رفتن به مطلب

مشکل با کارت صدا در مادربورد ADRock 870 EX3

Darkstreet
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من حدود یک ماهی میشه دارم از این سیستم استفاده می کنم و تو این مدت هیچ مشکلی نداشتم اما ظاهرا صدای خروجی سیستم بعد این مدت دیگه استریو و بالانس نیست و هر بلندگو تن صدای خاص خودش رو داره و حسابی اعصابم رو بهم میریزه حتی توی بعضی بازی ها صدای دیالوگ ها شاید یک دهم صدای موزیک و محیط هم نباشه

من هم بلندگوهای معمولی رو به خروجی سبز رنگ وصل کردم و هم از طریق کابل نوری یک سیستم صوتی استریو دوکاناله رو به مادربورد متصل دارم

هر دوی این دو دستگاه این مشکل رو دارن و توی ویندوز های دیگه هم چک کردم باز هم صدا همین طوره

توی اکس پی اصلا اتصال سیستم صوتی رو از طریق کابل نوری شناسایی نمی کنه ولی صدا رو بیرون میده

کسی می دونه این مشکل از چیه؟

در ضمن کسی می دونه چطور میشه توی SEVEN x64 از هر دو دستگاه به طور همزمان استفاده کرد؟ چون فقط یکی از اونها رو وصل میکنه ولی توی XP میشه همزمان از هر دو خروجی صدا استفاده کرد

لینک به دیدگاه

مطمئنی فیش درسته؟

در حالیتی که موزیک در حال پخشه اروم دربیار و اروم جا بزن. یه جا باید درست صدا بده.

لینک به دیدگاه

بله

اگه دقت کرده باشی گفته بودم که من هم سیستم صوتی دارم که به خروجی دیجیتال متصله و هم باندهای معمولی که به خروجی سبز رنگ معمولی متصل هستن

وقتی این مشکل پیش میاد هر دو دچار مشکل میشن

1- توی هر دو نوع ویندوز این مشکل وجود داره

2- ناگهانی اتفاق می افته و ناگهان هم از بین میره

مثلا من الان داشتم فیلم نگاه می کردم یه ساعت بالانس کردم صدا رو ولی اخرای فیلم ناگهان درست شد و تنظیمات رو مجدد به حالت اول برگردوندم

لینک به دیدگاه

درایور به روز رو از سایتش دانلود کردید؟ درایور کارت صوتی رو.

بایوس مادربورد رو هم آپدیت کنید.

از تنظیمات جک های 3.5 میلیمتری دیگه رو هم به عنوان خروجی تنظیم کنید و تست بگیرید.

پس با بلندگو های دیگه هم مشکل داره؟

لینک به دیدگاه

بله وقتی قاطی می کنه تمام خروجی ها دچار مشکل میشن و ناگهان هم درست میشه

ممکنه به خاطر حرارت کیس باشه؟ چون وحشتناک داخلش داغ میشه

میشه دقیقا بگید چطور بایوس رو اپدیت کنم؟

لینک به دیدگاه

باید به سایت سازنده و محصول برید و بایوسش رو دانلود کنید. همون جا بسته به مدل آموزش رو گذاشته. ولی عموما بایوس رو تو فلش مموری میزنن و از طریق منوی بایوس (دکمه دلیت در شروع به کار کامپیوتر و تنظیمات مادربورد) آپدیت رو انجام میدن.

در مورد حرارت هم نمیشه قطعی نظر داد. چرا میذارید داخل کیس گرم شه؟ با یه فن 3 تومنی 12 سانتی متری میتونید دمای کلی کیس رو پایین بیارید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...