رفتن به مطلب

سرعت پایین بالا آمدن ویندور و تغییر aero

amirsss
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

راستش الان 2 3 روزه مشکل جديدي پيدا کردم که تا همين 7 روز قبل نيود ... سرعت بالا اومدن ويندوزم که برام خوب و راضي کننده بود ، حالا خيلي کم شده که دارم حس ميکنم. البته بعد از اينکه ويندوز کامل بالا اومد همه چيز عادي ميشه و سرعت هم عادي ميشه .

از وقتي 2 تا بازي جديد bulletstorm و dead space 2 رو نصب کردم اينطوري شده و چيزهاي زير بوجود آمد :

1- سرعت بالا آمدن ويندوز به شدت پايين آمده

2- حالت aero ويندوز مرتب عوض ميشه ( يعني اون حالت شيشه اي تسکبار هر از چند گاهي خود به خود غير فعال و فعال ميشه ) اضافه کنم کارت گرافيکم دو عدد 460 هست که اس ال آي شده پس مشکل از گرافيک کارت نميتونه باشه

کارهايي که انجام دادم و نتيجه نداد :

1-سرويس پک 1 رو بصورت جداگانه روي ويندوز فعليم که ultimat windows 7 64 bit هست نصب کردم

2- بازيهاي مذکور رو پاک کردم

3- با tune up utilities هم ريجستري رو تميز کردم و هم ريجستري رو ديفرگ کردم

4-هاردم رو ديفرگ کردم

5- چيزهايي که ممکنه بوجود آورنده مشکل براي aero باشه توسط find & fix problems with transparency and other visual effects که از قابليتهاي ويندوز 7 هست رو تست کردم و مشکلي يافت نشد

جهت اطلاع من يه هارد 160 گيگ اينترنال دارم که در واقع هارد اصلي هست و موقع پارتيشن بندي تبديلش نکردم به چند تا درايو در واقع الان يه درايو c دارم که 160 گيگه که ويندوز و ساير برنامه هام روش نصبه و با hd tune تستي هم گرفتم که خودم فکر نکنم مشکلي از سوي هارد باشه ( دز قسمت health میزنه ok و نشون میده هارد سلامته )

post-5245-037992100 1300456547_thumb.jpg

post-5245-078539400 1300456561_thumb.jpg

يه هارد سيگيت 1000 گيگ اينترنال هم دارم که درواقع هارد ثانويه هست و اونم يک پارتيشنه هست ( قبلا اکسترنال بود و حالا به دلايلي تبديل شده به اينترنال ) و در واقع يک درايو d هست که شامل 1000 گيگ هست که فايلام از جمله مقداري فيلم و نرم افزار و .... روش ذخيره هست و با hd tune از اونم تستي گرفتم

post-5245-055293200 1300456580_thumb.jpg

post-5245-078434200 1300456594_thumb.jpg

اول اينکه خيلي دوست دارم و امیدوارم با راهنمایی های شما عزیزان بدون تغيير ويندوز بتونم مشکلم رو حل کنم چون ميدونيد نصب مجدد ويندوز واقعاٌ دردسرسازه اونم با اين همه برنامه که من روش نصب دارم .

دوم اينکه اگه لازم باشه مجدد ويندوز بزنم ( با توجه به تستهاي hd tune ) به نظرتون ارزش داره که من هر چي اطلاعات در هارد 1000 گيگ اينترنال دارم منتقل کنم به يک هارد اکسترنال ( هارد اکسترنال 1 ترا خالي دارم ) و هارد هاي 160 گيگ و 1000 گيگ اينترنالم رو با هم در حالت raid قرار بدم و بعد روش ويندوز بزنم ؟ آیا اصلا میشه هارد sata 1 و sata 2 رو در حالت raid قرار داد ؟

مشخصات سيستم :

ultimate windows 7 64bit sp1

intel core i7 920 @ 3.46

3x2gb ocz 1333 cl7

2x evga 460 1gb sli

160gb maxtor primary hard drive

1000gb seagate secondary hard drive

green power 885 b

dvd writer pioneer

مرسي

ویرایش شده توسط amirsss
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان

راستش الان 2 3 روزه مشکل جديدي پيدا کردم که تا همين 7 روز قبل نيود ... سرعت بالا اومدن ويندوزم که برام خوب و راضي کننده بود ، حالا خيلي کم شده که دارم حس ميکنم. البته بعد از اينکه ويندوز کامل بالا اومد همه چيز عادي ميشه و سرعت هم عادي ميشه .

از وقتي 2 تا بازي جديد bulletstorm و dead space 2 رو نصب کردم اينطوري شده و چيزهاي زير بوجود آمد :

1- سرعت بالا آمدن ويندوز به شدت پايين آمده

2- حالت aero ويندوز مرتب عوض ميشه ( يعني اون حالت شيشه اي تسکبار هر از چند گاهي خود به خود غير فعال و فعال ميشه ) اضافه کنم کارت گرافيکم دو عدد 460 هست که اس ال آي شده پس مشکل از گرافيک کارت نميتونه باشه

کارهايي که انجام دادم و نتيجه نداد :

1-سرويس پک 1 رو بصورت جداگانه روي ويندوز فعليم که ultimat windows 7 64 bit هست نصب کردم

2- بازيهاي مذکور رو پاک کردم

3- با tune up utilities هم ريجستري رو تميز کردم و هم ريجستري رو ديفرگ کردم

4-هاردم رو ديفرگ کردم

5- چيزهايي که ممکنه بوجود آورنده مشکل براي aero باشه توسط find & fix problems with transparency and other visual effects که از قابليتهاي ويندوز 7 هست رو تست کردم و مشکلي يافت نشد

جهت اطلاع من يه هارد 160 گيگ اينترنال دارم که در واقع هارد اصلي هست و موقع پارتيشن بندي تبديلش نکردم به چند تا درايو در واقع الان يه درايو c دارم که 160 گيگه که ويندوز و ساير برنامه هام روش نصبه و با hd tune تستي هم گرفتم که خودم فکر نکنم مشکلي از سوي هارد باشه ( دز قسمت health میزنه ok و نشون میده هارد سلامته )

post-5245-037992100 1300456547_thumb.jpg

post-5245-078539400 1300456561_thumb.jpg

يه هارد سيگيت 1000 گيگ اينترنال هم دارم که درواقع هارد ثانويه هست و اونم يک پارتيشنه هست ( قبلا اکسترنال بود و حالا به دلايلي تبديل شده به اينترنال ) و در واقع يک درايو d هست که شامل 1000 گيگ هست که فايلام از جمله مقداري فيلم و نرم افزار و .... روش ذخيره هست و با hd tune از اونم تستي گرفتم

post-5245-055293200 1300456580_thumb.jpg

post-5245-078434200 1300456594_thumb.jpg

اول اينکه خيلي دوست دارم و امیدوارم با راهنمایی های شما عزیزان بدون تغيير ويندوز بتونم مشکلم رو حل کنم چون ميدونيد نصب مجدد ويندوز واقعاٌ دردسرسازه اونم با اين همه برنامه که من روش نصب دارم .

دوم اينکه اگه لازم باشه مجدد ويندوز بزنم ( با توجه به تستهاي hd tune ) به نظرتون ارزش داره که من هر چي اطلاعات در هارد 1000 گيگ اينترنال دارم منتقل کنم به يک هارد اکسترنال ( هارد اکسترنال 1 ترا خالي دارم ) و هارد هاي 160 گيگ و 1000 گيگ اينترنالم رو با هم در حالت raid قرار بدم و بعد روش ويندوز بزنم ؟ آیا اصلا میشه هارد sata 1 و sata 2 رو در حالت raid قرار داد ؟

مشخصات سيستم :

ultimate windows 7 64bit sp1

intel core i7 920 @ 3.46

3x2gb ocz 1333 cl7

2x evga 460 1gb sli

160gb maxtor primary hard drive

1000gb seagate secondary hard drive

green power 885 b

dvd writer pioneer

مرسي

با درود:

دوست عزیز ، به احتمال زیاد یک فایل آلوده را بدون اینکه متوجه بشید بر روی سیستم نصب کردید.

مثلا کرکهای بازی ، یا هر چیز مشکوک دیگر.

هارد 160 گیگ با 1000 گیگ رید 0 کردن اشتباه است.

هر 2 هارد باید یک ظرفیت داشته باشد.

یکی از بزرگترین اشتباهات این است که هارد را به 1 پارتیشن تبدیل کنیم ، زمان جستجوی هارد بسیار بالا می رود و دیرتر می تواند فایلها را در هارد پیدا کند ، البته این مسئله فرمولهای خاص خود را دارد ، که ثابت می کند حرف بنده را ، اما 10 سال از آن دوران گذشته و یادم نیست.

درست کردن 1 پارتیش روی 1 هارد اشتباه است و سرعت هارد را پایین می آورد.

حداقل 3 پارتیشن روی 160 گیگ باید داشته باشید.

برای اینکه سرعت هارد تا حدودی بالا برود ، زمان پارتیشن بندی به جای کلاستر 4 کیلو دیفالت از کلاستر 16 یا 32 کیلو استفاده کنید ، سرعت را بالا می برد.

البته به نظر بنده به سراغ SSD بروید ، سیستم شما واقعا متحول می شود .

هارد مکانیکی 160 گیگ ، یک گلوگاه است برای کل سیستم شما ، در واقع نمی توانید از حداکثر سرعت و کارایی سیستم استفاده کنید.

اگر می خواهید رید کنید 2 هارد با ظرفیت یکسان رید کنید.

هارد 160 گیگ با بقیۀ قطعات سیستم شما همخوانی ندارد.

سال جدید با هارد جامد SSD جدید ... [-X ;)

با تشکر...

CPU => Intel Corei7 980X

MB => GIGABYTE x58A-UD7 Rev: 1.0

RAM => CORSAIR Dominator GT + FAN 6GB (3 X 2GB) 2000 MHz CL 8-8-8-24

VGA => 2x GIGABYTE GTX 460OC 1GB SLI Rev: 1.0

SSD => A-DATA S596 128GB - Buffer 128MB ( Internal-External )( SATA 2 & USB 2 )

ODD => SONY BLU-RAY COMBO BC-5100S

CASE => GREEN Infinity

Power=> GREEN 885 Watt

FAN => 1x ENERMAX EVEREST

Monitor => LG L1980Q Ultra Slim * Pivot

ویرایش شده توسط LEE
لینک به دیدگاه

ممنون از راهنمایی شما دوست عزیزم

بله هارد 160 گیگم خیلی قدیمی و تقریبا از 5-6 سال پیش تا حالا روی سیستمهای مختلفم همین بود از سیستم با cpu c2d 1.8ghz با گرافیک 8500 انویدیا و پاورهای اسمی 500 گیگ همین بوده تا بعدا که سیستم شد cpu e8400 3ghz با گرافیک 3870 ا.تی.آی و پاور گرین 530 واقعی و حالا که سیستمم شده cpu i7 920 با دو تا 460 با پاور 885 گرین

در واقع تعویض نکردن همین یه قطعه باعث شده تا بگم سیستم قبلیم رو ارتقا دادم و نگم سیستم جدید خریدم

raid هم که کاملا توجیه شدم که چه کار کنم

در مورد ssd هم در سال جدید تهیه میکنم و حتما قبلش مشورتی با دوستانی که ssd دارند خواهم داشت

اما جدای از حرفهای بالا

یادمه bulletstorm کرکش شامل 3 فایل بود که یکیش اسمش بود skidrow.dll که آنتی ویروس من تشخیص میداد ویروسه ولی با این حال من نگرش داشتم الان میرم به طور کل سیستم رو یه دور از نظر ویروس اسکن میکنم تا شاید رفع شه

ممنون از اینکه در اسرع وقت رسیدگی کردید [-X ;)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون از راهنمایی شما دوست عزیزم

بله هارد 160 گیگم خیلی قدیمی و تقریبا از 5-6 سال پیش تا حالا روی سیستمهای مختلفم همین بود از سیستم با cpu c2d 1.8ghz با گرافیک 8500 انویدیا و پاورهای اسمی 500 گیگ همین بوده تا بعدا که سیستم شد cpu e8400 3ghz با گرافیک 3870 ا.تی.آی و پاور گرین 530 واقعی و حالا که سیستمم شده cpu i7 920 با دو تا 460 با پاور 885 گرین

در واقع تعویض نکردن همین یه قطعه باعث شده تا بگم سیستم قبلیم رو ارتقا دادم و نگم سیستم جدید خریدم

raid هم که کاملا توجیه شدم که چه کار کنم

در مورد ssd هم در سال جدید تهیه میکنم و حتما قبلش مشورتی با دوستانی که ssd دارند خواهم داشت

اما جدای از حرفهای بالا

یادمه bulletstorm کرکش شامل 3 فایل بود که یکیش اسمش بود skidrow.dll که آنتی ویروس من تشخیص میداد ویروسه ولی با این حال من نگرش داشتم الان میرم به طور کل سیستم رو یه دور از نظر ویروس اسکن میکنم تا شاید رفع شه

ممنون از اینکه در اسرع وقت رسیدگی کردید [-X ;)

با درود:

دوست عزیز ، حتما قبل از ویروس یابی - باید به صورت Safe Mode وارد ویندوز شوید و بعد ویروس یابی کنید.

اگر به صورت Normal وارد ویندوز شوید ، بعضی از ویروسها در حافظه نشسته و آنتی ویروس نمی تواند کاری انجام دهد و حتی بعضی از ویروسها هستند که اول از همه می آیند و آنتی ویروس را آلوده و فلج می کند.

به صورت Safe Mode وارد ویندوز شوید و در بخش سرویسها هم بررسی کنید ، چون بعضی از ویروسها در بخش سرویسها ، سرویس ( فایل ) اضافه می کنند ، که باید در آنجا سرویس آلوده و مشکوک را STOP و بعد Disable کنید.

در بخش رجیستری هم سری بزنید و فایلهای مشکوکی که در هنگام بالا آمدن ویندوز در حافظه می نشینند را غیر فعال و به قولی عقیم کنید.

البته شاید بعد از همۀ این کارها و از بین بردن ویروس مشکل سرعت هارد درست نشود.

( هیچ گاه هارد را به 1 پارتیشن تبدیل نکنید )

این گفته را از بنده قبول کنید ، چون مسئله ای ثابت شده است . :-?

با تشکر...

CPU => Intel Corei7 980X

MB => GIGABYTE x58A-UD7 Rev: 1.0

RAM => CORSAIR Dominator GT + FAN 6GB (3 X 2GB) 2000 MHz CL 8-8-8-24

VGA => 2x GIGABYTE GTX 460OC 1GB SLI Rev: 1.0

SSD => A-DATA S596 128GB - Buffer 128MB ( Internal-External )( SATA 2 & USB 2 )

ODD => SONY BLU-RAY COMBO BC-5100S

CASE => GREEN Infinity

Power=> GREEN 885 Watt

FAN => 1x ENERMAX EVEREST

Monitor => LG L1980Q Ultra Slim * Pivot

ویرایش شده توسط LEE
لینک به دیدگاه

عالی بود ... چند تا نکته که نمیدونستم رو یاد گرفتم .. من چند ساعت پیش سیستم رو ویروس یابی کردم اما حالت ویندوز نرمال بود و چیزی هم یافت نشد و الان مجدد به شیوه ای که گفتید اسکن میکنم .. علاوه بر این همه سرویسها به جز اونایی که مربوط ویندوز میشد و همچنین تمام برنامه هایی که موقع بالا اومدن ویندوز لود میشدند رو از طریق msconfig یه بار غیر فعال کردم و سیستم رو ریست کردم ولی باز هم بیفایده بود یعنی تاثیر داشت اما اگه 3 دقیقه طول میکشید تا سیستم بالا بیاد با این کار شد 2 دقیقه و پنجاه و پنج ثانیه

راستش من خودمم انشاا... تا اواخر ماه می ( may ) میرم مسافرت خارج از کشور برای همین فعلا سعی میکنم مشکل فعلی رو بدون تغییر ویندوز حل کنم یا باش خواهم ساخت ... در مورد اون ssd هم راستش دارم پولام رو جمع و جور میکنم چون احتمالا خودم از خارج به همراه قطعات دیگری که میخوام بگیرم یه ssd خوب با راهنماییهای شما برای خودم خواهم گرفت و وقتی دوباره برگردم ویندوز جدید خواهم زد روش و اون موقع تفاوت را احساس میکنم :-?

باز هم کمال تشکر رو از شما استاد عزیزم دارم [-X ;)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...