رفتن به مطلب

كمك فورى تلگرام تحت PC

eddy
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر دوستان و مهندسان محترم

بنده يه مشكل فجيعى دارم اونم اينكه يه گروه تلگرام زدم براى اينكه همكلاسيهامو توش اضافه كنم بعد از ساخت گروه شماره يكى دوتاشونو جا انداختم حالا هر چى ميخوام اد ممبر كنم ارور ميده بد رفته رو اعصاب اصلا هم چاره اى براش پيدا نكردم اين ارور رو ميده:

erm_screenshot_(2)_thumb.png

لینک به دیدگاه

در 44 دقیقه قبل، eddy گفته است :

بنده يه مشكل فجيعى دارم اونم اينكه يه گروه تلگرام زدم براى اينكه همكلاسيهامو توش اضافه كنم بعد از ساخت گروه شماره يكى دوتاشونو جا انداختم حالا هر چى ميخوام اد ممبر كنم ارور ميده بد رفته رو اعصاب اصلا هم چاره اى براش پيدا نكردم اين ارور رو ميده:

درود

کسانی که می خوای به گروه بیافزایی در فهرست تلگرامت هستند یا خارج از اون؟

نسخه ی پرتابل تلگرام هم این پیغام خطا رو می ده؟

لینک به دیدگاه

اين افراد رو در كنتاكاس همين تلگرام به تازگى اد كردم...

فقط نسخه تلگرام تحت پى سى استفاده ميكنم و روى موبايل و جاى ديگه اى ندارم

لینک به دیدگاه

لینک دعوت بساز

یا رفیقهات رو ادمین کن

گمونم با یه رپورت اسپم ( ؟ )  هم توی 24 ساعت مشکلت حل بشه

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، eddy گفته است :

اين افراد رو در كنتاكاس همين تلگرام به تازگى اد كردم...

فقط نسخه تلگرام تحت پى سى استفاده ميكنم و روى موبايل و جاى ديگه اى ندارم

اینها رو بعد از ساختن گروه به فهرست افزوده ای. راهش همونه که آقا وحید گفت.

پاک کردن تلگرام و استفاده ازسخه ی پرتابل بروز ایرادهای کمتری داره. 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 ساعت قبل، eddy گفته است :

باید هم شما و هم دوستتون تو دفترچه تلفن همدیگه باشید ، اگه یکیتون تو کانتکس اون یکی نباشه اد نمیشه ،

مثلاً شما وحید تو کانتکس داری باید وحید هم شما رو تو کانتکسش داشته باشه اونجوری اد میشه

خودش تو پیغام میگه که فقط میتونی کانتکس دو طرفه اد کنی ، منم همین مشکلو داشتم با راه حلی که گفتم درست شد

ویرایش شده توسط StarKilleR
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما ریپورت شدی تا حدود 10 - 15 روز هم طول میکشه دربیای باید به ربات پشتیبانی ریپورت تلگرام بزنی بهت بگه دقیقا چی شده

لینک به دیدگاه

نقل قول

لینک دعوت بساز

یا رفیقهات رو ادمین کن

بله همين كار رو بالاجبار كردم

نقل قول

اینها رو بعد از ساختن گروه به فهرست افزوده ای. راهش همونه که آقا وحید گفت.

پاک کردن تلگرام و استفاده ازسخه ی پرتابل بروز ایرادهای کمتری داره. 

فعلا كه اين نسخه جديد و آبديت شده هست وفكر نكنم حوصله داشتن نسخه پرتابل رو داشته باشم شايد در آينده...

نقل قول

باید هم شما و هم دوستتون تو دفترچه تلفن همدیگه باشید ، اگه یکیتون تو کانتکس اون یکی نباشه اد نمیشه ،

مثلاً شما وحید تو کانتکس داری باید وحید هم شما رو تو کانتکسش داشته باشه اونجوری اد میشه

خودش تو پیغام میگه که فقط میتونی کانتکس دو طرفه اد کنی ، منم همین مشکلو داشتم با راه حلی که گفتم درست شد

اين مطلبتون مفيد واقع شد سعى ميشه از اين به بعد بصورت PM به طرف بگم كه منم اد كنه ولى درسته براى امنيت بهتر تلگرام اينكارو كرده ولى من كه خوشم نيومد كار بيهوده و مزخرفيه ممنون از راهنماييى خيلى مفيد و جامعتون

نقل قول

شما ریپورت شدی تا حدود 10 - 15 روز هم طول میکشه دربیای باید به ربات پشتیبانی ریپورت تلگرام بزنی بهت بگه دقیقا چی شده

اى بابا مگه آدم زارتى ريپورت ميشه!؟ به هر حال اين كار رو هم دارم انجام ميدم به رباتش از اين پيغاماهاى اتومات فرستادم تا فرجى بشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...