رفتن به مطلب

پرش تصویر مانیتور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر اساتید.

مشکلی که برای بنده پیش اومده، مشکل پرش تصویر مانیتور هست وقتی‌که لامپ مهتابی اتاق رو روشن می‌کنم! به تعداد پلک زدن مهتابی، مانیتور خاموش و روشن می‌شه!

وقتی کارت گرافیک می‌ذارم این مشکل رفع می‌شه و وقتی برش می‌دارم، هم‌چنان به قوت خودش باقیه!

سی‌پی‌یو بنده 4690k هست و مانیتورم هم سالم سالمه.. کابل HDMI سونی با کیفیت هم براش گرفتم.

حالا راه حلی دارین دوستان؟

من به کارت گرافیک نیازی ندارم و همون آنبور بسندۀ کارهام هست. چی‌کار کنم که بدون کارت گرافیک این مشکل رفع بشه..

آیا ممکنه مشکل از اتصالات برقی اتاقم باشه؟ 

ممنون..

ویرایش شده توسط fararash
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، fararash گفته است :

سلام بر اساتید.

مشکلی که برای بنده پیش اومده، مشکل پرش تصویر مانیتور هست وقتی‌که لامپ مهتابی اتاق رو روشن می‌کنم! به تعداد پلک زدن مهتابی، مانیتور خاموش و روشن می‌شه!

وقتی کارت گرافیک می‌ذارم این مشکل رفع می‌شه و وقتی برش می‌دارم، هم‌چنان به قوت خودش باقیه!

سی‌پی‌یو بنده 4690k هست و مانیتورم هم سالم سالمه.. کابل HDMI سونی با کیفیت هم براش گرفتم.

حالا راه حلی دارین دوستان؟

من به کارت گرافیک نیازی ندارم و همون آنبور بسندۀ کارهام هست. چی‌کار کنم که بدون کارت گرافیک این مشکل رفع بشه..

آیا ممکنه مشکل از اتصالات برقی اتاقم باشه؟ 

ممنون..

سلام منم این مشکلو دارم 

وقتی لامپ اتاقو خاموش میکنم مانیتور میپره دوباره میاد 

اگه کسی میدون جواب بده از نگرانی در بیایم :/

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، aligamer گفته است :

سلام منم این مشکلو دارم 

وقتی لامپ اتاقو خاموش میکنم مانیتور میپره دوباره میاد ?

اگه کسی میدون جواب بده از نگرانی در بیایم :/

لینک به دیدگاه

بالاست رو با یکی از انواع بالاست های ترونیک عوض کنید :D

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، rn4j1m1 گفته است :

بالاست رو با یکی از انواع بالاست های ترونیک عوض کنید :D

نیاز به ترجمه داره متن‌تون 

لینک به دیدگاه

کابلتونو با کابل vga مانیتور عوض کنید درست میشه خودم این مشکل رو داشتم کابل رو عوض کردم یکی دو تا از کاربران سایت هم همین مشکل رو داشتند براشونو نوشتم حل شد شما هم همین کار رو انجام بدید
کابل hdmi به نویز حساسه باید نویزگیر داشته باشه اگه نداره ول معطله!
نویزگیر هم اون قسمت استوانه ای شکل که معمولا تو بعضی رابط های موبایل هست میگن...کابل عوض کردید مشکلتون حل شد تو تاپیک بنویسید حل شد...

using tapatalk

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، amir* گفته است :

کابلتونو با کابل vga مانیتور عوض کنید درست میشه خودم این مشکل رو داشتم کابل رو عوض کردم یکی دو تا از کاربران سایت هم همین مشکل رو داشتند براشونو نوشتم حل شد شما هم همین کار رو انجام بدید
کابل hdmi به نویز حساسه باید نویزگیر داشته باشه اگه نداره ول معطله!
نویزگیر هم اون قسمت استوانه ای شکل که معمولا تو بعضی رابط های موبایل هست میگن...کابل عوض کردید مشکلتون حل شد تو تاپیک بنویسید حل شد...

using tapatalk

آخه مانیتور من 2k هست. با کابل vga که بیشتر از HD نمی‌شه انتقال تصویر داشت.

لینک به دیدگاه

کابل غیر hdmi میخواستم بنویسم !نوشتم vga...
کابل بنده الان ورودیش به مانیتور hdmi هست و خروجیش از کیس dvi هست رزولیشنم fhd
شما مانیتورتون مگه کابل نداشت تو کارتن همون استاندارد خودش هست دوست عزیز همونو وصل کنید اگر هم نداره شما میتونید صرفا جهت تست همون کابل با رزولیشن hd رو وصل کنید که ببنید با عوض کردنش مشکلتون حل میشه یا نه درسته!؟!

using tapatalk

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، fararash گفته است :

نیاز به ترجمه داره متن‌تون ?

شما گفتید لامپ وقتی روشن میشه چشمک میزنه و هم چنین گفتید از لامپ فلئورسنت استفاده میکنید

من نتیجه گیری کردم که دارید از بالاست های (به قول ملت ترانس که در واقع اون قدیمی ها تنها یه مدار سلف و خازن هستند) قدیمی استفاده میکنید

بالاست رو تعویض کنید و از  یکی از انواع بالاست های tronic استفاده کنید (باز هم به قول ملت ترانس الکترونیکی !! یا هر چیزی که بهش میگن)

مشکل حل میشه (هر چند اینجوری تنها یکی از عوامل رو حذف میکنید ، اما به جز این قضیه باید مشکلات دیگه ای هم وجود داشته باشه ، اگه پاورکاملا سالم باشه و درست طراحی شده باشه ، احتمالا وقتی لامپ روشن میشه نویز زیادی رو ورودی پاور ایجاد میشه)

لینک به دیدگاه

من هم یه کابل سونی گرفتم دقیقا همین مشکل رو داشتم .

این کابلی بود که گرفتم     http://digik.ir/cable-main/cable-1394-dv-firewire-کابل-فایروایر-cable-hdmi-کابل-اچ-دی-ام-ای/کابل-HDMI-سونی-اصل

کابله شما هم همینه ؟

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، Amirreza_MUFC گفته است :

من هم یه کابل سونی گرفتم دقیقا همین مشکل رو داشتم .

این کابلی بود که گرفتم     http://digik.ir/cable-main/cable-1394-dv-firewire-کابل-فایروایر-cable-hdmi-کابل-اچ-دی-ام-ای/کابل-HDMI-سونی-اصل

کابله شما هم همینه ؟

بله همینه.. مشکل رو با چی حل کردین؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، fararash گفته است :

کاریش نتونستم بکنم . به ر.س.ی.و.ر هم زدم همین مشکل رو داشت مجبور شدم یه کابله دیگه استفاده کنم

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، fararash گفته است :

کاریش نتونستم بکنم . به ر.س.ی.و.ر هم زدم همین مشکل رو داشت مجبور شدم یه کابله دیگه استفاده کنم

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Amirreza_MUFC گفته است :

بالاخره مشکل رفع شد؟

لینک به دیدگاه

در 58 دقیقه قبل، fararash گفته است :

بالاخره مشکل رفع شد؟

مشکل از کابل بود که عوضش کردم درست شد

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، Amirreza_MUFC گفته است :

مشکل از کابل بود که عوضش کردم درست شد

اوکی. سپاسگزارم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...