رفتن به مطلب

انتقال ویندوز اورجینال از HDD به SSD

MHMAX
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

یه لپتاپ hpدارم که ویندوز ارجینال 7 روش نصب بود و الان به آخرین بیلد ویندوز 10 آپدیت هست

میخوام هاردشو با  ssd جا بجا کنم.

سوالم اینه که با شماره محصول لیبل ماکروسافت که زیر دستگاه هست میشه مستقیم ویندوز 10 فعال کنم؟؟ یا اون شماره فقط برای ویندوز 7 که رو دستگاه بوده هست؟؟

میخوام حتی المقدور از ایمیج گرفتن از ویندوز هارد و ریختنش رو ssd  خودداری کنم.

سوال بعدیم اینه

لپتاپم ساتا3 نداره. ارزش داره ssd با اتصال ساتا2 استفاده کنم؟؟ رابط ساتا2 خیلی گلوگاه نمیشه؟؟

ویرایش------------------

ساتا  به جای usb

ویرایش شده توسط MHMAX
لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، MHMAX گفته است :

درود

یه لپتاپ hpدارم که ویندوز ارجینال 7 روش نصب بود و الان به آخرین بیلد ویندوز 10 آپدیت هست

میخوام هاردشو با  ssd جا بجا کنم.

سوالم اینه که با شماره محصول لیبل ماکروسافت که زیر دستگاه هست میشه مستقیم ویندوز 10 فعال کنم؟؟ یا اون شماره فقط برای ویندوز 7 که رو دستگاه بوده هست؟؟

میخوام حتی المقدور از ایمیج گرفتن از ویندوز هارد و ریختنش رو ssd  خودداری کنم.

سوال بعدیم اینه

لپتاپم usb 3 نداره. ارزش داره ssd با اتصال usb2 استفاده کنم؟؟ رابط usb2 خیلی گلوگاه نمیشه؟؟

سلام دوست عزیز

اول اینکه نمیشه، نمیتوانید بدون بک آپ گرفتن از ویندوز فعلی، ویندوز اورجینالش رو برگردونید.

مطلب دوم اینکه نمیشه SSD رو با USB استفاده کنید، حالا چه USB2 چه USB3، چون به مرور باعث کند شدن SSD میشه.

و اما بریم سر اصل داستان.

دوتا راهکار میدم ولی تا عملی نکنی نمیدونم کدوم به سر انجام میرسه.

راهکار اول اینکه از طریق ریکاوری ویندوز 10 یک Back Up سیستم از ویندوزت بگیر روی هارد اکسترنال، بعد هارد رو با SSD عوض کن و DVD ویندوز رو بزار ببین از Back Up که گرفتی روی هارد اکسترنال، میتونی سیستم عامل رو روی SSD برگردونی یا نه. اگر شد که فبها، اگر نشد، مجدد هارد قبلی رو بزار، چک کن نرم افزار بک آپ گیری Media Creator خود HP بعد از آپگرید به ویندوز 10 الان روی ویندوز 10 نصب و فعال باشه. اگر نصب و فعال بود، به کمک اون، کل ویندوز رو Back Up بگیر، سپس هارد رو با SSD عوض کن، بعد از طریق دستور Recovery بایوس، بگو ویندوز رو از روی Back Up که گرفتی رو هارد اکسترنال بخونه و نصب کنه. اگر شد که حله، اگر نشد، هارد رو برگردون به لپتاپ، از طریق ریکاوری همون ویندوز اورجینال 7 رو برگردون روی هاردت، بعد از طریق نرم افزار خود HP که احتمالا" همراه ویندوز اورجینال 7 نصب شده، یه Back Up بگیر از کل سیستم، بعد هارد رو دربیار، SSD بزن جاش، بعد از طریق بایوس Recovery کن، از روی Back up ویندوز 7 رو روی SSD برگردونه، بعد که برگشت مجدداون ویندوزی که روی SSD نصبه رو به ویندوز 10 آپگرید کن.

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

اگر امکان وصل کردن همزمان ssd و هارددیسک رو به یک رایانه از راه ساتا داری با پاراگون گزینه ی migrate os ویندوز با سریال و همه ی برنامه ها به ssd منتقل میشه و چند دقیقه نهایتا یک ربع ساعت طول خواهد کشید. شاید با usb هم بشه، اما نیازموده ام.

لینک به دیدگاه

ممنون از پاسختون

ببخشید اشتباهی به جای sata نوشتم usb.
ساتا 3 منظورم بود. که ساتا 3 نیست.

ارزش داره ssd با ساتا 2 وصل کنم؟؟ اصلا شک افتاد بهم که ساتا 2 یا ساتا1؟؟ لپتاپم pavilion dv6 2020 اولین سری لپتاپ با پردازنده core i7 هست و قدیمیه.

الان ایمیجی که ماکروسافت برای آپدیت داده بود رو dvd دارم.که هنگاه نصب روی سیستم های دیگه سریال میخواد. خاطرم نیست سریال محصول میخواست یا سریال اکتیو و امتحان نکردم که شماره محصول لپتاپ خودم بهش بدم.

اطلاعی دارید که میشه از اون استفاده کرد؟؟

از ویندوز 7 موقعی که خریده بودمش ایمیج گرفتم و دارمش. حدود 4 تا dvd بود اگه اشتباه نکنم. هارد جاشو به ssd بده باز میشه از اون ایمیج استفاده کرد؟؟
ایمیج گرفتن از ویندوز10  الانم خیلی دردسر داره برام. کلی اطلاعات و نرمافزارهای اضافه روش هست که باید سر فرصت مرتبش کنم. ریستور کردن و ایمیج گرفتن میخوام تیر آخر باشه.

ممنون

ویرایش شده توسط MHMAX
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز امکانش هست شما ابتدا نرم افزار acronise true image رو نصب کن و بکاپ بگیر از پارتیشن پیکربندی و ویندوزت و بکاپ رو بریز روی یک هارد پرتابل یا فلش بعد با نرم افزار acronise یه نسخه بوت بساز و  ssd رو بجای hdd روی لپ تاپ نصب کن بعد با نسخه بوت اکرونایز سیستم روبالا بیار و فلش یا هاردی که بکاپ روی اون هست رو به سیستم وصل کن و بکاپ رو برگردون. موفق باشی 20 دقیقه هم بیشتر طو ل نمیکشه

ویرایش شده توسط MPX
لینک به دیدگاه

http://dl2.soft98.ir/soft/a/Acronis.True.Image.2017.20.0.Build.5554.Boot.CD.rar

این هم نسخه بوت فقط کافیه روی سی دی یا دی وی دی رایت کنید و از همون بوت بکاپ هم بگیرید

http://soft98.ir/software/backup/1236-Acronis-True-Image-Home.html

این هم لینک نسخه کامل

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، MHMAX گفته است :

ممنون از پاسختون

ببخشید اشتباهی به جای sata نوشتم usb.
ساتا 3 منظورم بود. که ساتا 3 نیست.

ارزش داره ssd با ساتا 2 وصل کنم؟؟ اصلا شک افتاد بهم که ساتا 2 یا ساتا1؟؟ لپتاپم pavilion dv6 2020 اولین سری لپتاپ با پردازنده core i7 هست و قدیمیه.

الان ایمیجی که ماکروسافت برای آپدیت داده بود رو dvd دارم.که هنگاه نصب روی سیستم های دیگه سریال میخواد. خاطرم نیست سریال محصول میخواست یا سریال اکتیو و امتحان نکردم که شماره محصول لپتاپ خودم بهش بدم.

از ویندوز 7 موقعی که خریده بودمش ایمیج گرفتم و دارمش. حدود 4 تا dvd بود اگه اشتباه نکنم. هارد جاشو به ssd بده باز میشه از اون ایمیج استفاده کرد؟؟
ایمیج گرفتن از ویندوز10  الانم خیلی دردسر داره برام. کلی اطلاعات و نرمافزارهای اضافه روش هست که باید سر فرصت مرتبش کنم. ریستور کردن و ایمیج گرفتن میخوام تیر آخر باشه.

ممنون

دوست عزیز مشکلی نیست.الان بیشتر درایوها ساتا 2 رو هم نمیتونن پر کنن.من تست کردم با 850 سامسونگ مقداری افت پرفورمنس داشت  نسبت به ساتا 3 دسکتاپ اما در کل عالیه و تاثیر خوبی داره  حتی ساتا 2

ویرایش شده توسط sajad25
لینک به دیدگاه

بله کاملا" ارزش داره که به این لپتاپ با وجود SATA 2 درایو SSD وصل کنید.

مطمئن نیستم.

بله میشه

لینک به دیدگاه

ممنونم  از تک تک دوستان
با کمکتون  نتیجه رسیدم.
انشالا به زودی اقدام به تعویض میکنم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...