رفتن به مطلب

قویترین cpu برای سوکت 775

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام مشخصات سیستم من به این صورته:

Cpu : intel pentium 4 520 2.8GHz 1m cash

Vga : gt710 1GB

motherboard: asus p5gc-mx1333

Power: 380watt

Ram: 4gb ddr2 (2x 2gb)

Windows 7

این سیستم موقع پخش فیلم های fullhd یا پخش از یوتیوب یا مالتی تسکینگ دیلی داره و همیشه سی پی یو تو حالت 100% میمونه حتی وقتی کاری انجام نمیدم

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

سلام قویترین cpu سوکت 775 مدل Q9650 چهار هسته ای که 12 مگ کش داره هست که متاسفانه مادربورد شما ساپورت نمیکنه

برای حل مشکلی که گفتین باید cpu را ارتقا بدین چون cpu تک هسته ای هست و یکم قدیمی  در اجرای ویدئو های Full HD کم میاره

بالاترین fsb برای cpu که مادربوردتون ساپورت میکنه 1066 هست و بالاترین cpu که مادربورد شما ساپورت میکنه  Core2 Duo E7500 هست

البته ممکنه سری های بالاتر را هم ساپورت کنه ولی مادربوردتون اونا رو محدود میکنه و نمیزاره با نهایت قدرتشون کار کنن ولی با ارتقا به cpu فوق مشکلتون حل میشه

ویرایش شده توسط EhsanCPU
لینک به دیدگاه

ممنون یعنی e8400 یا e8600 ساپورت نمیکنه چون اینارو هم پیشنهاد دادن حالا مثلا همون q9650 یا 9550 اگه بندازم سیستم بالا نمیاد؟

لینک به دیدگاه

مگه fsb این برد 1333 نیست؟ چون مشخصات تو خود سایتش هم اینطور نوشته

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Norvan گفته است :

ممنون یعنی e8400 یا e8600 ساپورت نمیکنه چون اینارو هم پیشنهاد دادن حالا مثلا همون q9650 یا 9550 اگه بندازم سیستم بالا نمیاد؟

e8400 یا e8600  را ساپورت میکنه ولی همانطور که در پست قبلی گفتم مادربوردتون در باس 1066 محدودشون میکنه و نمیزاره از تمام قدرتشون  استفاده بشه

در مورد q9650 یا  q9550 هم چون 4 هسته ای هستن متاسفانه مادربورد شما این cpu ها رو ساپورت نمیکنه و فقط  cpu های 2 هسته ای رو ساپورت میکنه

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Norvan گفته است :

مگه fsb این برد 1333 نیست؟ چون مشخصات تو خود سایتش هم اینطور نوشته

نه 1333 نیست fsb مادربورد شما در حالت عادی 1066 هست و برای رسیدن به فرکانس 1333 باید اورکلاک بشه

این مشخصات سایت سازنده:

a*1333 / 1066 / 800 / 533 MHz
(    a*1333 MHz When Overclocking)
ویرایش شده توسط EhsanCPU
لینک به دیدگاه

حالا این که محدود میکنه مسأله ای نیست از طرفی این نوع cpu خیلی سخت پیدا میشه به زور تونستم از تو اگهی ها مدل 8400 و 8600 پیدا کنم ولی میخوام مطمعن بشم سیستم با همینا هم بالا میاد
چون تو فروم خارجی خوندم اگه بخوام این cpu بندازم باید بایوس اپدیت کنم که خودش ریسکه و ممکنه برد بریک بشه و اطلاعاتم بپره

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Norvan گفته است :

حالا این که محدود میکنه مسأله ای نیست از طرفی این نوع cpu خیلی سخت پیدا میشه به زور تونستم از تو اگهی ها مدل 8400 و 8600 پیدا کنم ولی میخوام مطمعن بشم سیستم با همینا هم بالا میاد
چون تو فروم خارجی خوندم اگه بخوام این cpu بندازم باید بایوس اپدیت کنم که خودش ریسکه و ممکنه برد بریک بشه و اطلاعاتم بپره

سری E7000 را راحت میتونین پیدا کنین تو سایتهایی مثل ....

بله باید بایوس مادربورد آپدیت بشه

در این صفحه ورژن بایوس برای هر مدل CPU ذکر شده :

https://www.asus.com/Motherboards/P5GCMX1333/HelpDesk_CPU/

ویرایش شده توسط EhsanCPU
لینک به دیدگاه

ممنون که راهنمایی کردین خودم خیلی علاقه دارم با اینجور چیزها درگیر بشم برای این میخوام بدونم وگرنه عوض کردن برد و cpu و رم به اخرین نسل چیز خاصی نیست و برام 1 تومان تموم میشه
تو این سایت لیست تمام core 2 duo ها نوشته https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Core_2_microprocessors
پس اگه مثلا 8400 بندازم برد در حد 1066 قدرت میگیره درسته؟ و اگه 7000 باشه که اخرین مدل برای برد من 7600 هست همون 1066 قدرت میده؟

لینک به دیدگاه

سوکت 775 ارزش خرج نداره .

اگر فقط یه سیستم برای فیلم دیدن میخواید میشه با کمتر از 700 تومن کار رو راه انداخت .

در مورد cpu های مورد نیاز شما

روزی که 7600 و 8400 و ... به روز بودن انتخاب بین اینها مهم بود چون سطح نیاز ها پایین بود اما الان این cpu ها عملا یکی حساب میشن !!!

http://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core2-Duo-E8400-vs-Intel-Core-i3-6100/2720vs3511

http://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core2-Duo-E7600-vs-Intel-Core-i3-6100/m4924vs3511

در مقایسه با یه cpu ضعیف اما به روز عملا هیچ تفاوتی ندارن !!!

لینک به دیدگاه

سوکت 775 ارزش خرج نداره .

اگر فقط یه سیستم برای فیلم دیدن میخواید میشه با کمتر از 700 تومن کار رو راه انداخت .

در مورد cpu های مورد نیاز شما

روزی که 7600 و 8400 و ... به روز بودن انتخاب بین اینها مهم بود چون سطح نیاز ها پایین بود اما الان این cpu ها عملا یکی حساب میشن !!!

http://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core2-Duo-E8400-vs-Intel-Core-i3-6100/2720vs3511

http://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core2-Duo-E7600-vs-Intel-Core-i3-6100/m4924vs3511

در مقایسه با یه cpu ضعیف اما به روز عملا هیچ تفاوتی ندارن !!!

دقیقا برای برای همین میخوام فیلم دیدن روزنامه pdf اهنگ دانلود کار های افیس
جایی سراغ دارید بتونم پیدا کنم ؟
بعد اگه همون e8400 بندازم از 6m کش نمیتونم استفاده کنم؟ و عملا میشه 3m در حد e7600 ؟

لینک به دیدگاه

دقیقا برای برای همین میخوام فیلم دیدن روزنامه pdf اهنگ دانلود کار های افیس
جایی سراغ دارید بتونم پیدا کنم ؟
بعد اگه همون e8400 بندازم از 6m کش نمیتونم استفاده کنم؟ و عملا میشه 3m در حد e7600 ؟

خیر در کش تاثیری نداره

توی همین فروم به راحتی گیر میاد

کافیه تاپیکش رو بزنید .

خودم تا چند وقت پیش داشتم .

لینک به دیدگاه

بابت اپدیت بایوس چطور ؟ چون خودم حرفه ای نیستم بدم بیرون این کارو کنن بهتر نیست؟

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Norvan گفته است :

بابت اپدیت بایوس چطور ؟ چون خودم حرفه ای نیستم بدم بیرون این کارو کنن بهتر نیست؟

بهتر خودتون دست به کار نشید !!!

لینک به دیدگاه

بهتر خودتون دست به کار نشید !!!

چطور ؟ممکنه اطلاعاتم بپره یا برد بسوزه؟

لینک به دیدگاه

چطور ؟ممکنه اطلاعاتم بپره یا برد بسوزه؟

به اطلاعاتتون آسیبی وارد نمیشه چون روی هارد هستند نه روی برد .

آپدیت بایوس کار سختی نیست اما اگر اشتباه کنید دردسر میشه و مین بالا نمیاد و باید بفرستید برای تعمیر .

با توجه به این که به نظر میرسه دانش کمی در مورد pc  دارید بهتر بی خیالش بشید و بدید براتون آپدیت کنن .

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Norvan گفته است :

ممنون که راهنمایی کردین خودم خیلی علاقه دارم با اینجور چیزها درگیر بشم برای این میخوام بدونم وگرنه عوض کردن برد و cpu و رم به اخرین نسل چیز خاصی نیست و برام 1 تومان تموم میشه
تو این سایت لیست تمام core 2 duo ها نوشته https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Core_2_microprocessors
پس اگه مثلا 8400 بندازم برد در حد 1066 قدرت میگیره درسته؟ و اگه 7000 باشه که اخرین مدل برای برد من 7600 هست همون 1066 قدرت میده؟

بله اگه E8400 بگیرین روی مادربورد شما با fsb 1066 کار میکنه به غیر از اینکه سیستمتون را اورکلاک کنین تا بتونه تو fsb 1333 کار کنه ولی  E7600 روی بردتون محدود نمیشه و با تمام قدرتش میتونه کار کنه

لینک به دیدگاه

درود

برای پخش ویدئو های fhd یا حتی بالاتر شما کافیه از یه پلیر با دکودینگ بر پایه GPU استفاده کنید. تقریبا الان دیگه همه پلیر ها این قابلیت رو دارن ولی میشه گفت mpc یا حتی potplayer یا kmplayer توانایی استفاده از گرافیک جیفورس به جای پردازنده رو دارن.

من یه زمان با پردازنده پنتیوم 4 و یه گرافیک 8500gt فیلم های بلوری میدیدم (فایل های بیشتر از 30 گیگ و با بیت ریت بالاتر از 20mbps !!!)

ولی خب واسه پرفورمنس کلی سیستم، بیخیال این پلتفرم شید ! اصلا ارزش هزینه نداره ! من الان یه i3 جدید رو به یه q9550 به راحتی ترجیح میدم. چارت هارو ول کنید که فروشنده های عزیز ارائه میکنن که یه 9550 از یه i3 قوی تر عمل میکنه و می خوان با بورد 300 400 تومن غالب کنن :|

یه i3 یا حتی یه پنتیوم سوکت 1150 با یه بورد H81 + 4 گیگ رم 60 تومنی معمولی بگیرید خیلی بیشترارزش داره تا سیستم 5 6 سال کار کرده ....

لینک به دیدگاه

مرسی از همه حالا اینو بزارم ببینم چجور میشه اگه نشد اینارو میزارم روش پاور و گرافیک و بقیه چیز ها اوکیه یه کارت gt710 1gb و power 380 watt که تازه گرفتم هارد هم 1t ساتا

cpu i5 6500
board asus b 150m یا. gigabyte b150 hd3
ram 8gb ddr4
جمعا فکر کنم این سه تا 1.200 تموم بشه

لینک به دیدگاه

مرسی از همه حالا اینو بزارم ببینم چجور میشه اگه نشد اینارو میزارم روش پاور و گرافیک و بقیه چیز ها اوکیه یه کارت gt710 1gb و power 380 watt که تازه گرفتم هارد هم 1t ساتا

cpu i5 6500
board asus b 150m یا. gigabyte b150 hd3
ram 8gb ddr4
جمعا فکر کنم این سه تا 1.200 تموم بشه

سیستم مدنظرتون همه قطعات OK هست به غیر از گرافیک

گرافیک gt 710 'گرافیک ضعیفی هست و با قطعات دیگه مخصوصا cpu i5 6500 همخوانی نداره

و درکارهای گرافیکی و مخصوصا گیم 100 درصد به مشکل میخورین

لینک به دیدگاه

برای گیم نمیخوام بیشتر نرم افزار های دانشگاهی استفاده میکنم

لینک به دیدگاه

برای گیم نمیخوام بیشتر نرم افزار های دانشگاهی استفاده میکنم

پس مشکلی نیست ولی برای کارای دانشگاهی این  cpu که 4 هسته ای هست خیلی خیلی قویه و از تمام قدرتش استفاده نمیشه و یجورایی هزینه اضافی پرداخت می کنید در صورتی که از قدرتش کمتر از 50 درصد استفاده میکنید

لینک به دیدگاه

کسی از نرم افزار asus update برای اپدیت بایوس استفاده کرده ؟

لینک به دیدگاه

پس مشکلی نیست ولی برای کارای دانشگاهی این  cpu که 4 هسته ای هست خیلی خیلی قویه و از تمام قدرتش استفاده نمیشه و یجورایی هزینه اضافی پرداخت می کنید در صورتی که از قدرتش کمتر از 50 درصد استفاده میکنید

تا 10 سال دیگه 100 درصد استفاده میشه[emoji16][emoji16]

لینک به دیدگاه

تا 10 سال دیگه 100 درصد استفاده میشهemoji16.pngemoji16.png

:o

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...