رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید سیستم با بودجه دو میلیون و دویست

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 1 ساعت قبل، mohammad.m گفته است :

بجای مادربروردی که گفتین اینو بردارم بهتر نیس؟

http://lioncomputer.ir/product/8989/مادربرد+ازراک+Z170A-X1+USB+3.1/

توضیحات رو عزیزان دادند تنها در خصوص سری 1050 بگم که شما ابتدا باید صبر کنید وارد بازار ایران بشه سپس باید اندکی صبر کنید تا قیمت هاش متعادل بشه

اگر توانایی صبر کردن رو دارید گزینه مناسبی هست چرا که در اون موقع احتمالا هم سری 480 موجود میشه در بازار و هم قیمت سری 470 کاهش پیدا میکنه اندکی

در خصوص مادربرد مدنظر مناسب هست اما اگر صرفا برای سری Z بودن و قابلیت اورکلاک  انتخاب شده لازم بذکر مناسب نیست از اون نظر بدلیل فاز بندی که خیلی مناسب نیست نمی تونید روی قابلیت  اورکلاک این برد حساب باز کنید

در خصوص پردازنده مم سری Core i5 و 6500 که انتخاب خودتون هست برای گیم مناسب هست و از نظر گلوگاه مشکلی نخواهید داشت و نیاز به تهیه 6600 یا 6700 نیست

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

ارزش خرید کارت آک رو با دسته 2 مقایسه نمی کنن !!!

470 با قیمت حدود 0.9 فعلا ارزش خرید بالایی در فول اچ دی داره

دسته 2 این کارت گیر نمیاد چون تازه وارد بازار شده اما اگر بود اون وقت میشد با دسته 2 کارتهای دیگه مقایسش کرد که اطمینان داشته باشید در همون حالت هم ارزش خرید بالایی می داشت

470 تونسته به خوبی با  970 رقابت کنه . یه نگاه به قیمت آک 970 بندازید تا متوجه بشید ارزش خرید کارت کجاس

https://www.itbazar.com/p_19866.aspx

وقتی با قیمت دلاریش مقایسه شه معلوم میشه که بصرفه نیس! و خریدش عزم عده ای رو جزم میکنه قیمتارو پایین نیاره. من پیشنهاد دسته دو نسل قبلو دادم چون قیمتا فیکس شدن و ایشون ضرری متحمل نمیشن انچنانی. اگه به اون خرید 480 با 1200 با ارزش تر از 470 با 990 تومنه! 

از شما بعیده یه کارت 340 دلاریو با یه کارت 150 دلاری مقایسه میکنین. معلومه قیمت ریالی اون بیشتر میشه. بحث به قیمت درس نیس چون همه چی تو بازار ما برعکسه و با توجه به قیمت نمیشه ارزش یه کارتو مشخص کرد.

منم قصدم جسارت نیس لحنمم ندیدم تند باشه با شما عزیز.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

وقتی با قیمت دلاریش مقایسه شه معلوم میشه که بصرفه نیس! و خریدش عزم عده ای رو جزم میکنه قیمتارو پایین نیاره. من پیشنهاد دسته دو نسل قبلو دادم چون قیمتا فیکس شدن و ایشون ضرری متحمل نمیشن انچنانی. اگه به اون خرید 480 با 1200 با ارزش تر از 470 با 990 تومنه! 

از شما بعیده یه کارت 340 دلاریو با یه کارت 150 دلاری مقایسه میکنین. معلومه قیمت ریالی اون بیشتر میشه. بحث به قیمت درس نیس چون همه چی تو بازار ما برعکسه و با توجه به قیمت نمیشه ارزش یه کارتو مشخص کرد.

منم قصدم جسارت نیس لحنمم ندیدم تند باشه با شما عزیز.

ببینید دوست عزیز شما دارید 2 موضوع مختلف رو با هم قاطی می کنید .

یکی ارزش خرید و دیگری قیمت جهانی ! متاسفانه در ایران بین این دوتا تفاوت بسیار زیاده !!!

ارزش خرید یک کالا میتونه در ایران برعکس خارج کشور باشه . یا در موارد بسیاری دیده شده بین دو کالای مشابه اونی که در خارج کشور گرون تر بوده در داخل کشور ارزون تر بوده .

پس برای کاربر ایرانی صرفا ارزش خرید در ایران مطرح هستش نه قیمت جهانی و ... !

100 در 100 ارزش خرید یه کارت دسته 2 به علت قیمت مناسبترش بیشتره .

به طور مثال یه کارت آک 970 و یه دست 2 سالم همین کارت و همون برند و همون مدل هر دو در بازی ها فریم مشابه میدن با این تفاوت که یکی حدود 20 تا 30 درصد ارزون تره .

اگر به پست های قبلی من مراجعه کنید متوجه میشید که بنده گفتم که کارت دسته 2 بگیرند .

اگر هم از کارت 470 اسم بردم برای این بود که یه کارت با قیمت مناسب در برابر فریم نهایی هستش .

درسته که قیمت 470 در ایران به نسبت خارج از کشور زیادی گرونه اما اگر از دید قیمت در برابر پرفورمنس نگاه کنیم هنوز هم کارت 470 ارزش خرید بسیار بیشتری از 970 داره .

این که چرا یه کارت 150 دلاری با یه کارت 340 دلاری دارن در یه حد فریم میدن و رقیب هم به حساب میان سوالیه که باید انویدیا جواب بده .

البته مدلهای غیر رفرنس 470 در سایتی مثل Amazon با قیمت های به مراتب بیشتری به فروش میرسه و خبری از کارت 150 دلاری نیست

https://www.amazon.com/XFX-backplate-Displayport-Graphics-RX-470P4SFD5/dp/B01JM2DF2G

https://www.amazon.com/Sapphire-Nitro-Radeon-RX-470/dp/B01K3KQ8TS

اما جدا از قیمت 470 و 970 در خارج کشور ما باید برای پیشنهاد دادن یه کارت به قیمت اون کالا در بازار خودمون و پرفورمنس نهایش نگاه کنیم .

470 با قیمت 990 تومن شده رقیب 970 با قیمت 1400 پس میشه گفت ارزش خرید 470 از 970 بیشتره ! حالا قیمت جهانیشون هرچی میخواد باشه !

برای مصرف کننده که داخل ایران زندگی می کنه این مهمه که در برابر چه مقدار پول چه مقدار پرفورمنس نصیبش میشه .

یک نکته رو فراموش نکنید از دو منظر میشه برای کارتها هم رده پیدا کرد

1 از منظر قیمت

2 از منظر پرفورمنس

کارتهای 970 و 470 از منظر قیمت همرده نیستند اما از نظر پرفورمنس هم رده محسوب میشن ( البته این مورد هم در همه جا نیست و در بعضی بازی ها هستش )

.............

اولویت در خرید کارت دسته 2 هستش

پس از اون خرید کارت آک از سری های جدید و بدترین کار خرید کارت آک از سری های قبلی !!!

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

ببینید دوست عزیز شما دارید 2 موضوع مختلف رو با هم قاطی می کنید .

یکی ارزش خرید و دیگری قیمت جهانی ! متاسفانه در ایران بین این دوتا تفاوت بسیار زیاده !!!

ارزش خرید یک کالا میتونه در ایران برعکس خارج کشور باشه . یا در موارد بسیاری دیده شده بین دو کالای مشابه اونی که در خارج کشور گرون تر بوده در داخل کشور ارزون تر بوده .

پس برای کاربر ایرانی صرفا ارزش خرید در ایران مطرح هستش نه قیمت جهانی و ... !

100 در 100 ارزش خرید یه کارت دسته 2 به علت قیمت مناسبترش بیشتره .

به طور مثال یه کارت آک 970 و یه دست 2 سالم همین کارت و همون برند و همون مدل هر دو در بازی ها فریم مشابه میدن با این تفاوت که یکی حدود 20 تا 30 درصد ارزون تره .

اگر به پست های قبلی من مراجعه کنید متوجه میشید که بنده گفتم که کارت دسته 2 بگیرند .

اگر هم از کارت 470 اسم بردم برای این بود که یه کارت با قیمت مناسب در برابر فریم نهایی هستش .

درسته که قیمت 470 در ایران به نسبت خارج از کشور زیادی گرونه اما اگر از دید قیمت در برابر پرفورمنس نگاه کنیم هنوز هم کارت 470 ارزش خرید بسیار بیشتری از 970 داره .

این که چرا یه کارت 150 دلاری با یه کارت 340 دلاری دارن در یه حد فریم میدن و رقیب هم به حساب میان سوالیه که باید انویدیا جواب بده .

البته مدلهای غیر رفرنس 470 در سایتی مثل Amazon با قیمت های به مراتب بیشتری به فروش میرسه و خبری از کارت 150 دلاری نیست

https://www.amazon.com/XFX-backplate-Displayport-Graphics-RX-470P4SFD5/dp/B01JM2DF2G

https://www.amazon.com/Sapphire-Nitro-Radeon-RX-470/dp/B01K3KQ8TS

اما جدا از قیمت 470 و 970 در خارج کشور ما باید برای پیشنهاد دادن یه کارت به قیمت اون کالا در بازار خودمون و پرفورمنس نهایش نگاه کنیم .

470 با قیمت 990 تومن شده رقیب 970 با قیمت 1400 پس میشه گفت ارزش خرید 470 از 970 بیشتره ! حالا قیمت جهانیشون هرچی میخواد باشه !

برای مصرف کننده که داخل ایران زندگی می کنه این مهمه که در برابر چه مقدار پول چه مقدار پرفورمنس نصیبش میشه .

یک نکته رو فراموش نکنید از دو منظر میشه برای کارتها هم رده پیدا کرد

1 از منظر قیمت

2 از منظر پرفورمنس

کارتهای 970 و 470 از منظر قیمت همرده نیستند اما از نظر پرفورمنس هم رده محسوب میشن ( البته این مورد هم در همه جا نیست و در بعضی بازی ها هستش )

.............

اولویت در خرید کارت دسته 2 هستش

پس از اون خرید کارت آک از سری های جدید و بدترین کار خرید کارت آک از سری های قبلی !!!

منظور بنده هم دقیقا همینه. 

دسته دو بهترین انتخابه فعلا.

صد در صد اک 470 و 480 از اک 970 به صرفه تره ولی متاسفانه اک 480 و 470 هم توجیه اقتصادی فعلا نداره. برا همین پیشنهاد دست دو دادم بنده.

به هرحال انتخاب اخر با استارتر محترم می باشد. و بنده کاملا توضیحات شمارو قبول دارم.با تشکر از توضیحات کاملتون. اگه بی ادبی شده بنده معذرت میخوام.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 17 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

منظور بنده هم دقیقا همینه. 

دسته دو بهترین انتخابه فعلا.

صد در صد اک 470 و 480 از اک 970 به صرفه تره ولی متاسفانه اک 480 و 470 هم توجیه اقتصادی فعلا نداره. برا همین پیشنهاد دست دو دادم بنده.

به هرحال انتخاب اخر با استارتر محترم می باشد. و بنده کاملا توضیحات شمارو قبول دارم.با تشکر از توضیحات کاملتون. اگه بی ادبی شده بنده معذرت میخوام.

درود

داداش اک 470 الان از دست دو 970 بهتره از هر لحاظی حساب کنی... دیگه نو 970 که هیچی اصلا ارزش خرید نداره !

در واقع وارد کننده از این خوش قیمتی 470 و480 سو استفاده کردن و تا اونجا که میشده قیمت رو بالا میدن... اما با این همه که 470 رو دارن 200 تومن زیاد تر از قیمت واقعی عرضه می کنند بازم از 970 دست دو  از هر لحاظی حساب کنی بهتره(هم قویتره هم جدید ترههم گارنتیش اولشه هم کارت نو خریدی و دست کسی نبوده هرکاری باهاش کرده باشه )

در واقع 970 دست دو 750 -800 تومن ارزش واقعیش هست که فعلا بالاتر از این حرفا می فروشن... ^_^

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، nima.mazrouie گفته است :

درود

داداش اک 470 الان از دست دو 970 بهتره از هر لحاظی حساب کنی... دیگه نو 970 که هیچی اصلا ارزش خرید نداره !

در واقع وارد کننده از این خوش قیمتی 470 و480 سو استفاده کردن و تا اونجا که میشده قیمت رو بالا میدن... اما با این همه که 470 رو دارن 200 تومن زیاد تر از قیمت واقعی عرضه می کنند بازم از 970 دست دو  از هر لحاظی حساب کنی بهتره(هم قویتره هم جدید ترههم گارنتیش اولشه هم کارت نو خریدی و دست کسی نبوده هرکاری باهاش کرده باشه )

در واقع 970 دست دو 750 -800 تومن ارزش واقعیش هست که فعلا بالاتر از این حرفا می فروشن... ^_^

عزیز من مگه گفتم 470 بده.

بله در هر صورت سرتره ولی کار درستی نیس با این قیمت خریدن. من خودم که حاضر نمیشم 200 تومن پول زور بدم به عزیزان

لینک به دیدگاه

خریدش باعث میشه در اینده سودهای سنگین تری  بردارن. این که چیزی نیس.

باز هرکسی نظری داره. همه رفتن خریدن مبارکتون باشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 17 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

خریدش باعث میشه در اینده سودهای سنگین تری  بردارن. این که چیزی نیس.

باز هرکسی نظری داره.  همه رفتن خریدن مبارکتون باشه.

خب الان فکر کردی 200 تومن پول زور رو با خرید یه 970 دست دو ندادی؟؟؟

اگه به نخریدن اصلا نباید کارت خرید... چون اگه 470 رو قرار باشه صبر کنی 700 -800 تومن بخری ، 970 هم اون موقع دست دوش میشه همین قدر باز هم در نتیجه 200 تومن رو دادی یا بعدا می خوره تو سر کارت دست دومت، در حال حاضر توصیه نمیشه خرید کنید و فکر نکنم تا کریسمس وضع بهتر بشه اما اگه قرار به خرید هست 470 بخرید بهتره ...

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، nima.mazrouie گفته است :

خب الان فکر کردی 200 تومن پول زور رو با خرید یه 970 دست دو ندادی؟؟؟

اگه به نخریدن اصلا نباید کارت خرید... چون اگه 470 رو قرار باشه صبر کنی 700 -800 تومن بخری ، 970 هم اون موقع دست دوش میشه همین قدر باز هم در نتیجه 200 تومن رو دادی یا بعدا می خوره تو سر کارت دست دومت، در حال حاضر توصیه نمیشه خرید کنید و فکر نکنم تا کریسمس وضع بهتر بشه اما اگه قرار به خرید هست 470 بخرید بهتره ...

همین که همون اولی ندی یه هفت هشت ماه جنس بمونه دستشون بهتر ازونه که همون اول بخری. در هرصورت که میره پاچمون چراا کاری نکنیم یکمم وارد کننده های محترم  بره تو پاچشون.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

من 970 نگفتم. من گفتم یه کارتی نهایت در رنج 700 که میشه 380 یا 960 که اینا افتشونو کردن دیگه ازین پایین تر نمیرن.

970 با این وضعیتش به هیچ وجه ارزش خرید نداره. یا 390 یا 290 یا 380 ایکس

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 15 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

من 970 نگفتم. من گفتم یه کارتی نهایت در رنج 700 که میشه 380 یا 960 که اینا افتشونو کردن دیگه ازین پایین تر نمیرن.

970 با این وضعیتش به هیچ وجه ارزش خرید نداره. یا 390 یا 290 یا 380 ایکس

ببین این اصلا کاری به این حرفا نداره، وقتی 470 رو 800 قیمت بزنن... 970 میشه همین حدود، در نتیجه 380 و کارته های زیر مجموعه هم خود بخود میاد پایین قیمتشون ، الان کلا قیمت ها الکی بالاست و بازار گرافیک میان رده حدود 100-200 تومن قیمت کاذب داره، که باید این باد بخوابه توسط وارد کننده که بصرفش نیست فعلا بخوابونه این باد رو نشستن حالشو میبرن... ! -_-

حالا یا نباید اصلا خرید کرد که یخورده بازار بخوابه حال اونا هم گرفته بشه یا نه بری بخری بشتر جامعه رو به تباهی بکشید، وقتی ایفون رو 8.5 میخرند یعنی واقعا من موندم کی بوده او.ن عتیقه اینقدر پول داده بابت گوشی؟؟؟ از خود شرکت اپل سفارش میدادی برات شخصا استیو جابز از تو گور پاشه برات بیاره ارزونتر از این برات در میومد -_-

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، nima.mazrouie گفته است :

ببین این اصلا کاری به این حرفا نداره، وقتی 470 رو 800 قیمت بزنن... 970 میشه همین حدود، در نتیجه 380 و کارته های زیر مجموعه هم خود بخود میاد پایین قیمتشون ، الان کلا قیمت ها الکی بالاست و بازار گرافیک میان رده حدود 100-200 تومن قیمت کاذب داره، که باید این باد بخوابه توسط وارد کننده که بصرفش نیست فعلا بخوابونه این باد رو نشستن حالشو میبرن... ! -_-

و متاسفانه فقط میشه حسرت خورد

خود من هم دوست ندارم کارتهای جدید رو بخرم

درسته که 470 الان ارزش خریدش نسبت به خیلی از کارتها بالاست و من وقتی طرف میخواد حتما کارت بخره بهش پیشنهاد میدم اما ته دلم راضی نیستم که این کارتها با این قیمت فروش بره .

اگر قیمت 470 درست بشه روی قیمت 970 و 1060 هم تاثیر خیلی خوبی میزاره و طرفدارهای انویدیا هم خوشحال میشن اما زهی خیال باطل .....

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، nima.mazrouie گفته است :

حالا یا نباید اصلا خرید کرد که یخورده بازار بخوابه حال اونا هم گرفته بشه یا نه بری بخری بشتر جامعه رو به تباهی بکشید، وقتی ایفون رو 8.5 میخرند یعنی واقعا من موندم کی بوده او.ن عتیقه اینقدر پول داده بابت گوشی؟؟؟ از خود شرکت اپل سفارش میدادی برات شخصا استیو جابز از تو گور پاشه برات بیاره ارزونتر از این برات در میومد -_-

من دقیقا منظورم همین یه تیکس که برات رنگی کردم. بازار چرا نخوابه حالشون گرفته بشه؟ چرا همش باید ما ضرر بدیم. من شخصا با همین 380 خودم سر میکنم نسل جدید نمیخرم هرچقد میخوان قیمتارو بالا نگه دارن و عزیزان برن بخرن.

در 5 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

و متاسفانه فقط میشه حسرت خورد

خود من هم دوست ندارم کارتهای جدید رو بخرم

درسته که 470 الان ارزش خریدش نسبت به خیلی از کارتها بالاست و من وقتی طرف میخواد حتما کارت بخره بهش پیشنهاد میدم اما ته دلم راضی نیستم که این کارتها با این قیمت فروش بره .

اگر قیمت 470 درست بشه روی قیمت 970 و 1060 هم تاثیر خیلی خوبی میزاره و طرفدارهای انویدیا هم خوشحال میشن اما زهی خیال باطل .....

متاسفانه.

لینک به دیدگاه

متاسفانه اگر ما ایرانیا یکم اتحاد داشتیم اینجوری قیمتا نجومی نمیشد و تو پاچمون نمیرفت ، سر کمپین خودرو یادتونه که با یه حرکات هوشمندانه همه رو وادار به خرید کردن و مردم بی خبر از کلاهی که رفت سرشون رفتن خریدن ، تو یه خبری میخوندم آلمان یه مقدار ناچیزی شیر رو گرون کرد هیچ کس نخرید یا خریدن ریختن تو جوب ،حساب کار دستشون اومد و قیمتا رو به حال قبل برگردوندن ، البته آلمان کجا و ما کجا

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...