رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید سیستم گیمینگ

Recommended Posts

سلام بنده قصد دارم تو رزولیشن 1920 در 1080 بازی کنم و میخوام قطعات زیر رو تهیه کنم 

1-i3 6100

2-مادربرد هنوز تصمیم نگرفتم

3-رم با باس 2133 دوتا 8 گیگ مدل خاصی مد نظرم نیست

4-پاور 500 کولر مستر

5-گرافیک 1060 با حافظه 6 گیگ گینوارد

6- هارد و مانیتور و کیس دارم 

مشکل اصلیم تهیه مادربرد است چون میخوام با کمترین هزینه یک سیستم گیمینگ جمع کنم فکر تهیه مادربرد با چیپ h110 بودم که مطلبی دو دلم کرد و متوجه اون نشدم مثلا  مسیرهای PCIe 3.0   روی چیپ z170  هست 20 مسیر ولی روی h110 هست 6 مسیر طبق تصویر زیر نمیدونم این کمتر بودن مسیر چه تاثیری تو فریم بازی داره اگر کسی اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنه

اینتل.jpg

ویرایش شده توسط hossinkaspersky
لینک به دیدگاه

خیر دوست عزیز سری 110 در اسلات اول از 16 مسیر پشتیبانی میکنن و هیچ مشکلی نیست.همونطور هم که توی جدول خودتون ردیف اول نوشته. از 16 مسیر برخورداره.باخیال راحت میتونین خرید کنین

لینک به دیدگاه

فقط تو سخن من یک چیزی بگم شما ک داری ۱۰۶۰ هزینه میکنی بهتره h110 نحری مادربردت پردازندش سری ۱۵۰ باشه بهتره و این ک الان fury x هم من چند رو پیش دیدم ۱۶۲۰ شاید اشتباه کنم اما قک میکنم پرفمنسش از ۱۰۶۰ با این قیمتاش بهتره

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

لینک به دیدگاه

1060 با قیمت 1.5 اصلا ارزش خرید نداره

الان رقیبش 480 رو با کمتر از 1.1 میشه توی بازار خرید .

رم رو باس 2400 بگیرید

2133 کم پید میشه و برای فروختنش هم شاید به مشکل بربخورید .

لینک به دیدگاه

سلام آقا حسین اگه شما بتونید این تغییراتی رو که میگم الان بهش یه توجهی بکنی خودت میفهمی چی میگم

ASRock Z170A-X1 USB 3.1 LGA1151 Z170 Mainboard

Geil EVO Forza 16GB 8GBx2 3000Mhz CL15 DDR4

Sapphire NITRO+ RX 480 4GB GDDR5

GREEN GP580A-ES 80Plus Bronze PSU

اگر میگید میخوایید ارزون تموم شه شما کارت گرافیکت رو با این عوض کنی 150 تومن میاد تو جیبت بعدش میتونی 30 تومنش رو ورداریو رو رم بذاری که فرکانس بالاترش رو بگیری و همچنین مادربردی که شما میخواید احتمالا 270 تومن باید باشه پس اون 120 رو هم بذار روش اینو بگیر که یکی از بزرگترین مزایاش اینکه دو تا اسلات  PCI Express 16 3.0 داره درمورد پاور هم باید بگم که سلیقه ای هستش و این برای کارت گرافیک rx 480 بهتر هستش تا 500 وات.نمیگم گلو گاه میشه ولی توان بیشتری داره و در کل بهتره

امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

1060 با قیمت 1.5 اصلا ارزش خرید نداره

الان رقیبش 480 رو با کمتر از 1.1 میشه توی بازار خرید .

رم رو باس 2400 بگیرید

2133 کم پید میشه و برای فروختنش هم شاید به مشکل بربخورید .

کارت 1060 گینوارد قیمت 1240 است با 6 گیگ رم ولی از اون طرف ای ام دی 480  حدود 1100 است با 4 گیگ رم و کارایی پایین ترو مصرف برق بیشتر و مشکلات سخت افزاری مثل مصرف بیش ازحد برق ار اسلات مدربرد

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، mammadcamaro گفته است :

سلام آقا حسین اگه شما بتونید این تغییراتی رو که میگم الان بهش یه توجهی بکنی خودت میفهمی چی میگم

ASRock Z170A-X1 USB 3.1 LGA1151 Z170 Mainboard

Geil EVO Forza 16GB 8GBx2 3000Mhz CL15 DDR4

Sapphire NITRO+ RX 480 4GB GDDR5

GREEN GP580A-ES 80Plus Bronze PSU

اگر میگید میخوایید ارزون تموم شه شما کارت گرافیکت رو با این عوض کنی 150 تومن میاد تو جیبت بعدش میتونی 30 تومنش رو ورداریو رو رم بذاری که فرکانس بالاترش رو بگیری و همچنین مادربردی که شما میخواید احتمالا 270 تومن باید باشه پس اون 120 رو هم بذار روش اینو بگیر که یکی از بزرگترین مزایاش اینکه دو تا اسلات  PCI Express 16 3.0 داره درمورد پاور هم باید بگم که سلیقه ای هستش و این برای کارت گرافیک rx 480 بهتر هستش تا 500 وات.نمیگم گلو گاه میشه ولی توان بیشتری داره و در کل بهتره

امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم

البته تو فکر مادربردی که شما گفتید هم بودم ولی از اون جایی که اورکلاک نمیکنم رم 2300 بدردم نمیخوره و گرافیک 480 با کمبود 2 گیگ رم و مشکلات سخت افزاری و مصرف برق بیشتر به نظرم ارزش خرید نداره هر چند که تو dx12 کارایی بهتری نسبت به پاسکلا ل داره ولی 1060 انصافا بهتره

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، hossinkaspersky گفته است :

کارت 1060 گینوارد قیمت 1240 است با 6 گیگ رم ولی از اون طرف ای ام دی 480  حدود 1100 است با 4 گیگ رم و کارایی پایین ترو مصرف برق بیشتر و مشکلات سخت افزاری مثل مصرف بیش ازحد برق ار اسلات مدربرد

من گفتم با 1.5 ارزش خرید نداره

ضمنن مشکل مصرف بیش از حد  در مدل رفرنس بود که با یه درایور حل شد .

توی غیر رفرنس اصلا از این خبرا نیست

480 در dx12  از پس 1060 برمیاد .

موفق باشید

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

من گفتم با 1.5 ارزش خرید نداره

ضمنن مشکل مصرف بیش از حد  در مدل رفرنس بود که با یه درایور حل شد .

توی غیر رفرنس اصلا از این خبرا نیست

480 در dx12  از پس 1060 برمیاد .

موفق باشید

فرمایشتون قبول ولی اگه 480 رمش 8 گیگ بود با قیمت 110 صرفه اقتصادی داشت ولی فکر کنم 480 با رم 8 گیگ حدود 1250 قیمت بخوره که هم قیمت 1060 میشه

لینک به دیدگاه

دوستان ایشون فقط مشکل انتخاب مادربرد داشتن.پس بهتره راهنماییهاتون رو روی برد براشون بنویسید.چون توی انتخابشون دودل میشن 

انتخاب 1060 خودشون هم بنظر معقولتر از 480 هست.ممکنه بعضی جاها از پس 1060 بربیاد اما کارت قویتری نیستش. 

استارتر عزیز این بورد ASRock H110M-HDV رو مدنظر قرار بدید که انتخاب خوب و خوش قیمتی هستش و نیازاتون رو برطرف میکنه اگرم بودجه بیشتر داشتید با 150 تومن اضافه میتونید برد  ASUS B150-Pro  رو تهیه کنید که هم سایز مینی نیست و هم m2 ساپورت میکنه 

موفق باشید

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، hossinkaspersky گفته است :

فرمایشتون قبول ولی اگه 480 رمش 8 گیگ بود با قیمت 110 صرفه اقتصادی داشت ولی فکر کنم 480 با رم 8 گیگ حدود 1250 قیمت بخوره که هم قیمت 1060 میشه

جدا از تفاوت فریم نسخه 4 و 8 گیگ کارت 480 و این که چقدر تاثیر داره همین نسخه 4 گیگ با قیمت 1 تومن از 1060 با قیمت 1.25 صرفه بیشتری داره .

در 11 ساعت قبل، sajad25 گفته است :

دوستان ایشون فقط مشکل انتخاب مادربرد داشتن.پس بهتره راهنماییهاتون رو روی برد براشون بنویسید.چون توی انتخابشون دودل میشن 

انتخاب 1060 خودشون هم بنظر معقولتر از 480 هست.ممکنه بعضی جاها از پس 1060 بربیاد اما کارت قویتری نیستش. 

استارتر عزیز این بورد ASRock H110M-HDV رو مدنظر قرار بدید که انتخاب خوب و خوش قیمتی هستش و نیازاتون رو برطرف میکنه اگرم بودجه بیشتر داشتید با 150 تومن اضافه میتونید برد  ASUS B150-Pro  رو تهیه کنید که هم سایز مینی نیست و هم m2 ساپورت میکنه 

موفق باشید

اتفاق در DX12 این موضوع کاملا برعکسه

در DX12 کارت 480 بیشتر مواقع برتره اما گاها 1060 هم خودی نشون میده .

برتری در DX12 الان یکی از مهم ترین ملاک ها برای خرید کارته . چون بازی های شاخص همگی از این API استفاده خواهند کرد .

برد b150 pro به نسبت قیمتش برد بسیار خوبیه . اگر بودجه کافی باشه یه انتخاب مناسبه .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...