دارند.

یک جستجوی ساده انجام دهید ، لیست بازی ها را پیدا می کنید.

Metro2033

یک نمونۀ قدیمی 2008 ، فایل PDF زیر است.

PhysX-game-list.pdf

به لینک زیررفته و تعدادی از گیمها هستند.

http://personal.inet...48fs/physx.html

http://physxinfo.com...ry/physx-games/

List of GameTap games requiring PhysX

Frontlines: Fuel of War (coming soon)

Race Driver: Grid

Gothic 3

Infernal

Shadowgrounds: Survivor

Sherlock Holmes: The Awakened

البته این لیست کل بازیها را شامل نمی شود و گیمهای دیگری هستند که به دلیل بسته شده سایت Nvidia برای ما ، نمی توان بررسی کرد.

http://nzone.nvidia.com/object/nzone_physxgames_home.html

از لینک زیر می توانید اطلاعات خوبی دریافت کنید.

http://www.pdfdownlo...hysx_games.html

با تشکر...

CPU => Intel Corei7 980X

MB => GIGABYTE x58A-UD7 Rev: 1.0

RAM => CORSAIR Dominator GT + FAN 6GB (3 X 2GB) 2000 MHz CL 8-8-8-24

VGA => 2x GIGABYTE GTX 460OC 1GB SLI Rev: 1.0

SSD => A-DATA S596 128GB - Buffer 128MB ( Internal-External )( SATA 2 & USB 2 )

ODD => SONY BLU-RAY COMBO BC-5100S

CASE => GREEN Infinity

Power=> GREEN 885 Watt

FAN => 1x ENERMAX EVEREST

Monitor => LG L1980Q Ultra Slim * Pivot

ویرایش شده توسط LEE
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با درود:

دوست عزیز ، بازی هایی که فیزیک را پشتیبانی می کنند ، زیاد هستند ، البته اسم بعضی از آنها به گوش ما نخورده ، اما وجود دارند.

یک جستجوی ساده انجام دهید ، لیست بازی ها را پیدا می کنید.

Metro2033

یک نمونۀ قدیمی 2008 ، فایل PDF زیر است.

PhysX-game-list.pdf

به لینک زیررفته و تعدادی از گیمها هستند.

http://personal.inet...48fs/physx.html

http://physxinfo.com...ry/physx-games/

List of GameTap games requiring PhysX

Frontlines: Fuel of War (coming soon)

Race Driver: Grid

Gothic 3

Infernal

Shadowgrounds: Survivor

Sherlock Holmes: The Awakened

البته این لیست کل بازیها را شامل نمی شود و گیمهای دیگری هستند که به دلیل بسته شده سایت Nvidia برای ما ، نمی توان بررسی کرد.

http://nzone.nvidia....games_home.html

از لینک زیر می توانید اطلاعات خوبی دریافت کنید.

http://www.pdfdownlo...hysx_games.html

با تشکر...

CPU => Intel Corei7 980X

CASE => GREEN Infinity

Power=> GREEN 885 Watt

درود همون طور که من در نوشته هام گفتم اون لینکهایی که دادید اگر توجه کنید اکثریت بازیها از موتور انحصاری انودیا برای فیزیک استفاده نمی کنه از open CL استفاده میکنه که AMD هم برای این موضوع در درایورهای جدیدش پشتیبانی از OPEN CL رو فعال کرده

اینم لینک دانلود open cl برای کارتهایAMD

OpenCL University Kit

ویرایش شده توسط HD5870
لینک به دیدگاه

بنظر من هم فیزیکس رو نمیشه به عنوان یه عامل اصلی در انتخاب کارت گرافیک مد نظر داشت... چون همونطور که دوستان گفتند حتی با وجود کارت Nvidia و فعال کردن فیزیکس فریم ریت افت قابل توجهی میکنه.... کم نیستند کسانی که دو کارت Nvidia (نه چینش SLI) دارند بطوریکه یک کارت نقش اصلی و دیگری کار فیزیکس رو انجام میده..

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با درود:

در سایت OVERCLOCK.net نظر سنجی در رابطه با این دو کارت گرافیک راه اندازی کردند .

3yr1r39sp7ac1124locf.jpg

لینک مستقیم :

http://www.overclock...-590-595-a.html

با تشکر...

CPU => Intel Corei7 980X

CASE => GREEN Infinity

Power=> GREEN 885 Watt

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با درود:

POINT OF VIEW

Nvidia GTX590 OC VS AMD 6990 OC

مقایسه این دو غول با نرم افزارها و بازی های مختلف در 2 پست

5gbpokgtr9ilmmyl5m52.jpg

la47kl7ua55ne8n10f.jpg

o6fbl56t1m9poycll5ce.jpg

xs0mkr59r51foipfm18.jpg

epgaux9ddiwh05rp5jgy.jpg

sfiv1ujmo505wfzap5h.jpg

dzaalvndx3rxqb6qdyc.jpg

y06yg58bhwau0djfpynr.jpg

phx5ys8vbnv8tf5iwpj3.jpg

8d3nh8x65k2kt08w4fx9.jpg

ادامه دارد...

CPU => Intel Corei7 980X

CASE => GREEN Infinity

Power=> GREEN 885 Watt

ویرایش شده توسط LEE
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با درود:

پست شمارۀ 2

y4k9qhhng56a56bv5b6u.jpg

7dtmit2nc9lm9gokv62.jpg

bd96g30hl7nfvsjvom.jpg

a0v536ugp4rqvfjv9or6.jpg

c5xviaaw213e6qm1r4.jpg

y3lk7r3d8f5q9e3wa1jv.jpg

7olvlieozavxe12y0xjx.jpg

g4bigx9kl88u7cg78q56.jpg

njy6gml9wimyyxuysev1.jpg

ilr9qddwbb3ek7wi71h.jpg

با تشکر...

CPU => Intel Corei7 980X

CASE => GREEN Infinity

Power=> GREEN 885 Watt

ویرایش شده توسط LEE
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با درود:

پست شمارۀ 2

nl67ukpimaqsxeuzuzg7.jpg

sp3qiwg63pzjxriltqj.jpg

06iw7af2krhcv1tdb92w.jpg

aickycd2nxwkk2b4s1o.jpg

etss9ajypoxhkr3225xo.jpg

8e4miq0e927fmwb5m4pd.jpg

yulv63lp2pvae6564y8.jpg

zmicptnr3g24egt6fh.jpg

7zqat08vg3ah3ktq4zr3.jpg

coblpw68lj3xs7har239.jpg

با تشکر...

CPU => Intel Corei7 980X

CASE => GREEN Infinity

Power=> GREEN 885 Watt

پس این SLI 580 و اینا بیخودی بود 8-} عجب غولی هست این 590 @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

بیخودی نیست اگه تکنولوژی طراحی الگوریتمی که توی 580 بکار رفته رو توی این 590 بکار می بردن با 580 یکی میومد

ولی تغییراتی در الگوریتم محاسباتی 590 بوجود آوردن

البته تا اونجایئکه من از انویدیا خوندم /

برداشت من از 6990 و 590 50 به 50 هستش / یعنی روی هم رفته با هم یکی هستن ( با کلاک های متفاوت ، جالبه .... )

ولی فکر کنم یعنی اونجوریکه از گفته های انویدیا بر میاد تکنولوژی جدیدی رو می خواد روی سری ها جدیدش (بغیراز 500 ) بیاره/

8-}

دراین حالت اورو دماش

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

کی همچین حرفی زده

6990 قویتر از 590 هست ...این سایتی که شما گذاشتی انویدیا فن هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به نظر من 590 قويتره،نمونه اش تو كرايسيس ٢

کرایسیس2 بنچمارکهاش در DX9 هست و اون تست اصلا قبول نیست این کارتها باید در DX11 تست بشن چون برای کار با اون ساخته شدن الان DRAGON AGE2 از DX11 پشتیبانی میکنه یا 3DMARK11

لینک به دیدگاه

در ضمن مشکل scale داره تو sli و خوب مچ نمیشه...

اابته تو بعضی بازیها بیشتر فریم میده که optimize nvidia هستن و ملاک نیست

اینم پوینت 3dmark

منبع : geeks3d

gtx590_3dmark11_performance_preset.jpg

اینم guru3d

http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-590-review/19

ویرایش شده توسط oktay
لینک به دیدگاه

دوست عزیز ... طبق review هایی انجام شده در حالت استاک هر 2 کارت, 6990 مقداری از 590 بهتر ظاهر میشه. جدای از این مسئله 590 الان به یک مشکل بزرگ برخورد کرده و اون سوختن کارت در هنگام اورکلاک یا حتی در حالت استاک هست. یک سایت review کننده فیلمی از لحظه تست گذاشت که 590 در حالت استاک VRM ش ذوب شد و ریخ رو مادبرد !! این ویدئو رو نت قوقایی به پا کرد تا جایی که انویدیا یک پیام داد که این به دلیل مشکل درایور بوده است !!! این مسئله برای کاربرا خیلی بو دار بود و بعدا مشخص شد که تعداد سوختگیها یکی دوتا نیست بلکه زیادتر از این حرفاست و امکانش هست که کارت حتی در حالت استاک هم بسوزه !!!! با یک خورده تحقیق مشخص شد که تو 590 از ولتاژهای رگولتورهای ارزان قیمت و با فازهای کمتر استفاده شده ( یک سیاست کاهش قیمت) که در هنگام برق رسانی دچار مشکل میشوند و توان تغذیه کارت رو به خوبی ندارند. این مسئله باعث شده خیلیها کارتهای 590 خودشونو برگردونن و برن سمت 6990 یا منتظر بمونن که کمپانیهای دیگر ورژن غیر مرجع با PCB custom رو بدن بیرون. برای کابررا بسیار جای تعجب داشت که چرا انویدیا در گرونترین کارتش از VRM های ارزون قیمت استفاده کرده و اونم با فازهای کم که اورکلاک را محدود خواهد کرد.

این کارت حتی در حالت استاک هم یک مقدار مشکل تغذیه داره و در صورت حتی یک مقدار اورکلاک امکان سوختگی بسیار بالا میره !!! دمای این کارت در هنگام کار هم بسیار بالا میره به طوریکه در اطراف مدار تغذیه دما تا 111 درجه هم میرسه که میزان ناپایداری رو بسیار بالاتر هم میبره !!!

590GTX facing serious problems

why some 590GTX have gone up in smoke !!

--------------------------------

البته خود انودیا در این زمینه کامنتی نداده ولی سایتهای review کننده دلیلی سوختگیها رو ناشی از درایور نمیدونن و به ولتاژ رگولتورهای استفاده شده مربوط میدونن !!

سایت teweakwotn اعلام کرده که در ولتاژ کارت به بیشتر از 1.05v افزایش داده نشود چون خودشون هم بالتر از یت تست نکردند و ایمن نخواهد بود. این در حالی است در سری 400 تا 1.3 کاملا ایمن تلقی میشده است. سایت های review کننده این را تاییدی بر ناتوانی مدار تغذیه 590 در برق رسانی با ولتاژ بالاتر میدونند که به دلیل تعداد فازهای کمترمیباشد .

------------------------------------------------

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

در تستی که امروز انجام شده VRMهای استفاده شده در کارت 590GTX مورد ارزیابی قرار گرفت و متاسفانه مسئله استفاده از فازهای کمتر و Mosfet های با امپراژ پایین تایید شد.

طبق گفته Reveiw کنند ها انها انتظار داشتند که حداقل از یک مدار تغذیه 6 فازی به همراه Mofset های با امپراژ 40+ برای تغذیه هر هسته ه گرافیکی استفاده شود ولی انودیا از مدار تغذ یه 5 فازی به همراه Mosfet های 35A برای هر هسته استفاده کرده که در نهایت توان برق رسانی ماکسیمم 175A را برای هر هسته فراهم میکند که از نظر انان کاملا ناکافی بوده وقطعات بی کیفیت می باشند.

از طرف دیگر در برای تغذیه کارت 6990 از مدار تغذیه 6 فازی به همراه Mosfet های 80A برای هر هسته استفاده شده که توان ماکسیمم 480A را برای هر هسته فراهم میکنند که در نوع خود تحسین برانگیز بوده و نشان از کیفیت بالای ساخت و همچنین کیفیت بسیار بالای Mosfetهای به کار گرفته شده دارد. تفاوت در کیفیت مدار تغذیه دو کارت بسیار فاحش است.

---------------------------

-با این اوصاف دیگه جای تعجب نداره که چرا این کارت مشکل برق رسانی داره و من برام خیلی عجیبه که انویدیا به خاطر مثلا 30$ هزینه کمتر یک چنین سهل انگاری کرده و از قطعات نامرغوب اون هم در قسمت مدار تغذیه استفاده کرده. واقعا برای یک کارت 700$ که قراره قدرتمندترین کارت انویدیا هم باشه جای تعجب داره. خیلیها حاضرا به خاطر کیفیت بهتر پول بیشتر بدهند و این مسئله مطمئنا به انویدیا ضربه خواهد زد.

-این سیاست استفاده از مدار تغذیه فاز کم با mosfet های امپر پایین در کارت 570GTX هم پیاده شده که به دلیل تک هسته ای بودن کارت جواب داد و برای کاهش هزینه ایده خوبی بود ولی به نظر میرسد استفاده از این ترفند در یک کارت 700 دلاری 2 هسته ای جوابی کاملا بر عکس داد.

- بسیاری اعتقاد دارند که انویدیا برای رساندن قیمت کارت 590GTX به کارت 6990 و ایجاد رقابت قیمتی این سیاست را دوباره اجرا کرده است.

590GTX VRMs Analyzed !

http://translate.goo...erclocking%2F12

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در تستی که امروز انجام شده VRMهای استفاده شده در کارت 590GTX مورد ارزیابی قرار گرفت و متاسفانه مسئله استفاده از فازهای کمتر و Mofset های با امپراژ پایین تایید شد.

طبق گفته Reveiw کنند ها انها انتظار داشتند که حداقل از یک مدار تغذیه 6 فازی به همراه Mofset های با امپراژ 40+ برای تغذیه هسته های گرافیکی استفاده شود ولی انودیا از مدار تغbذ یه 5 فازی به همراه Mofset های 35A برای هر هسته استفاده کرده که در نهایت توان برق رسانی ماکسیمم 175A را برای هر هسته فراهم میکند که از نظر انان ماملا ناکافی بوده وقطعات بی کیفیت می باشند.

از طرف دیگر در برای تغذیه کارت 6990 از مدار تغذیه 6 فازی به همراه Mofset های 80A استفاده شده که توان ماکسیمم 480A را فراهم میکنند که در نوع خود تحسین برانگیز بوده و نشان از کیفیت بالای ساخت و همچنین کیفیت بسیار بالای Mofsetهای به کار گرفته شده دارد.

---------------------------

-با این اوصاف دیگه جای تعجب نداره که چرا این کارت مشکل برق رسانی داره و من برام خیلی عجیبه که انویدیا به خاطر مثلا 30$ هزینه کمتر یک چنین سهل انگاری کرده و از قطعات نامرغوب اون هم در قسمت مدار تغذیه استفاده کرده. واقعا برای یک کارت 700$ که قراره قدرتمندترین کارت انویدیا هم باشه جای تعجب داره. خیلیها حاضرا به خاطر کیفیت بهتر پول بیشتر بدهند و این مسئله مطمئنا به انویدیا ضربه خواهد زد.

-این سیاست استفاده از مدار تغذیه فاز کم با mofset های امپر پایین در کارت 570GTX هم پیاده شده که به دلیل تک هسته ای بودن کارت جواب داد و برای کاهش هزینه ایده خوبی بود ولی به نظر میرسد استفاده از این ترفند در یک کارت 700 دلاری 2 هسته ای جوابی کاملا بر عکس داد.

- بسیاری اعتقاد دارند که انویدیا برای رساندن قیمت کارت 590GTX به کارت 6990 و ایجاد رقابت قیمتی این سیاست را دوباره اجرا کرده است.

590GTX VRMs Analyzed !

ممنون اقا سالار .

سالار جان ذوب شدن مدار VRM میتونه به امپر پاین ربط داشته باشه :-w ؟!!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

بله محمد جان ... وقتی میزان جریان مورد نیاز کارت خارج از توان مدار تغذیه باشه یا به حداکثر توان تئوری مدار تغذیه بسیار نزدیک باشه mosfet ها ممکنه ذوب بشوند چون این mosfet های ارزان قیمت مقاومت زیادی هم دارند و گرما بسیار بالا میره وقتی شدت جریان به peak نزدیک میشه. مدار تغذیه هر هسته 590 فقط 175A به صورت تئوری توانایی برق رسانی داره در حالیکه مدار تغذیه هر هسته 6990 به صورت تئوری 480A توان داره که بسیار اختلاف فاحشی هست بین کیفیت مدار تغذیه دو کارت.

اون review کننده که مدار تغذیه رو تست کرده کاملا یک Nvidia Fan هست و خودش میگه وقتی نگاش به مدار تغذیه 590 میافته میدونه که مقالش چه حالی از خودش خواهد گرفت و جدا ابراز تاسف میکنه که غول انویدیا به این صورت در ساختش کوتاهی شده !

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...