رفتن به مطلب

نظرتون درباره سری جدید موس کیبرد کوگار چیه

Recommended Posts

کیبرد 600k که وارد شده هم قیمت عجیبی خورده وهم خود کیبرد خیلی عجیب از یه طرف نه ماکرو داره نه حافظه ی داخلی ونه بک لایت واز طرف نیمه تقریبا پر لیوان مکانیکیهست  و کیفیت ساخت بالا داره و هشت دکمه ش بک لایت داره:)

سوال من از دوستان اینه حاظر هستند 415 هزار تومن پول کیبرد مکانیکی بدن که بیسیک ترین کیبرد مکانیکی  تو سطح قیمت خودشه یا اونم در صورتی که این گزینه تو بازار وجود داره http://lioncomputer.ir/product/7584/کیبورد+مکانیکی+ایسوس+استریکس+تکتیک+پرو/

لینک به دیدگاه

تو مشخصاتش كه حافظه داخلي و پردازنده كورتكس نوشته شده...

لینک به دیدگاه

من یادمه مدل 700k رو حدود یک 1سال پیش به این قیمت خریدم ... از نظر من این مدل 600k حداقل 50 تومن از اینی که هست ارزونتر باشه که ارزش داشته باشه ، البته اینو بدونین که هم بک لایت داره و هم با وجود نداشتن ماکروهای جدا میشه دکمه هاش رو برنامه ریزی کرد

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، NO_TIME_FOR_RELOADING گفته است :

من یادمه مدل 700k رو حدود یک 1سال پیش به این قیمت خریدم ... از نظر من این مدل 600k حداقل 50 تومن از اینی که هست ارزونتر باشه که ارزش داشته باشه ، البته اینو بدونین که هم بک لایت داره و هم با وجود نداشتن ماکروهای جدا میشه دکمه هاش رو برنامه ریزی کرد

در 18 دقیقه قبل، Ali Alborz گفته است :

تو مشخصاتش كه حافظه داخلي و پردازنده كورتكس نوشته شده...

بک لایت نداره فقط 8 دکمه ی فلش ها وwasdبک لایت تک رنگ دارن و همونطور که توعکس زیر که از خود سایت کوگار گرفته شده نه onboard memory قید شده ونه قابل برنامه ریزی بودن وماکرو رکوردینگ

Untitled.png

ویرایش شده توسط Eisenberg
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Eisenberg گفته است :

بک لایت نداره فقط 8 دکمه ی فلش ها وwasdبک لایت تک رنگ دارن و همونطور که توعکس زیر که از خود سایت کوگار گرفته شده نه onboard memory قید شده ونه قابل برنامه ریزی بودن وماکرو رکوردینگ

البته ویدیو هم در یوتیوب در باب همین موضوع وجود داره

Untitled.png

لینک به دیدگاه

سلام بنظر من کوگار نگیر اصلا کیفیت نداره من پارسال مدل 200k رو از همین لیون گرفتم سه چهارتا از دکمه هاش شکسته بدون اینکه فشاری روش بیاد

کیفیتش افتضاحه فقط ظاهر داره 

اگر میخواهید اینهمه خرج کنید از یه مارک معتبر که امتحانشو پس داده خرید کن

ویرایش شده توسط KingSaeed
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من لاجیتک رو ترجیح میدم البته برند های گرونتر و بهتر هم تو بازار هست که دیگه نیازی به تعریف ندارن

در کل اگر هارد کور گیمر نیستین به هیچ وجه توصیه نمیشه کیبورد بالای 150 تومن تهیه کنید. حتی نیگاش هم نکنید کفره ^_^

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...