رفتن به مطلب

مشکل روشن شدن مادربرد به محض وصل کردن جک ۲۴ پاور

alibahman47
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

بسم الله الرحمان الرحیم.

سلام

دوستان عزیز روی یه مادربرد خراب داشتم کار میکردم.

مدل گیگابایت p61a-d3

که مشکلش این بود که اصلا روشن نمیشد. یعنی دکمه سویچ روی frontpannel رو هم که اتصال کوتاه میکردم روشن نمیشد .

وبا وصل کردن کابل سبز (ps-on 5v) به gnd(کابل مشکل) با پنس روشن میشد!

ولی به محض قطع اتصال خاموش میشد.

من هم پنس رو ثابت کردم که بتونم pwm ها رو ولتاژگیری کنم ولی بعد یک ربع یه جرقه کوچیک رو برد زده شد.دقیقا نمیدونم کجا بود .یه ثانیه بوی سوختگی اومد و کاملا بوش قطع شد.

حالا به محض وصل کردن پین ۲۴پین به برد ،برد روشن میشه .

بنظرتون مشکل کجاست ؟چی سوخته؟

فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

اصلا کسی اینجا تعمیرات مدارات برد بلده یا ول معطلیم؟!!!

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، alibahman47 گفته است :

اصلا کسی اینجا تعمیرات مدارات برد بلده یا ول معطلیم؟!!!

زیاد نیستن تعمیرکار اینجا. سخت افزار بلد هستند ولی مشکل شما یکم پیشرفته بنظر میاد  و تعمیر بلد باس باشن

لینک به دیدگاه

سلام وارد بایوس مادربورد بشین و تنظیمات را به حالت اولیه بازگردانید به احتمال زیاد مشکلتون باید حل بشه

اگه حل نشد تنظیمات مربوط به power بایوس را چک کنید و اگه گزینه ای در این مورد داشت غیر فعالش کنین

لینک به دیدگاه

زیاد نیستن تعمیرکار اینجا. سخت افزار بلد هستند ولی مشکل شما یکم پیشرفته بنظر میاد  و تعمیر بلد باس باشن

ممنون از جوابتون داداش.

اسم تاپیک سخت افزاره ولی من فکر میکردم مباحث تعمیرات مدارات رو هم شامل بشه.

خیلی وقته که تو فروم سخت افزار لیون هستم بالای ۵ سال است که تو فرومم و واقعا تو فروم های فارسی سخت افزار به جرات میتونم بگم بهتریته.

ولی چیزی که این فروم برای کامل شدن نیاز داره پرداختن به مباحثه تعمیراته که فوق العاده ارزشمنده.

هرچند که خوب اطلاعات این حوزه خیلی باارزش هست و کسی حاظر نیست رایگان اطلاعاتش رو بگه و خوب خود من بابت یه دوره تعمیرات Hardware RepairMan که زیر دوماه بود ۳ میلیون هزینه کردم و باید خیلی هزینه های دیگه کردو این کمترینش بود.

ولی اگه این فروم هم بتونه بخش تعمیرات رو حتی با هزینه ثبت نام ماهیانه اضافه کنه خیلی خوبه.

خود من هم در ضمینه هایی که اطلاعات کامل دارم آماده تبادل اطلاعات هستم و خیلی دوست دارم فروم تو این زمینه پیشرفت کنه.

لینک به دیدگاه

سلام وارد بایوس مادربورد بشین و تنظیمات را به حالت اولیه بازگردانید به احتمال زیاد مشکلتون باید حل بشه

اگه حل نشد تنظیمات مربوط به power بایوس را چک کنید و اگه گزینه ای در این مورد داشت غیر فعالش کنین

ممنون داداش.همونطور که گفتم مین برد مشکل داره و اصلا روشن نمیشه.باید تست clear Cmos کنم از رو برد.
بعلاوه مطمعنم مشکل من سخت افزاریه و یه چیزی تو مایه های آی سی سویچر یا ترانزیستور سویجر جریان ps-on سوخته.
چون هین تست مدارات بودم که یه جرقه داد و یه بوی سوختگی هم اومد.

لینک به دیدگاه

چیزی در مورد این ای سی میدونید ؟؟؟

31b112caf5bbb9d3d091d64debeb1ac1.jpg

این خیلی داغ میکنه .

چیزی که تو وب پیدا کردم درباره این بود

54eac1dd3970f33e0039a6a9f984cf10.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...