رفتن به مطلب

برای استفاده های توضیحات 8320FX یا i5 4460

Recommended Posts

با  عرض سلام

دوستان سوالی داشتم یعنی وسط چیزی گیر کردم نمیدونم برای کاربردهای زیر از 8320 که دارم استفاده کنم یا اونو بدم 4460 (4670 )  . ظاهرا 8320 رو دادم به دوستی ولی  با شرایطی که پردازنده هسول خوش قیمت کم پیدا میشه دودل شدم کارم اشتباه نباشه چون با این سیستم باید یکسال سر کنم تا بردهای جدید زن به بازار بیاد.

کارهایی که میخوام بکنم معمولا مجازی سازی لینوکس یا ویندوز هست - استفاده عمومی از سیستم میخوام عالی باشه در این ضمینه - کار با ویژوال استودیو و شاید بازی

بعضی از دوستان میگن اینتل یه چیز دیگه ولی من دقیقا نمیدونم برای چه منظوری ؟ من همیشه ای ام دی داشتم حداقل سیستم اصلیم بوده.

الان سوالم اینه که میشه در ضمینه های حرفه ای و عمومی روی 8320 مثل 4670 مثلا حساب باز کرد؟

ممنون میشم دوستان راهنمایی بکنن.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز بنچمارکا نشون می ده ۸۳۲۰ سی پی یو قوی تریه فقط برا استفاده عالی نیاز به کولینگ خوبتر از مال خودش داره

لینک به دیدگاه

من هر دو تا سی پی یو رو داشتم.

8320 واقعا سی پی یو خوش اوری هست و از لحاظ دما حتی با فن استوک هم به مشکل بر نمیخورین و این طوری که میگن سی پی  داغی نیست.مگر اینکه بخواین اور کنین.

از لحاظر بنچمارک سی پی یو های. اینتل بهتر عمل میکنن و قوی تر هستن ولی در عمل من هیچ کمبودی تو 8320 احساس نکردم.

در مجموع اگه الان 8320 دارین به نظرم نگهش دارین و هزینه اضافه نکنین  ولی اگه بخواین سی پی یو جدید بگیرین من اینتل رو پیشنهاد میکنم.

لینک به دیدگاه

پریدن از 8320 به 4670 اصلا توصیه نمیشه .

برای کارهایی که شما میخواهید انجام بدید 8320 یه cpu مناسب به حساب میاد .

نگهش دارید تا سری zen برسه و قیمتش متعادل بشه .

بعد میتونید بین سری zen و kaby lake  انتخاب کنید .

لینک به دیدگاه

ممنون از راهنمایی دوستان . استفاده کردیم. نرم افزارفروم لیون هم معلوم نیست چکار میکنه . تصورم این بود که پست بزنن دوستان اینجا نوتیفای کنه که نکرد.

والا من 8320 دارم نو هم هست ولی تقریبا فروختم و فردا ارسال میکنم اونم 380 تومن باگارانتی ماتریکس .

در اصل من میخواستم مین برد بگیریم و فقط یه انتخاب داشتم اونم ایسوس اورا بود که 440 قیمتش هست که هم جدیده و فیچر های جدیدی داره. بعد به این نتیجه رسیدم با 150 تومن اضافه میتونم برم به زد97 و  سی پی یو 4670 . من همیشه ای ام دی داشتم اولین باره بعد 12 سال میرم روی اینتل . واقعا از این 8 هسته ای هم راضی بودم ولی طوری که فهمیدم اینتل قابلیتهای مجازی سازی مثل VDT va VDX داره که بدردم میخوره. از طرفی اف ایکس هسته های زیادی داشت با کلاک خوب.  دلیل اصلیم هم شاید فیچر های به روز هسول هست و برد جدید که مثلا رم 2400 که دارم کامل ساپورت کنه نه مثل amd یه لنگ درهوا باشه .

و اینکه اگه واقعا سری k  باشه یا آی سون ضعیفی حتی میتونم اونو بردارم.

و اینکه صدرصد اواسط سال دیگه قیمت زن متعادل شد وبرد حرفه ای اومد سعی میکنم اونو بردارم البته اگه ای ام دی دوباره عقب نمونه و ویژگی های حرفه ای به سیستم اضافه کرده باشه.

بازم از توجه دوستان ممنونم. تقریبا تصمیم گرفتم 150 یا نهایتا 200 هزینه کنم برم روی اینتل هم تجربه ای باشه برای سیستم ،های اندی که سالی دیگه میخوام بخرم . 

ویرایش شده توسط 121rebyc
لینک به دیدگاه

كلاً هميشه اينتل  چند قدم از اي ام دي جلوتره و بهتره و لي اگه مي خواي  8320 و بديو 4460 بگيري اصن كار درستي نيست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...