رفتن به مطلب

رو استراحت رفتن در هنگام بازی کرد با FIFA 17

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان یک مشکل دارم CD KEY جدید بازی فیفا 17 رو گرفتم و وقتی داخل بازی هستم و دارم بازی می کنم یهو میره رو استراحت که باید سریع موسو تکون بدهم تا از استراحت بیرون بیاد مشکل از چیه؟برای بقیه این مشکل وجود نداره و همینطور تو بازی های دیگه ی که دارم هم این مشکل نیست مثل جاست گاز که اشترکشو گرفتم و بازی GTA V چرا این فیفا اینطوری میشه؟مشکل از کجاست  و چیه؟

ممنون

موفق باشید:x

لینک به دیدگاه

احیانا تو منو با موس کار نمی کنید.مثلا ترکیب چیدن و انتخاب تیم

Sent from my C5502 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

نه این مشکل همه دارن. باید بازی کردنی حالت اسلیپ رو غیر فعال کنید. احتمالا باگه تو اپدیتای بعدی درست میشه. احتمالا سیستم نمیفهمه!!!؟؟؟ بازی در حال اجراس که میره رو استراحت. مگه میشه مگه داریم؟؟؟!!! بله میشه کافیه فیفا 17رو امتحان کنین. بازی فوق العاده ای هستش

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، m-reali گفته است :

ربطی به این موضوع نداره با کنترلر هم برا بنده پیش اومده. البته تو نسخه ی پی سی.

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، m-reali گفته است :

سلام داداش درسته تو بازی هم با موس میشه کار کرد هم با گیم پد

لینک به دیدگاه

ربطی به این موضوع نداره با کنترلر هم برا بنده پیش اومده. البته تو نسخه ی پی سی.

ولی من تا حالا برخورد نکردم
البته شاید به زمان بازی هم برگرده. من رو کمترین زمان میزارم.

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

نه این مشکل همه دارن. باید بازی کردنی حالت اسلیپ رو غیر فعال کنید. احتمالا باگه تو اپدیتای بعدی درست میشه. احتمالا سیستم نمیفهمه!!!؟؟؟ بازی در حال اجراس که میره رو استراحت. مگه میشه مگه داریم؟؟؟!!! بله میشه کافیه فیفا 17رو امتحان کنین. بازی فوق العاده ای هستش

داداش چطور و کجا غیرفعال کنم؟ پس همه دارنند این مشکل رو امیدوارم سریع رفع کنند

اره بازی عالیه

لینک به دیدگاه

سلام داداش

والا من این مشکل و ندارم ولی یک مشکل دیگه هست  موقع بستن بازی وقتی میاد توی ویندوز موس تیک دار حرکت میکنه بوق هم میزنه کلیکش کار هم نمیکنه تا ریست شه البته بعضی وقتا 

ولی مشکل شما رو ندارم اصلا

ویرایش شده توسط fiscker
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، fiscker گفته است :

سلام داداش

والا من این مشکل و ندارم ولی یک مشکل دیگه هست  موقع بستن بازی وقتی میاد توی ویندوز موس تیک دار حرکت میکنه بوق هم میزنه کلیکش کار هم نمیکنه تا ریست شه البته بعضی وقتا 

ولی مشکل شما رو ندارم اصلا

مشکل منم عجیب شده

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، m-reali گفته است :

ولی من تا حالا برخورد نکردم
البته شاید به زمان بازی هم برگرده. من رو کمترین زمان میزارم.

به مدت زمانی که گذاشتین صفحه مانیتور خاموش بشه برمیگرده.

در 8 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

داداش چطور و کجا غیرفعال کنم؟ پس همه دارنند این مشکل رو امیدوارم سریع رفع کنند

اره بازی عالیه

control panel

system and security

power option

رو قسمت high performance برو

اونجا تنظیم کن بعد high performanc رو انتخاب کن

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

مشکل منم عجیب شده

به احتمال زیاد رم سیستمتونو درگیر میکنه و خالی نمیکنه بهتره از طریق تسک منیجر کامل بازیو ببندین اوکی میشه.

به هرحال ایرادای اولیه ی بازی هست و همینطور بازی اول با موتور بازی سازی جدید. عادیه و طبق اپدیتای اینده کاملا مرتفع میشه. این مشکلم به مدت زمان استراحت کامپیوترتون برمیگرده. حتما رو طولانی تنظیم کردین.

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

به مدت زمانی که گذاشتین صفحه مانیتور خاموش بشه برمیگرده.

control panel - avalin gozine ro bezan- power save

داداش منظورت کدومه؟

1010.jpg

با غیرفعال سازی چیزی که گفتی مانیتورم دیگه خاموش نمیشه؟

دلم نمی یاد به تنظیمات دست بزنم:D

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، digital_2015 گفته است :

داداش منظورت کدومه؟

1010.jpg

با غیرفعال سازی چیزی که گفتی مانیتورم دیگه خاموش نمیشه؟

دلم نمی یاد به تنظیمات دست بزنم:D

نه نمیشه. ببین جلو balance  نوشته change plan setting

اونو بزن

ازونجا تنظیم کن

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

به احتمال زیاد رم سیستمتونو درگیر میکنه و خالی نمیکنه بهتره از طریق تسک منیجر کامل بازیو ببندین اوکی میشه.

به هرحال ایرادای اولیه ی بازی هست و همینطور بازی اول با موتور بازی سازی جدید. عادیه و طبق اپدیتای اینده کاملا مرتفع میشه. این مشکلم به مدت زمان استراحت کامپیوترتون برمیگرده. حتما رو طولانی تنظیم کردین.

فرقی فکر نکنم بکنه بازیو ببندم یا نبدم فقط استراحت سیستم من هر چقدر باشه نباید به بازی ربط داشته باشه چه 5 دقیقه چه 10 دقیقه نمی دونم این چشه

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

فرقی فکر نکنم بکنه بازیو ببندم یا نبدم فقط استراحت سیستم من هر چقدر باشه نباید به بازی ربط داشته باشه چه 5 دقیقه چه 10 دقیقه نمی دونم این چشه

اینو انجام بده اوکی میشه. ماوسم هر از گاهی تکون بده. من اینکارو کردم و مشکلم رفع شد!

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

ببین اینارو

1.jpg

2.jpg

واسه من سیستم است واسه شما لپتاپ میشه

101010.jpg

اگه هر دوتاشو never بزارم دیگه نه مانیتور خاموش میشه نه رو استراحت میره اینطوری خوب نیست

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

واسه من سیستم است واسه شما لپتاپ میشه

101010.jpg

اگه هر دوتاشو never بزارم دیگه نه مانیتور خاموش میشه نه رو استراحت میره اینطوری خوب نیست

واسه من سیستمه. چیش خوب نیس؟ اونموقع تنها راش اینه هز دو سه دقیقه یکبار ماوسو تکون بدین.

من دو هفته پی سی روشن میذارم هیچیش نمیشه ادم حرفایی میشنوه ها

قصدمون همینه رو استراحت نره تا وسط بازی مانیتور خاموش نشه. میتونین بعد بازی تغییر بدین. اونجا سه تا plan هست یکیشو بذارین رو never و اون یکیش همین باشه که هست. هرموقع بازی میکنی اون مود رو بزن که never هست. وقتیم تموم شد بازیت بذار رو مود اولی تا به موقع به استراحت بره.

بنده تضمین میکنم با تغییر دادن plan هیچ مشکلی برا سیستمتون پیش نمیاد میتونین از اهل فن های عزیز و اساتید گرام بپرسید.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

واسه من سیستمه. چیش خوب نیس؟ اونموقع تنها راش اینه هز دو سه دقیقه یکبار ماوسو تکون بدین.

من دو هفته پی سی روشن میذارم هیچیش نمیشه ادم حرفایی میشنوه ها

یعنی تو بازی موسو تکون بدم؟یا دیگه تو بازی لازم نیست؟

و چرا بزارم  high رو همون باشه never بزارم

موفق باشی:x

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

یعنی تو بازی موسو تکون بدم؟یا دیگه تو بازی لازم نیست؟

و چرا بزارم  high رو همون باشه never بزارم

موفق باشی:x

فرقی نداره اونو خود ویندوز سه تا پلن گذاشته تا به صورت شخصی تنظیماتشو اعمال کنی هرموقع دوس داشتی پلنو تغییر بدی به راحتی.

high یا balance هیچ فرقی ندارن و فقط اسم هستن نه بیشتر.

اگه رو never ست کنی نیازی نیس ماوسو تکون بدی تو بازی.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

بهترین راه میدونی چیه عزیز برای شما؟

balance رو بذاری رو مقدار اولیه بمونه (بستگی به شخص شخیص شما داره که چقد تشخیص میدین) و یکی از پلن های دیگر( فرقی نمیکنه که اون پلن power saver باشه یا high performance ) رو never ست کنین. هرموقع بازی میکنین بذارین رو اونی که رو never ست کردین راحت بازی کنین تا سیستم به استراحت نره. بعد از اتمام بازی بذارین رو balance تا هرموقع بیکار بود به استراحت بره.

امیدوارم تونسته باشم کمک کنم.

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

balance رو بذاری رو مقدار اولیه بمونه (بستگی به شخص شخیص شما داره که چقد تشخیص میدین) و یکی از پلن های دیگر( فرقی نمیکنه که اون پلن power saver باشه یا high performance ) رو never ست کنین. هرموقع بازی میکنین بذارین رو اونی که رو never ست کردین راحت بازی کنین تا سیستم به استراحت نره. بعد از اتمام بازی بذارین رو balance تا هرموقع بیکار بود به استراحت بره.

راه مناسبی هست

............

توی یکی از تنظیمات ویندوز میشد این مورد رو مشخص کرد .

که مثلا در حین چه برنامه هایی سیستم رو اسلیپ نره . اما الان یادم نیست کجا بود . میگردم اگر پیدا کردم راهنمایی می کنم .

یه راه دیگه هم اینه که یک پروسس رو که با اجرایش سیستم به اسلیپ نمی ره رو باز کنید . مثلا ویندوز مدیا پلیر برای این هم که صداش مشکلی ایجاد نکنه از قسمت Volum mixer صدای پلیر رو ببندید

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

ممنون همگی برای کمک پس دو راهگار وجود داره یک چیزی که با عث به اسلیپ نرفتن ویندوز میشه رو اجرا کنم طبق چیزی که دوست عزیزمون big VULTURE گفتن مثل مدیا پلیر یا در این قسمت یکی از گزینه ها رو never بزارم حالا کدومشو never بزارم؟

Untitled1111.jpg

ممنون از شما و بقیه

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، digital_2015 گفته است :

ممنون همگی برای کمک پس دو راهگار وجود داره یک چیزی که با عث به اسلیپ نرفتن ویندوز میشه رو اجرا کنم طبق چیزی که دوست عزیزمون big VULTURE گفتن مثل مدیا پلیر یا در این قسمت یکی از گزینه ها رو never بزارم حالا کدومشو never بزارم؟

Untitled1111.jpg

ممنون از شما و بقیه

هردوشو never باشه چیز دیگه ای لازم نیس

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...