رفتن به مطلب

کمک فوری ... مشکل با dell xps l501x

Recommended Posts

سلام خدمت همه

از دوستانی که اطلاعاتشون قوی هست خواهش میکنم کمکم کنن...

راستش من یه هفته پیش یه لپ تاپ dell xps l501x از دیجی کالا خریدم...اما نامردا کانفیگشون اونی نبود که من فکرشو میکردم...

زده بودن سرعت پردازنده 2.93 اما سرعتش 1.7 بود!!!!!!!!!

(به غیر ای سرعت cpu بقیه قطعات درسته)

مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.78 کیلوگرمپردازنده: Intel Q740 1.73GHz Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHzحافظه: 6 GB DDR3 هارد دیسک: 640 GB 7200 RPM کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT435M 2048 MB UpTo 4096 MBصفحه نمایش: 15.6" - Bright LED امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Portسایر مشخصات: باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 7

خلاصه ...

الان مشکل دارم با سرعتش /.. نمیدونم CPU هست یا گرافیک ...

مثلا من تو فوتوشاپ که دارم چیزی رو نقاشی میکنم ماوس رو که حرکت میدم اون برس جا میونه و با تاخیر نقاشی میکنه

واسه اینکه بهتر متوجه منظورم بشید یه تیکه فیلم از این حرکت گرفتم حجمی نداره.... یه عکس از مشخصات سیستم و device manager گرفتم

موندم چرا به cpu نمره 7.9 داد که سر جمه نمره یا Rate شد 5.9 !!

حالا کاری به اون ندارم...

شما چی فکر میکنین؟ فکر میکنین به خاطر سرعت cpu هست یا اینکه گرافیک؟ من گرافیکم 435 با 2 گیگ حافظه هست... اما درایوری که نصب کردم روش واسه 420 بوده ... فرقی که نمیکنه؟ یعنی واسه اینم میتونه باشه؟

من نمیتونم درایوراشو از خود سایت دانلود کنم... tag رو که وارد میکنم یه لیست از درایور ها میاد و من رو هر کدوم میخوام میزنم تا بره تو لیست دانلودی ها.. اما یه برنامه دانلود میکنه و اونو که بالا میارم میگه شما چیزی واسه دانلود نذاشتین!!! ( کلافه شدم)

من این لپ تاپ رو واسه خواهرم که کارش گرافیک هست خریدم.... اینجوری خیلی اذیت میشه....

بچه ها آیا میشه سرعت cpu رو برد بالا ... مثلا 2.6 کرد...؟؟؟؟ یا میشه ارتقا داد ؟ هزینش چقدر میشه؟

سرعت لود ویندوز خوبه ... تو ویندوزم هم خوبه.... فوتوشاپم هم 64 بیت هست... 32 رو هم امتحان کردم...اما اگه فیلم رو نگاه کنین متوجه میشین که چی میگم.. خیلی ستمه....

راستی تو paint ویندوز تست کردم مشکلی نداره و سریع و بدون تاخیره!!!

دوستان خواهش کمک برسونین خیلی به کمک احتیاج دارم ... دعا تون میکنم... دوستون دارم

لینک عکس :

http://up.iranblog.com/images/z77cgc58ekvqsnmzsdb5.jpg

لینک فیلم :

http://up.iranblog.com/images/c7fl9uzg075urih3yf0.avi

منتظر جواباتونم ...

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست عزیز اولا این لینک مربوط به گرافیک لپتابتونه اینو دانلود و نصب کنید (Download via your Internet Browser رو انخاب کنید )

اینجا

دوما از تسک بار روی باتری کلیک کنید و ببینید روی Power save نباشه چون حداکثر کارایی رو نشون نخواهد داد و بذاریدش روی high performance

ویروس ها هم میتونن سرعت رو پایین بیارن پس با یه ویروس کش خوب اسکنش کن.

در مورد اورکلاک سی پی یوش هم به نظر من چون مشکل حرارتی دارن و تهویه خوبی ندارن سراغش نرید.

اگه این کارا جواب نداد اطلاع بدین تا دوباره راهنمایی کنم .

ویرایش شده توسط red30b
لینک به دیدگاه

راستی یه چیز دیگه ؛ فک کنم از تو بایوس باید turbo boost رو فعال کنید تا به فرکانس کاری 2.93Ghz برسید . [-X

لینک به دیدگاه

یعنی واقعا ممنونم ازت .. مرسی عزیز

من این کارا که گفتی انجام دادم

ینی گذاشتم رو high performance

درایور گرافیک رو که گفتی عوض کردم

و توربو بوست رو هم نصب کردم تو ویندوز هست و کار میکنه

اما تو گفتی که تو بایوس؟

چجوری برم اینکارو بکنم؟ تو قسمت تنظیمات delete رفتم چیزی پیدا نکردم !!!

ولی در کل از اون حالت قبلی خیلی بهتر کار میکنه... اما باز کمی تاخیر داره....

میشه بازم راهنماییم کنی....؟

مرسی

لینک به دیدگاه

نمیدونم چجوری توربو رو از طریق ویندوز نصب کردی ولی فک کنم باید از بایوس فعالش می کردی , تو بایوس باید بری قسمت تنظیمات پردازنده و توربو و Hyper-Threading رو اگه باشه فعال کنی

یه عکس از بایوس بگیر و اینجا اپلود کن تا ببینم میشه کاری کرد.

ویرایش شده توسط red30b
لینک به دیدگاه

عزیز کلا cpu i7 برا لپتاپ رو فرکانس 1.7 تنظیم شده و باید با turbo boost فرکانس ماکس که همون 2.7 هست رو ازش بگیرید...

یعنی نامردی ای در کار نیست کلا i7 همینه

لینک به دیدگاه

خب من تو لیست درایور هایی که دانلود کرده بودم یه درایور بود به نام turbo boost monitor که بعد از نصب شدن یه پنجره کوچیک که شکل CPU داشت میاد کنار صفحه

وقتی به cpu فشار میاد این فرکانسش بالا و پایین میره و تا 2.1 هم دیدم که میره

حالا من اون قسمتی که گفتی ندیدم...

من f12 رو میزنم یه سری گزینه واسه بوت شدن میاد بالا ... که میگه رو کدوم device میخوای بوت کنی

پایین ترش نوشته enter setup

میرم تو اون صفحه آبی مشهور که همه میدونن تنظیمان بایوس هست

چیز خاصی من ندیدم...

من چه طوری آخه عکس بگیرم؟ با دوربین عکس برداری؟؟؟

...

لینک به دیدگاه

اون نرم افزار که شما نصبیدی برا مونیتورینگ پردازندست

بله با دوربین یه عکس بگیرین و یه جا اپلود کنید و بزارید من ببینم تا بهتر راهنمایی کنم .

لینک به دیدگاه

آقا من عکس گرفتم اما چیزی به اون اسم ندیدم... عکس زیاد واضح نیست شرمنده

من میگم چه چیزایی تو بایوس هست...

5 تا تب داره

main

advanced

security

boot

exit

تو main که هیچ کاری به جز تغییر ساعت و تاریخ نیمیتونی بدی ... یه جورایی آمار رو داره نشون میده...

توی Advanced هم چیزی نداره.... فقط پارمتر هاشو میتونی فعال و غیر فعال کنی...

بقییه tab ها دیگه...

http://up.iranblog.com/images/pidclfs96otcbgb4tbeu.jpg

http://up.iranblog.com/images/u678jolvpcw8m1euwxdf.jpg

http://up.iranblog.com/images/u678jolvpcw8m1euwxdf.jpg

لینک به دیدگاه

دوستان مشکل دوستمون حل شد دیگه نیازی به راهنمایی نیست .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...