رفتن به مطلب

لبتاپ vaio و نشاختن ssd

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

این مشکل برا ی خواهرم پیش آمده و خودم دسترسی به دستگاه ندارم. گفتم شاید کسی به مشکل مشابهی برخورده باشه و بتونه راهنمایی کنه:

مدل لبتاپ vaio vgn sz680 هست و یک ssd اینتل ( فکر کنم ۵۷۰۰) جایگزین هارد دیسک شده. در بایاس  و نیز حین نصب ویندوز ssd شناخته نمی‌شه، اما با دیسک بوت پاراگون ssd شناخته می‌شه. کسی راهی برای حل این مشکل داره؟

ssd سالمه، لب‌تاپ هم با هارددیسک خودش مشکلی نداره.

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

این مشکل برا ی خواهرم پیش آمده و خودم دسترسی به دستگاه ندارم. گفتم شاید کسی به مشکل مشابهی برخورده باشه و بتونه راهنمایی کنه:

مدل لبتاپ vaio vgn sz680 هست و یک ssd اینتل ( فکر کنم ۵۷۰۰) جایگزین هارد دیسک شده. در بایاس  و نیز حین نصب ویندوز ssd شناخته نمی‌شه، اما با دیسک بوت پاراگون ssd شناخته می‌شه. کسی راهی برای حل این مشکل داره؟

سعید جان،

مشکل مشابهی با یه لپتاپ سونی و یه لپتاپ HP داشتم، گوربه گوری هر کاریش میکردی نمیشناخت. این مشکل رو عمدا" در درایو پارتیشن ریکاوری ایجاد کردند که نتونی خودت هاردش رو عوض کنی و بایوس هم نشناسه.

اول اینکه مطمئن بشو که SSD به صورت Un-Allocated باشه حتما".

مشکل با لپتاپ سونی اینطوری حل شد که از DVD ست آپ ویندوز مجهز به بوت UEFI استفاده کردم. یعنی چند تا Set Up مختلف ویندوز 7 رو تست کردم تا اینکه یکیش که مجهز به درایور های لازم UEFI بود و بالاخره تشخیصش داد ویندوز ریختم. 24 ساعت به سونی فحش دادم.

مشکل با لپتاپ HP اما خیلی سخت تر حل شد پس از 48 ساعت کشتی گرفتن آخرش به کمک Recovery یه بار مجدد ویندوز اورجینالش رو روش ریختم تا Clean Install بشه، بعد از روی ویندوز یه Back Up Media با نرم افزار خود HP ساختم که روش گذاشته بود 9 تا DVD شد. بعد هارد رو در آوردم SSD گذاشتم، بعد از طریق بایوس بهش گفتم بک آپ رو برگردونه از روی DVD بیاد Recovery کنه، به کمک اون Back up که توسط نرم افزار خود HP ساخته شده بود، همون ویندوز رو برگردوندم روی SSD.

یه هفته به HP فحش دادم.

هر دوتا امانت بود.

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

درود آرمین جان

ویندوز اصلی روش نیست و برای ویندوزی که روی هاردش هست، هارددیسک از صفر پارتیشن بندی شده. در تنظیمات بایاس گزینه ی uefi یا هر چیز دیگر که مربوط به انتخاب نوع بوت باشه نداره. 

شوربختاته در حال حاضر امکان کلون کردن یا ایمیج گرفتن  رو ندارند، اما ببینم از ترکیب مواردی که گفتی می شه راهی یافت یا نه.

سپاس

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود آرمین جان

ویندوز اصلی روش نیست و برای ویندوزی که روی هاردش هست، هارددیسک از صفر پارتیشن بندی شده. در تنظیمات بایاس گزینه ی uefi یا هر چیز دیگر که مربوط به انتخاب نوع بوت باشه نداره. 

شوربختاته در حال حاضر امکان کلون کردن یا ایمیج گرفتن  رو ندارند، اما ببینم از ترکیب مواردی که گفتی می شه راهی یافت یا نه.

سپاس

سعید جان شما خودت استادی.

اصولا" سونی هیچ آپشنی برای تغییر در بایوس نمیده، یه لپتاپ سونی داشتم دیفالت UEFI بود، انتخاب دیگری نداشتی.

لینک به دیدگاه

درود

این مشکل برای خواهرم پیش آمده و خودم دسترسی به دستگاه ندارم. گفتم شاید کسی به مشکل مشابهی برخورده باشه و بتونه راهنمایی کنه:

همونطور که دوست خوبمون هم گفتن سونی تو بایاسش اجازه دسترسی زیادی نمیده .(حتی سخت افزاری هم فایل های پروگرام بعضی مدلهاش هم داستان خودشون رو دارن) حتی واسه usb3 که جز خود بردش هست درایور جدا داره(البته کلا تو لپ تاپ usb3 اینجوری شده)

در مواردی تو بازار داشتیم که یک سری از لپ تاپ ها های همین سونی باطری غیر فابریک خودش رو نمیشناخت و یک سی دی همراه باطری بور و نصبش به صورت بوتیبلی باعث تغییرات فریم ور و بایوس میشد و درواقع محدودیت شماره id باطری رو برمیداشت و به باطری جدید تغیر میداد.

حدس میزنم برای ssd هم یه همچین برنامه ای برای تغییر فریم وری باشه یا حتی یک درایور نرم افزار.

به سایت سازنده سونی (اگه باز نشد با نرم افزار تغییر ای پی یا قند شکن)برو و ببین درایوری هست و یا سایت سازنده هارد.

فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، alibahman47 گفته است :

همونطور که دوست خوبمون هم گفتن سونی تو بایاسش اجازه دسترسی زیادی نمیده .(حتی سخت افزاری هم فایل های پروگرام بعضی مدلهاش هم داستان خودشون رو دارن) حتی واسه usb3 که جز خود بردش هست درایور جدا داره(البته کلا تو لپ تاپ usb3 اینجوری شده)

در مواردی تو بازار داشتیم که یک سری از لپ تاپ ها های همین سونی باطری غیر فابریک خودش رو نمیشناخت و یک سی دی همراه باطری بور و نصبش به صورت بوتیبلی باعث تغییرات فریم ور و بایوس میشد و درواقع محدودیت شماره id باطری رو برمیداشت و به باطری جدید تغیر میداد.

حدس میزنم برای ssd هم یه همچین برنامه ای برای تغییر فریم وری باشه یا حتی یک درایور نرم افزار.

به سایت سازنده سونی (اگه باز نشد با نرم افزار تغییر ای پی یا قند شکن)برو و ببین درایوری هست و یا سایت سازنده هارد.

فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk

درود و سپاس از توجهت دوست ارجمند

راه اصولی برای تغییر بایاس نوتبوک نمی شناسم، توی نت که گشتم موردی که مشابه این تجربه باشه ندیده ام. فرمور ssd آخرین نسخه است. روی وبگاه vaio هم چیزی که مربوط به این مورد باشه ندیده ام و اساسا پشتیبانی در لبتاپهای وایو ضعیف ه. می مونه نرم افزار ها ی دسته سومی یا third party که تا این لحظه چیزی نیافته ام. 

این که به قطعه ی اضافی یا هر رایانه ی دیگری هم دسترسی ندارند، دشواری کار رو افزون می کنه، اگر نه شاید با یک ssd از برند دیگر مشکل حل بشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...