رفتن به مطلب

مشکل شناخته نشدن هارد 3 ترابایت در مادربرد H81M-C

POURIA.G
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به تمامی دوستان عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من رفیقم یه هارد 3 ترا گرفته که وقتی روش ویندوز ریخته بیشتر از 2  ترابایت شناسایی نشده
من بهش گفتم که هاردش رو بده بهم که ساختارش رو gpt کنم و به صورت uefi  براش ویندوز بریزم  تا کل 3 ترابایت رو شناسایی کنه
اما حالا نگرانیه من اینه که مادربرد خودم z170 pro gaming هستش و مادربرد دوستم H81M-C . اگه من با مادربرد خودم به صورت uefi روی هاردش ویندوز بریزم بعد بزنه به مادربرد خودش ویندوز بوت میشه یا اینکه باید حتما با مادربرد خودش ویندوز رو بریزم ؟
خیلی ممنون و متشکرم

لینک به دیدگاه

درود

اگر ویندوز 8.1 و جدیدتر بریزی با uefi و gpt سازگاری داره.

با مادربورد خودت ویندوز بریز بدون هر درایور و برنامه ی اضافی. بقیه رو با مادربورد خودش بنصب. هر چند برنامه ها رو هم بنصبی به احتمال بسیار مشکلی پیش نخواهد آمد اما درایورها باید روی رایانه ی خودش نصب بشه.

لینک به دیدگاه

درود
سعید خان تو سایت سازنده احتمالا برای شناسایی بیش از 2 ترا آپدیت بایوس یا فایل نصبی وجود داره
برای گیگا که این مورد تو آپدیت هاش بود

فرستاده شده از LG-K430ِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، Saman.Kh گفته است :

درود
سعید خان تو سایت سازنده احتمالا برای شناسایی بیش از 2 ترا آپدیت بایوس یا فایل نصبی وجود داره
برای گیگا که این مورد تو آپدیت هاش بود

درود آقا سامان

در این باره چیزی نمی دونم، منتها تا الان با ترکیب چیپ h81 و هاردهای ظرفیت بالا مشکلی نداشته ام و بر این مبنا نظر دادم. البته همیشه سیستم عامل روی ssd بوده و مدتهاست روی هارد دیسک ظرفیت بالا ویندوز نریخته ام. در هر حال به آزمودنش می ارزه.

لینک به دیدگاه

درود
سعید خان من الان که سایت سازنده رو نگاه می کردم 20 تا اپدیت برای بایوس دادن

لینک به دیدگاه

عزیز شما اخرین ورژن رو دانلود کن.ودر مورد نصب ویندوز .بنده چند روز پیش هارد خودم رو به لبتاب وصل کردم که بدون مشکل بالا اومد.UEFI هم نصب بود ومشکلی نداشت 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Saman.Kh گفته است :

درود
سعید خان من الان که سایت سازنده رو نگاه می کردم 20 تا اپدیت برای بایوس دادن

برای این مادربورد هیچ کدوم از بروزرسانیهای بایوس برای سازگاری هارد دیسک نیستند.

در کل چیپ h81 با uefi و gpt سازگاری داره و بعید می دونم مشکلی پیش بیاد. تاجایی که یادم هست، برای  گیگابایت یک 3tb unlock بود که برای مادربوردهای قدیمی ترکاربرد داشت.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

سلام. اگه توش اطلاعات شخصی نداری از نو برا نصب ویندوز اقدام کن  و تمام درایورها رو حذف و بصورت  gpt  پارتیشن بندی کن. البته با همون سیستم رفیقت و همچنین باید ویندوزی که نصب می کنی براساس  gpt   باشه نه mbr. و اگه اطلاعات داخلش برات مهمه می تونی از نرم افزار MiniTool Partition Wizard  برای تغییر فرمت استفاده کنی. امیدوارم مشکلت حل شه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...