رفتن به مطلب

کمک برای خرید لب تاب تا3 تومن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان عزیز

من میخوام برای یکی از آشناهامون یک لب تاب بخرم ولی جنس های الان اونقدر خرابی داشته که آدم میترسه مثلا یکزمان میگفتم تینک پد لنوو عالیه تا اینکه کلی سوخته دستم رسید بعدش گفتم سریهzلنوو دیگه مطمعنه یک سال بعدش هفته ای یک دونه که منهدم شده برای تعمییر میومد پیشم ماهی یکی منفجر شده فقط داشتم الان موندم واقعا یک عده میگن دل دوباره کیفیتش خوب شده یک عده میگن ایسر یکجا باز میگن مدار تغذیه ایسوز عالی شده 

لینک به دیدگاه

سلام . به نظر من Asus V502UX رو بگیر . دستگاه خیلی خوبیه . حدود 3100 قیمت داره .

پردازنده i7 6500U ، رم 8 گیگ ، هارد 1 ترا با 16 گیگ SSD برای کش ، گرافیک GTX950M 4GB . صفحه فول اچ دی ، بدنه تمام فلزی ، بک لایت کیبورد ، سبک ، بدون رایتر .

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Hamed گفته است :

سلام . به نظر من Asus V502UX رو بگیر . دستگاه خیلی خوبیه . حدود 3100 قیمت داره .

پردازنده i7 6500U ، رم 8 گیگ ، هارد 1 ترا با 16 گیگ SSD برای کش ، گرافیک GTX950M 4GB . صفحه فول اچ دی ، بدنه تمام فلزی ، بک لایت کیبورد ، سبک ، بدون رایتر .

هاردش قابل تعویض هست از پشت که بخوامssdبزارم؟

گرافیک خیلی قوی هم نبود  نبود 920 هم براش کفایت میکنه

کیفیت ساخت این سری خوبه یعنی؟ ایسر چطوره؟

ویرایش شده توسط EVGA OC
لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، EVGA OC گفته است :

هاردش قابل تعویض هست از پشت که بخوامssdبزارم؟

گرافیک خیلی قوی هم نبود  نبود 920 هم براش کفایت میکنه

کیفیت ساخت این سری خوبه یعنی؟ ایسر چطوره؟

هارد که قابل تعویض هست . ولی نیازی نداره به تعویض . رم هم فکر کنم به 16 قابل ارتقاء باشه .

من برای یکی از دوستان گرفتم ، خیلی خوشم اومد از بدنه لپ تاپ . کلا خیلی حس خوبی داشت. خودش هم از کارکردش خیلی راضیه . به نسبت قیمتش ، لپ تاپ خیلی خوبیه .

ایسر هم لپ تاپ های خوبی داره ، ولی من خیلی دنبال لپ تاپ گشتم برای این دوستم ، آخرش به این مورد رسیدم .

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، Hamed گفته است :

هارد که قابل تعویض هست . ولی نیازی نداره به تعویض . رم هم فکر کنم به 16 قابل ارتقاء باشه .

من برای یکی از دوستان گرفتم ، خیلی خوشم اومد از بدنه لپ تاپ . کلا خیلی حس خوبی داشت. خودش هم از کارکردش خیلی راضیه . به نسبت قیمتش ، لپ تاپ خیلی خوبیه .

ایسر هم لپ تاپ های خوبی داره ، ولی من خیلی دنبال لپ تاپ گشتم برای این دوستم ، آخرش به این مورد رسیدم .

ممنون دوست عزیز از راهنماییتون. الان  دوسه جا در موردش خوندم  انگار کیفیت خوبی  داره.

هارد نوتبوکها خیلی  کنده به  نظرم چندتا برنامه نصب  میکنی میمیره تا بالا بیاد واسه  همین میخواستم ببینم تعویض هارد و رمش از پشت قسمت جدا  داره که نیاز نباشه بدنه رو باز کنم؟

لینک به دیدگاه

طبق پیشنهاد دوستمون asus v502uxرو گرفتم فقط متاسفانه گیر یک عده سودجو افتادم که با 1 درصد گرون شدن دلار کلی کشیدند روش. اولکه از لیونآپ آنلاین شنبه خرید کردم   واریز کردم فردا ظهرش زنگ زدند که قبل از شما یکی زودتر واریز کردند فرستادیم برای ایشون بعدش پولو واریز کردند به حساب خودم  هرجارو گشنم قیمتها بالا بود تا اینکه از مشهد خریدم.جالبه نوتبوکی که با رایتر اکسترنال و موس وایرلس فوا پک تا شنبه 3060با گارانتی اصلی بود لوازمشو ندادند جدا جدا خریدم جمعا 3280 برام تموم شد !!!!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...