رفتن به مطلب

100% شدن CPU موقع بسته بودن task manager

alone-soldier
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

ســـــــلام ملت ، من همیشه MSI afterburner  فعاله تو سیستمم و دما و مصرف CPU و GPU رو میبینم از امروز عصر CPU دماش تا 95 درجه ام میره و مصرف هر چهار هسته 100 % میشه فقط وقتی Task manager رو باز میکنم ببینم چه کوفتی داره از CPU استفاده میکنه مصرف CPU و دمای اون به حالت عادی بر میگرده 

خلاصه ماجرا اینکه به کمین نشستما نزدیک ده دقیقه و با کمک resuorse monitor فهمیدم یک DWM.EXE نامی هستن ایشون که وقتی task manager رو باز میکنی ایشون ام خدافظی میکنن و میرن و گویا مربوط به خود مایکروسافت هست ( ولی  فک نکنم واقعا باشه )

تصویر مجرم حین ارتکاب جنایت (قبل از باز کردن تسک منیجر ) 

cpu2.png

متواری شدن مجرم بعد از باز کردن تسک منیجر 

cpu3.png

حالا به نظر دوستان راه چاره چیه ؟  (متاسفانه به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارم که فیلم های یوتیوب رو ببینم )

ویندوز 10 اینترپرایز 64 بیت ( یک روزه نصب شده )

لینک به دیدگاه

درود 

مشکل نرم افزاری و به احتمال بسیار از ویروس هست. 

لینک به دیدگاه

ویندوز عوض کنین درست میشه منم همین مشکلو داشتم

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، sinatak گفته است :

سلام یه سوال

دمای cpu حداکثر چقدر باید باشه؟

بستگی به تهویه کیس، پیکربندی رایانه،  پردازنده و کولرش و میزان بار روی اون داره. 

دمای 95 در هر حال طبیعی نیست. اگر رایانه کار سنگین انجام نمی ده باید حدودا نصف این عدد باشه. پردازنده چی ه؟

اگر هارد دیسک یا ssd اضافی داری، همه دیسکهای دیگر رو از مادربورد جدا کن و آزمایشی ویندوز بریز ببین باز هم همین طور.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

اگه از این سیدی های ویندوز توی بازار نصب میکنی پیشنهاد میکنم رسما بیخیالشون شی 

چون مشکلاتشون بد تر از ایناست 

شما اگه نیاز ب ویندوز ۱۰ داری نسخه رد استون رو دانلود کن خیلی از این باگ های عجیب غریب رفع شده و حداقل قابل استفادست

من مشکلی ک با نسخه های قدیمی داشتم موقع بازی بود ک خود ویندوز ۱۰۰٪ هارد دیسک رو میخورد و هیچی برای بازی نمیزاشت و نتیجه اش لگ خالص بود 

جالبه تا بازی رو میبستی اینم برمیگشت حالت عادی 

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، Amiro3D گفته است :

اگه از این سیدی های ویندوز توی بازار نصب میکنی پیشنهاد میکنم رسما بیخیالشون شی 

چون مشکلاتشون بد تر از ایناست 

شما اگه نیاز ب ویندوز ۱۰ داری نسخه رد استون رو دانلود کن خیلی از این باگ های عجیب غریب رفع شده و حداقل قابل استفادست

من مشکلی ک با نسخه های قدیمی داشتم موقع بازی بود ک خود ویندوز ۱۰۰٪ هارد دیسک رو میخورد و هیچی برای بازی نمیزاشت و نتیجه اش لگ خالص بود 

جالبه تا بازی رو میبستی اینم برمیگشت حالت عادی 

رد استون خوب از کجا سراغ دارید دانلود کنم
؟

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، EVGA OC گفته است :

رد استون خوب از کجا سراغ دارید دانلود کنم
؟

downloadha.com

البته چون ویندوز 10 به خاطر اپدیت جدید برنامه xbox اضافه شده که fps رو به شدت کاهش میده پیشنهاد میدم 8.1 نصب کنی

ویرایش شده توسط sinatak
لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، sinatak گفته است :

downloadha.com

البته چون ویندوز 10 به خاطر اپدیت جدید برنامه xbox اضافه شده که fps رو به شدت کاهش میده پیشنهاد میدم 8.1 نصب کنی

نمیشه از دایرتکس 12 گذشت

لینک به دیدگاه

چند تا ویروس کش استفاده کردم هیچ کدوم موثر واقع نشدن به جز کسپراسکای که الان به صورت Trial یک ماهه فعاله

یک فایلی (اسم دقیقش یادم نیست ) bit coin توی اسمش بود فقط یادمه رو شناسایی کرد و پاکش کرد ، نمیتونم بگم مشکل کامل برطرف شده چون هنوز مصرف CPU نوسان داره و با اینکه چیزی در حال اجرا شدن نیست یهو تا 50 % میره میاد پایین همینطور این روند ادامه داره

البته باید بگم من اکثر نرم افزار های پیش فرض ویندوز از قبیل xbox - one cloud و ... غیرفعال و حذف کردم بعد از نصب و مشکل نمیتونه از اونها باشه

فکر کنم در آخر باید ویندوز رو عوض کنم و نتیجه رو اعلام کنم .... 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، alone-soldier گفته است :

چند تا ویروس کش استفاده کردم هیچ کدوم موثر واقع نشدن به جز کسپراسکای که الان به صورت Trial یک ماهه فعاله

یک فایلی (اسم دقیقش یادم نیست ) bit coin توی اسمش بود فقط یادمه رو شناسایی کرد و پاکش کرد ، نمیتونم بگم مشکل کامل برطرف شده چون هنوز مصرف CPU نوسان داره و با اینکه چیزی در حال اجرا شدن نیست یهو تا 50 % میره میاد پایین همینطور این روند ادامه داره

البته باید بگم من اکثر نرم افزار های پیش فرض ویندوز از قبیل xbox - one cloud و ... غیرفعال و حذف کردم بعد از نصب و مشکل نمیتونه از اونها باشه

ولی  اگه مشکل استفاده از پردازشگر رو هم حل کنید فکر کنم کماکان مشکل دما خواهید داشت پردازنده و کولرتون چیست؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، EVGA OC گفته است :

ولی  اگه مشکل استفاده از پردازشگر رو هم حل کنید فکر کنم کماکان مشکل دما خواهید داشت پردازنده و کولرتون چیست؟

خیر مشکل کاملا به ویروس مربوطه  و من روی دمای سیستم به شدت حساسم  سیستم کارمه ولی با این وجود براش ارزش قائل هستم

CPU : i5 6500

cooler : Cooler Master Blizzard T2

در حالت عادی وقتی پردازش هم عادی هستش دما حداکثر 40 هست .

لینک به دیدگاه

در 42 دقیقه قبل، sinatak گفته است :

downloadha.com

سلام.

این برنامه xbox چه جوری فریم رو کاهش میده؟
دیسیبل کردنش کار بسیار راحتیه البته.

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، Ali Subi گفته است :

سلام.

این برنامه xbox چه جوری فریم رو کاهش میده؟
دیسیبل کردنش کار بسیار راحتیه البته.

تو Win 10 من برنامه xbox نبود ولی وقتی بازی بالا یومئ اونم فعال میشد

البته از یه جا دیگه دیسیبل کردم ولی fps یه مفدار کاهش داشت

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، sinatak گفته است :

تو Win 10 من برنامه xbox نبود ولی وقتی بازی بالا یومئ اونم فعال میشد

البته از یه جا دیگه دیسیبل کردم ولی fps یه مفدار کاهش داشت

تو همه ویندوز 10 ها به صورت پیش فرض برنامه xbox نصب هست مثل news مثل weather.

ولی اینکه میگید فریم روکم میکرد! فک میکنم اشتباه میکنید چون این نرم افزار کاری به فریم بازی نداره.

شاید یه مقدارم رم اشغال کنه که اگر رمتون بالای 8گیگ باشه تقریبا قابل چشم پوشیه.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، alone-soldier گفته است :

ظاهرا یک برنامه رایانه ت رو کارگر معدن کرده. شوربختانه برخی وقتها ضدویروسها هم بیتکوین افزارها رو نمی شناسند. کسانی که  رایانه ی دیگران رو تبدیل به کارگر معدن می کنند معمولا از طریق یک برنامه رایگان مثل کلایت تورنت یا حتی دیسک ویندوز کارشون رو پیش می برند. باید ببینی چطور وارد رایانه ت شده.

لینک به دیدگاه

الان این dwm در resuorse monitor مشاهده بشه یعنی سیستم مشکل داره؟

من از انتی ویروس خوده win 10 استفاده می کنم

تو  resuorse monitor  هی بالا پایین میشه 

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، Altek گفته است :

الان این dwm در resuorse monitor مشاهده بشه یعنی سیستم مشکل داره؟

من از انتی ویروس خوده win 10 استفاده می کنم

تو  resuorse monitor  هی بالا پایین میشه 

فکر کنم یکی از سرویسهای ویندوزه. برای من که هست و مشکلی هم نداره.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 9 ساعت قبل، sinatak گفته است :

سلام یه سوال

دمای cpu حداکثر چقدر باید باشه؟

حداکثر دمای قابل قبول 71 درجست که بیشتر از اون خطرناکه و سی پی یو شما مدل خنکی هستش و تو بازی هم نباید بیشتر از 65 تا بشه ، کیستون چی تهویه مناسبی داره؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...