رفتن به مطلب

BIT7CCB.tmp

مقدم
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

از دوستان کسی در مورد این فایل چیزی میدونه؟ ویروسه چیه؟ 2.5 گیگ از هارد رو اشغال می کنه دیلیت هم که می کنی بعد دو دقیقه باز ظاهر میشه

اینم  محل زندگیش: C:\Windows\SoftwareDistribution\Download\89209fb195ab7d11ef775f86577bb3c6

لینک به دیدگاه

نشنیدم تا حالا . ولی مثل همیشه اولین پیشنهاد من آنتی ویروس بوتیبل هست . اگه شناسانی نکرد ، با فایل منیجر همون انتی ویروس بوتیبلی که داری پاکش کن . یا هم با ویندوز لایو پاکش کن .

Sent from my NokiaX2DS using Tapatalk

لینک به دیدگاه

انتی ویروس کسپراسکای بوتیبل استفاده کنید

Sent from my NokiaX2DS using Tapatalk

لینک به دیدگاه

متاسفانه پاک میشه ولی دوباره ظاهر میشه به نظر میاد این فایل در اثر اجرای برنامه ای چیزی ایجاد میشه  مربوط به کدوم اپ هست نمیدونم

لینک به دیدگاه

توی task manager  فایل های exe مشکوک رو پیدا کن. اسمشون معمولا تابلوست. بعد با کلیک راست و open file location  مکانشون رو پیدا و حذفشون کن.

توی تب  startup هم غیرفعال کن مشکوک ها رو.

لینک به دیدگاه

تاسک منیجر هیچ برنامه ناشناسی نیست هر چی هست مربوط به دانلود میشه  ظاهر شدنش داخل پوشه دانلود نشون میده که بی ارتباط با دانلود نیست 2-3 روز پیش چند تا ویدئو از یو تیوب دانلود کردم از همون موقع اینم پیداش شد

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، مقدم گفته است :

متاسفانه پاک میشه ولی دوباره ظاهر میشه به نظر میاد این فایل در اثر اجرای برنامه ای چیزی ایجاد میشه  مربوط به کدوم اپ هست نمیدونم

C:\Windows\SoftwareDistribution\Download محل ذخیره‌ی آپدیت های ویندوزه.

لینک به دیدگاه

انتی ویروس امروز پیغام داد که سیستم عامل آپدیت نیست رفتم دیدم داره دانلود می کنه ولی رو 3 درصد گیر کرده به احتمال زیاد این فایل یک فایل موقت هست که به خاطر آپدیت  ویندوز ایجاد شده منم که مدام پاکش کردم کلا روند آپدیتاسیون رو مختل کردم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...