رفتن به مطلب

پیشنهاد سیستم تا 12،13 تومن برای گیم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه ی دوستان عزیز

ممنون از نظرات همه ی شما عزیزان

قطعات سیستم تهیه شد

تاپیک ختم میشه

بازهم ممنون

یاعلی

ویرایش شده توسط Alinajafi_q
لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز
تو این رنج قیمت، پیشنهاد میشه 2011-3 ببندیدن.
2016-09-28_10-40-16.png

میتونید کیس رو با یه مدل از کولرمستر یا کورسیر عوض کنید و یه کولر CPU اضافه کنید.
گرافیک میتونه با ASUS Strix oc  عوض شه (لیون نداشت، تو فروم یکی بود، نمیدونم فروش رفته یا نه) و حتی 2way SLI بشه.(البته یکیش هم به خوبی از پس رزولوشن 1440 بر میاد)

ویرایش شده توسط engmrmz
لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، engmrmz گفته است :

درود دوست عزیز
تو این رنج قیمت، پیشنهاد میشه 2011-3 ببندیدن.
2016-09-28_10-40-16.png

میتونید کیس رو با یه مدل از کولرمستر یا کورسیر عوض کنید و یه کولر CPU اضافه کنید.
گرافیک میتونه با ASUS Strix oc  عوض شه (لیون نداشت، تو فروم یکی بود، نمیدونم فروش رفته یا نه) و حتی 2way SLI بشه.(البته یکیش هم به خوبی از پس رزولوشن 1440 بر میاد)

سلام

اول ممنون

دوم

کیس ناقص هست کیبرد موس گیمینگ و اسپیکر؟

بقیه دوستان نظری ندارن(چندتا عقل بهتر از یه عقله)

یاعلی

لینک به دیدگاه

نظر شخصی: این همه هزینه برای بستن پی سی اشتباهه. کما اینکه سال بعد این پی سی نصف قیمت الانش هم نمیره. 

دلیل: پیشرفت سرسام اور تکنولوژی

با نصف این بودجه هم میشه یه سیستم شاخ بست.

نظر شخصی بود و ایشالا بتونن سیستم مد نظرشونو ببندن. :x:x

2011-3 بهترین انتخاب میتونه باشه با پردازنده های غول 32 هسته ای اینتل

یدونه 1080 یا تایتان پی 

اس ال ای توصیه نمیشه چون همونطور که مستحضر هستین دردسر های خاص خودشو داره. 

رم هم 8 عدد 4 گیگ جی اسکیل از خانواده ی تریدنت زد

یا 4 عدد 8 گیگ. به نظرم همون اولی هماهنگی فوق العاده و کارایی بهینه تری داشته باشه.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام این پیشنهاد منه ، تو بازی فرق اسکای لیک با x99 ، تقریباً هیچی چون بیشتر گرافیک تحت فشار قرار میگیره تا سی پی یو و با افزایش رزولیشین این امر بدیهی تر و تو گیم بیشتر از 4 هسته استفاده نمیشه

به نظر من واسه بازی x99 بستن اشتباهه ، چون استفاده کامل نمیشه و پول دور ریختنه

گرافیک از این مدل بگیرید یا گیگا اکستریم ، موس و کیبورد و اسپیکر اختیاری

انتخاب مانیتور و کیس یه کم سلیقه ای میاد

https://....ir/vga-evga-gtx-1080-ftw-gaming-acx-3-0-8gb

16.jpg

ویرایش شده توسط StarKilleR
لینک به دیدگاه

در در 1395/07/07, 12:12:44، StarKilleR گفته است :

سلام این پیشنهاد منه ، تو بازی فرق اسکای لیک با x99 ، تقریباً هیچی چون بیشتر گرافیک تحت فشار قرار میگیره تا سی پی یو و با افزایش رزولیشین این امر بدیهی تر و تو گیم بیشتر از 4 هسته استفاده نمیشه

به نظر من واسه بازی x99 بستن اشتباهه ، چون استفاده کامل نمیشه و پول دور ریختنه

گرافیک از این مدل بگیرید یا گیگا اکستریم ، موس و کیبورد و اسپیکر اختیاری

انتخاب مانیتور و کیس یه کم سلیقه ای میاد

https://....ir/vga-evga-gtx-1080-ftw-gaming-acx-3-0-8gb

سلام

اول ممنون

من هم نظرم روی 1151 هست و به نظرم عاقلانه تر هست چون مگه بازی چقدر میخواد به سیستم فشار بیاره؟

راستی ASUS ROG SWIFT PG27AQ 4K UHD G-Sync IPS چطوره؟

یاعلی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 39 دقیقه قبل، Alinajafi_q گفته است :

سلام

اول ممنون

من هم نظرم روی 1151 هست و به نظرم عاقلانه تر هست چون مگه بازی چقدر میخواد به سیستم فشار بیاره؟

بعد یه سوال دوستان 980TI بر داریم یا 1080؟1070 چطور؟چقدر اختلاف با 1080 داره؟

مانیتور هم با توجه به اینکه HDMI نداشت کنسل شد پیشنهاد بدید لطفا

راستی ASUS ROG SWIFT PG27AQ 4K UHD G-Sync IPS چطوره؟

یاعلی

980ti ولش ، چون هم قیمت با 1070 هستش اما ضعیف تره و پشتیبانی نرم افزاری خوبی ازش نمیشه ، ایشون که اینقدر خرج میکنن حتما 1080 بگیرن ، مانیتور با کابل دیسپلی به گرافیک وصل میکنن ، چون تا اونجایی که میدونم G-Sync فقط از DisplayPort پشتیبانی می کنه
بنابراین همچین مانیتورایی فقط DP خواهند داشت ، مانیتور پیشنهادی بهتره اما گرونتر

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، StarKilleR گفته است :

980ti ولش ، چون هم قیمت با 1070 هستش اما ضعیف تره و پشتیبانی نرم افزاری خوبی ازش نمیشه ، ایشون که اینقدر خرج میکنن حتما 1080 بگیرن ، مانیتور با کابل دیسپلی به گرافیک وصل میکنن ، چون تا اونجایی که میدونم G-Sync فقط از DisplayPort پشتیبانی می کنه
بنابراین همچین مانیتورایی فقط DP خواهند داشت ، مانیتور پیشنهادی بهتره اما گرونتر

ولی ریتش 60 هست ها پایین نیست؟

یاعلی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 14 دقیقه قبل، Alinajafi_q گفته است :

ولی ریتش 60 هست ها پایین نیست؟

یاعلی

درسته ، ولی من مانیتور قبلی بیشتر میپسندیدم ، الان همه گرافیک های بالا رده dp دارن ، نگرانی از این بابت وجود نداره و مدل دیگه ای ازش هست که hdmi داره باید بگردین ببینین پیدا میکنین یا نه

https://www.asus.com/Monitors/ROG-SWIFT-PG279Q/overview/

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، StarKilleR گفته است :

درسته ، ولی من مانیتور قبلی بیشتر میپسندیدم ، الان همه گرافیک های بالا رده dp دارن ، نگرانی از این بابت وجود نداره و مدل دیگه ای ازش هست که hdmi داره باید بگردین ببینین پیدا میکنین یا نه

https://www.asus.com/Monitors/ROG-SWIFT-PG279Q/overview/

ممنون

پس اون مانیتور رو هم مدنظر میگیریم

کسی دیگه از اساتید نظری نداشت؟

یاعلی

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان این لیست چجوریاست؟(لیست دوست بنده)

البته از 13 تومن زد بالا شد ۱۴,۷۴۶,۰۰۰ تومان(15 میلیون برای گیم؟خیلیه)

ممنون

یاعلی

123456789.jpg

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز اگر صرفا برای گیم میخواید ، دارید برای خودتون هزینه بیخودی ایجاد میکنید. انتخاب هاتون باید معقول و منطقی باشه ، صرف اینکه دارید قطعات گرونتر برمیدارید که الزاما نتیجه بهتری نمیگیرید. شما رفتید سراغ سری 2011 و پردازنده 6800 انتخاب کردید که بیشتر برای کسایی که دنبال کارهای رندرینگ و برنامه های محاسباتی بر پایه cpu هستند مورد نیازه . فرکانس پایه این cpu حدودا 400 MHZ از 6700k پایین تره ، بنابراین در حالت کلاک پایه توی گیم های حال حاظر که اکثرا از 2 هسته استفاده میکنن ممکنه بازدهی 6700 براتون بیشتر هم باشه. پس برای گیم نیازی به 6800 نیست. اون هارد و ssd هم خودتون باید بسنجید که واقعا به 500 گیگ ssd مجزا در کنار هارد 2 نیاز هست یا خیر . (معمولا ssd حجم 128 یا 120 انتخاب میشه برای ویندوز و افیس و ..). در خصوص رم ، برای گیم فرکانس رم نهایت 1یا2 فریم ممکنه فرق کنه به علاوه اینکه قوی ترین گیم های حال حاضر نهایت از 8 گیگ شاید 10 گیگ رم استفاده کنن و بازهم انتخاب 32 گیگ رم برمیگرده به کاربری شما.(معموا 16 گیگ توصیه میشه برای اینده نگری تاحدی). دلیل انتخاب پاور سری hx با این توان بالا چی هست؟! کارت های سری 1000 فوق العاده کم مصرف هستن و در حالت تک کارت نیازی به همچین پاوری نیست . (اگر 1080 میخواید فوق فوقش یک 700 یا 750 وات انتخاب کنید). برای کولر cpu هم اگر اور نمیکنید نیازی به 240 نیست (متاسفانه باب شده) . یک 120 از دیپ کول یا گرین عالی جواب میده . موس هم g502 عالیه . باز هم نیاز شما مطرحه .

در نهایت یک توصیه. شما هرچقدر هم هزینه کنید سال اینده یا نهایت 2 سال دیگه سیستم شما دیگه در سطوح بالا( یا خوب حتی) نیست ، پس چه بهتر یه هزینه ی معقول برای base سیستمتون در نظر بگیرید بعد هر موقع نیاز بود قسمتیش که ضعف داشت تقویت کنید. اینجوری همیشه هم بروز هستید.

موفق باشید

ویرایش شده توسط sdx123
لینک به دیدگاه

سلام

اینم پیشنهاد منه:

nreooq8wd861ead6fh3c.jpg

+

49UH850V LG 3D LED TV Ultra HD (SUPER UHD HDR) Smart 49-inch

تلویزیون ال ای دی 49uh850v ال جی سه بعدی  سوپر الترا اچ دی (super uhd hdr) اسمارت 49 اینچ  49uh850v lg 3d led tv ultra hd (super uhd hdr) smart 49-inch

*مانیتور ایسوس برای وبگردی و کارای روزمره،تیوی الجی واسه بازی

*بعدا اگه کم اورد به kabylake و 1080ti یا وگا ارتقاء میدن

*یکبار با تیوی بازی کنند،مانیتور رو فراموش میکنند

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 10 ساعت قبل، Alinajafi_q گفته است :

سلام

دوستان این لیست چجوریاست؟

البته از 13 تومن زد بالا شد ۱۴,۷۴۶,۰۰۰ تومان

ممنون

یاعلی

123456789.jpg

کولر 550 تومنی با پاور 1200 بکارشون نمیاد ، sli هم کنن پاور 850 کافیه ، الان تو بازی فرق i5 با i7 در حد 1% حداکثر 5% ، سوکت 2011-3 به نظرم پول دور ریختنه ، واسه بازی هم 16 گیگ رم کافیه ، درسته خودم 32 پیشنهاد دادم اما الان میبینم همین 16 کافیه ، اگه قصد اور کلاک ندارن ، کولر 100 تومنی کافیه ، واسه اور معمولی ، کولر که پیشنهاد دادم کافی و زیاده ، واسه اورکلاک حرفه ای باید برد درست حسابی بگیرین مثل فورمولا ، بازم خنکک کنده کافی میاد ولی میتونن بهترشو بگیرن

انتخاب کیس هم برمیگرده به سلیقه ، میتونن کیس 200 تومنی یا 800 تومنی بگیرن

لینک به دیدگاه

برای گیم  سوکت 1151 بهترین انتخاب هستش

به ssd بیشتر از 250 گیگ نیازی ندارید

به پاور بیش از 850 وات نیازی ندارید ( حتی اگر از 2 گرافیک استفاده کنید و اگر از یک گرافیک استفاده می کنید نهایتا 600 وات )

به خنک کننده گرون  نیازی ندارید ( مگر قصد اور داشته باشید )

به رم بیشتر از 16 و فرکانس بیشتر از 2400 نیازی ندارید

هارد بستگی به خودتون داره که چقدر حجم نیاز داشته باشید اما عموما برای گیم از هارد های گرون سری بلک یا امثال بلک استفاده نمی کنن مخصوصا وقتی ssd دارید اما کلا هارد های بلک خیلی سرعت خوبی دارن .

برای تگ گرافیک بهترین انتخاب یه i5 قدرت مند از سوکت 1151 هست و نیازی به i7 ندارید . برای 2 یا چند گرافیک همزمان به i7 نیاز دارید که کلا استفاده از 2 یا چند گرافیک توصیه نمیشه

نیازی به مین گرونتر از 500 تومن ندارید مگر قصد اور داشته باشید

به کارت سری تایتان نیازی ندارید

خرید کارت آک از سری قبلی اشتباه هستش پس 980ti و فیوری x رو مخصوصا به صورت آک فراموش کنید .

با توجه به بودجه ،  1080 غیر رفرنس به صورت تکی بهترین کارت گرافیکی هست که میتونید بخرید .

موفق باشید

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان اگر دقت کنید بنده هم با 1151 موافق هستم ولی این لیست رو اون بنده خدا جمع کرده و نظر ایشون 2011 هست!!

ایشون دوست دارن بالاترین سیستم رو داشته باشن

پس شما عزیزان هم مثل بنده نظرتون روی 1151 هست(البته من هیچ وقت 13 ، 14 تومن برای سیستم بازی هزینه نمیکنم)

ممنون

یاعلی

لینک به دیدگاه

درود

پیشنهاد من به ایشون برای سیستم گیمینگ تا 13 میلیون این هست :

Intel Core  i7-6850K Broadwell-E Processor   = 2200

GIGABYTE X99-Ultra Gaming LGA2011-3 X99 Mainboard   =  1340

ZOTAC GTX 1080 AMP! Extreme 8GB GDDR5X  = 3290

Geil EVO Forza 16GB 8GBx2 3000Mhz CL15 DDR4  x  2 = 339 x 2

Plextor M8PeG PCIe NVMe M2 SSD - 256GB  = 699

WD Blue 2TB 64MB Buffer HDD  = 257

Cooler Master Nepton 240M Liquid CPU Cooler  = 485

Cooler Master Master Case Pro 5 Case  = 619

Cooler Master V750 80Plus Gold Full Modular PSU  = 510

Logitech G502 Proteus Core Gaming Mouse  = 260

Logitech G410 Atlas Spectrum RGB Mechanical Keyboard  = 520

Logitech Z506 5.1 Surround Sound Speakers  = 285

ASUS MG248Q 24Inch 144Hz 1ms 3D ready Monitor  = 1550

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Mahdi-Lion گفته است :

درود

پیشنهاد من به ایشون برای سیستم گیمینگ تا 13 میلیون این هست :

Intel Core  i7-6850K Broadwell-E Processor   = 2200

GIGABYTE X99-Ultra Gaming LGA2011-3 X99 Mainboard   =  1340

ZOTAC GTX 1080 AMP! Extreme 8GB GDDR5X  = 3290

Geil EVO Forza 16GB 8GBx2 3000Mhz CL15 DDR4  x  2 = 339 x 2

Plextor M8PeG PCIe NVMe M2 SSD - 256GB  = 699

WD Blue 2TB 64MB Buffer HDD  = 257

Cooler Master Nepton 240M Liquid CPU Cooler  = 485

Cooler Master Master Case Pro 5 Case  = 619

Cooler Master V750 80Plus Gold Full Modular PSU  = 510

Logitech G502 Proteus Core Gaming Mouse  = 260

Logitech G410 Atlas Spectrum RGB Mechanical Keyboard  = 520

Logitech Z506 5.1 Surround Sound Speakers  = 285

ASUS MG248Q 24Inch 144Hz 1ms 3D ready Monitor  = 1550

سلام اقا مهدی عزیز

اول : تشکر زحمت کشیدی

دوم : پس نظر شما هم روی 2011 هست؟

یاعلی

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، Alinajafi_q گفته است :

با توجه به بودجه ای که دارند محدودیتی ندارند و 2011 گزینه خوبی براشون هست

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Alinajafi_q گفته است :

سلام

دوستان اگر دقت کنید بنده هم با 1151 موافق هستم ولی این لیست رو اون بنده خدا جمع کرده و نظر ایشون 2011 هست!!

ایشون دوست دارن بالاترین سیستم رو داشته باشن

پس شما عزیزان هم مثل بنده نظرتون روی 1151 هست(البته من هیچ وقت 13 ، 14 تومن برای سیستم بازی هزینه نمیکنم)

ممنون

یاعلی

بنده پیشنهادم سری 1151 هست

سوکت 2011 فارق از قیمت امکاناتی رو ارائه میکنه که نیاز بهشون ندارند و در حقیقت در اینده نیازی بهشون نخواهند داشت

همچون پردازنده های پرقدرت و یا ساپورت رم بصورت کواد چنل یا SLI یا Cross کردن گرافیک ها بصورت 16*16

البته بشخصه تنها در صورتی بهشون 2011 پیشنهاد میدم که قصد استفاده بصورت چند مانیتور رو داشته باشند که در این صورت نیاز به استفاده از دو کارت گرافیک هست که در این  مورد تنها 2011 پیشنهاد میشه

البته شایان ذکر استفاده از SLI یا Crossfire هم مشکلات خاص خودش رو داره چراکه تمام بازی ها از این مورد پشتیبانی نمی کنند یا اگر هم بکنند بطور کامل پشتیبانی نمی کنند

البته عزیزان 2011 پیشنهاد دادند و برای سیستم گیمینگ پردازنده 6850 .... واقعا نمی دونم دلیل پیشنهاد چی هستش

چراکه این پردازنده بیشتر برای موارد رندرگیری های حرفه ایی پیشنهاد میشه

درمجموع بنده این موارد پیشنهاد میکنم و فکر میکنم بدلیل این که مورد استفاده گیم هست بهتر هست هزینه برای مانیتور و وسایل گیمینگ هزینه بشه تا برای قطعاتی که نیازی بهشون نیست

BenQ XR3501 35inch Curved Gaming Monitor

Gigabyte Z170X-Ultra Gaming LGA1151 Z170 Mainboard

Intel Core i7-6700K Skylake Processor

Geil SUPER LUCE 16GB 8GBx2 3000Mhz CL15 DDR4 Ram

Plextor M8PeG PCIe NVMe M2 SSD - 256GB

ZOTAC GTX 1080 AMP! Extreme 8GB GDDR5X

EVGA SuperNOVA 650 G1 80Plus Gold Power Supply

WD Blue 2TB 64MB Buffer HDD

Corsair Carbide Series Clear 400C Compact Mid-Tower Case

Corsair STRAFE RGB Mechanical Gaming Keyboard

Corsair M65 RGB Gaming Mouse

Cooler Master Nepton 240M Liquid CPU Cooler

مجموع 13میلیون

کیبورد و موس و کیس تلاش شده از یک برند باشند تا زیبایی خاصی به سیستم ببخشند اما برای کاهش هزینه ها میتونید مدل های پایین تر هم انتخاب بشه

مانیتور خمیده پیشنهاد شده تا تجربه متفاوتی از گیم داشته باشند اگرچه توضیح داده نشده  مانیتور در چه سایزی مدنظر دارند

در نهایت همیشه گرون ترین وسیله بهترین نیست ...

لینک به دیدگاه

اینم پشنهاد بنده (البته با موجودی لیون)
99f9a66ccf72265ce6e7c481a1f161b7.jpg
جمعا 12 ملیون

یه اسپیکر z906 بندازی عالی میشه
گرافیک هم درصورت وجودش strix بنداز با مادربرد ست شه
لینک به دیدگاه

دوست عزیز قبل از بستن سیستم ایشون رو توجیح بفرمایید کم آوردن دو سال دیگه کم میاره
شایدم یکسال دیگه
چون انقدر زود تکنولوژی پیشرفت میکنه که شاید فردا هم کم بیاره
پس بهتره انقدر هم الکی پولشو خرج نکنه

Sent from my GT-I8262 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

نظر نده اینه که اشتباهه این خرید مگه میخوای چی بازی کنی ولی خب اگه قراره ببندی این سیستم بدک نیست البته بدونه مانیتوره 

odjr_bandicam_2016-09-30_21-46-49-710.jp5ku0_bandicam_2016-09-30_21-46-59-421.jp

لینک به دیدگاه

دوست عزیز قبل از بستن سیستم ایشون رو توجیح بفرمایید کم آوردن دو سال دیگه کم میاره

شایدم یکسال دیگه

چون انقدر زود تکنولوژی پیشرفت میکنه که شاید فردا هم کم بیاره

پس بهتره انقدر هم الکی پولشو خرج نکنه

Sent from my GT-I8262 using Tapatalk

دوست عزیز اگه بخواید همیشه به فکر آینده باشید و پولتون رو براى آینده خرج کنید با توجه به اینکه علم بی پایانه باید پولتون رو تو گور خرج کنید

این سیستم خیلی شاخیه و اگر وسواس قطعات نداشته باشید سال ها دوام میاره و نهایتا فقط در چندین سال آینده رزولوشن کم میاره که با اضافه کردن یک گرافیک شبیه که در اون زمان ها قیمت ها پایین میاد و یا فقط تعویض گرافیک به نسل بعد میتونید دوباره به اوج برسید استارتر محترم از دوستان فقط نوع قطعات رو میخواست نه این که نظر بخواد که ایا بخرم ایا نخرم

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/07, 01:22:39، Alinajafi_q گفته است :

سلام به همه ی دوستان لیونی عزیز

یکی از دوستان یه سیستم کامل میخواد تو پایه 12 تا 13 تومن

من یه چیزایی مدنظرم هست ولی خوب میخوام نظر شما دوستان رو هم بدونم

درواقع بین 1151 و 2011 مردد هستیم من میگم 1151 خوبه اون میگه

ایشون دوست دارن بالاترین سیستم رو داشته باشن هر چی هم میگم بابا تجربه من میگه اون برای رندر و... خوبه فایده نداره میگه نمیخوام کم بیاره حالا معنی کم اوردن از نظر ایشون رو من نمیفهمم!!

فقط اینکه ایشون برای مانیتور این مانیتور رو مدنظر گرفته

http://lioncomputer.ir/product/4428/مانیتور+ایسوس+27+اینچ+PG278Q+WQHD+G-Sync+3D/#prettyPhoto

حالا بسم الله هرکی هر نظری داره بگه ببینیم چی ازش درمیاد

یشاپیش ممنون

یاعلی

ویرایش

(راستی ASUS ROG SWIFT PG27AQ 4K UHD G-Sync IPS چطوره؟)

دوست عزیز به دوست گرامی بگید که همه چیز فقط توی گرافیک و قدرت نیست . ایشون هدست - کیبورد موس میز و صندلی و مانیتور هم رو باید حرفه ای در نظر بگیرن دقیقا مثل مانیتور ایسوس که پیشنهاد دادید ولی بهشون بگید صبر کنه تا PG279Q بیاد و اونو تهیه کنه با قیمت بین 3 تا 3.300 . یه صندلی DXRacer هم حتما بگیره . برای سیستم گیم هم کیس با مانیتور میتونه تا 11 تومن قشنگ بزاره کنار . من باشم حداقل 2 الی 3 تومنشو میزارم کنار برای لوازم جانبی . واقعا ظلمه سیستم خفن ببندی و درکنارش لوازم جانبی High End نداشته باشی  xD

من باب دوستانی که میگن سال به سال هی جدیدتر میاد . شما یه سیستم High End که ببندی نهایتا یه 1080 Hybrid با کلاک بالا بزار تا 2 سال قشنگ جواب میده از لحاظ سی پی یو و بقیه قطعات هم مطمئنا تا 4 سال اینده نیازی به تغییرات نیست . بسا هستند دوستانی که هنوز با 2600k دارن Quad SLI میرن ... . البته یه البه خارجی 4 تا 1070 گذاشته بود با اینکه 2 تاش بیشتر جواب نمیده . زیاد روی این بحث ها نمیشه حساب باز کرد . کسی که میخواد این همه هزینه کنه میخواد لذت ببره پس Full Gear باید بشه .

شما یه 6700k + Corsair H100i V2 و یه گرافیک Hyrbid بگیر با مانیتوری که گفهته شد و مطمئن باش چنان محوش میشه که حالا حالا ازش بیرون نمیاد . منم همین راهو دارد میرم فقط وسطای مسیر هستم مانیتور و گرافیکشو در اینده همین مدل تهیه میکنم

ویرایش شده توسط Aryanath
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...