رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد ROG STRIX RX 470 OC

اشتراک گذاری

Recommended Posts

من که یه ام اس ای  r9 380  دست سوم گرفتم ماشاللا مثل بنز کارت میکرد الان هنوزم که هنوزه چشم دنبالشه باسیستم فروختم 

الان میدونم دو دست دیگم فروش رفته ولیی هنوز مثل اون کارت ندیدم .اتفاقن من هر دو رو داشتم به جرات میتونم بگم انویدیا بیشترین 

دردسر رو برای من داشت یه نمونش فول اسکرین نکردن بازی با مبدل دی وی ای اصلا مشکل داره با مانیتور قدیمی انویدیا 

این سریم کلا زد که دیگه مانیتور قدیمی رو ثاپورت نمیکنه .مشکل دیگشم پشت سر هم درایورش استوپ وورکینگ میده هر سریم بدتر میشه 

منظورم crt هست از مانیتور قدیمی یا حتی جدیدا با vga حتما باید dvi  مستقیم بزنی بازم مشکل دارن 

10تا 10 تا امتحان کردم از 9800 بگیر تا 970 همشون مورد داشتن ولی ا ام دی نه 

همین 470 رو بگیر اینده داره منم میخوام همینو بگیرم  تفاوتش با 970 تنها 5% به صورت میانگین هست در بعضی بازیها 10 % بهتره و در بعضیها 15 % 

کم میاره میانگین 5 % ضعیفتره اما بهت قول میدم تا سال دیگه 5 % قویترهم بشه شابدم بیشتر تو اون بازیهایی که 10 درصت کم میاره

بدون شک همشون انحصاری انویدیا هستند وگرنه کم نمیاره جلو 970 که هیچ از 1060 هم رد میشه 

ویرایش شده توسط arash_aria
لینک به دیدگاه

من که یه ام اس ای  r9 380  دست سوم گرفتم ماشاللا مثل بنز کارت میکرد الان هنوزم که هنوزه چشم دنبالشه باسیستم فروختم 

الان میدونم دو دست دیگم فروش رفته ولیی هنوز مثل اون کارت ندیدم .اتفاقن من هر دو رو داشتم به جرات میتونم بگم انویدیا بیشترین 

دردسر رو برای من داشت یه نمونش فول اسکرین نکردن بازی با مبدل دی وی ای اصلا مشکل داره با مانیتور قدیمی انویدیا 

این سریم کلا زد که دیگه مانیتور قدیمی رو ثاپورت نمیکنه .مشکل دیگشم پشت سر هم درایورش استوپ وورکینگ میده هر سریم بدتر میشه 

منظورم crt هست از مانیتور قدیمی یا حتی جدیدا با vga حتما باید dvi  مستقیم بزنی بازم مشکل دارن 

همین 470 رو بگیر اینده داره منم میخوام همینو بگیرم  تفاوتش با 970 تنها 5% به صورت میانگین هست در بعضی بازیها 10 % بهتره و در بعضیها 15 % 

کم میاره میانگین 5 % ضعیفتره اما بهت قول میدم تا سال دیگه 5 % قویترهم بشه شابدم بیشتر تو اون بازیهایی که 10 درصت کم میاره

بدون شک همشون انحصاری انویدیا هستند وگرنه کم نمیاره جلو 970 که هیچ از 1060 هم رد میشه 

من با این دوستمون موافقم . من خودم 470 گیگا انتخاب کردم و میخام بگیرم هفته آینده [emoji4]

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، m-reali گفته است :

سلام مجدد به دوستان

پیرو همین بحثمون میخواستم نظر دوستان رو در مورد GTX 1060 سه و شش گیگ بدونم. و اینکه چرا این کارت انقدر تو نتایج دایرکس 12 افت میکنه به نسبت RX و آیا احتمالش هست انویدیا این مشکل رو حل کنه یا اصلا حل شدنی نیست و توضیحات دیگه ای که اگه خود دوستان لازم میدونن رو بهم بدن ممنون میشم.

هیچ کدوم از کارتهای انویدیا نمی تونن به خوبی DX12 رو ساپورت کنن .

بعضی از قابلیت های دایرکس 12 سخت افزاری هستند و متاسفانه کارتهای انویدیا به صورت سخت افزاری ساپورت نمی کنن پس امکان اصلاح در آینده وجود نداره .

مثل 3.5 گیگ بودن 970 که هیچ وقت اصلاح نشد .

1060 با قیمت 1.5 ارزش خرید پایینی داره .

لینک به دیدگاه

به sapphire rx 470 nitro+ oc هم یه نگاه کن
من خودم اینو خریدم چون از 470 ایسوس تو بنچ ها قوی تره و فقط یه کولینگ مناسب میخواد
بازم دوستان متخصص اینجا زیادن اما نظر شخصی رو گفتم ک یه فکر و تحقیقی روش بکنی

Sent from my iPhone using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/16, 11:46:45، m-reali گفته است :

سلام مجدد به دوستان

پیرو همین بحثمون میخواستم نظر دوستان رو در مورد GTX 1060 سه و شش گیگ بدونم. و اینکه چرا این کارت انقدر تو نتایج دایرکس 12 افت میکنه به نسبت RX و آیا احتمالش هست انویدیا این مشکل رو حل کنه یا اصلا حل شدنی نیست و توضیحات دیگه ای که اگه خود دوستان لازم میدونن رو بهم بدن ممنون میشم.

درود. دوست عزیز 1060 سه گیگابایتی مقداری از نسخه ی 6 گیگابایتی ضعیفتره. متاسفانه این سوالو باید از انویدیا پرسید که چرا تو 12 ضعیف عمل کرده و ای ام دی تو 12 بهتره و تقریبا این امر ثابت شدست. ولی اینکه انویدیا بتونه این مشکلو با اپدیت حل کنه رو نمیشه رد کرد یا قبول کرد باید منتظر بودو دید ولی به نظر من این مربوط به تکنولوژی ساخت این سری برمیگرده فک کنم انویدیا قصد داره تو سری اصلاح شده این تغییراتو اعمال کنه. نمیدونم اخه یجا خونده بودم انویدیا قصد داره سری اصلاح شده 1000 رو بده بیرون. احتمال زیاد شایعه بوده باشه.

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/16, 12:00:34، arash_aria گفته است :

اون کارت شما دست منه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مدل 4 گیگ 480 موجود شده و 90 گرونتره و بهتر از 470

http://lioncomputer.ir/product/9269/کارت+گرافیک+سافایر+NITRO%2B+RX+480+4GB/

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

درود. دوست عزیز 1060 سه گیگابایتی مقداری از نسخه ی 6 گیگابایتی ضعیفتره. متاسفانه این سوالو باید از انویدیا پرسید که چرا تو 12 ضعیف عمل کرده و ای ام دی تو 12 بهتره و تقریبا این امر ثابت شدست. ولی اینکه انویدیا بتونه این مشکلو با اپدیت حل کنه رو نمیشه رد کرد یا قبول کرد باید منتظر بودو دید ولی به نظر من این مربوط به تکنولوژی ساخت این سری برمیگرده فک کنم انویدیا قصد داره تو سری اصلاح شده این تغییراتو اعمال کنه. نمیدونم اخه یجا خونده بودم انویدیا قصد داره سری اصلاح شده 1000 رو بده بیرون. احتمال زیاد شایعه بوده باشه.

شایعه نیست ?

NVIDIAPascalRefreshGeForce20.png

این عناوین احتمالیه ولی عرضه کارت ها قطعیه 

ویرایش شده توسط ghost of sparta
لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، ghost of sparta گفته است :

شایعه نیست ?

NVIDIAPascalRefreshGeForce20.png

این عناوین احتمالیه ولی عرضه کارت ها قطعیه 

زمان احتمالی برای انتشارشون مشخص نشده دوست عزیز؟

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، m-reali گفته است :

زمان احتمالی برای انتشارشون مشخص نشده دوست عزیز؟

1080ti بهمن ماه میاد 

همه چی بستگی به وگا داره 

همین الان FURY X در بازی های روز 1070 شکست میده اگه 490 قدرتی بیشتر از 1080 و 400 دلار باشه 

انویدیا کل بازار از دست میده طبیعی تا 7یا 8 ماه دیگه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...