رفتن به مطلب

مشکل فن کولر CPU ترمال رایت

Recommended Posts

متوجه شدم که اخیراً بعضی اوقات بدون نظم خاصی فن  CPU می اییسته و کمی با نرم افزار کنترلر فن سرعتشو بالا پایین کنم راه میفته

به نظرتون فن خرابه یا ایراد از مینه؟ نظم خاصی هم نداره که متوجه خرابیش هم بشم

هیت سینکش هم اینقدر خنکه و میشه پسیو هم استفاده کرد ازش. ولی بعضی موقع موقع بوت هم گیر به فن میده ولی تو محیط ویندوز کار بیفته هشدار نمیده

تو بوت هم اینطوریه که وقتی کیسو روشن میکنی فن روشنه بعد از چند ثانیه از کار میفته

اخیرا هم زیاد سر وقت PCنمیرم و نمیدونم از کی ایجاد شده.

به هر حال خلاصه بگم فن نیم سوز میشه یا صفر و یکیه یا خراب یا سالم؟

ویرایش شده توسط Mahdian57
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزيز،شما توى تنظيمات سرعت فن كه در سيتينگ مادر برد هست بريد و حداقل دور سرعت فن رو از ٦٠٠ به ٥٠٠ تغيير بدين درست ميشه،اون صداى بوق به اين دليل هستش كه داره بهتون اعلام ميكنه سرعت فن از حداقل سرعت تعريف شده كمتره.با توجه به بزرگ بودن هيت سينك سى پى يو سيستم شما با همون دور ٥٠٠ هم خنك هستش.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، I7_2020 گفته است :

سلام دوست عزيز،شما توى تنظيمات سرعت فن كه در سيتينگ مادر برد هست بريد و حداقل دور سرعت فن رو از ٦٠٠ به ٥٠٠ تغيير بدين درست ميشه،اون صداى بوق به اين دليل هستش كه داره بهتون اعلام ميكنه سرعت فن از حداقل سرعت تعريف شده كمتره.با توجه به بزرگ بودن هيت سينك سى پى يو سيستم شما با همون دور ٥٠٠ هم خنك هستش.

سلام

سرعت که رو 200 ست شده و مینیمم سرعت فن فکر کنم 400 و کمتر نیست. یعنی نمیتونه باشه و اصلا نباید توقف کنه .

بوق هم برای این میزنه که فن cpu کار نمیکنه

حالا با یه فن دیگه امتحان میکنم معلوم میشه . 

بدیش اینه که فن های کولر cpu متفاوت با فنهای case هستند. و اونها متمرکز باد رو پخش مکنن. و گیر آوردنش سخته

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...