رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید سیستم با بودجه دو میلیون و دویست

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

نظرتون راجع به قطعات زیر چیه؟ کمی کسری دارن یا قطعات بهتری میتونم جایگزین کنم ؟

فقط فعلا قصد خرید کارت گرافیک ندارم و یا میخوام یه دست دوم بخرم ، و اینکه بودجم برای قطعات بدون گرافیک دو میلیون و دویست هستش.

بی زحمت یه مانیتور full hd خوب زیر 500 تومن هم بهم معرفی کنید.

ممنون

سیستم.JPG

ویرایش شده توسط mohammad.m
لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، mohammad.m گفته است :

سلام دوستان

نظرتون راجع به قطعات زیر چیه؟ کمی کسری دارن یا قطعات بهتری میتونم جایگزین کنم ؟

فقط فعلا قصد خرید کارت گرافیک ندارم و یا میخوام یه دست دوم بخرم ، و اینکه بودجم برای قطعات بدون گرافیک دو میلیون و دویست هستش.

ممنون

قطعات مناسب هستند تنها پیشنهاد میشه رم های 16 رو از این سری تهیه کنید Geil SUPER LUCE 16GB 8GBx2 2400Mhz CL15 DDR4 Ram  با توجه تایمینگ کمتر

اما در واقع یک SSD برای سیستم تهیه بشه تا از سرعت و قدرت سیستم بطور کامل و کافی استفاده بشه در صورتی که با بودجه هماهنگ نیست

پیشنهاد میشه رم های 8 تهیه بشه به همراه یک SSD

Geil SUPER LUCE 8GB 4GBx2 2400Mhz CL15 DDR4 Ram

Plextor M7V SATA3 SSD - 128GB

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، farshid0018 گفته است :

قطعات مناسب هستند تنها پیشنهاد میشه رم های 16 رو از این سری تهیه کنید Geil SUPER LUCE 16GB 8GBx2 2400Mhz CL15 DDR4 Ram  با توجه تایمینگ کمتر

اما در واقع یک SSD برای سیستم تهیه بشه تا از سرعت و قدرت سیستم بطور کامل و کافی استفاده بشه در صورتی که با بودجه هماهنگ نیست

پیشنهاد میشه رم های 8 تهیه بشه به همراه یک SSD

Geil SUPER LUCE 8GB 4GBx2 2400Mhz CL15 DDR4 Ram

Plextor M7V SATA3 SSD - 128GB

ممنون بابت پاسخگوییتون

فقط سه تا سوال داشتم : 1.تهیه ssd ضروریه؟ ( یعنی اگر به جای رم 16 ، 8 بگیرم و یه ssd بهتره؟ )

2.نیاز به تهیه سی پی یو کولر یا کولر اضافی هست ؟ ( چن با سیستم قصد بازی هم دارم و ممکنه دما بالا بره )

3. مانیتور full hd زیر 500 تومن چی پیشنهاد میکنید ؟ ( نیاز به افزایش بودجه در این مورد دارم؟)

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، mohammad.m گفته است :

ممنون بابت پاسخگوییتون

فقط سه تا سوال داشتم : 1.تهیه ssd ضروریه؟ ( یعنی اگر به جای رم 16 ، 8 بگیرم و یه ssd بهتره؟ )

2.نیاز به تهیه سی پی یو کولر یا کولر اضافی هست ؟ ( چن با سیستم قصد بازی هم دارم و ممکنه دما بالا بره )

3. مانیتور full hd زیر 500 تومن چی پیشنهاد میکنید ؟ ( نیاز به افزایش بودجه در این مورد دارم؟)

1. ssd بسیار مهمه اما در بازی تاثیر کمی داره ( اگر نگیم اصلا تاثیر نداره در واقع تاثیر ssd بیشتر در لود شدن مث ها و زمان لودینگ هستش و در فریم نهایی تاثیرش عملا صفر هستش )

2. به طور کلی بهتر جدود 100 تومن برای استفاده های معمولی هزینه خردی کولر برای cpu کنید و اگر قصد اور دارید کولر های گرونتر و بهتر پیشناد میشه البته cpu انتخابی شما اور مناسب نیست و یه کولر معمولی هم کار شما رو راه میندازه

3. در مانیتور سر رشته ندارم اما بهتره بودجه رو افزایش بدید .

..................

پیشنهاد می کنم مین ارزون تر بردارید به طور کلی مین های سری z بیشتر برای اور مورد استفاده قرار میگیرن و چون cpu شما اور نمیشه بهتره اصلا مین سری z برندارید . شما در بازی کردن عملا تفاوتی بین این مین و یه مین 300 تا 350 تومنی احساس نمی کنید 200 تومن رو خرج ssd کنید .

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، mohammad.m گفته است :

ممنون بابت پاسخگوییتون

8 گیگ رم برای بازی های کنونی مناسب هست و 16 گیگ بیشتر بنا بر اینده نگری پیشنهاد میشه اگرچه در خصوص مادربرد هم گزینه خوبی پیشنهاد دادند میتونید اندکی مادربرد رو کاهش بدید تا هم از حجم رم 16 برخوردار باشید و هم SSD

در خصوص SSD بنده یکی از عزیزانی هستم که معتقدم SSD آز نون شب هم واجب تر هست چون که سرعت سیستم رو خیلی بالا میبره و باعث میشه از پرفرمنس و قدرت سیستم بطور کامل و کافی استفاده و لذت برد

در خصوص پردازنده نیاز انچنانی نیست چرا که برای گیم فن های استوک پردازنده از پس خنک کردن 6500 برمیاد و سری های 1151 در مجموع خنک تر هستند

در خصوص مانیتور هم در رنج قیمت مد نظر این مورد پیشنهاد میشه

BenQ GW2270H 22Inch VA LED Monitor

در صورت توانایی کمی افزایش بودجه برای 1080p

Benq VZ2350HM 23Inch AH-IPS LED Monitor  یا ASUS VX239H AH-IPS LED Monitor

چه میزان بودجه برای گرافیک مد نظر دارید؟

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، farshid0018 گفته است :

8 گیگ رم برای بازی های کنونی مناسب هست و 16 گیگ بیشتر بنا بر اینده نگری پیشنهاد میشه اگرچه در خصوص مادربرد هم گزینه خوبی پیشنهاد دادند میتونید اندکی مادربرد رو کاهش بدید تا هم از حجم رم 16 برخوردار باشید و هم SSD

در خصوص SSD بنده یکی از عزیزانی هستم که معتقدم SSD آز نون شب هم واجب تر هست چون که سرعت سیستم رو خیلی بالا میبره و باعث میشه از پرفرمنس و قدرت سیستم بطور کامل و کافی استفاده و لذت برد

در خصوص پردازنده نیاز انچنانی نیست چرا که برای گیم فن های استوک پردازنده از پس خنک کردن 6500 برمیاد و سری های 1151 در مجموع خنک تر هستند

در خصوص مانیتور هم در رنج قیمت مد نظر این مورد پیشنهاد میشه

BenQ GW2270H 22Inch VA LED Monitor

در صورت توانایی کمی افزایش بودجه برای 1080p

Benq VZ2350HM 23Inch AH-IPS LED Monitor  یا ASUS VX239H AH-IPS LED Monitor

چه میزان بودجه برای گرافیک مد نظر دارید؟

برا گرافیک قصد دارم تا 600 تومن خرج کنم ، و اینکه مادربردو برای این انتخاب کردم که گفتم شاید در آینده خواستم سی پی یو رو ارتقا بدم مشکلی نباشه.

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

1. ssd بسیار مهمه اما در بازی تاثیر کمی داره ( اگر نگیم اصلا تاثیر نداره در واقع تاثیر ssd بیشتر در لود شدن مث ها و زمان لودینگ هستش و در فریم نهایی تاثیرش عملا صفر هستش )

2. به طور کلی بهتر جدود 100 تومن برای استفاده های معمولی هزینه خردی کولر برای cpu کنید و اگر قصد اور دارید کولر های گرونتر و بهتر پیشناد میشه البته cpu انتخابی شما اور مناسب نیست و یه کولر معمولی هم کار شما رو راه میندازه

3. در مانیتور سر رشته ندارم اما بهتره بودجه رو افزایش بدید .

..................

پیشنهاد می کنم مین ارزون تر بردارید به طور کلی مین های سری z بیشتر برای اور مورد استفاده قرار میگیرن و چون cpu شما اور نمیشه بهتره اصلا مین سری z برندارید . شما در بازی کردن عملا تفاوتی بین این مین و یه مین 300 تا 350 تومنی احساس نمی کنید 200 تومن رو خرج ssd کنید .

مین سری z رو برای این انتخاب کردم که اگر خواستم در آینده سی پی یو رو ارتقا بدم مشکلی نباشه ولی در کل اهل اورکلاک نیستم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 دقیقه قبل، mohammad.m گفته است :

برا گرافیک قصد دارم تا 600 تومن خرج کنم ، و اینکه مادربردو برای این انتخاب کردم که گفتم شاید در آینده خواستم سی پی یو رو ارتقا بدم مشکلی نباشه.

اگه واسه گیمه ، همین i5 زیاده و  کافی ، شما فرقی بین برد 350 تومنی با 1 میلیونی احساس نمکنید ، فقط امکاناتی مثل کارت صدا و شبکه اینا که بیشتر واسه تبلیغاته ،

به نظر برد 350 تومنی بگیر اضافشو بزار رو گرافیک ، ssd هم بعدا میشه تهیه کرد ، هارد هم سگیت بگیر که سرعت خیلی خوبی داره و من بیشتر بازیها رو هارد میریزم چون فرق زیادی تو لودینگ در اس اس دی ندیدم

مانیتور هم سعی کن Ips بگیری

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، StarKilleR گفته است :

اگه واسه گیمه ، همین i5 زیاده و  کافی ، شما فرقی بین برد 350 تومنی با 1 میلیونی احساس نمکنید ، فقط امکاناتی مثل کارت صدا و شبکه اینا که بیشتر واسه تبلیغاته ،

به نظر برد 350 تومنی بگیر اضافشو بزار رو گرافیک ، ssd هم بعدا میشه تهیه کرد ، هارد هم سگیت بگیر که سرعت خیلی خوبی داره و من بیشتر بازیها رو هارد میریزم چون فرق زیادی تو لودینگ در اس اس دی ندیدم

مانیتور هم سعی کن Ips بگیری

ممنون بابت پاسخگویی

بنظرتون این مادربرد رو بگیرم ؟

http://lioncomputer.ir/product/8989/مادربرد+ازراک+Z170A-X1+USB+3.1/

در آینده بخوام سی پی یو رو از سری k بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟

و اینکه مانیتور یه مدل خوب که میدونید رو بهم معرفی کنید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 دقیقه قبل، mohammad.m گفته است :

ممنون بابت پاسخگویی

بنظرتون این مادربرد رو بگیرم ؟

در آینده بخوام سی پی یو رو از سری k بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟

و اینکه مانیتور یه مدل خوب که میدونید رو بهم معرفی کنید.

واسه نصبش که مشکلی نداره ، رو هر بردی نصب میشه ، فکر نکنم درست حسابی بتونی اور بکنی ، البته اورکلاک دنگ وفنگ خودشو داره به علاوه کولر خوب (300 تومنی)

مانیتور اگه بتونی مدل 22 اینچ اینو پیدا کنی خوبه قیمتش حدود 520 بود الان مدل 23 تو آریا کامپیوتر موجوده 630 تومن ،LG Full HD 23MP67HQ IPS

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، StarKilleR گفته است :

واسه نصبش که مشکلی نداره ، رو هر بردی نصب میشه ، فکر نکنم درست حسابی بتونی اور بکنی ، البته اورکلاک دنگ وفنگ خودشو داره به علاوه کولر خوب (300 تومنی)

مانیتور اگه بتونی مدل 22 اینچ اینو پیدا کنی خوبه قیمتش حدود 520 بود الان مدل 23 تو آریا کامپیوتر موجوده 630 تومن ،LG Full HD 23MP67HQ IPS

تو کار اورکلاک نیستم و از سیستم برای کار و گیم استفاده میکنم ، برای این موارد در آینده بخوام سی پی یو رو ارتقاء بدم مشکلی پیش نمیاد؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 دقیقه قبل، mohammad.m گفته است :

تو کار اورکلاک نیستم و از سیستم برای کار و گیم استفاده میکنم ، برای این موارد در آینده بخوام سی پی یو رو ارتقاء بدم مشکلی پیش نمیاد؟

نه مشکلی نداری

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، StarKilleR گفته است :

نه مشکلی نداری

داداش گرافیک تا 700 تومن چی پیشنهاد میکنی دست دوم پیدا کنم ؟

سی پی یو کولر یا کولر اضافی هم بگیرم برا سیستم یا نیازی نیس؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 دقیقه قبل، mohammad.m گفته است :

تا 700 تومن اگه بتونی 380x پیدا کنی خوبه ، اگه نشد 380 4 گیگ

سی پی یو کولر نیاز نیست دمای سی پی یو تا 72 درجه مشکلی نداره و فکر نکنم با فن استوک تو بازی بیشتر از 60 تا بشه و کیس خنکی هم داری

گرافیک هم واسه amd پیشنهاد دادم چون تو دایرکس 12 و ولکان عملکرد خوبی داره و ت وبازی های جدید همپای 970 میاد و تا چند ماه دیگه 970 هم محو میشه چه برسه به 960 ،

ویرایش شده توسط StarKilleR
لینک به دیدگاه

CPU: i5 6600 - 730T

MB: Asus B150 Pro - 450T

HDD: Seagate Barracuda 1TB - 150T

SSD: Zotac 120GB - 150T

RAM: Gskill AEGIS 8GBx2 2133 DDR4 - 260T

PSU: Green 650A-UK - 290T

Case: Green X+ Eagle - 130T

مجموع: 2160

در 5 دقیقه قبل، mohammad.m گفته است :

به سی پی یو کولر نیازی نیست.

گرافیک هم 960 4گیگ دسته دو.

ویرایش شده توسط GForce
لینک به دیدگاه

برد که همون ازراکی که خودتون گفتید خوبه 

اس اس دی فقط در سرعت بوت و لود برنامه ها تاثیر گذاره در گیم تاثیری نداره بعلاوه بعدا به راحتی قابل خرید و نصب هستش البته اگر احتیاج بهش پیدا کنید !!! در نتیجه خریدش الان توصیه نمیشه 

رم یک عدد 8 فعلا کافیه 

هزینه ای که قرار بود برای اس اس دی و رم 16 خرج کنید به گرافیک اضافه کنید چون برای تعویض گرافیک در اینده حداقل باید 25 درصد زیر قیمت نو بفروشیدش که خودش میشه ضرر !!! در نتیجه گرافیک رو بالاتر بردارید بعدا اگه لازم شد یک رم 8 دیگه اضافه میکنین 

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، فرـشاد گفته است :

برد که همون ازراکی که خودتون گفتید خوبه 

اس اس دی فقط در سرعت بوت و لود برنامه ها تاثیر گذاره در گیم تاثیری نداره بعلاوه بعدا به راحتی قابل خرید و نصب هستش البته اگر احتیاج بهش پیدا کنید !!! در نتیجه خریدش الان توصیه نمیشه 

رم یک عدد 8 فعلا کافیه 

هزینه ای که قرار بود برای اس اس دی و رم 16 خرج کنید به گرافیک اضافه کنید چون برای تعویض گرافیک در اینده حداقل باید 25 درصد زیر قیمت نو بفروشیدش که خودش میشه ضرر !!! در نتیجه گرافیک رو بالاتر بردارید بعدا اگه لازم شد یک رم 8 دیگه اضافه میکنین 

گرافیک رو چی پیشنهاد میکنید؟

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، GForce گفته است :

CPU: i5 6600 - 730T

MB: Asus B150 Pro - 450T

HDD: Seagate Barracuda 1TB - 150T

SSD: Zotac 120GB - 150T

RAM: Gskill AEGIS 8GBx2 2133 DDR4 - 260T

PSU: Green 650A-UK - 290T

Case: Green X+ Eagle - 130T

مجموع: 2160

به سی پی یو کولر نیازی نیست.

گرافیک هم 960 4گیگ دسته دو.

بجای مادربروردی که گفتین اینو بردارم بهتر نیس؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، mohammad.m گفته است :

گرافیک رو چی پیشنهاد میکنید؟

بودجه چقدر هست ؟؟؟ نو یا دست دو ؟؟؟ 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، فرـشاد گفته است :

بودجه چقدر هست ؟؟؟ نو یا دست دو ؟؟؟ 

فرق نمیکنه ، اگه با دست دوم میشه یه بهترشو خرید دست دوم ، بودجه هم 800 تا 850

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، mohammad.m گفته است :

فرق نمیکنه ، اگه با دست دوم میشه یه بهترشو خرید دست دوم ، بودجه هم 800 تا 850

مثل اینکه قراره بزودی gtx 1050 ریلیز بشه 

http://www.nvidiavga.com/1395/06/کارت-گرافیک-ارزان-قیمت-gtx-1050-با-4gb-حافظه-می-آی.html

ولی کارت های

970 

R9 380x

به صورت دست دوم میتونن گزینه های خوبی باشند یا اینکه میتونین 960 نو یا rx 460 نو  یا R9 380 نو خرید کنین ( البته قیمت دقیق ندارم بهتره که قیمت بگیرید ) 

لینک به دیدگاه

برای کارت تا 1.5 تومن و آک اصلا کارتهای انویدیا پیشنهاد نمیشه

چون مجبور هستید از نسل قبل بخرید که ارزش خریدش بسیار پایینه

برای دسته 2 هم کارتهای انویدیا پیشنهاد نمیشن

چون سری 900 سرنوشت سری 700 در انتظارشونه هرچند همین الان هم کارت دوست داشتنی 970 که یه روزی انتخاب بسیار خوبی بود الان اصلا دوست داشتنی نیست !!!

کارت 970 شده رقیب 280x و 380 !!!

تا چند ماه آینده و زیاد شدن بازی های dx12 کلا محو میشه !

کارت رو یا دسته 2 تهیه کنید و یا از نسل جدید ( کارت آک از نسل قبلی نخرید )

الان میتونید با 0.9 یه 470 بگیرید که میتونه با 960 و 970 رقابت کنه و ارزش خریدش چسبیده به سقف .

بهتر فکر اور کردن و ارتقا cpu در آینده و مسائلی از این دست رو کلا فراموش کنید

یه مین 350 تومنی با یه i5 6500 و 8 گیگ رم

و یه کارت خوب

رم 16 و ssd و کولر خوب هم هر کدوم برای خودشون مهم هستند اما فعلا کارت گرافیک در اولویت هستش .

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، mohammad.m گفته است :

َشرمنده عزیز ولی اگه تو کار اور نیستی مین 500 تومنی چرا برداشتی و چرا اصلا میخای پردازنده سری کا برداری؟ سری معمولی کارتو راه میندازه و هزینه اضافی نمیکنی. درواقع اگه اور نمیکنی پولتو واسه پردازنده سری کا نده چون عملا با اتیش زدن پولت هیچ فرقی نداره. موفق باشی.

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

برای کارت تا 1.5 تومن و آک اصلا کارتهای انویدیا پیشنهاد نمیشه

چون مجبور هستید از نسل قبل بخرید که ارزش خریدش بسیار پایینه

برای دسته 2 هم کارتهای انویدیا پیشنهاد نمیشن

چون سری 900 سرنوشت سری 700 در انتظارشونه هرچند همین الان هم کارت دوست داشتنی 970 که یه روزی انتخاب بسیار خوبی بود الان اصلا دوست داشتنی نیست !!!

کارت 970 شده رقیب 280x و 380 !!!

تا چند ماه آینده و زیاد شدن بازی های dx12 کلا محو میشه !

کارت رو یا دسته 2 تهیه کنید و یا از نسل جدید ( کارت آک از نسل قبلی نخرید )

الان میتونید با 0.9 یه 470 بگیرید که میتونه با 960 و 970 رقابت کنه و ارزش خریدش چسبیده به سقف .

بهتر فکر اور کردن و ارتقا cpu در آینده و مسائلی از این دست رو کلا فراموش کنید

یه مین 350 تومنی با یه i5 6500 و 8 گیگ رم

و یه کارت خوب

رم 16 و ssd و کولر خوب هم هر کدوم برای خودشون مهم هستند اما فعلا کارت گرافیک در اولویت هستش .

به نظر من با این قیمت ارزش خریدش چسبیده به کف بیشتر. یه کارت دس دوم از نسل قبل بهترین انتخابه فعلا. اونم در حد 600-700 نهایت

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

به نظر من با این قیمت ارزش خریدش چسبیده به کف بیشتر. یه کارت دس دوم از نسل قبل بهترین انتخابه فعلا. اونم در حد 600-700 نهایت

ارزش خرید کارت آک رو با دسته 2 مقایسه نمی کنن !!!

470 با قیمت حدود 0.9 فعلا ارزش خرید بالایی در فول اچ دی داره

دسته 2 این کارت گیر نمیاد چون تازه وارد بازار شده اما اگر بود اون وقت میشد با دسته 2 کارتهای دیگه مقایسش کرد که اطمینان داشته باشید در همون حالت هم ارزش خرید بالایی می داشت

470 تونسته به خوبی با  970 رقابت کنه . یه نگاه به قیمت آک 970 بندازید تا متوجه بشید ارزش خرید کارت کجاس

https://www.itbazar.com/p_19866.aspx

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...