رفتن به مطلب

NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در هم اکنون، aligolshani66 گفته است :

به راحتی میتونستید بگید بنده تمایلی به ترجمه این متن ندارم یا ...

سعی کنیم از جملات بهتر و زیباتر استفاده کنیم تا حاشیه سازی کم بشه.تشکر

این هم میشه

اما حاشیه همیشه هم بد نیست !

تجربه نشون داده درحاشیه ها هم میشه چیز های زیاد یاد گرفت !!! به شرطی که احترام ها حفظ بشه . در هر صورت بنده نظرم رو دادم توهینی هم نکردم .:|

به هر حل من از انویدیا خوشم نمیاد و اگر بتونم حتما ازش انتقاد می کنم !!!B|

یه نکته مهم :

توی این فروم کسانی هستند که مثل بنده طرفدار سرسخت هستند اما به جای ای ام دی از انویدیا حمایت می کنن به خاطر وجودشون سایر کاربرها میتونن از مزایای کارتهای انویدیا مطلع بشن .

وجود افرادی مثل من موجب میشه که نقص های انویدیا هم دیده بشه که به روشن تر شدن وضعیت  این کمپانی کمک می کنه .

موفق باشید

لینک به دیدگاه

دوست عزیز داستان همین جاست وقتی شما انقدر کینه از این شرکت به دل  دارین خوب برای چی خبراشو میزارین که اخرش هر چی دوست دارین اینجا بگین

بعدشم شما پرچم دست گرفتین چیه کارت 470 تونسته تو دایکرس 12 از 970 بهتر عمل کنه

عزیز شما جوری میگید که انگار 970 کلا از دور خارج شده اول برین تستهارو ببینید 970 حتی از 480 تو gta بیشتر فریم گرفته من نمیدونم شما دارین درباره چی حرف میزنید

اگه حرفتون فقط داریکس 12 هست که اگه بدونید تنها کاری که میکنه افکتهای نوری بهتری قرار میده

بجاش انویدیا هزار قابلیت دیگه برای گیمرا تو تنظیمات گرافیکی براشون گذاشته مثل مو تو بازی ویچر یا دود در بتمن ... اینا رو قبلنم  به شما گفتم اما انگار شما فقط یک طرفانه حرف خودتونو میزنید

خنده دار تر حرف شما دزد خوندن این شرکته

میخوام بدونم amd که انقدر سنگشو به سینه میزنید برای مشتریاش چیکار کرده

از هر 10 تا بازی یکیش هم پورت درست حسابی برای این کارت نداره .وقتی انویدیا  بعد از منتشر شدن یه بازی بلافاصله اپدیت میده تا مشتریاش مشکل کمتری داشته باشن این amd که انقدر حرفشو میزنید چیکار میکنه

اگه به  amd بود الان یه بازی  هم پورت درست حسابی برای ما نداشت ومارو مجبور میکرد همه کنسول بخریم چون درامد اصلی این شرکت فقط از این طریقه

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/09, 20:38:20، big VULTURE گفته است :

این هم میشه

اما حاشیه همیشه هم بد نیست !

تجربه نشون داده درحاشیه ها هم میشه چیز های زیاد یاد گرفت !!! به شرطی که احترام ها حفظ بشه . در هر صورت بنده نظرم رو دادم توهینی هم نکردم .:|

به هر حل من از انویدیا خوشم نمیاد و اگر بتونم حتما ازش انتقاد می کنم !!!B|

یه نکته مهم :

توی این فروم کسانی هستند که مثل بنده طرفدار سرسخت هستند اما به جای ای ام دی از انویدیا حمایت می کنن به خاطر وجودشون سایر کاربرها میتونن از مزایای کارتهای انویدیا مطلع بشن .

وجود افرادی مثل من موجب میشه که نقص های انویدیا هم دیده بشه که به روشن تر شدن وضعیت  این کمپانی کمک می کنه .

موفق باشید

اقای منتقد اگه نظر شما اینه پس کلا برین

تاپیک انتقاد از انویدیا  بزنید نه این که تو تاپیک خبرش اونو بکوبید

اگه نظر کاملا ازاده پس من amd دزد ترین شرکت جهان میدونم چون تا الان همیشه به مشتریاش دروغ گفته و حتی به یک حرفش عمل نکرده :|¬¬

وگرنه بیشتر گیمر های جهان سراغ انویدیا نمیرفتن در حالی که شما به این خوشی که 470 تونست تو دایرکس  12 کارت 970 شکست بده انویدیا داره هر روز فروش بیشتری میکنه

و تعداد کاربرای استیم  که از کارت انویدیا استفاده میکنند هرروز داره افزایش پیدا میکنهB|

خوبه تا همین یه مدت پیش 480 با 970 مقایسه میکردن که تو بیشتر بازی ها 970 بهتر عمل میکرد الان به خاطر یه بازی که ضعیف عمل کرد چقدر طرفدارای amd جوگیر شدن

نه بابا خوشحال نباشید نه اینکه تو تمام بازی ها انویدیا بهتر بود اینبار گفت بزاره amd بهتر باشه تا گریه فناش در نیاد:/  ...:D:P

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

دوست عزیز داستان همین جاست وقتی شما انقدر کینه از این شرکت به دل  دارین خوب برای چی خبراشو میزارین که اخرش هر چی دوست دارین اینجا بگین

عزیز شما جوری میگید که انگار 970 کلا از دور خارج شده اول برین تستهارو ببینید 970 حتی از 480 تو gta بیشتر فریم گرفته من نمیدونم شما دارین درباره چی حرف میزنید

اگه حرفتون فقط داریکس 12 هست که اگه بدونید تنها کاری که میکنه افکتهای نوری بهتری قرار میده

بجاش انویدیا هزار قابلیت دیگه برای گیمرا تو تنظیمات گرافیکی براشون گذاشته مثل مو تو بازی ویچر یا دود در بتمن ... اینا رو قبلنم  به شما گفتم اما انگار شما فقط یک طرفانه حرف خودتونو میزنید

از هر 10 تا بازی یکیش هم پورت درست حسابی برای این کارت نداره .وقتی انویدیا  بعد از منتشر شدن یه بازی بلافاصله اپدیت میده تا مشتریاش مشکل کمتری داشته باشن این amd که انقدر حرفشو میزنید چیکار میکنه

اگه به  amd بود الان یه بازی  هم پورت درست حسابی برای ما نداشت ومارو مجبور میکرد همه کنسول بخریم چون درامد اصلی این شرکت فقط از این طریقه

شما جایی از قوانین فروم رو خبر دارید که نوشته باشه برای این که خبری رو منتشر کنید نباید از اون شرکت بدتون بیاد ؟؟؟

من در درج خبر بی انصافی کردم ؟ دروغی رو منتشر کردم ؟ قضاوتی کردم ؟ خبر رو ناقص نقل کردم یا در متنش دست بردم ؟؟؟

خیر بنده هیچ کدوم از این کارها رو نکردم . در نقل خبر به هیچ وجه طرفداری نکردم و کاملا امانت دار بودم .

چه فرقی می کنه چه کسی خبر رو منتشر کنه ؟ اصل امانت داری و بی طرفی در درج خبر هستش

اما در مورد dx12

کارهایی که dx12 می کنه و یا قرار بکنه یه لیست طولانی هستش

از جمله جمع شدن مموری کارتها در کراس یا sli کردن .

افزایش پرفورمنس کارتها

افزایش بازدهی

کراس ، sli کارتهای ای ام دی با انویدیا

و....

در مورد دزد بودن انویدیا

اولا که دزد بودن انویدیا دزد نبودن ای ام دی رو نفی نمی کنه . صحبت هم سر دزد بودن انویدیا بود و اصلا از ای ام دی حرفی نزدیم

اما دلایل من برای دزد بودن انویدیا

1. کاهش پرفورمنس کارتهای سری 700 که اظهرمن الشمس هستش

2. رسوایی مموری 970 که در این مورد انویدیا در دادگاه محکوم شد و به خریداران 970 در آمریکا غرامت پرداخت کرد اما هنوز به سایر خریداران غرامتی پرداخت نکرده

3. نشر اکاذیب برای فروش بیشتر از جمله ساپورت DX12_1 در سری 900 و 1000

و ...

در مورد جمله آخرتون

شما از پیش خدا اومدید ؟؟؟ علم غیب دارید ؟؟

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/09, 21:09:06، big VULTURE گفته است :

شما جایی از قوانین فروم رو خبر دارید که نوشته باشه برای این که خبری رو منتشر کنید نباید از اون شرکت بدتون بیاد ؟؟؟

من در درج خبر بی انصافی کردم ؟ دروغی رو منتشر کردم ؟ قضاوتی کردم ؟ خبر رو ناقص نقل کردم یا در متنش دست بردم ؟؟؟

خیر بنده هیچ کدوم از این کارها رو نکردم . در نقل خبر به هیچ وجه طرفداری نکردم و کاملا امانت دار بودم .

چه فرقی می کنه چه کسی خبر رو منتشر کنه ؟ اصل امانت داری و بی طرفی در درج خبر هستش

اما در مورد dx12

کارهایی که dx12 می کنه و یا قرار بکنه یه لیست طولانی هستش

از جمله جمع شدن مموری کارتها در کراس یا sli کردن .

افزایش پرفورمنس کارتها

افزایش بازدهی

کراس ، sli کارتهای ای ام دی با انویدیا

و....

در مورد دزد بودن انویدیا

اولا که دزد بودن انویدیا دزد نبودن ای ام دی رو نفی نمی کنه . صحبت هم سر دزد بودن انویدیا بود و اصلا از ای ام دی حرفی نزدیم

اما دلایل من برای دزد بودن انویدیا

1. کاهش پرفورمنس کارتهای سری 700 که اظهرمن الشمس هستش

2. رسوایی مموری 970 که در این مورد انویدیا در دادگاه محکوم شد و به خریداران 970 در آمریکا غرامت پرداخت کرد اما هنوز به سایر خریداران غرامتی پرداخت نکرده

3. نشر اکاذیب برای فروش بیشتر از جمله ساپورت DX12_1 در سری 900 و 1000

و ...

در مورد جمله آخرتون

شما از پیش خدا اومدید ؟؟؟ علم غیب دارید ؟؟

خوب نه این که amd خیلی بهتره.

بیشتر کسانی که از دایرکس 12 استفاده کردن تایید کردن که تفاوت زیادی رو ندیدن در واقع دایرکس 12 مایکروسافت ساخت تا بتونه بیشتر مردمو سرکیسه کنه و ویندوز 10 بیشتر بفروشه اینو هم میدونند

شما تمام دلایلی که میتونی بیاری همینه پس حرفهای amd چی که میگفت دو تا 480 میتونه  از یه 1080 بهتر فریم بگیره که اخر کسی اینو به چشم ندید

یا یادتون رفته سال های قبلم همین amd   چقدر ابتدا تبلیغات دروغین از کارتهاش میکرد اما وقت عمل حتی نزدیک حرفاش هم عملکرد نداشت

الان این شرکت دروغگو شده برای ماشرکت خوبه برو مارو نخندون که کل بازی هایی که برای pc  حمایت کرده تا پورت درست حسابی داشته باشن به تعداد انگشتهای دست هم نیستن

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

اقای منتقد اگه نظر شما اینه پس کلا برین

تاپیک انتقاد از انویدیا  بزنید نه این که تو تاپیک خبرش اونو بکوبید

اگه نظر کاملا ازاده پس من amd دزد ترین شرکت جهان میدونم چون تا الان همیشه به مشتریاش دروغ گفته و حتی به یک حرفش عمل نکرده :|¬¬

وگرنه بیشتر گیمر های جهان سراغ انویدیا نمیرفتن در حالی که شما به این خوشی که 470 تونست تو دایرکس  12 کارت 970 شکست بده انویدیا داره هر روز فروش بیشتری میکنه

و تعداد کاربرای استیم  که از کارت انویدیا استفاده میکنند هرروز داره افزایش پیدا میکنهB|

خوبه تا همین یه مدت پیش 480 با 970 مقایسه میکردن که تو بیشتر بازی ها 970 بهتر عمل میکرد الان به خاطر یه بازی که ضعیف عمل کرد چقدر طرفدارای amd جوگیر شدن

نه بابا خوشحال نباشید نه اینکه تو تمام بازی ها انویدیا بهتر بود اینبار گفت بزاره amd بهتر باشه تا گریه فناش در نیاد:/  ...:D:P

قبلا تاپیک انتقاد از انویدیا زدم :D

حالا شما جوش نیار .

کسی از طرفدار های ای ام دی نه جوگیر شده نه گریه کرده .

صرفا حقایق تلخ رو بازگو می کنن .

چه بخواهید چه نخواهید انویدیا در DX12 عقب افتاده .

ما که بخیل نیستیم انشا الله که کاربرهای انویدیا هم یه روزی مثل ما از DX12 لذت می برن .

فعلا که ما داریم عشق و حال می کنیم !!!

:D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 50 دقیقه قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

این جی تی ای ، کو 970 بیشتر فریم گرفته !؟! O.o

index.php?ct=articles&action=file&id=24118  

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

خوب نه این که amd خیلی بهتره.

بیشتر کسانی که از دایرکس 12 استفاده کردن تایید کردن که تفاوت زیادی رو ندیدن در واقع دایرکس 12 مایکروسافت ساخت تا بتونه بیشتر مردمو سرکیسه کنه و ویندوز 10 بیشتر بفروشه اینو هم میدونند

شما تمام دلایلی که میتونی بیاری همینه پس حرفهای amd چی که میگفت دو تا 480 میتونه  از یه 1080 بهتر فریم بگیره که اخر کسی اینو به چشم ندید

یا یادتون رفته سال های قبلم همین amd   چقدر ابتدا تبلیغات دروغین از کارتهاش میکرد اما وقت عمل حتی نزدیک حرفاش هم عملکرد نداشت

الان این شرکت دروغگو شده برای ماشرکت خوبه برو مارو نخندون که کل بازی هایی که برای pc  حمایت کرده تا پورت درست حسابی داشته باشن به تعداد انگشتهای دست هم نیستن

100 البته که ای ام دی کبیر خیلی بهتره . اصلا در این مورد شکی نیست!

ای ام دی گفت در بازی ashes of singularity میتونه فریم بیشتری بگیره

http://www.hardwareunboxed.com/rx-480-crossfire-performance-gtx-1070-killer/

.

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/09, 21:39:50، StarKilleR گفته است :

دوست عزیز من مقایسرو از جای دیگه دیدم تو یوتیوب

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در هم اکنون، ابوالفضل.گنجی گفته است :

منم از سایت معتبری گذاشتم اینم ویچر 3

index.php?ct=articles&action=file&id=24127

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/09, 21:40:15، big VULTURE گفته است :

100 البته که ای ام دی کبیر خیلی بهتره . اصلا در این مورد شکی نیست!

ای ام دی گفت در بازی ashes of singularity میتونه فریم بیشتری بگیره

http://www.hardwareunboxed.com/rx-480-crossfire-performance-gtx-1070-killer/

.

دوست عزیز وجدانن چقدر گشتی اینو پیدا کنی O.o

من که تاز رفتم شام خوردم بیخیال شدم کلا

حالا ما یه حرفی زدیم شما بیکاریا:D

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

آدم به سایت های معتبر هم نمی تونه به راحتی اعتماد کنه

یو* تو *یوب که جای خودش !

البته در مواردی خیلی هم نادرست نیستند

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

در در 1395/07/09, 21:42:42، StarKilleR گفته است :

دوست عزیز ناراحت نشین اما بنده اصلا قبول ندارم چون خیلی جاهای دیگه دیدم 970 بهتر بود

البته بازی witcher منظورم نیست چون این بازی رو یادم نمیاد

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

دوست عزیز وجدانن چقدر گشتی اینو پیدا کنی O.o

من که تاز رفتم شام خوردم بیخیال شدم کلا

حالا ما یه حرفی زدیم شما بیکاریا:D

عبارت rx 480 crossfire benchmark رو سرچ کردم

بیکار که نه ولی همش توی این سایتها میگردم .

دوست عزیز ناراحت نشین اما بنده اصلا قبول ندارم چون خیلی جاهای دیگه دیدم 970 بهتر بود

البته بازی witcher منظورم نیست چون این بازی رو یادم نمیاد

480 به طور کلی از 970 بهتر هستش

قیمت مناسب تر

ساپورت بهتر dx12

مموری 8 گیگ و یک پارچه

به روز بودن

و از همه مهم تر ساخته دست AMD کبیر هستش !!! B|

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/09, 21:42:42، StarKilleR گفته است :

در در 1395/07/09, 21:39:50، StarKilleR گفته است :

حالا هر چی هم باشه طبق همین مقایسه ها 970 رقیب 480 هست
مگر اینکه 470 دلبند اقایbig VULTURE  از 480  قوی تر باشه

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

حالا هر چی هم باشه طبق همین مقایسه ها 970 رقیب 480 هست
مگر اینکه 470 دلبند اقایbig VULTURE  از 480  قوی تر باشه

470 غیر رفرنس میتونه به اندازه 480 رفرنس فریم بده

مصرفش از 480 کمتره و دمای پایین تری داره

به 0.9 تا 1 تومن میشه یه آک غیر رفرنسش رو خرید برای 970 باید حدود 1.4 هزینه کرد .

باز هم مواردی مانند ساپورت بهتر dx12

مموری یک پارچه

به روز بودن

و...از برتری های 470 نسبت به 970 هستش .

لینک به دیدگاه

الله اکبر هیچکس مثل شما فن سر سخت ندیدم

یه سوال اصلا شما تو عمرتون از کارتهای  انویدیا استفاده کردین  که انقدر بر زدش حرف میزنید .من که کسی رو ندیدم کارت این شرکتو داشته باشه و ناراضی باشه

از سابقه این شرکت معلومه همین چند روز دیگست که amd کارت 480x  معرفی کنه اونوقت هر کی که 480 خریده ضرر میکنه

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

الله اکبر هیچکس مثل شما فن سر سخت ندیدم

یه سوال اصلا شما تو عمرتون از کارتهای  انویدیا استفاده کردین  که انقدر بر زدش حرف میزنید .من که کسی رو ندیدم کارت این شرکتو داشته باشه و ناراضی باشه

از سابقه این شرکت معلومه همین چند روز دیگست که amd کارت 480x  معرفی کنه اونوقت هر کی که 480 خریده ضرر میکنه

اولین کارت من 8400 از انویدیا بود ( 512 مگ ddr2 )

بعدیش 9500 از انویدیا ( 1024 مگ ddr2 )

کارتهای زیادی از انویدیا داشتم .

گمون نکنم کارت 480X اصلا وجود داشته باشه .

ای ام دی از کارتهاش به خوبی پشتیبانی می کنه

کارت 290 و 290x با وجود اومدن 2 نسل جدید تر هنوز توی بنچ مارک ها میدرخشن در حالی که 780Ti که یه روزی 290X رو شکست می داد الان به فلاکت افتاده !!

از رده خارج شدن کارتها یه امر عادیه اما بلایی که انویدیا سر کارتهای نسل قبلش میاره دور از شرافت و انسانیته .

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/09, 21:57:04، big VULTURE گفته است :

470 غیر رفرنس میتونه به اندازه 480 رفرنس فریم بده

مصرفش از 480 کمتره و دمای پایین تری داره

به 0.9 تا 1 تومن میشه یه آک غیر رفرنسش رو خرید برای 970 باید حدود 1.4 هزینه کرد .

باز هم مواردی مانند ساپورت بهتر dx12

مموری یک پارچه

به روز بودن

و...از برتری های 470 نسبت به 970 هستش .

خوب عزیز شما دارین یه کارت نسل قدیمی رو با کارت نسل جدید مقایسه میکنید که قرار نیست کارتهای جدید ضعیفتر از کارتهای قدیمی باشن

بعدشم رقیب 470 تا اونجا که میدونم 1060 هست که البته از نظر قیمتی کمی  تفاوت دارن

بازم که شما گیر دایرکس 12 دادین یعنی جز این دلیل چیز دیگه ای ندارین بگین .خوبه منم به شما گفتم ما هم بجاش انویدیاجون هزارتا افکت و تنظیمات گرافیکی انحصاری در بازیها برامون میزاره که خیلی هم بهتره.

برای کمود رم هم تا الان که همین 3.5 گیگ جواب داده و کم نیاورده.  ایندرو فقط خدا میدونه

عشق هست  انویدیا سلطان صنعت گیم وسخت افزار که همیشه به فکر مشتریاش هست:D

نه مثل amd که نمیدونه مشتری مداری یعنی چی:S

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/09, 22:06:19، big VULTURE گفته است :

اولین کارت من 8400 از انویدیا بود ( 512 مگ ddr2 )

بعدیش 9500 از انویدیا ( 1024 مگ ddr2 )

کارتهای زیادی از انویدیا داشتم .

گمون نکنم کارت 480X اصلا وجود داشته باشه .

ای ام دی از کارتهاش به خوبی پشتیبانی می کنه

کارت 290 و 290x با وجود اومدن 2 نسل جدید تر هنوز توی بنچ مارک ها میدرخشن در حالی که 780Ti که یه روزی 290X رو شکست می داد الان به فلاکت افتاده !!

از رده خارج شدن کارتها یه امر عادیه اما بلایی که انویدیا سر کارتهای نسل قبلش میاره دور از شرافت و انسانیته .

خخخخ پس  شما هیچ کدوم از کارتهای نسل جدید این شرکتو نداشتین و فقط  از خودتون دارین این حرفهارو میزنید شما یه کار مثل 950 بگیرین انوقت متوجه میشین انویدیا چه عجوبه ای ساخته 

بعد یادم رفت اینو هم بگم خوب در عوض دایرکس 12 انویدیا تو واقعیت مجازی خیلی بهتره .حالا نیاین بگین:

کی از واقعیت مجازی استفاده میکنه. تمام شرکتها رفتن برای این کار وگرنه مایکروسافت  و سونی انقدر هزینه نمیکردن تا واقعیت مجازی در کنسولشون داشته باشن

اینده صنعت گیم واقعیت مجازیه :D:D:D

لینک به دیدگاه

خوب عزیز شما دارین یه کارت نسل قدیمی رو با کارت نسل جدید مقایسه میکنید که قرار نیست کارتهای جدید ضعیفتر از کارتهای قدیمی باشن

بعدشم رقیب 470 تا اونجا که میدونم 1060 هست که البته از نظر قیمتی کمی  تفاوت دارن

بازم که شما گیر دایرکس 12 دادین یعنی جز این دلیل چیز دیگه ای ندارین بگین .خوبه منم به شما گفتم ما هم بجاش انویدیاجون هزارتا افکت و تنظیمات گرافیکی انحصاری در بازیها برامون میزاره که خیلی هم بهتره.

برای کمود رم هم تا الان که همین 3.5 گیگ جواب داده و کم نیاورده.  ایندرو فقط خدا میدونه

عشق هست  انویدیا سلطان صنعت گیم وسخت افزار که همیشه به فکر مشتریاش هست:D

نه مثل amd که نمیدونه مشتری مداری یعنی چی:S

470 توی نسل فعلی رقیب نداره

رقیب 1060 کارت دوست داشتنی 480 هستش .

انویدیا بارها ثابت کرده که مشتری هاش رو به شکل بسته های اسکناس می بینه .

یه نگاه به بنچمارک های کارت مظلوم 780ti بندازید اگر گریتون نگرفت خیلی سنگ دل هستید .

کارتی که میتونست 290x رو شکست بده به خاطر سود جویی انویدیا به روزی افتاده که مسلمان نشنود کافر نبیند

290x توی این بنچ مارگ حضور نداره اما با توجه به فریم 390 و 390x میشه انتظار فریمی حدود 65 رو داشت .

111-6.png

.

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/09, 22:18:49، Mahziyar Jafari گفته است :

تاپیک به فن کشیده شد?

راست میگین شرمنده فکر کنم یکم زیاده روی کردم^_^

واقعیت اینجاست که هر کسی کارت گرافیک هر شرکتی که دوست داره میخره و فقط ما داریم با اینکار وقت خودمونو حدر میدیم.

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/09, 22:26:06، big VULTURE گفته است :

470 توی نسل فعلی رقیب نداره

رقیب 1060 کارت دوست داشتنی 480 هستش .

انویدیا بارها ثابت کرده که مشتری هاش رو به شکل بسته های اسکناس می بینه .

یه نگاه به بنچمارک های کارت مظلوم 780ti بندازید اگر گریتون نگرفت خیلی سنگ دل هستید .

کارتی که میتونست 290x رو شکست بده به خاطر سود جویی انویدیا به روزی افتاده که مسلمان نشنود کافر نبیند

290x توی این بنچ مارگ حضور نداره اما با توجه به فریم 390 و 390x میشه انتظار فریمی حدود 65 رو داشت .

111-6.png

.

خخخخ من که گفتم انویدیا دید amd داره گریه میکنه که همیشه کارتهای انویدیا بهتره این بارو گذاشت اون بهتر عمل کنه:D

شما هم این بازی رو بیخیال شین دیگه  چرا انقدر گیر اینو دادین. حالا کی این بازی رو میخواد¬¬

الان میدونم  چون طرفدار amd هستین تنها بازیتون حتما همینهo.O .

شما تا میتونید اینو بازی کنید ما هم میریم  از بازی های دیگه به خصوص واقعیت مجازی لذت ببریمB|

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

خخخخ پس  شما هیچ کدوم از کارتهای نسل جدید این شرکتو نداشتین و فقط  از خودتون دارین این حرفهارو میزنید شما یه کار مثل 950 بگیرین انوقت متوجه میشین انویدیا چه عجوبه ای ساخته 

بعد یادم رفت اینو هم بگم خوب در عوض دایرکس 12 انویدیا تو واقعیت مجازی خیلی بهتره .حالا نیاین بگین:

کی از واقعیت مجازی استفاده میکنه. تمام شرکتها رفتن برای این کار وگرنه مایکروسافت  و سونی انقدر هزینه نمیکردن تا واقعیت مجازی در کنسولشون داشته باشن

اینده صنعت گیم واقعیت مجازیه :D:D:D

شما از کجا فهمیدید که من کارتهای نسل جدید رو نداشتم ؟؟؟

من فروشنده هستم و به اندازه موی سرم کارت معامله کردم .

من صرفا کارتهای اول و دومم رو نوشتم که مال بیشتر از 10 سال پیشه ، میشه بدونم شما چطور فهمیدیدکه من کارتهای سری جدید رو استفاده کردم ؟؟

O.o

خیر دوست عزیز

بنده با کارتهای به روز انویدیا کار کردم ( سری 1000 رو نه )

اما از اونجایی که علاقه ای بهشون ندارم برای خودم نمی بندم مگر کارت دسته 2 که یه مدت مهمون سیستم مغازه باشه .

بیشتر کارتهای انویدیا رو فقط مدت کوتاهی استفاده کردم بجز همون کارتهای اولی و یکی دو مورد از سری 500 از سری 500 به بعد خیلی کم در حد چند روز اون هم بیشتر برای تست .

اما این چیزی از دروغ گویی انویدیا کم نمی کنه !!!

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...