رفتن به مطلب

مشکل لرزش صفحه نمایش Surface Pro 4

Recommended Posts

سلام خدمت تمامی دوستان

عرض کنم که دستگاه surface pro 4  دارم .تقریبا یک هفته ای است که صفحه نمایش دستگاه دچار لرزش تصویر شده انگار که تصویر نمایش داده شده دچار ویبره میشه که می تونین در عکس زیر مشاهده کنید. اما این لرزش تصویر برای تمامی قسمت های صفحه نمایش نیست بلکه تقریبا 20 درصد از قسمت فوقانی صفحه نمایش به صورت سالم کار می کند و بقیه دچار این مشکل می شود.

نکته جالب توجه اینه که، اگر دستگاه رو در حدود 15 ساعت به بالا خاموش کرده باشم بعد از اینکه روشنش می کنم حدودا تا 20 دقیقه کل صفحه نمایش به صورت سالم کار می کند و بعد از این مدت آرام آرام لرزش در آن  قسمت شروع شده و بر سرعت لرزش افزوده می شه.

حدس می زنم  این لرزش تصویر، نرم افزاری نباشه چون بعد از شروع لرزش نه تنها در محیط ویندوز لرزش وجود داره بلکه تو محیط Bios  و Safe Mode  نیز رخ می ده و همچنین چند روز پیش که ویندوز رو به نسخه 1607 آپدیت کردم همچنان مشکل بر طرف نگردید .اما بازهم نظر دوستان می تونه مفید باشه

حالا از شما دوستان خواهشمندم اگه نظری دارید برای برطرف شدن این مشکل، ما سرتا پا گوشیم.

با تشکر

IMAG0753.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دادا ش بنظر من باید بدی گارانتی اگه ازش چیزی مونده و گرنه خدمات پس از فروش ببینه چشه، اینجوری که میگی ال سی دیش مشکل داره نویز میندازه وقتی داغ میکنه اگه از گرافیک یا همون پردازنده بود کل صفحه مشکل داشت ... کاری از دست بقیه بر نمیاد مشکل سخت افزاریه اینجوری که بوش میاد باید بدی تعمیرات برات بررسی کنند دقیقا... !:(

حالا بازم ببین شاید راهکاری کسی داشت برات... این سرفیس ها چون گرونن زیاد همدرد پیدا نمی کنی برای راهنمایی، البته یکی از دوستان بود عطا جان فکر کنم  داشتن !!! ^_^

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون

گارانتی که متاسفانه نداره . درست می گید به احتمال قوی سخت افزاریه.حالا ببینم چکار میشه کرد.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

متاسفانه مشکل شما سخت افزاری هست.

این مشکل به همراه Ghost Touch دو تا ایرادی هستن که گریبانگیر خیل عظیمی از یوزرها شدن. همه هم شاکی هستن. چاره کار هم فقط و فقط تعویض دستگاه هست که گارانتی انجام میده البته گارانتی بین المللی منظورمه.

من خودم به خاطر همین 2 تا مشکل از خریدش پشیمون شدم.

موفق باشین

• لایک 1
لینک به دیدگاه

اتفاقا مشکل Ghost touch نیز تجربه کردیم اما یه بار که به محیط safemode وارد شدم دیگه من بعد تا حالا خبری ازش نیست.

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...
در در 1395/07/16, 00:37:23، Santa Cruise گفته است :

سلام دوست عزیز

متاسفانه مشکل شما سخت افزاری هست.

این مشکل به همراه Ghost Touch دو تا ایرادی هستن که گریبانگیر خیل عظیمی از یوزرها شدن. همه هم شاکی هستن. چاره کار هم فقط و فقط تعویض دستگاه هست که گارانتی انجام میده البته گارانتی بین المللی منظورمه.

من خودم به خاطر همین 2 تا مشکل از خریدش پشیمون شدم.

موفق باشین

سلام من یه سوال داشتم، سورفیس پرو 4 رو جدیدا خریداری کردم، هنگام فیلم دیدن تو نور پنجاه درصد و بالاتر، زیر صفحه نور های ال ای دی فرم میاد، مشکل داره یا طبیعیه؟؟؟  لطفا کمکم کنید DSC_1059.thumb.JPG.d0ff433379f95fdcb190b281fa02f7fc.JPG

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، anajavad گفته است :

سلام من یه سوال داشتم، سورفیس پرو 4 رو جدیدا خریداری کردم، هنگام فیلم دیدن تو نور پنجاه درصد و بالاتر، زیر صفحه نور های ال ای دی فرم میاد، مشکل داره یا طبیعیه؟؟؟  لطفا کمکم کنید 

سلام، این مطلب رو بخونین، امیدوارم مشکلتون حل بشه:

https://itresan.com/98369/microsoft-apologizes-for-frustrating-surface-book-and-surface-pro-4-owners/.html

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
سلام من یه سوال داشتم، سورفیس پرو 4 رو جدیدا خریداری کردم، هنگام فیلم دیدن تو نور پنجاه درصد و بالاتر، زیر صفحه نور های ال ای دی فرم میاد، مشکل داره یا طبیعیه؟؟؟  لطفا کمکم کنید DSC_1059.thumb.JPG.d0ff433379f95fdcb190b281fa02f7fc.JPG
مشکل light bleeding یکی از شایع ترین مشکل ها تو صفحه نمایش های ips هستش و هیچ راه حلی هم به جز تعویض پنل نداره.
کلا سری سرفس های مایکروسافت طی ارزیابی و تحقیقات گسترده ای که توسط مؤسسه معتبر consumer reports به عنوان یک محصول بی‌کیفیت دسته بندی ‌شده و خریدش رو به هیچ کسی پیشنهاد نمیکنند. بر اساس این ارزیابی از هر 4 سرفس حداقل ۱ سرفس با مشکلات سخت افزاری مواجه هستش که یعنی 25 درصد کل سرفس ها.
در هر صورت زیاد روش حساس نباشید
لینک به دیدگاه

سلام.

یه ایپد چند سال پیش خریدم از دوستان متشخص بازار موبایل ایران، مشکل لایت بلید داشت و لرزش کمی هم ایجاد میشد تو قسمت های کناریش.

با مراجعه به گارانتی اصلی اپل توی لندن درجا تعویض شد با یک عدد اکبندش.

فقط کارتون و خود ایپد رو گرفتن ازم و همه چیش پیشم موند و ایپد جدید که دادن علاوه بر گارانتی تازه شروع شده لوازمش هم تکمیل بود. (خیلی شبیه گارانتی ایران بود همه چیش)

در کل با مراجعه به شعبه اصلی توی کشورهای دیگه فکر کنم بتونید تعویضش کنید. میتونید به کسی که میره اونور بدید ببره و تعویض کنه براتون.

موفق باشید.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام من هم دقیقا این مشکل را دارد ولرزش ایجاد میشه وقتی موس را تکون میدم این ویبره برطرف میشه
وقتی تازه روشن میشه کمتره
مدل دستگاه هم سورفیس  برو ۴ هست
سوالی که تو ذهنم شکل اومده اینه که آخر عاقبت این لرزش ها به کجا میرسه؟ چه قطعه ای میسوزه در نهایت؟
کسی میدونه چطوری میشه برای نمایندگی ترکیه یا دبی ارسالش کرد؟ هزینه داره؟ چطوری باید بفهمم کجا هستند این نمایندگی ها؟ یا اصلا توی تهران ببرم؟

لینک به دیدگاه

سلام

با توجه به اینکه گفتید لرزش تو محیط سیف مود و بایوس(البته سرفیس UEFI هست نه بایوس) هم رخ میده احتمال بالا مشکل از سخت افزار هست(بازم اگر میخواید من پیشنهاد میکنم روش لینوکس بوت کنید تا صد درصد مطمئن بشید مشکل سخت افزاری هست یا خیر)

در مورد گارانتی میتونید با این پشتیبانی انلاین مایکی تو سایتش صحبت کنید و ببینید چی میگه(تعویض داره یا تعمیر) 

تو همون سایشتم لیست نمایندگیهاشو داره

بهترین کار هم دادن تبلت و جعبش به یه اشنایی که میره اونوره تا ببره گارانتی مایکروسافت

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...