رفتن به مطلب

مشكل در كارت گرافيك

@lirez@
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

[-X? سلام!

من تازه ي كارت گرافيك ATI Radeon HD5450 1GB گرفتم, ولي بازي هارو خوب اجرا نميكنه. مثلا من تنظيمات NFS Hot Pursuit 2010 رو تا آخر پايين اوردم , ولي بازم حين بازي گير ميكنه.

چي كار كنم؟!

عكس از كارت گرافيك post-8049-062571600 1300455771_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

NFS Hot Pursuit 2010

این بازی کلا مشکل داره ، من یادمه دو تا 5770 کراس داشتم اما این بازی فقط 40 فریم میداد

حتی کسایی که دو تا 5850 هم داشتن دیدم که همین مشکلو دارند

من رفتم نام اجرایی این بازی ( exe.اسم بازی ) رو به crysis.exe تغییر دادم و باورش برام سخت بود اما با همون تنظیماتی که قبلا 40 فریم میگرفتم با این تغییر کوچک و تا اندازه ای مسخره ( تغییر نام بازی ) اینبار 60 فریم میگرفتم

این بازی بیشتر از 60 فریم نمیشه و اشکالاتی از این قبیل که داره بخاطر اینه که به pc پورت شده... من دقیقا نمیدانم اما احتمالا باید پچی برای بازی اومده باشه که اینجور مشکلاتش رو حل کنه در ضمن قبلا در این بازی من با بارون و جاده خیس هم مشکلات گرافیکی داشتم که همونطور که گفتم تا حالا حتما پچی براش دادن بیرون که بسیاری از مشکلات رو رفع کنه

لینک به دیدگاه

من ولی هیچ مشکلی باهاش نداشتم . شما آخرین ورژن درایور کارت گرافیک رو دانلود و نصب کن . احتمالا درست میشه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

[-X? سلام!

من تازه ي كارت گرافيك ATI Radeon HD5450 1GB گرفتم, ولي بازي هارو خوب اجرا نميكنه. مثلا من تنظيمات NFS Hot Pursuit 2010 رو تا آخر پايين اوردم , ولي بازم حين بازي گير ميكنه.

چي كار كنم؟!

عكس از كارت گرافيك post-8049-062571600 1300455771_thumb.jpg

مقدار و نوع RAM روی سیستمتون چیه ؟ ;)

لینک به دیدگاه

در عکسی که گذاشتی مشخصه که کارت شما 1GB DDR2 هستش

همین که DDR2 هست میتونه طبیعی باشه که فریم پایین بگیرید البته نگفتید اینکه تنظیمات رو پایین میزارید یعنی دقیقا چه رزولوشن با چه مشخصاتی ( شاید اونچه که از نظر شما پایینترین هست برای این کارتی که دارید تنظیماتی متوسط روبه بالا باشه )

آپدیت درایور نقش زیادی داره. کاتالیست رو ارتقا بدید به آخرین ورژنش

ویرایش شده توسط amirsss
لینک به دیدگاه

در عکسی که گذاشتن مشخصه که 1GB DDR2 هستش

ولی من فکر میکنم منظور آقا محمد رم سیستم بود نه رم گرافیک . اگر رم سیستم پایین باشه میتونه مشکل ایجاد کنه . شاید cpu ضعیف باشه . یا حتی پاور . مشخصات سیستم لازمه تا بشه دقیق نظر داد .

لینک به دیدگاه

ولی من فکر میکنم منظور آقا محمد رم سیستم بود نه رم گرافیک . اگر رم سیستم پایین باشه میتونه مشکل ایجاد کنه . شاید cpu ضعیف باشه . یا حتی پاور . مشخصات سیستم لازمه تا بشه دقیق نظر داد .

بله حق با شماست و بنده اشتبه برداشت کردم و ترتیب اثر لازم داده شد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درسته حامد جان منظورم رم سیستمشون بود .

دوست عزیز همونطور که آقا حامد گفتند مشخصات کامل سیستم رو ذکر کنید تا بشه راهنمایی کرد [-X

لینک به دیدگاه

مشخصات سيستم من:

‍‍‍CPU:

3GHz Intel Pentium 4 Multi processor

Ram 2 GB

Hard 500+160

mainboard EliteGroup

power ASUS 1000w

همين 3 روز پيش سيستمو گرفتم

...................................................................

من رزوليشن بازيو پايين ترين حد گرفتم, 800*600 همه ي گزينه هاشم off كردم.

بازيهاي ديگه هم همين مشكلو داره,

Fifa 2011

NFS Underground 2

كانتر

قبلآ همين بازيو (NFS Hot...) تو سيستم قبليم اجرا كردم خيلي روون كار ميكرد. VGA قبليم Geforse 9500 بود

ي نكته اينكه ويندوز هم بد كار ميكنه, بعضي مواقع كند ميشه

لینک به دیدگاه

از چه ویندوزی استفاده میکنی؟ به احتمال زیاد مشکل درایور داری . سیستم رو دست دوم گرفتی؟ از سالم بودن قطعات مثل رم یا cpu مطمئنی؟ پاوری که گفتی وات واقعیش چقدره؟ اگر ویندوزت 7 یا ویستا باشه مشکلت کمبود رم هم میتونه باشه .

لینک به دیدگاه

ويندوزم XP SP3

قطعاتمو نو گرفتم, از سالم بودنشونم مطمئنم,

نميدونم وات واقعي پاورم چنده, ولي ي نفر ديد گفت خوبه

قبلآ از همين مين برد EliteGroup استفاده مي كردم, روي اونم Geforce 1GB بستم بازي در اورد.

لینک به دیدگاه

شما ویندو رو روی کدوم از هارد ها نصب کرده اید؟

قبل از اینکه بازی رو اجرا کنید HWmonitor رو اجرا کنید بعد از 10 مین یه پیرینت اسکیرین از این نرم افزار بگذارید به همراه پیرینت اسکیرین از تمامی صفحات CPUZ و GPUZ

لینک به دیدگاه

ويندوزم XP SP3

قطعاتمو نو گرفتم, از سالم بودنشونم مطمئنم,

نميدونم وات واقعي پاورم چنده, ولي ي نفر ديد گفت خوبه

قبلآ از همين مين برد EliteGroup استفاده مي كردم, روي اونم Geforce 1GB بستم بازي در اورد.

برای این گفتم دست دوم که الان دیگه اون Cpu که خریدی، نو گیر نمیاد . بهترین راه اینه که درایور رو آپدیت کنی اول . اگر نشد ویندوز عوض کن . یه مورد دیگه . وقتی گرافیک رو عوض کردی درایور قبلی رو پاک کردی؟اگر نکردی هر دو رو پاک کن و سیستم رو ریست کن . بعد درایور جدید نصب کن . اول نرم افزاری برو جلو . اگر جواب نداد سخت افزار رو چک کن .

لینک به دیدگاه

ويندوز عوض نكردم. رو جعبه VGA رو ديشب خوندم تاكيد كرده بود كه از ويندوز 7 يا ويستا استفاده شود.

درايورشوپاك كردم دوباره نصب كردم. ولي جواب نداد.

ممكنه كه مشكل از مين برد باشه؟ اخه مين قبليم همين مارك بود.گرافيك بستم نكشيد, ولي اون VGA سرخود داشت. اما اين نداره

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بنظر من مهمترین عامل VGA شما هست.... 5450 فکر کنم از 9500 ضعیف تر باشه....

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز رزولیشنتون چنده ؟

من یه بار با 9400 تست کردم تو 1024*768 راحت 30 تا فریم میگرفت 8-}

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بنظر من مهمترین عامل VGA شما هست.... 5450 فکر کنم از 9500 ضعیف تر باشه....

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

گفته ي شما درست, اما ضعيف نه انقدر كه 9500 بازي رو راحت بكشه اما 5450 لنگر بندازه...

لینک به دیدگاه

عزیز رزولیشنتون چنده ؟

من یه بار با 9400 تست کردم تو 1024*768 راحت 30 تا فریم میگرفت 8-}

800*600 ! @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بازی رو روی اون یکی هاردت نصب کن شاید مشکل کند شدن هاردت باشه I%20Do%20not%20Know.gif ( که البته احتمالش کمه ولی امتحان کن )

لینک به دیدگاه

درايورشوپاك كردم دوباره نصب كردم. ولي جواب نداد.

دوباره همون درایور که پاک کردید نصب کردید ؟ یا اینکه به ورژن بالاتر ارتقا دادید ؟

شما تمام راه حل هایی که در اینجا بت پیش نهاد شده به ترتیبی که کمترین درد سر رو بکشی امتحان کن ببین چی میشه

به نظر من :

1- اول اینکه اون بازی رو طبق چیزی که گفتم رینیم کن چون من مشکل فریم داشتم توی این بازی با این کار حل شد ( نکته شماره 3 این لینک رو بخونید )

2- پچ جدید یازی رو پیدا و دانلود و نصب کنید

3- درایور کارتت رو به آخرین ورژن ارتقا بده

4- مطمئن شوید که قطعات سخت افزاری که برای این بازی لازم است به سیستم شما بخورد و در صورت نیاز سخت افزارتون رو ارتقا بدید ( برای اینکه بدونید بازی روی سیستم شما تا چه حد قابل اجراهست به سایت www.systemrequirementslab.com مراجعه کنید )

5- ویندوز عوض کن ( یا همین ویندوز ویستا یا سونی که داری پاک کن دوباره نصب کن یا به xp تغییر بده )

مطمئنا ریشه مشکل شما با این بازی با امتحان کردن راه های بالا مشخص میشه که از کجاست

حالا یا مشکل نرم افزاری یا به خاطر ضعیف بودن کارت شماست ولی به شخصه فکر میکنم مشکل از ضعیف بودن کارت گرافیک شماست

ویرایش شده توسط amirsss
لینک به دیدگاه

سلام

شما نیاز به یک سی پی یو با قدرت بالاتر دارید. در بازی NFSHP سی پی یو باید حداقل دو هسته باشه تا بتونه خوب اجرا کنه.

یک نکته دیگه اینکه هر چقدر گرافیک بالاتر(از لجاظ قدرت) داشته باشید ولی سی پی یو مناسبی از لجاظ قدرت نداشته باشیید نتیجه مطلوب رو نمی گیرید و همین طور بالعکس.

درواقع تمامی قطعات سخت افزاری از لحاظ قدرت باید در سطحی باشند که هیچ کدام bottleneck (به اصطلاح گلوگاه )دیگری نباشد.

bottleneck به این معنی است که یک عضو ضعیف در کنار عضو قوی قرار می گیرد و عضو ضعیف (در مثال شما سی پی یو) عضو قویتر را نمی تواند در کارهای سخت همراهی و پشتیبانی کند و بالعکس.

لینک مربوطه

ویرایش شده توسط linux
لینک به دیدگاه

سلام

شما نیاز به یک سی پی یو با قدرت بالاتر دارید. در بازی NFSHP سی پی یو باید حداقل دو هسته باشه تا بتونه خوب اجرا کنه.

یک نکته دیگه اینکه هر چقدر گرافیک بالاتر(از لجاظ قدرت) داشته باشید ولی سی پی یو مناسبی از لجاظ قدرت نداشته باشیید نتیجه مطلوب رو نمی گیرید و همین طور بالعکس.

درواقع تمامی قطعات سخت افزاری از لحاظ قدرت باید در سطحی باشند که هیچ کدام bottleneck (به اصطلاح گلوگاه )دیگری نباشد.

bottleneck به این معنی است که یک عضو ضعیف در کنار عضو قوی قرار می گیرد و عضو ضعیف (در مثال شما سی پی یو) عضو قویتر را نمی تواند در کارهای سخت همراهی و پشتیبانی کند و بالعکس.

لینک مربوطه

....................................................................

با تشكر از شما

اگه مشخصات سيستممو ديده باشين CPU رو 3 Multi processor نوشتم. اين پردازنده 2 هسته اي, 2 مگابايت Cache داره, نبايد اينجوري كم بياره

ي جا خوندم گرافيكهاي ATI با پردازنده AMD خوب كار ميكنن. بنابراين فكر كنم يا VGA رو عوض كنم يا CPU رو... (َA Y ) !8-}

لینک به دیدگاه

عزیز در مورد بازی NFS HP باید بگم این بازی با بعضی CPU ها ناسازگاره.

این بازی باعث شد من سیستم خودم رو بفروشم! چون احساس میکردم سیستم مشکل داره که این بازی رو حتی تو حداقل کیفیت روان نیاره.

همه کار هم کردم. مثل آپدیت بایوس مادربورد. کارت صوتیٍ،گرافیک و اور کلاک و نصب ویندوز و ...

پس مثل من به سیستمتون شک نکنید که ایراد از بازی هست.

لینک به دیدگاه

سلام

من قبلا با این بازی مشکل داشتم و اینم سخت افزاری بود که باش سر این بازی مشکل داشتم :

intel i7 920 d0

2x 5770 1gb crossfire

ocz 6gb 1333 cl7

power 885b

ultimate windows 7 64bit

من هر کار میکردم توی این بازی 40 فریم بیشتر نداشتم .. مشکلم رو در اینترنت جستجو کردم و طبق تستهایی که کردم متوجه شدم وقتی نام بازی رو به CRYSIS.EXE تغییر میدم بیشتر از قدرت کارت گرافیکم استفاده میشه ...

من حتی کسی هم یادمه بود که با کارت 5970 توی این بازی فقط 40 فریم داشت ( پست 14 این تاپیک) البته نمیدونم مشکلش حل شد یا نه اما خواستم بگم که ایراد سخت افزاری احتمالش ضعیفه چون یه نفر 5970 دار با سی پی یو I7 930 , و 6 گیگ رم 2000 ( طبق پروفایلش ) مشکل پایین بودن فریم داشته...

من بالشخصه قبل از رینیم 40 فریم داشتم ولی بعد از رینیم شد 60+

نمیدونم راه بالا رو امتحان کردید و همچنین نمیدونم تاثیر کنه برای شما یا خیر چون راه حل بیشتر بدرد کسانی میخوره که کراس فایر هستند اما اگر امتحانش نکردید ، امتحانش خالی از لطف نیست

این هم حداقل سیستم و سیستم توصیه شده برای اجرای این بازی که با اون تنظیماتی پایین که ست میکنید باید بتونید با FPS بالا بازی کنید :

Need For Speed: Hot Pursuit 2010 Official System Requirements

* Sinister Sinister 10/2/2010 7:30 AM

*

The official system requirements have been announced.

Min Specs:

OS: Windows® XP SP 3 (32-64 bits) / Windows Vista® (32-64 bits) / Windows 7® (32-64 bits)

Processor: Intel Core® 2 Duo 1.8 GHZ or AMD Athlon X2 64 2.4GHZ

Memory: 1.5 GB Windows® XP / 2 GB Windows Vista® - Windows 7®

Graphics: 256 MB DirectX® 9.0 compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)

DirectX®: DirectX 9.0

Hard Drive: 8.0 GB

Sound: DirectX 9.0 –compliant sound card

Supported Peripherals: Keyboard, optional controller

Recommended:

OS: Windows® XP SP 3 (32-64 bits) / Windows Vista® (32-64 bits) / Windows 7® (32-64 bits)

Processor: Intel Core® 2 Duo E6700 2.6 GHz or AMD Athlon 64 X2 6000+ or better

Memory: 1.5 GB Windows® XP / 2 GB Windows Vista® - Windows 7®

Graphics: GeForce 8800 GT or ATI Radeon HD 4700 or better

DirectX®: DirectX 9.0

Hard Drive: 8 GB free space

Sound: 5.1 sound card

Supported Peripherals: Keyboard, joystick optional (Xbox 360® Controller for Windows recommended)

Supported Video Cards at Time of Release: ATI® RADEON® X1950, hd 2000/3000/4000/5000 series NVIDIA GeForce ® 7 (7600 or better)/8/9/100/200 series.

* This product does not support Windows® 98/ME/2000/NT

Source: EA Forums

منبع :: http://www.nfscars.net/article/view/678.aspx

ویرایش شده توسط amirsss
لینک به دیدگاه

....................................................................

با تشكر از شما

اگه مشخصات سيستممو ديده باشين CPU رو 3 Multi processor نوشتم. اين پردازنده 2 هسته اي, 2 مگابايت Cache داره, نبايد اينجوري كم بياره

ي جا خوندم گرافيكهاي ATI با پردازنده AMD خوب كار ميكنن. بنابراين فكر كنم يا VGA رو عوض كنم يا CPU رو... (َA Y ) !8-}

خواهش میکنم.

ولی دوست من منظور من از دوهسته ؛ دو هسته فیزیکی است. سی ئی یو شما دارای یک هسته ی فیزیکی بوده و تنها خاصیت multi threading را ساپورت می کند. این خاصیت باعث شده که از یک هسته فیزیکی دوthread ایجاد کرده و مشغول عمل پردازش شود.

این خاصیت به علاوه در ویندوز در قسمت task manager و در قسمت Performance دو نمودار نشان دهد. شما لطفا با استفاده از نرم افزار cpuz یک تصویر از مشخصات سی پی یو خود قرار دهید. وقتی که این نرم افزار را اجرا می کند در گوشه سمت راست پایین تعداد هسته ی فیزیکی و تعداد thread ها نمایش داده می شود.

ویرایش شده توسط linux
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...