رفتن به مطلب

مشکل با وایرلس لبتاب

Extreme Plus
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام یه لبتاب زد 510 دارم که مشکل وایفای داره

وقتی روش ویندوز 8 نصب بود هیچ مشکلی نداشت بعد اینم که ویندوز 10 ریختم بازهم مشکلی نداشت ولی چند ماه هست ویندوز 7 ریختم یه مشکل عجیب داره

وقتی دارم با اینترنت کارمیکنم یهو قطع میشه و انگار کارت شبکه وایرلس غیرفعال میشه و برای دوباره فعال کردنش هم باید برم تو نتورک و diaganose رو بزنم تا فعال بشه

مشکل از چی میتونه باشه ؟

لینک به دیدگاه

برید توی network connections

بعد روی wifi کلیک راست کنید

بعد properties

بعد configure

بعد power management

بعد تیک گزینه allow computer to ruen off this device

رو بردارید بعد چک کنین و نتیجه رو اعلام بفرمایید 

لینک به دیدگاه

یا اینکه از توی دیوایس منیجر کارت وای فای رو uninstall کنید بعد لپ تاپ رو با کابل به اینترنت متصل کنید بعد انتخاب کنین که درایور کارت وای فای اتوماتیک از اینترنت دانلود بشه 

من خودم این دو تا کار رو اون اوایل انجام دادم مشکلم رفع شد البته مشکل من این بود که اینترنت مودم یو اس بی رو با وای فای لپ تاپ شر میکردم ولی بعد از یه مدت توی گوشیم میدیدم که روی obtaining ip adress مونده و تا هات اسپات رو از روی لپ تاپ ریست نمیکردم نمیشد !!! 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، فرـشاد گفته است :

برید توی network connections

بعد روی wifi کلیک راست کنید

بعد properties

بعد configure

بعد power management

بعد تیک گزینه allow computer to ruen off this device

رو بردارید بعد چک کنین و نتیجه رو اعلام بفرمایید 

سلام درست نشد ببین وای فای جالب اینجاست سند داره ولی رسیو نداره بعد دستی بهش ایپی دادم درست شد

مشکل از روتر هم نیست به دولیل چون سه تا روتر دارم با همش این مشکل هست دوم اینکه با ویندوز 10 و 8 مشکل نداشتم

الان میخوام یه کانتر بازی کنم هی قطع میشه بعد 5-6 دقیقه درست میشه خود بخود مگر اینکه دستی برم diag بزنم

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Extreme Plus گفته است :

سلام یه لبتاب زد 510 دارم که مشکل وایفای داره

وقتی روش ویندوز 8 نصب بود هیچ مشکلی نداشت بعد اینم که ویندوز 10 ریختم بازهم مشکلی نداشت ولی چند ماه هست ویندوز 7 ریختم یه مشکل عجیب داره

وقتی دارم با اینترنت کارمیکنم یهو قطع میشه و انگار کارت شبکه وایرلس غیرفعال میشه و برای دوباره فعال کردنش هم باید برم تو نتورک و diaganose رو بزنم تا فعال بشه

مشکل از چی میتونه باشه ؟

از خود ویندوز که نصب کردید مطمن هستید؟؟
پیشنهاد میشه برنامه ویندوز رو نصب کنید و تا قسمت نصب ویندوز برید سپس  repair windows  تست کنید یا کلا اقدام به تعویض ویندوز کنید اما اینبار از یک شرکت یا سایت معتبر دریافت کنید و پیشنهاد میشه سری ultimate نصب کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، farshid0018 گفته است :

از خود ویندوز که نصب کردید مطمن هستید؟؟
پیشنهاد میشه برنامه ویندوز رو نصب کنید و تا قسمت نصب ویندوز برید سپس  repair windows  تست کنید یا کلا اقدام به تعویض ویندوز کنید اما اینبار از یک شرکت یا سایت معتبر دریافت کنید و پیشنهاد میشه سری ultimate نصب کنید

نه از ویندوز مطمئن نیستم حتی بوت ویندوزش هم عجیب غریبه یعنی صفحه بوت عجیبی میاد قبل از بوت ولی متاسفانه انقدر فایل دارم و اپ نصب کردم که نمیتونم ویندوز عوض کنم ریپیر هم کردم نشد 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...