رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی برای خرید قطعات

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز بنده قصد خرید یه سیستم دارم

سیستم فعلیم i3-3220 cpu 3.20ghz

و یه مادربرد بایوستار باس 1600

و دوتا رم 4 گیگ ddr3

این سیستمو همین تابستون جمع کردم

بدک نیست در این حد که کارت 970 روش تست کردم و برخلاف حرف بسیاری از دوستان که میگفتن خیلی گلوگاه ایجاد میشه  اما بنده چندان مشکل نداشتم و کمی فریم کمتر از پنجمارکها گرفتم البته تو بازی هایی که سی پیو محور نبودن چون تو بازی مثل gta نتونستم رو حداکثر کیفیت فریمی بیشتر از 50 بگیرم

الان میخوام سیستمو بفروشم و یه قوی تر ببندم حالا سوالم اینجاست

بهتر همین رم هارو  داشته باشم  و مادربرد ddr3 بخرم یا بیخیال این رمها بشم و کلا کوچ کنم به ddr4 ایا تفاوت عملکردیشون خیلی زیاده

سی پیو i5 6400 بخرم جواب میده چون میخوام دست دوم تهیه کم سی پیو 6500 خیلی کم یابه

مادربرد های تو کمترین رنج قیمتی کفایت میکنه تهیه کنم یا حتما باید به خاطر اسم گیمینگ بعضی مادربرد ها هزینه بیشتری کنم

تهیه ssd به صورت دست دوم کار درستیه چون از بعضی دوستان شنیدم ssd دست دوم خریدن  و مشکلات خرابی رو برو شدن

اخرین سوال نسل جدید کارتهای گرافیک دارن میان مصرف برقشون کمه ایا هنوز نیازه بنده پاور وات بالا تهیه کنم یا 500 وات کافیه

بودجم حدودا 1.500 تا 1.600 هست

ویرایش شده توسط ابوالفضل.گنجی
لینک به دیدگاه

نظرمنو بخوای همینارو نگه دار 4460 به بالا بخر پردازنده. چون بین دو سری هیچ تفاوت کارایی دیده نمیشه.

بین اسکای لیک و هسول.

رمتم به 16 افزایش بده ندیم فک نکنم دچار مشکل شی. فقط پردازندتو به i5 تغییر بده بیشتر از i5 هم نخر ارزش نداره برا بازی. سری k هم نخر ,ولی تا میتونی فرکانس بالاشو بخر. من زیاد اطلاعات ندارم تو سری هسول ولی میدونم از 4440 شروع میشه و میره بالا هرچی بالاتر فرکانس بیشتر. ولی 4460 از همه فراوانیش تو بازار بیشتره و دست دومش راحت تر گیر میاد.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

نظرمنو بخوای همینارو نگه دار 4460 به بالا بخر پردازنده. چون بین دو سری هیچ تفاوت کارایی دیده نمیشه.

بین اسکای لیک و هسول.

رمتم به 16 افزایش بده ندیم فک نکنم دچار مشکل شی. فقط پردازندتو به i5 تغییر بده بیشتر از i5 هم نخر ارزش نداره برا بازی. سری k هم نخر ,ولی تا میتونی فرکانس بالاشو بخر. من زیاد اطلاعات ندارم تو سری هسول ولی میدونم از 4440 شروع میشه و میره بالا هرچی بالاتر فرکانس بیشتر. ولی 4460 از همه فراوانیش تو بازار بیشتره و دست دومش راحت تر گیر میاد.

ممنون دوست عزیز حرفتو کاملا قبول دارم از i5 بیشتر خریدن ارزش نداره چون پورت بازیها هنوز انقدر خوب نیست که از حداکثر توان این سی پیو استفاده کنه چه به سی پیو های بالاتر

اما تو مدلها هنوز شک دارم بهتره کدومو تهیه کنم چون کارهای طراحی و بازیسازی میخوام انجام بدم

لینک به دیدگاه

در 52 دقیقه قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

ممنون دوست عزیز حرفتو کاملا قبول دارم از i5 بیشتر خریدن ارزش نداره چون پورت بازیها هنوز انقدر خوب نیست که از حداکثر توان این سی پیو استفاده کنه چه به سی پیو های بالاتر

اما تو مدلها هنوز شک دارم بهتره کدومو تهیه کنم چون کارهای طراحی و بازیسازی میخوام انجام بدم

تو نسلش که شک نداشته باش ارزش نداره خودتو تو خرج بندازی ولی تو مدل هسول بهتره یکم شکیبا باشی. پرطرفدارترین مدل هم همون 4460 خودمونه. موفق باشی.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

موافقم ، i5 4460 به خوبی کارتو راه میندازه رم هم فعلا 8 گیگ کافیه 16 اگه بودجه داری بگیر

برد هم فرقی نمیکنه 200 تومنی باشه یا 1 میلیونی ، تو بازی هیچ فرقی ندارن

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، StarKilleR گفته است :

موافقم ، i5 4460 به خوبی کارتو راه میندازه رم هم فعلا 8 گیگ کافیه 16 اگه بودجه داری بگیر

برد هم فرقی نمیکنه 200 تومنی باشه یا 1 میلیونی ، تو بازی هیچ فرقی ندارن

ممنون دوست عزیز

پس  مادربرد ddr4 نگیرم

بیشتر نظرم بستن یه سیستمی هست که اگه فردا روزی قرار باشه سیستممو ارتقاع بدم فقط ارتقاع کارت گرافیک  باشه نه این که کل سیستمو دوباره عوض کنم

پاور 500 وات کافیه یا پاور با وات بیشتر تهیه کنم

لینک به دیدگاه

دوستان میگن سی پیو 6100 برای کارت 970 پرفورمنس خوبی داره

ایا برای کارت 470 هم همینطوره

اگه من این کارتو بخرم مشکل زیادی پیش میاد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

احیاناً اگر خواستید برید به سمت خرید i5 از سری جدید

6500 توصیه میشه ، البته هر دو مورد قوی هستن ولی 6500 واقعاً بهتره خودتون تو سایت اینتل چک کنید

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام

احیاناً اگر خواستید برید به سمت خرید i5 از سری جدید

6500 توصیه میشه ، البته هر دو مورد قوی هستن ولی 6500 واقعاً بهتره خودتون تو سایت اینتل چک کنید

بله دیدم خیلی قوی تر اما دست دومش کم یابه

سخت میشه گیر اورد

لینک به دیدگاه

6100 توصیه نمیشه. برای ریخت و پاش کمتر 4460.

اگه میخای خوب خرج کنی 6500 + 16 گیگی رم DDR4!!!

پاور در هر صورت +600 وات بخر اگه نمیخای بعدا دوباره دست به جیب شی. موفق باشی.

با اینکه نظر مارو قبول نداری ولی باز من نظرمو میگم. خخخ

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

6100 توصیه نمیشه. برای ریخت و پاش کمتر 4460.

اگه میخای خوب خرج کنی 6500 + 16 گیگی رم DDR4!!!

پاور در هر صورت +600 وات بخر اگه نمیخای بعدا دوباره دست به جیب شی. موفق باشی.

با اینکه نظر مارو قبول نداری ولی باز من نظرمو میگم. خخخ

چرا داداش این حرفو میزنی ما که همه جا نظر شما رو گوش دادیم

پس پاور باید 600 وات تهیه کنم

برم تو بازارچه بگردم ببینم این سی پیو رو میتونم پیدا کنم i3 این سوکت 1150 جواب نمیده چون یکی از دوستانم داره میخواد بفروشه

بازم خیلی ممنون

لینک به دیدگاه

اگر کارایی به قیمت برات مهمه، باندل سری هازول به ویژه i5 صرفه ی خرید بالایی داره. کارکرده البته بهتره.

لینک به دیدگاه

بودجه چقدره ؟؟؟

الان 970 رو دارید ؟؟؟

پاورتون چیه ؟

کیس نمی خواهید ؟

.......................

اولویت برای شما استفاده از سوکت 1150 هستش .

بیشتر از یه i5 نیازی ندارید .

رم رو هم میتونید به 16 ارتقاء بدید  اما فعلا نیازی نیست .

نیازی به باس بالاتر از 1600 و مادربرد های گرون ندارید .

cpu و گرافیک و رم رو دسته 2 بگیرید اما ترجیحا پاور و هارد ( ssd ) رو آک بگیرد .

در مورد توان پاور هنوز نمیشه نظر داد چون گرافیکتون مشخص نیست .

وقتی مقدار حداکثر مصرف رو مشخص کردید میتونید با خرید یه پاور که 100 وات از حداکثر مصرف سیستمتون قوی تر باشه یه پاور خوب بخرید .

موفق باشید .

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

چرا داداش این حرفو میزنی ما که همه جا نظر شما رو گوش دادیم

پس پاور باید 600 وات تهیه کنم

برم تو بازارچه بگردم ببینم این سی پیو رو میتونم پیدا کنم i3 این سوکت 1150 جواب نمیده چون یکی از دوستانم داره میخواد بفروشه

بازم خیلی ممنون

فدات عزیز.

زیر 4460 نخر.

موفق باشی.

منم پول بیاد دستم i5 میخرم ایشالا

منظور زیر     i5      اصلا نخر.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

بشخصه اگر جای شما فقط یک i5 4460 میخریدم ! رم ها فعلا کافیه ! اس اس دی تو گیم تاثیر انچنانی نداره ! کارت گرافیک خوبه پاور هم خوبه  ( اگر نو خریده باشید و عمرش رو نکرده باشه و ... ) 

با این حال اگر قصد ارتقا دارید به skylake , DDR4 مهاجرت کنید در اینصورت میتونین در اینده براحتی ارتقا بدید ! بعلاوه بعید میدونم تفاوت انچنان مهمی ( با توجه به بنچمارک ها )بین هزول و اسکای لیک باشه !!! 

با این حال بنظر من این سیستم شما با یک 4460  فعلا جوابگو هست - با این حال تصمیم گیرنده شمایید 

لینک به دیدگاه

در 59 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

بودجه چقدره ؟؟؟

الان 970 رو دارید ؟؟؟

پاورتون چیه ؟

کیس نمی خواهید ؟

.......................

اولویت برای شما استفاده از سوکت 1150 هستش .

بیشتر از یه i5 نیازی ندارید .

رم رو هم میتونید به 16 ارتقاء بدید  اما فعلا نیازی نیست .

نیازی به باس بالاتر از 1600 و مادربرد های گرون ندارید .

cpu و گرافیک و رم رو دسته 2 بگیرید اما ترجیحا پاور و هارد ( ssd ) رو آک بگیرد .

در مورد توان پاور هنوز نمیشه نظر داد چون گرافیکتون مشخص نیست .

وقتی مقدار حداکثر مصرف رو مشخص کردید میتونید با خرید یه پاور که 100 وات از حداکثر مصرف سیستمتون قوی تر باشه یه پاور خوب بخرید .

موفق باشید .

ممنون دوست عزیز

نه کارت گرافیکو فروختم دو روز پیش msi 970 gaming بود

پس سراغ سوکت 1151 نرم سوکت 1150 کفایت میکنه

اگه اینجوره پس همین رم فعلا کافیه چون هنوز بازیها رم 8 جواب میده  بهتره پولو برای کارت گرافیک نگه دارم

هارد دارم سرعتش پایین اومده اما نمیخوام ردش کنم  فایلام درونش هست یه  ssd بخرم کافیه قیمتاش چجوریاست کدوم برند بهتره

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

فدات عزیز.

زیر 4460 نخر.

موفق باشی.

منم پول بیاد دستم i5 میخرم ایشالا

منظور زیر     i5      اصلا نخر.

ممنون داداش الان دارم میگردم ببینم جایی میتونم این سی پیو رو پیدا کنم

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، فرـشاد گفته است :

بشخصه اگر جای شما فقط یک i5 4460 میخریدم ! رم ها فعلا کافیه ! اس اس دی تو گیم تاثیر انچنانی نداره ! کارت گرافیک خوبه پاور هم خوبه  ( اگر نو خریده باشید و عمرش رو نکرده باشه و ... ) 

با این حال اگر قصد ارتقا دارید به skylake , DDR4 مهاجرت کنید در اینصورت میتونین در اینده براحتی ارتقا بدید ! بعلاوه بعید میدونم تفاوت انچنان مهمی ( با توجه به بنچمارک ها )بین هزول و اسکای لیک باشه !!! 

با این حال بنظر من این سیستم شما با یک 4460  فعلا جوابگو هست - با این حال تصمیم گیرنده شمایید 

ممنون دوست عزیز

پس دنبال همین سی پیو میگردم نظرم عوض شده نمیخوام پول زیادی برای کارت گرافیک بدم چون زیاد بازی نمیکنم و حداکثر چندتا بازی مولتی مثل بتلفید که کارت 950 هم به نظرم کافی باشه

مانیتورم خروجی hdmi نداره 19 اینچه . مانیتورو عوض کنم بهتره ارزش داره یه مانیتور 1080 تهیه کنم

لینک به دیدگاه

دوستان یه سوال فوری این سی پیو چجوریاست قوی هست Intel Xeon E5-2620 v2 Six-Core Processor 2.1GHz 7.2GT/s 15MB LGA 2011

لینک به دیدگاه

در 42 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

مین سوکت 2011 هم کم کمش 500-600 باید خرج کنی

میدونم نمیخوره میخوام بدونم خوب و  قوی هست ارزش داره بخرم یا نه

لینک به دیدگاه

یا 4820K  یا این سی پیو

چون چند نفر دارن میفروشن میخواستم بدونم اگه خوبه بخرم

لینک به دیدگاه

در 52 دقیقه قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

دوستان یه سوال فوری این سی پیو چجوریاست قوی هست Intel Xeon E5-2620 v2 Six-Core Processor 2.1GHz 7.2GT/s 15MB LGA 2011

قوی بودن رو بسته به کاری که انجام میدن میسنجند !

فیل برای بار بری خیلی قویه اما برای پرواز پشه قوی تره !!!

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

ممنون دوست عزیز

پس دنبال همین سی پیو میگردم نظرم عوض شده نمیخوام پول زیادی برای کارت گرافیک بدم چون زیاد بازی نمیکنم و حداکثر چندتا بازی مولتی مثل بتلفید که کارت 950 هم به نظرم کافی باشه

مانیتورم خروجی hdmi نداره 19 اینچه . مانیتورو عوض کنم بهتره ارزش داره یه مانیتور 1080 تهیه کنم

حتما یه مانیتور خوب بخرید

950 رو به هیچ وجه آک نگیرید .

برای دسته دو هم زیاد هزینه نکنید ارزش خریدش پایینه .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...