رفتن به مطلب

معرفی یه کارت گرافیک با کودای بالا

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام .

دوستان لطفا به بنده یه چندتا کارت یا کارت‌های گرافیکی با قیمت مناسب و خیلی مناسب و البته با تعداد «کودای» بالا معرفی بفرمائید. برای خرید نمی‌خوام فعلا. فقط معرفی باشه لطفا...

مهم نیست کارت جدید باشه. دیرکت‌ایکس کارت زیاد برام مهم نیست. فقط برای کارهای گرافیکی هستش و گیم به‌هیچ‌وجه.

ممنون.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، M@jid گفته است :

بهترین کارت که زیاد ضعیف هم نیست 780ti با کودای 2880 خودم داشتم معرکه بود البته سری ماتریکس asus

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

قیمتش الان چنده توی بازار؟ چه برای نو و چه دست‌دوم.. من قیمت مناسب مد نظرم هست. 

ویرایش شده توسط fararash
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، M@jid گفته است :

نو که نداره اگه تمیز پیدا کنی ۱ تا ۱۲۰۰

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

کارت بسیار خوبیه. اما قیمتش  بالاست...

مناسبتر...

لینک به دیدگاه

این چند تا از سری ۷ gtx کودای بالای دارند. بگردی با قیمت مناسب گیر می‌آد. ۷۶۰ و ۷۷۰ و ۷۸۰ و ۷۸۰ ti

اگر بخوای مقایسه کنی جدول زیر به کارت خواهدآمد:

https://www.studio1productions.com/Articles/NVidia-GPU-Chart.htm

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

این چند تا از سری ۷ gtx کودای بالای دارند. بگردی با قیمت مناسب گیر می‌آد. ۷۶۰ و ۷۷۰ و ۷۸۰ و ۷۸۰ ti

اگر بخوای مقایسه کنی جدول زیر به کارت خواهدآمد:

https://www.studio1productions.com/Articles/NVidia-GPU-Chart.htm

ممنون.

لینک به دیدگاه

همانطور که دوستان گفتند سری های 700 هستند البته 780ti به اون قیمت نیست و اندکی پایین تر هست

در عین حال سری های 7990 رو هم مدنظر داشته باشید

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، farshid0018 گفته است :

همانطور که دوستان گفتند سری های 700 هستند البته 780ti به اون قیمت نیست و اندکی پایین تر هست

در عین حال سری های 7990 رو هم مدنظر داشته باشید

سپاسگزارم...

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

دوست عزیز 690 گزینه مناسبی هست اگر بتونی دست دوم هم پیدا کنی قیمتش هن نباید زیاد باشه . البته پورت های خروجی رو یه سری مشخصات کارت رو هم در نظر بگیر . شما مد نظرتون چه قیمتی هست ؟  اگر میتونی دنبال 690 دست دو باش.

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/28, 00:45:14، Aryanath گفته است :

دوست عزیز 690 گزینه مناسبی هست اگر بتونی دست دوم هم پیدا کنی قیمتش هن نباید زیاد باشه . البته پورت های خروجی رو یه سری مشخصات کارت رو هم در نظر بگیر . شما مد نظرتون چه قیمتی هست ؟  اگر میتونی دنبال 690 دست دو باش.

اینم بگم کارت های قدیمی انویدیا خود به خود با ورود کارت های جدید و اپدیت هایی که عرضه میشه هی ضعیف تر میشن بر عکس کارت های AMD که هی قوی تر هم میشن مخصوصا توی DX12 . درباره CUDA نمیدونم ایا انویدیا اون رو هم مورد لطف قرار داده یا فقط توی کیم این مورد ها هست .

لینک به دیدگاه

دوست عزیز، چرا از گرافیک های ورک استیشن اینویدیا استفاده نمیکنین این گرافیک ها  رو با کیفیت بالا ساختن، مخصوص کار های سنگین وطولانی، و نسبت به کارایی که دارن از مصرف برق خیلی کمی برخوردارن ان هم به دلیل کیفیت بالای قطعات شون هست.  ارزون قیمت ترین 

QUADRO K620  هست حدود 750تومن باید باشه 

من خودم واسه یکی از سیستم های شرکت k600 رو خریدم مکس کارمون خیلی راضی بود. 

QuadroFamily_575px.jpg

لینک به دیدگاه

باید از سری Kانویدیا استفاده  کنید مواردی مثل سری700کارایی بیشترش برای گیم هست

لینک به دیدگاه

ممنون از دوستان به خاطر پیشنهادای مفیدشون. ?

بیشتر برای کار با فتوشاپ، اونم برای استفاده از محیط 3D برای طراحی لوگوهای 3D می‌خوام.چندتا فاکتور مد نظرمه که یکیش قیمته مناسبه. سری کوادرو واقعا قدرتمنده و برای کار با max و maya خیلی خوبه. اما فکر نمی‌کنم برای من اون‌قدر باید قدرتمند باشه؛ چراکه تعداد آبجک‌ها اونقدرا بالا نیست. خب البته اگه کوادروی با قیمت پایین گیر بیاد، از خدامه... نمی‌دونم، دوستانی که اطلاع دارن بفرمایین که آیا gpu خود 4690k  تکافوی این کارو می‌کنه؟ یا لازمه گرافیک مجزا بگیرم برای اون کار.

ویرایش شده توسط fararash
لینک به دیدگاه

در 58 دقیقه قبل، fararash گفته است :

ممنون از دوستان به خاطر پیشنهادای مفیدشون. ?

بیشتر برای کار با فتوشاپ، اونم برای استفاده از محیط 3D برای طراحی لوگوهای 3D می‌خوام.چندتا فاکتور مد نظرمه که یکیش قیمته مناسبه. سری کوادرو واقعا قدرتمنده و برای کار با max و maya خیلی خوبه. اما فکر نمی‌کنم برای من اون‌قدر باید قدرتمند باشه؛ چراکه تعداد آبجک‌ها اونقدرا بالا نیست. خب البته اگه کوادروی با قیمت پایین گیر بیاد، از خدامه... نمی‌دونم، دوستانی که اطلاع دارن بفرمایین که آیا gpu خود 4690k  تکافوی این کارو می‌کنه؟ یا لازمه گرافیک مجزا بگیرم برای اون کار.

دوست عزیز

همانطور که گفتم برای یکی از سیستم های شرکتمون یه گرافیک کادرو خریدم که همکار مکس کارمون از اون سیستم استفاده میکنه در صورت لزوم میتونم معرفی کنم با خودش حرف بزنی سوالاتت رو بپرسی. ایشون چون بعد از رندر مکس به سراغ پست پروداکشن میرفتن کار کرد زیادی با فتوشاپ داشتن یه بار پیش اومد یکی از دوستان از من سیستم برای فتوشاپ خواستن منم از همکارمون پرسیدم فری این گرافیکی که عوض کردم توی فتوشاپ چطوریه؟گفت اگه توی مکس دوبرابر فرق کرده بذاشه توی فتوشاپ چهار برابر فرق کرده.

من پیشنهادم همچنان گرافیک های کوادرو هست برای شما که میتونین 750 تومن بخرین شاید کمتر. 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، vahid_di گفته است :

دوست عزیز

همانطور که گفتم برای یکی از سیستم های شرکتمون یه گرافیک کادرو خریدم که همکار مکس کارمون از اون سیستم استفاده میکنه در صورت لزوم میتونم معرفی کنم با خودش حرف بزنی سوالاتت رو بپرسی. ایشون چون بعد از رندر مکس به سراغ پست پروداکشن میرفتن کار کرد زیادی با فتوشاپ داشتن یه بار پیش اومد یکی از دوستان از من سیستم برای فتوشاپ خواستن منم از همکارمون پرسیدم فری این گرافیکی که عوض کردم توی فتوشاپ چطوریه؟گفت اگه توی مکس دوبرابر فرق کرده بذاشه توی فتوشاپ چهار برابر فرق کرده.

من پیشنهادم همچنان گرافیک های کوادرو هست برای شما که میتونین 750 تومن بخرین شاید کمتر. 

بله...

خیلی ممنونم از کمکتون. 

ویرایش شده توسط fararash
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Milad_Bm گفته است :

gtx titan هم گذینه خوبیه

گرونه فدات... گرون!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...