رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید چند سیستم برای هنرستان فنی و حرفه ای

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه اساتید گرامی ...

من مسئول خرید یکی از ادارات آموزش و پرورش یکی از شهرستان استان فارس هستم ...

خاطرم هست پارسال هم برای خرید چند سیستم توی همین انجمن از شما اساتید گرامی کمک گرفتم که الحق و الانصاف بسیار نتیجه مطلوبی داشت و با همون کانفیگ یادمه بالای 30 سیستم خریداری کردم که اصلا به مشکل برنخوردم ... متشکرم

امسال توی یه مورد قصد خرید 5 سیستم برای یکی از هنرستان های فنی و حرفه ای رو دارم که نیاز به مشاوره برای خریدشون دارم ...

این سیستم ها برای بچه های رشته کامپیوتر هستش اما از اونجایی که برنامه درسی بچه های کامپیوتر تغییراتی داشته نیاز به نصب برنامه هایی همچون Adobe illustrator و همچنین autocad دارند ...

ممنون میشم با نظرات ارزشمندتون بنده رو راهنمایی کنید ...

فقط بحث همیشگی مالی هم در میون هست لطفا با حداقل هزینه سیستم رو بهم معرفی کنید تا در عین کارایی صرفه جویی مالی نیز در نظر گرفته بشه ...

سپاس

لینک به دیدگاه

شما چه میزان بودجه حدودی برای هر کیس مدنظر دارید تا هم از نظر هزینه و هم از نظر قطعات مناسب ترین  موارد رو عزیزان خدمتتون پیشنهاد بدند

لینک به دیدگاه

سلام ممنون بله حدودا یک میلیون تومان .... به نظرتون شدنی هست با این قیمت ...؟؟؟؟البته فقط کیس منظورم هست بدون مانیتور و موس و کیبورد

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، Darksiren.s گفته است :

سلام ممنون بله حدودا یک میلیون تومان .... به نظرتون شدنی هست با این قیمت ...؟؟؟؟البته فقط کیس منظورم هست بدون مانیتور و موس و کیبورد

درود

بله عزیز سیستم با بودحه یک میلیون هم میشه تهیه کرد ولی خوب  اگر بودجه بیشتر بود بهتر میشد

مشخصات پیشنهادی :

intel Pentium G4400 = 191

Main ASrock H110 = 220

Ram 4GB DDR4 = 75

HDD 1TB Toshiba P300 = 163

Power Green  330W = 119

Case Green Hiwa = 65

VGA GT 710 2GB = 160

سیستم بر اساس جدید تری نسل هست و بعدا قابلیت ارتقاء خوبی داره

باز هم اگه بودجه تغییر کنه میشه سیستم های قوی تر هم تهیه کرد

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Mahdi-Lion گفته است :

درود

بله عزیز سیستم با بودحه یک میلیون هم میشه تهیه کرد ولی خوب  اگر بودجه بیشتر بود بهتر میشد

مشخصات پیشنهادی :

intel Pentium G4400 = 191

Main ASrock H110 = 220

Ram 4GB DDR4 = 75

HDD 1TB Toshiba P300 = 163

Power Green  330W = 119

Case Green Hiwa = 65

VGA GT 710 2GB = 160

سیستم بر اساس جدید ترین نسل هست و بعدا قابلیت ارتقاء خوبی داره

باز هم اگه بودجه تغییر کنه میشه سیستم های قوی تر هم تهیه کرد

سیستم اقا مهدی به شدت پیشنهاد میشه 

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/06, 18:17:28، Darksiren.s گفته است :

سیستم پیشنهادی مهدی جان مناسب هست تنها بجای تهیه یک پنتیوم و گرافیک سری GT پیشنهاد میشه Intel Core i3-6100 Skylake Processor  تهیه بشه و از IGPU استفاده بشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...