رفتن به مطلب

*** رفع آخرین مسائل قالب جدید فروم با کمک شما دوستان ***

سعید حسینی
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام

پیشنهادمی کنم رتبه وسابقه کاربری به posbit اضافه بشه،  یه خورده دسترسی بیشتربرای گذاشتن امضا بدید به کاربرا

لینک به دیدگاه

• ارسال 300
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، REZA_SB گفته است :

درود

مشکل دانلود IDM رو من هم داشتم که مربوط به تنظیمات پیشفرض "پیکربندی اعلامیه" بود با برداشتن تیک "پخش صدا در زمانی که من یک اعلامیه دریافت کردم" حل شد

در ضمن IDM فایل notification.mp3 رو میخواد دانلود کنه

n.PNG

درود

اقا دمت گرم خیلی رو مخ بود،^_^

..........................................

مسولین به این مشکل هم رسیدگی کنید چون یه خوبی هایی داره بالاخره گاهی میری دنبال یه کار دیگه ممکنه چندین ساعت نیای سر بزنی به تب مربوط به سایت اگه صدا بده حتما یه سر میری ببینی چی بوده :(

راستی این شکلک دیفالتا رو اگه میشه کاملشش کنین، این بزرگا یجوریه نمیشه استفاده کرد به فونتا نمی خوره گنده ان خیلی :D ببین اخه اینم شد شکلک حداقل سایزشو کوچیک کنید

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، nima.mazrouie گفته است :

درود

اقا دمت گرم خیلی رو مخ بود،^_^

..........................................

مسولین به این مشکل هم رسیدگی کنید چون یه خوبی هایی داره بالاخره گاهی میری دنبال یه کار دیگه ممکنه چندین ساعت نیای سر بزنی به تب مربوط به سایت اگه صدا بده حتما یه سر میری ببینی چی بوده :(

درود

خواهش میکنم دوست عزیز

این مشکل مربوط به سایت نیست در اصل مربوط به مانیتورینگ IDM هست اگه دوست دارید از این قابلیت سایت استفاده بکنید من راه حل زیر رو بهتون پیشنهاد میدم

1. در پنجره اصلی IDM روی Downloads و سپس روی Options کلیک کنید

2. در پنجره باز شده روی دکمه Edit قسمت Customize IDM Download Panels in browsers کلیک کنید

1.PNG

3. روی دکمه Exceptions کلیک کنید

2.PNG

4. در پنجره باز شده و داخل کادر ، آدرس forum.lioncomputer.ir را با گذاشتن یک فاصله تایپ کنید

3.PNG

5. تمامی پنجره ها را با کلیک روی OK ببندید

تمام 

لینک به دیدگاه

اگر بشه آخرین مطالب بازارچه و آخرین موضاعات تو دو تا ستون نمایش داده بشه خیلی بهتر میشه

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/06, 19:15:29، engmrmz گفته است :

یه مشکل، تاپیکا و پستایی تکراری هست... حالا نمیدونم علتش چیه، اما میشه یه دیلی مثل بخش سرچ قرار داد یا به یه شکلی اگه دوتا پست یکسان اومد، اررور بزنه بگه همینو الان فرستادی.

یه مشکل دیگه ای که هست، تو بخش پیشنمایش تاپیکاست...بعضیا درست باز میشن، بعضیا خراب...به تصاویر زیر توجه کنید، تفاوتشون مشخص میشه:

نمونه خراب: 2016-09-27_19-11-31.png  (اگه دقت کنید، نصف نوشته ها میفته برون...)

نمونه سالم: 2016-09-27_19-11-57.png

درود

مشابه این مشکل برای من روی تبلت و موبایل وقتی می خوام تاپیکی رو دنبال کنم هست. وقتی روی "دنبال کردن این مطلب" می زنم پنجره ش از کادر بیرون می زنه و عملا نمی شه تاپیک رو دنبال کرد.

Screenshot_2016-09-30-07-24-37.png

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، REZA_SB گفته است :

درود

خواهش میکنم دوست عزیز

این مشکل مربوط به سایت نیست در اصل مربوط به مانیتورینگ IDM هست اگه دوست دارید از این قابلیت سایت استفاده بکنید من راه حل زیر رو بهتون پیشنهاد میدم

1. در پنجره اصلی IDM روی Downloads و سپس روی Options کلیک کنید

2. در پنجره باز شده روی دکمه Edit قسمت Customize IDM Download Panels in browsers کلیک کنید

1.PNG

3. روی دکمه Exceptions کلیک کنید

2.PNG

4. در پنجره باز شده و داخل کادر ، آدرس forum.lioncomputer.ir را با گذاشتن یک فاصله تایپ کنید

3.PNG

5. تمامی پنجره ها را با کلیک روی OK ببندید

تمام 

درود

این مشکل در نسخه ی اصلی idm نیست.  روی نسخه ی کرک شده برای لیون و چندجای دیگه این مشکل رو دارم و روی نسخه ی اصلی نه.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

لطفا گزینه نسخه دسکتاپ یا همون فول سایت رو برای گوشی های همراه در دسترس کنید.

چون بابت هر صفحه باید گزینه request desktop site رو از خود مرورگر فعال کنم.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، dmcmrk گفته است :

لطفا گزینه نسخه دسکتاپ یا همون فول سایت رو برای گوشی های همراه در دسترس کنید.

چون بابت هر صفحه باید گزینه request desktop site رو از خود مرورگر فعال کنم.

فروم کالملاْ responsive هست ... نیازی به این کار نیست

نقل قول

طراحی ریسپانسیو چیست

در مقالات قبل در مورد  انواع طراحی سایت خواندید
در این مقاله شما را با مبحث ریسپانسیو یا همان واکنش گرا اشنا خواهیم کرد
حتما تابحال با این موضوع روبرو شده اید که وقتی با موبایل یا تبلت خود در حال وبگردی هستید
با صفحاتی مواجه شوید که از لحاظ سایز و اندازه با موبایل یا تبلت شما همخوانی نداشته باشند و برای دیدن مطلب یا لینک مورد نظر مادام عملیات zoom in و  zoom out کنید
این وبلاگ ها از تکنولوژی  ریسپانسیو بهره نمی برد.
با تکنولوژی طراحی ریسپانسیو یا واکنش گرا ” Responsive design ”  این مشکلات برطرف میشود.
طراحی ریسپانسیو که  توس وب نیز از آن بهره می برد به این شکل عمل می نماید که سایت را برای ابعاد  مختلف و متعارف گوشی های همراه و تبلت ها هماهنگ می کند و شما با تغییر سایز صفحه شاهد خواهید بود که فونت ها و لینک ها کاملا در سایز مناسب خودشان قرار دارند  و شما به راحتی آنها را می بینید و دیگر هیچ zoom in و  zoom out در کار نیست
برای تست رسپانسیو بودن سایت می توانید مرورگر خود را ازحالت maximize   خارج کنید و با موس خود صفحه مرورگر را کوچک و بزرگ کنید ، می بینید که سایز صفحه تغییر می کند اما نوشته ها و لینک ها همچنان خوانا هستند و نیازی به zoom in و یا  zoom out  و اسکرول ندارند ، این کار را هم در صفحه اصلی و هم در صفحات داخلی تست کنید
در حال حاضر با پیشرفت روزافزون تکنولوژی و صنعت ساخت تلفن های همراه هوشمند و تبلت ها
درصدی از وبگردیها به وسیله تلفن همراه و تبلت صورت می پذیرد و با افزایش این کاربران مدیران وبلاگ باید بفکر باشند
زیرا اگر وب سایتی ریسپانسیو نباشد به مرور بازدید کنندگان آنها سهولت وبگردی آسان را در website شما از دست خواهند داد و این امر موجود کاهش بازدید و از دست دادن مخاطبانتان گردد پس بهتر است هرچه سریعتر وبسایت های خود را به سمت طراحی ریسپانسو ببرید و یا اگر می خواهید وبسایت جدیدی راه اندازی کنید از این تکنولوژی در آن بهره ببرید
شرکت طراحی توس وب این توانایی را دارد که وبسایت شما را ریسپانسیو  Responsive نماید
یا اگر میخواهید website جدیدی سفارش دهید برای شما این امکان را تعبیه نماید
پس در هنگام سفارش  در مورد Responsive  شدنsite خود با همکاران ما هماهنگ نمائید

slider-desing1.jpg

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

این مشکل در نسخه ی اصلی idm نیست.  روی نسخه ی کرک شده برای لیون و چندجای دیگه این مشکل رو دارم و روی نسخه ی اصلی نه.

درود

ربطی به نسخه کرکی و یا اصلی نداره ، اگه اشتباه نکنم از نسخه 6 به بعد این قابلیت به IDM اضافه شده و کاربردش برای سایت هایی هست که ویدئو و موزیک به اشتراک می گذارند IDM تمامی صفحات رو کپچر میکنه و در صورتیکه فایل تصویری و یا صوتی وجود داشته باشه در قالب یک پاپ‌آپ روی صفحه نمایش  میده که با کلیک روی اون فایل شروع به دانلود میکنه ,  برای مثال ویدیوهای یوتیوب قابل دانلود نیستند و IDM با کپچر کردن این امکان رو فراهم میکنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در در 1395/07/06, 22:07:09، MEHDI-GTX گفته است :

مورد سوم:

همرنگ بودن بیش از حد زمینه زیر پست ها با رنگ زمینه پست ها. جوری هست انگار  پست ها یکی هستند 

تشخیص مرز بینشان اگه دقت نشه یکم دشوار هست و حتما باید به عکس آواتار دوستان نگاه کرد تا متوجه شد پست بعد کجا شروع شده

خیلی فشرده به نظر میاد

چون تم اصلی سایت آبی هست رنگ بگراند مابین پست ها رو آبی قرار بدید بسیار زیبا میشه تشخیص پست ها هم آسانتر خواهد شد

با سلام و عرض ادب خدمت جناب حسینی عزیز 

مورد سومی که مهدی جان پیشنهاد دادن بنده هم پیشنهاد میدم ، البته در تایپیک قبلی هم بهش اشاره کرده بودم که

فاصله بین پستها با رنگ متفاوت تر جدا بشه که هم زیباتر میشه و هم میشه بهتر تشخیص داد  / به نظرم این مورد مهمی 

هست که باید بررسی و رفع بشه 

مرسی 

لینک به دیدگاه

سیستم awards  نصب شد ... مراتب و شرایط و لیست درجات به زودی توسط مدیریت تالار اعلام خواهد شد

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، REZA_SB گفته است :

درود

ربطی به نسخه کرکی و یا اصلی نداره ، اگه اشتباه نکنم از نسخه 6 به بعد این قابلیت به IDM اضافه شده و کاربردش برای سایت هایی هست که ویدئو و موزیک به اشتراک می گذارند IDM تمامی صفحات رو کپچر میکنه و در صورتیکه فایل تصویری و یا صوتی وجود داشته باشه در قالب یک پاپ‌آپ روی صفحه نمایش  میده که با کلیک روی اون فایل شروع به دانلود میکنه ,  برای مثال ویدیوهای یوتیوب قابل دانلود نیستند و IDM با کپچر کردن این امکان رو فراهم میکنه

آدینه خوش

فکر نکنم به محتوایی که سایتها همرسان می کنند ربط داشته باشه، چون برای من روی سایتهایی مثل دویچه وله هم با نسخه ی کرک شده اینطور می شه، در حالی که روی رایانه ی دبگرم که idm اصلی داره تاکنون این ایراد رو برای انجمن لیون یا جای دیگرندیده ام.

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

آدینه خوش

فکر نکنم به محتوایی که سایتها همرسان می کنند ربط داشته باشه، چون برای من روی سایتهایی مثل دویچه وله هم با نسخه ی کرک شده اینطور می شه، در حالی که روی رایانه ی دبگرم که idm اصلی داره تاکنون این ایراد رو برای انجمن لیون یا جای دیگرندیده ام.

البته جناب بهمنیان بنده با این که نسخه کرکی IDM رو هم اکنون استفاده می کنم باز هم روی سایت لیون چنین مشکلی رو ندارم

با این که IDM ,و Mozilla با هم Sync شده اند

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، farshid0018 گفته است :

البته جناب بهمنیان بنده با این که نسخه کرکی IDM رو هم اکنون استفاده می کنم باز هم روی سایت لیون چنین مشکلی رو ندارم

با این که IDM ,و Mozilla با هم Sync شده اند

احتمالا نسخه های جدیدتر idm کرک شده این مشکل رو ندارند، به دلیل بروزرسانی مناسب برای این مورد. من برای این که کرکش خراب نشه یکی از نسخه های قدیمی ش رو نصبیده ام. باز هم می گم احتمالا. برای من نسخه ی کرک شده ای که گفتم با google hangout و teamviewer هم همینطوره. 

تا اونجا که به  لیون مربوط می شه فکر کنم این مورد از طرف انجمن قابل حل باشه.

لینک به دیدگاه

با سلام  قسمتی که مربوط به تغییر ایمیل هستش خرابه بنده خواستم ایمیلم رو عوض کنم الان میزنه ایمیل تایید برای شما ارسال شد در صورتی که اصلا ارسال نشده و حتی با جند ایمیل دیگه تست کردم نشد اصلا نمیفرسته ایمیل رو ارسال مجدد هم میزنی نمیفرسته  رسیدگی کنید ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به نظرم بهتره قسمتی واسه اخبار ایجاد کنید مثل آخرین موضوعات یا آخرین مطالب بازارچه ، 5 یا 10 خبر ترجمه شده توسط مترجمین لیون کامپیوتر اونجا نمایش داده بشه و جدا از آخرین موضوعات بشه بهتره

لینک به دیدگاه

به عنوان پیشنهاد

- هر جایی فروم در خواست تاییدیه مجدد داره به نظرم برداشته بشه بهتره - یعنی کلیه تاییدیه ها اگر امکانش هست لغو بشه. مثلا" وقتی میزنم همه انجمن ها خوانده شده، یه پنجره باز میشه مجدد تایید از من میخواد.

- در پایین صفحه دو تا عنوان Overclocker داریم که یکیش به نظر کافی باید باشه. حالا باز مسئولین چه تصمیمی داشته باشند.

- اگر امکان فنی اش موجوده، در قسمت بازارچه، برای کاربران ویژه، پس از زدن دکمه ی پایان تاپیک، اتوماتیک اون تاپیک از حالت مهم دربیاد و دیفالت بشه.

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

ممنون میشم این مورد محدودیت تایم در پست دادن هست رو بردارید

وقتی در دو تایپیک مختلف بطور همزمان در بحث شرکت میکنم یا در پیام خصوصی هستم سخت هست برای یکی بمدت یک دقیقه صبر کنم برای ارسال پاسخ...

لینک به دیدگاه

این دکمه امتیاز دهی رو هم یه دستی بهش بکشین لطفا.
امتیاز میدیم، اون یکی دکمه میمونه...
* البته تست نکردم ببینم کار میکنه یا نه.

2016-10-02_22-00-56.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 دقیقه قبل، engmrmz گفته است :

این دکمه امتیاز دهی رو هم یه دستی بهش بکشین لطفا.
امتیاز میدیم، اون یکی دکمه میمونه...
* البته تست نکردم ببینم کار میکنه یا نه.

2016-10-02_22-00-56.png

خوبه دیگه الان مثلا اشتباهی منفی بدی میتونی مثبت کنی که مشکلی پیش نیاد اتفقا خیلی خوبه اینجوری 

لینک به دیدگاه

درود

برای فید بک دادن هنوز مشکل هست، من می خواستم به آقابهزاد برای تاپیک زیر فیدبک بدم:

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?/topic/64394-پایان-یافت-فروش-واتر-کولینگ-cooler-master-seidon-120v-plus-با-کارکرد-یک-ساعت/

چیزهایی که از عنوان تاپیک یادم می آمد رو تایپ کردم، نهایتا تاپیکی با عنوان مورد نظر یافته شد و تایید کردم ، اما تاپیک زیر که مشابه بوده ثبت شده:

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?/topic/52690-فروش-cooler-master-seidon-120v-plus/

همچنین در مطالب آقا بهزاد که می خواستم تاپیک فروش رو بیابم فقط یک صفحه رو نشان می ده و مطالب قدیمی تر نیست.

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/09, 07:26:21، سعید بهمنیان گفته است :

درود

مشابه این مشکل برای من روی تبلت و موبایل وقتی می خوام تاپیکی رو دنبال کنم هست. وقتی روی "دنبال کردن این مطلب" می زنم پنجره ش از کادر بیرون می زنه و عملا نمی شه تاپیک رو دنبال کرد.

Screenshot_2016-09-30-07-24-37.png

این مورد هنوز حل نشده.

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

برای فید بک دادن هنوز مشکل هست، من می خواستم به آقابهزاد برای تاپیک زیر فیدبک بدم:

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?/topic/64394-پایان-یافت-فروش-واتر-کولینگ-cooler-master-seidon-120v-plus-با-کارکرد-یک-ساعت/

چیزهایی که از عنوان تاپیک یادم می آمد رو تایپ کردم، نهایتا تاپیکی با عنوان مورد نظر یافته شد و تایید کردم ، اما تاپیک زیر که مشابه بوده ثبت شده:

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?/topic/52690-فروش-cooler-master-seidon-120v-plus/

همچنین در مطالب آقا بهزاد که می خواستم تاپیک فروش رو بیابم فقط یک صفحه رو نشان می ده و مطالب قدیمی تر نیست.

موافقم  برای دادن فید بک در ظاهر اومدن کارو راحتر کردن ولی در عمل فقط وقت فیدبک دهنده گرفته میشه چون باید بگرده دنباله تاپیک مورد نظر در حالی که قبلا خیلی راحت میشد آدرسو کپی کرد و فرستاد.

لینک به دیدگاه

دوستان من بدون فیلت/ر شکن نمیتونم بیام انجمن!

بهم میگه بن شدی! انگار ای پیم بسته شده!!

الان با قند شکن اومدم! لطفا درستش کنین مرسی

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...