رفتن به مطلب

خدایی مسخرش رو در اوردن بعضی از دوستان

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام این تاپیک همینطوری برای دور همی ایجاد شده و کمی هم جنبه اعتراضی داره 
و موضوعش درباره بعضی از دوستان هستش که میخوان کالای کار کردشون رو به قیمت نوش بروشن یا 70 یا 80 تومان اروزنتر از نوش و جالبشم اینجاست که بعضی میخرن 
بنظر من اگه طرف نوش رو بخره بهتر و مناسب تره تا اینکه کالای دست دوم با قیمت نو بخره و هزینه ارسال و ریسکش رو هم بپذیره نظر شما دوستان چیه؟؟؟

ایا تیم لیون میتونن قانونی جیزی در این  مورد  بزارن؟

ایا وقعا منطقی است که کالای نو پلمپ رو با 10% افت قیمت بفروشیم بعد کالای دست دوم رو کمتر از 10% کاهش قیمت بخریم یا بفروشیم؟

خدایی انصاف هم خوب چیزیه هر دو طرف معامله باید راضی باشند 

باید ببینند خودشون ایا حاضر به خرید یه کالای کار کرده به قیمت نو هستن؟؟؟

دوستان خواهشا اونقدر نخرید تا قیمت ها درست شه 

هیچکس برای 100 هزار یا 50 هزار تومان کالای دست دوم نمیخره مگر اینکه خیلی لنگ باشه 

بنده طبق منطق خودم اینطور محاسبه میکنم برای خرید یا فروش مثلا اگه کالا نو و پلمپ باشه 10% کاهش قیمت میفروشم یا میخرم

اگه کارکرده در حد باشه 15 الی 20% بسته به وضعیت گارانتی و کارکردش

اگه کارکردش بالا باشه بسته به وضعیت گارانتی و کارکرد20 الی 25% 

اگرم گارانتی نداشته باشه 25 الی 30% 
بنظرمم خیلی منطقی هستش  دوستان هم نظر هاشون رو بگن ببینیم به کجا میرسه

ممنون

لینک به دیدگاه

عزیز اینو تو بازارچه چرا زدی. جاش اینجا نیس. مسئله ی بسی تفکربرانگیزی بود و چیزیه که قطع به یقین اتفاق نمیفته!

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ho3einsa گفته است :

عزیز اینو تو بازارچه چرا زدی. جاش اینجا نیس. مسئله ی بسی تفکربرانگیزی بود و چیزیه که قطع به یقین اتفاق نمیفته!

ممنون از نظرت والا نمیدونستم کجا بزنم!!! 

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم. مطمعنن حق با شماس و مطمئنن حق با کسیه که میفروشه و صد البته کسی که میخره. راستشو بخوای یه معادله ی چند مجهولیه که حداقل تو اینجا به جواب نمیرسه.

میدونی چرا؟ چون یه کارت 230 دلاریو میخرن 1200-300 پس مطمعنن یه کارت دسته دو رو به قیمت اک خودش هم میخرن چه برسه به 10 درصد کمتر.

این بستگی به فروشنده و خریدار داره فروشنده نیاز مالی نداشته باشه که نمیفروشه و خریدار هم که مجبور نباشه نمیخره. پس راه حل چیه؟

لینک به دیدگاه

نماز وحشت و راهپیمایی لازم نیست. وقتی قیمت به نظرتان پرت ه:

1. نخرید

2. در تاپیک فروشنده پست نگذارید.

3.به فروشنده پ.خ کارشناسانه نفرستید، کسی شما را مسوول ارشاد اقتصادی مومنان و یا کفار نکرده.

با واقعیت های موجود نمی شه با اندرز و آیه و حدیث به جنگ سازوکار عرضه و تقاضا رفت، بهتره در همون چارچوب رفتار موثری داشته باشیم.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

بنظر من مشکل هم از خریدار هست هم از فروشنده نبیاد با قیمت نجومی خرید و فروشنده هم نباید قیمت نجومی بده و فقط فکر کمتر ضرر کردن خودش باشه باید به فکر معامله عادلانه هم بود

لینک به دیدگاه

کاملا با شما استارتر موضوع  موافقم . والا بعضی دوستان مثلا کارت گرافیک 970 از سال 2013 خریدن کاملا استفاده خودشون رو از کارت بردن الان اومدن میگن 950 یا یک تومن در حالی که کارت 1060 بروزتر و بهتر با 3 گارانتی رو میتونیم 1300 تا 1400 بگیریم .

ویرایش شده توسط Sasan.m
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

نماز وحشت و راهپیمایی لازم نیست. وقتی قیمت به نظرتان پرت ه:

1. نخرید

2. در تاپیک فروشنده پست نگذارید.

3.به فروشنده پ.خ نفرستید، کسی شما را مسوول ارشاد اقتصادی مومنان نکرده.

با واقعیت های موجود نمی شه با اندرز و آیه و حدیث به جنگ سازوکار عرضه و تقاضا رفت، بهتره در همون چارچوب رفتار موثری داشته باشیم.

فرمایش شما متین ولی خوب الان چند وقته هرچی اگهی میبینم قیمتا فضاییه خوب اینطور باید دیگه ادم نیاد اینجا

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Trafalgar D Water Law گفته است :

فرمایش شما متین ولی خوب الان چند وقته هرچی اگهی میبینم قیمتا فضاییه خوب اینطور باید دیگه ادم نیاد اینجا

به نظر من باید یه میانگین قیمت برای قطعات و مدت زمان مانده گارانتی تو سایت لحاظ بشه تا مثل میدون دست فروشا هرکی هر قیمتی دلش خواست نده .

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Sasan.m گفته است :

به نظر من باید یه میانگین قیمت برای قطعات و مدت زمان مانده گارانتی تو سایت لحاظ بشه تا مثل میدون دست فروشا هرکی هر قیمتی دلش خواست نده .

اگه خود فروشنده رندی و دندون گردی  نکنه نیازی نیست به این چیزا  مثل همون توضیحی که بالا دادم 

بنده طبق منطق خودم اینطور محاسبه میکنم برای خرید یا فروش مثلا اگه کالا نو و پلمپ باشه 10% کاهش قیمت میفروشم یا میخرم

اگه کارکرده در حد باشه 15 الی 20% بسته به وضعیت گارانتی و کارکردش

اگه کارکردش بالا باشه بسته به وضعیت گارانتی و کارکرد20 الی 25% 

اگرم گارانتی نداشته باشه 25 الی 30% 
بنظرمم خیلی منطقی هستش  دوستان هم نظر هاشون رو بگن ببینیم به کجا میرسه

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز شما نمیتونی بیای به کسی بگی جنستو فلان قیمت بده یا نده مطابق میلته قیمت بخر نیست راحت از کنارش رد شو این قانون همیشه بوده و هست یه دوستانی هستن منصفانه میفروشن یه دوستانی هستن به قیمت منصفانه نمیفروشن ولی بالاخره میفروشن صاحب مال طرفه و هیچ قانونی نمیتونی بذاری و اعتراض هم بنظرم جایزنیس در این مورد سزای گران فروش نخریدنه اون دیگه خودش میدونه با جنسش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هر فروشنده ای مختاره هر قیمتی برای کالاش در نظر بگیره و پاسخ سوال شما این هست که هیچ فروشنده ای خریداری را مجبور به خرید نکرده هر خریداری که قطعه ای رو میخره خودش عقل داره و در صورتی که مناسب نباشه این خریدار هست که نباید پیشنهاد خرید بده فروشنده در صورتی که ببینه خریداری برای کالا نیست مجبور به پایین اوردن قیمت میشه !

ولی باز هم تاکید میکنم فروشنده در مورد قیمت گذاری کالای خودش مختاره و کسی نمیتونه روی کالای کاربری قیمت گذاری کنه و... در صورتی هم که خریداری برای قطعه ای پیدا بشه شاید از نظر اون کاربر قیمت مناسب باشه ولی از نظر شما مناسب نباشه هر خریداری که کالایی را خریداری میکنه پس یعنی رضایت داشته از قیمت که رفته به طرف اون کالا!!!

---------------------------------------------

وقتی از نظر شما قیمت مناسب نیست و فروشنده داره قیمت بالایی برای کالای خودش حساب میکنه پس راه حل این هست که نخرید

ویرایش شده توسط Ehsan Bahavar
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Sasan.m گفته است :

یکی از صحابه ی انجمن، به گمانم پوریا شعبانی بود، سالها پیش تاپیک فخیمی با مضمون" ترمز قیمتها" ساخت و بسیاری از بزرگان که اکنون در میان ما نیستند هم با بیان شیوا و غرا  اندرز بسیار بر قوم نازل کردند. به یاد می آورم بحثهای بسیار نیکویی در گرفت و مریدان بسیار صیحه زدندی، اما مرام این قوم در قیمت گذاری و کارشناسی تغییر نکردی.

لینک به دیدگاه

مرسی ولی یکی از دللایل خرید دوستان نداشتن قیمت هست مثلا الان 7770 باید چند بخریم؟

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Ehsan Bahavar گفته است :

هر فروشنده ای مختاره هر قیمتی برای کالاش در نظر بگیره و پاسخ سوال شما این هست که هیچ فروشنده ای خریداری را مجبور به خرید نکرده هر خریداری که قطعه ای رو میخره خودش عقل داره و در صورتی که مناسب نباشه این خریدار هست که نباید پیشنهاد خرید بده فروشنده در صورتی که ببینه خریداری برای کالا نیست مجبور به پایین اوردن قیمت میشه !

ولی باز هم تاکید میکنم فروشنده در مورد قیمت گذاری کالای خودش مختاره و کسی نمیتونه روی کالای کاربری قیمت گذاری کنه و... در صورتی هم که خریداری برای قطعه ای پیدا بشه شاید از نظر اون کاربر قیمت مناسب باشه ولی از نظر شما مناسب نباشه هر خریداری که کالایی را خریداری میکنه پس یعنی رضایت داشته از قیمت که رفته به طرف اون کالا!!!

دقیقا همین طوره احسان جان

حقیقتا مصداق زورگویی ه که بیای روی جنس کسی قیمت بگذاری.

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Ehsan Bahavar گفته است :

بلی بنده هم دارم میگم که دوستان نخرن چون  داره زیاد میشه این جور اگهی ها

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

دقیقا همین طوره احسان جان

حقیقتا مصداق زورگویی ه که بیای روی جنس کسی قیمت بگذاری.

شب بخیر سعید جان.

قیمت گذاری روی جنس فروشنده بنظر بنده کار درستی نیست مگر انکه صاحب کالا رضایت کامل داشته باشه.

در 3 دقیقه قبل، iphone4job گفته است :

مرسی ولی یکی از دللایل خرید دوستان نداشتن قیمت هست مثلا الان 7770 باید چند بخریم؟

قیمت گذاری روی کالا براساس تمیز بودن کالا - مدت گارانتی - کارتن و متعلقات کالا و مسائلی از این قبیل دارد.;)

ویرایش شده توسط Ehsan Bahavar
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، iphone4job گفته است :

هر کی بخواد بخره و یا بفروشه می تونه تاپیک مشاوره بزنه یا در تاپیکهای مرتبط راهنمایی بخواد. تجربه ی ارشاد زوری معمولا به افتضاح منجر می شه.

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، P.R.E.D.A.T.O.R گفته است :

سلام دوست عزیز شما نمیتونی بیای به کسی بگی جنستو فلان قیمت بده یا نده مطابق میلته قیمت بخر نیست راحت از کنارش رد شو این قانون همیشه بوده و هست یه دوستانی هستن منصفانه میفروشن یه دوستانی هستن به قیمت منصفانه نمیفروشن ولی بالاخره میفروشن صاحب مال طرفه و هیچ قانونی نمیتونی بذاری و اعتراض هم بنظرم جایزنیس در این مورد سزای گران فروش نخریدنه اون دیگه خودش میدونه با جنسش

درست میفرمایید ولی کم کم داره یه سنت میشه اینطور قیمت گذاری بنده هم دارم با دوستان نخریدن رو اینجا تمرین میکنم

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، Ehsan Bahavar گفته است :

هر فروشنده ای مختاره هر قیمتی برای کالاش در نظر بگیره

آها پس اینطوریه ، که نه تو لیون بلکه تو تمام کشور میخوای یه چیزی حتی یه قوطی روغن بگیری هر فروشنده ای برای خودش یه قیمتی زده !!!!!؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در هم اکنون، Sasan.m گفته است :

آها پس اینطوریه ، که نه تو لیون بلکه تو تمام کشور میخوای یه چیزی حتی یه قوطی روغن بگیری هر فروشنده ای برای خودش یه قیمتی زده !!!!!؟

,زمانی که صاحب کالاست فروشنده در این مورد مختار هست و خریدار نباید اون کالا رو بخره تا کاهش قیمت رو اعمال کنه متاسفانه و همینطور هست که برای مثال قطعات کامپیوتر روز اول با قیمت نجومی وارد بازار میشن خب دوستان نباید استقبال کنند تا قیمت ها کاهش پیدا کنه و این روند سالهاست ادامه دارد عزیز.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Sasan.m گفته است :

به نظر منم هر قیمت گذاری باید تو چهار چوب منطقی باشه وگرنه یا فروش نمیره یا اگه فروشم بره  یکی از طرفین ضرر میکنه همونطور که نباید قیمت خیلی هم ارزون و مفت باشه نباید خیلی هم گرون باشه

نومنش شرکت های وارد کننده کارت گرافیک که بعد از اینکه دیدن فروششون کم شده قیمت هارو کمی متعادل تر کردن ولی بازم بالاست 

لینک به دیدگاه

داداش من اولا پنجاه تا ۱۰۰تومن اختلاف قیمت که شما فرمودی نسنجیده گفتی چون بستگی داره تو چه قیمتی داری در نظر میگیری ۵۰تا ۱۰۰ تومن شاید تو  کالاهای میلیونی ناچیز بنظر بیاد اما تو یه جنس ۲۰۰-۳۰۰تومنی خیلی هم پول زیادیه این ازین . ثانیا اون ۹۷۰که شما مثال زدی میدن ۹۵۰تومن و بنظرت زیاده نقض حرف خودته که .شما الان ۹۷۰آکبند زیر۱۲۰۰ -۱۳۰۰مگه پیدا میکنی که میگی ۹۵۰ تومن برا کارکردش قیمت زیادیه؟ بنظر من شاید قیمت ایده آلی نباشه اما خیلی غیر منطقی هم نیست باب مثال عرض کردم کاری هم نداریم که ۱۳۰۰-۱۴۰۰میتونی ۱۰۶۰بخری  تازه  ۱۳۰۰-۱۴۰۰کجا ۹۵۰کجا؟ خب اونی که ۱۴۰۰داره نمیاد که دنبال جنس دست دوم ۹۵۰تومنی . بیشتر از اون ۳۰درصد که گفتی تفاوتشه.ثالثا به قول دوستمون شما مختاری هر چی خوشقیمت بود میخری کسایی هستن تو همین فروم مثلا همین ۹۷۰ رو قیمت پایینتر از اینچیزی که شما گفتی گذاشتن من پایه ۷۹۹دیدم خودم .خب شما اونو بخر. هرکی مختاره رو جنس خودش قیمت بذاره منطقی باشه خوب مشتری پیدا میکنه زود میخرن نباشه نمیخرن ازش رو دستش باد میکنه مگه غیر اینه؟ قانون مانون نیاز نداره بنظر من . ضمنا همونطور که فروشنده با انصاف و بی انصاف داریم خریدار با انصاف و بی انصاف  و پرتوقع و غیر منطقی هم داریم.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز کسی شما رو زور نکرده بخرید. خوشت نمیاد برو نوشو بخر.  فروشنده این حق رو داره رو کالاش قیمت بذاره . یکی پول نیازه زیر قیمت میده و یکی پول نیاز نیست دوست داره با ضرر کمتر بفروشه....

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Ehsan Bahavar گفته است :

,زمانی که صاحب کالاست فروشنده در این مورد مختار هست و خریدار نباید اون کالا رو بخره تا کاهش قیمت رو اعمال کنه متاسفانه و همینطور هست که برای مثال قطعات کامپیوتر روز اول با قیمت نجومی وارد بازار میشن خب دوستان نباید استقبال کنند تا قیمت ها کاهش پیدا کنه و این روند سالهاست ادامه دارد عزیز.

درست میگید درباره مختار بودن تو قیمت گذاری ولی وقتی زیاد میشه مثل اسپم میشه اکثر تاپیک های فروش الان اسپم هستن چون قیمت هاشون بالاست و قابل خرید نیست مثلا 4790 رو میدن 850 900 بعد 6700 رو هم میدن 900 خوب این غیر منطقیه نسل 4 کجا نسل 6 کجا 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...