رفتن به مطلب

سیستم جهت کار با ادوبی تا 5 میلیون

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. بنده قصد خرید یه سیستم متوسط برای کار با نرم افزارهای ادوبی (فوتوشاپ، پریمیر، افتر ) و کار با ترکر موکا رو دارم. (موکا از کارت گرافیک استفاده می کنه)

بودجه کل 5 تومن هست ولی تا 5200 هم جا داره (کیس + مانیتور)

مانیتور  فول اچ دی باشه با پنل IPS بالای 23 اینچ.

SSD هم حداقل 200  گیگ داشته باشه.

ویرایش شده توسط vivabarca
لینک به دیدگاه

درود

کلی می گم چون قیمت قطعه ها رو ندارم. موش و صفحه کلید هم می خوای؟

اگر کاربری بیشتر فتوشاپ ه، پلتفرم اسکایلیک z170،h170 و...

اگر کاربری بیشتر پریمیر و افتر افکت ه و کاربری متوسط و حرفه ای ه x99

اگر اهل کاپوت بالا زدن نیستی ، رم ارزانترین و با تاخیر کم، بی جهت پول فرکانس بالا نده. اما گارانتی معتبر داشته باشه.

کارت گرافیک اگر می خوای از هم الان بهینه کار کنه یک نسل قدیمی تر و با spu بالا بگیر.

نمایشگر asus vx239hیا الجی mp23..hq بسته به بودجه

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

کلی می گم چون قیمت قطعه ها رو ندارم. موش و صفحه کلید هم می خوای؟

اگر کاربری بیشتر فتوشاپ ه، پلتفرم اسکایلیک z170،h170 و...

اگر کاربری بیشتر پریمیر و افتر افکت ه و کاربری متوسط و حرفه ای ه x99

اگر اهل کاپوت بالا زدن نیستی ، رم ارزانترین و با تاخیر کم، بی جهت پول فرکانس بالا نده. اما گارانتی معتبر داشته باشه.

کارت گرافیک اگر می خوای از هم الان بهیه کار کنه یک نسل قدیمی تر و با spu بالا بگیر.

نمایشگر asus vx239hیا الجی mp23..hq بسته به بودجه

در ادامه تایید حرف استاد بهمنیان باید بگم دوست عزیز برای فتوشاپ 32گیگ انتهای نیاز هست چون بیشتر از24گیگ بیشتر نمیتونه فتوشاپ در اختیار بگیره و در مورد افتر افکت باید بگم اگه فول اچ دی کار میکنید اونقدر بافرهای سنگین دارید کهssdحتما500گیگ باشه چون اگه ssdهرچی خالیتر باشه پرفورمنس بهتری میده در مورد رم هم باید بگم همونx99رو با حداقل32گیگ رم بندازید که در آینده بتونید 64گیگ ارتقاع بدید واقعا 64پز میشه توfuul  hd 60fremeیا4k 30 فرم

لینک به دیدگاه

براي افتر هم من يه چيزي اضافه كنم كه سعي كنيد كارت گرافيك با كوداي بالا تهيه كنيد كه به نظر من سري ٧٠٠ انويديا با توجه به قيمتشون بهترينن(جدا از ساپورت خوب برنامه هاي ادوبي و افتر از اين سري)... رم هم كه براي افتر هر چي بيشتر باشه بهتره ولي براي يادگيري و كاربري مبتدي حداقل ١٦ بايد باشه ديگه يكم پيشرفته تر بخوايد كار كنيد بايد رو ٣٢ و ٦٤ فكر كنيد..

در مورد فركانس رم هم تو برنامه هايي كه رندر انجام ميدن مثل افتر تاثير زيادي داره مثل گيمينگ نيست كه بي تاثير باشه..

مادربرد هم خب تفاوت قيمت بين سري Z170 و X99 خيلي ميشه.. ببينيد اگر كارتون با برنامه هايي مثل افتر اونقدر هست كه به بيشتر از ٣٢يا ٦٤ گيگ رم احتياج پيدا ميكنيد سمتش بريد در غير اينصورت به صرفه نيست..

مانيتور هم بهترين انتخاب 23mp67hq يا از همين مدل ٢٧ اينچش هست چون دقيقا مشابه مدل هاي ايسوس با چندين برابر قيمت هست و با همون پنل ها..

باقي قطعات هم قطعات زير پيشنهاد من هست

Power: cooler master v850

ssd: evo 850 256gb

main: asus z170 pro

cpu: 6700K

cooler: cooler master 240L

ویرایش شده توسط Ali Alborz
لینک به دیدگاه

ممنون بابت راهنمایی ها.

چندتا نکته رو اضافه کنم. اولا کار من بیشتر با پریمیر و موکا هست. ولی گاهی اوقات کلیپ های کوتاهی هم تو افتر رندر میگیرم واسه پروژه. در کل زیاد با افتر سروکار ندارم.

رم رو خودم حس می کنم 16 کافی که هست هیچ زیاد هم هست.

ماوس و کیبورد و دی وی دی رایتر هم نیازی نیست.

نظرتون در مورد سیستم زیر چیه ؟ از نظر بودجه دقیقا همخوانی داره ولی نمی دونم مثلا فرکانس رم کافیه ؟ قدرت پاور کافیه ؟ کیس و مادربورد مشکلی با قطعات ندارن ؟ کیفیت مانیتور قابل رقابت به محصولات ایسوس هست؟ HDD و SDD این لیست از  نظر سرعت خوبن ؟ (البته SSD رو در نهایت باید یه مدل دیگه با ظرفیت بیشتر از  200 گیگ بردارم )

MB: Asus Z170-P: 475
CPU: Intel Core i7-6700K: 1205
CPU Cooler: Enermax ETS-T40F-BK Black Twister: 190
RAM: GSkill Ripjaws V 2×8GB=16GB DDR4 2133MHz CL15 Red: 320
VGA: Asus GTX 1060 OC Dual 6GB: 1370
SSD: Plextor M7V 128GB: 150
HDD: Toshiba P300 1TB: 170
PSU: Cooler Master G650M Bronze: 330
Case: Green X3+ Viper Gaming: 270
Monitor: Samsung Full HD S24D595 Plus PLS: 670

ویرایش شده توسط vivabarca
لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، vivabarca گفته است :

ممنون بابت راهنمایی ها.

چندتا نکته رو اضافه کنم. اولا کار من بیشتر با پریمیر و موکا هست. ولی گاهی اوقات کلیپ های کوتاهی هم تو افتر رندر میگیرم واسه پروژه. در کل زیاد با افتر سروکار ندارم.

رم رو خودم حس می کنم 16 کافی که هست هیچ زیاد هم هست.

ماوس و کیبورد و دی وی دی رایتر هم نیازی نیست.

نظرتون در مورد سیستم زیر چیه ؟ از نظر بودجه دقیقا همخوانی داره ولی نمی دونم مثلا فرکانس رم کافیه ؟ قدرت پاور کافیه ؟ کیس و مادربورد مشکلی با قطعات ندارن ؟ کیفیت مانیتور قابل رقابت به محصولات ایسوس هست؟ HDD و SDD این لیست از  نظر سرعت خوبن ؟ (البته SSD رو در نهایت باید یه مدل دیگه با ظرفیت بیشتر از  200 گیگ بردارم )

رم ddr4 با فرکانس 2133 رم محبوبی نیست . پیشنهاد می کنم 2400 بردارید که در فروشش هم راحت تر باشید . ولی بیشتر هم هزینه نکنید .

کارت گرافیک رو به نظر اگر از نسل قبل و دسته 2 بردارید بهتره . یه 780Ti انتخاب خوبیه ( cuda خوبی داره )

پاور خوبه

البته شما با 1060 به پاور 650 وات نیازی ندارید یه 500 هم باید کافی باشه .

ssd شما یه کم حجمش کمه !!!

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، vivabarca گفته است :

پاور کافی‌ه و زیاد هم هست. اگر داک هارددیسک x3 + وایپر رو نیاز نداری،کیس می‌تونی جمع و جورتر و ساده تر بگیری، مثل کیسهای دیپ‌کول یا کولرمستر یا سری z گرین. گرافیک نسل قدیمی‌بگیری کارایی بیشتری داره، از سری ۷ انویدیا که دوستان اشاره کردند gtx 770 , 780, 780ti  یا از خانواده‌ی  r9 که stream proseccor بالایی دارند، مثل R9 390، کارایی بیشتر و قیمت مناسب‌تری دارند. البته کارکرده بگیری بهتره، چون نو به سختی گیر می‌آد. کلا برای نرم‌افزارهای طراحی و مدل‌سازی کارتهای جدید مخصوصا خانواده‌ی دسکتاپ بهینه نیستند و معمولا یک سال یا بیشتر طول می‌کشه که از نظر درایور و برنامه‌های کاربردی بروزرسانی‌های مناسب‌شون عرضه بشه.

لینک به دیدگاه

سيستمي كه انتخاب كرديد خوبه فقط چون استفاده گيمينگ نداريد گرافيك ١٠٦٠ به كار شما نمياد اصلا، در واقع شما با هزينه كمتري ميتونيد از سري ٧٠٠ گرافيك انتخاب كنيد كه كوداي بيشتري داره و تو كارهاي گرافيكي و رندرينگ و پريمير عملكرد به مراتب قوي تري دارند.. هزينه بيهوده هست به نظر من..

كولر رو هم به واتركولر تغيير بديد با 6700K و تو رندرينگ واتركولر عملكرد مناسبتري داره..

رم هم همونطور كه دوستمون گفتم وقتي ٢٤٠٠ تفاوت قيمتي نداره و فركانس بالاتر ومحبوبتري هست چرا ٢١٣٣؟؟

كيس هم به شدت پيشنهاد ميكنم تجديد نظر كنيد با وجود Z4 با اون امكانات و زيبايي و كيفيت X3+ انتخاب معقولي نيست..

پاور هم خوبه ولي از سري V خريداري كنيد از نظر كيفيت و خازن هاي به كار رفته جزو رده tier 1 محسوب ميشه كه تمام قطعات و خازن هاش ژاپني هستند نسبت به سري G كه همه taiwani هستند و tier 3..

لینک به دیدگاه

ممنون بابت نظرات. این قضیه کودا رو تا الان اطلاع نداشتم من. یعنی کارت گرافیک که سه ماه پیش معرفی شده ضعیف تر از کارت گرافیک سه سال پیشه تو کارهای رندرنیگ و انکودینگ ویدئو ؟!!o.O

اگر ضعیف تره ممکنه در آینده با آپدیت درایور این مشکل حل بشه یا ضعف سخت افزاری هست و قابل حل نیست ؟

من هدفم گیمینگ نیست ولی خب چون کیس تو خونه هست میخوام یه گرافیک روش باشه که تفننی روش تجربه گیم هم داشته باشم. در کل گرافیکی که هم کودا خوبی داشته باشه هم نسل جدید باشه در نهایت چی معرفی می کنید ؟

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، vivabarca گفته است :

ممنون بابت نظرات. این قضیه کودا رو تا الان اطلاع نداشتم من. یعنی کارت گرافیک که سه ماه پیش معرفی شده ضعیف تر از کارت گرافیک سه سال پیشه تو کارهای رندرنیگ و انکودینگ ویدئو ؟!!o.O

اگر ضعیف تره ممکنه در آینده با آپدیت درایور این مشکل حل بشه یا ضعف سخت افزاری هست و قابل حل نیست ؟

من هدفم گیمینگ نیست ولی خب چون کیس تو خونه هست میخوام یه گرافیک روش باشه که تفننی روش تجربه گیم هم داشته باشم. در کل گرافیکی که هم کودا خوبی داشته باشه هم نسل جدید باشه در نهایت چی معرفی می کنید ؟

معماری کارتهای گرافیک نسبت به دو و سه نسل پیش تغییر کرده و برنامه ها هم متناسب با اونها کدهاشون به تدریج بازنویسی می شه. اما عاقلانه نیست که قطعه جدید رو که به دلیل نوبر بودن گران هست بخری و یک یا دو سال دیگه به بهره وری مناسب برسه، بچه که بودیم لباس هامون رو بزرگ تر می گرفتن که تا دو سه سال بتونیم بپوشیم، اولش از گشادی به تن مان زار می زد، تا می آمد اندازه بشه، فرسوده شده بود. :(

اگر بخوای هر دو کار رو بکنی از انویدیا 980 و 980ti و از اون بهتر amd r9 390 و 390x

که در بازی آینده نگرانه است و برای طراحی و تدوین هم بر خلاف خرافه های رایج هیچ کاستی ای نسبت به انویدیا نداره.باز هم می گم کارکرده اولویت داره.

لینک به دیدگاه

چيزي نيست كه با اپديت رفع بشه، توي كارهاي رندرينگ حجم حافظه گرافيك و تعداد هسته كودا مهم هست... خودتون اگر يه سرچ بكنيد تو نت كافيه به اين صورت در گوگل تايپ كنيد: GTX 770 Cuda Cores به جاي مدل گرافيك هر مدل ديگه ايي رو هم بزنيد همون صفحه اول سرچ تعداد هسته كودا رو بهتون ميگه.. اگر بخوايد در بحث رندرينگ دقيقا همان اندازه كه پول ميدهيد كارايي بگيريد و حتي خيلي بيشتر سري ٧٠٠ بهترين هست سري ٩٠٠ و ١٠٠٠ ديگه شما در واقع پول اضافه تري بابت كارايي گيمينگشون ميديد، البته اين رو اضافه كنم من خودم اكثر بازي هاي روز رو با GTX 770 رو مانيتور فول اچ دي رو ٦٠ فريم باري ميكنم....

در واقع مقايسه GTX 1060 و گرافيكي مثل GTX 780 مثل مقايسه يه اتومبيل به روز و خانوادگي و يه اتومبيل مسابقه ايي و قدرتمند ولي قديميه، قطعا اگراين دو با هم مسابقه دهند اتومبيلي كه مخصوص اين كار هست برنده خواهد شد..

لینک به دیدگاه

اینطور که سرچ کردم کودا فقط مختص کارت های Nvidia هست. درسته ؟

مقایسه کودا  این چندتا کارت به این شکله :

GTX 780 2304
GTX 980 2048
GTX 770 1536
GTX 1060 1280

حالا جطور میشه کارت های AMD مثل همون R9 390 رو مقایسه کرد از این نظر ؟ چون اونا چیزی به اسم تعداد هسته کودا ندارن. stream processors ملاک مقایسه میشه ؟

مثلا برای R9 390 ، تعداد stream processors رو 2560 زدن. معنیش اینه که قوی تره از GTX780 تو این زمینه ؟

لینک به دیدگاه

درسته، خودم كه شخصا كار هاي تدوين و رندرينگ با Cinema 4D  و پريمير و افتر انجام ميدم طبق تجربه خودم و دوستانم تو اين زمينه برنامه هاي ادوبي از CUDA پشتيباني بهتري دارند مخصوصا افتر كه داخل تنظيماتش رو هم نگاه كنيد تنظيمات مخصوص كودا داره..

من كه از amd تجربه مثبتي نداشتم كسي رو هم نديدم با اين كارت ها به صورت حرفه ايي كار رندر انجام بده.

در كل بهترين و حرفه ايي ترين انتخاب براي كارهاي رندرينگ انويديا و تكنولوژي كودا هست.. كه براي رندرينگ كارتي كه تعداد كوداي بيشتري داشته باشه برتر هست.

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، vivabarca گفته است :

اینطور که سرچ کردم کودا فقط مختص کارت های Nvidia هست. درسته ؟

مقایسه کودا  این چندتا کارت به این شکله :

GTX 780 2304
GTX 980 2048
GTX 770 1536
GTX 1060 1280

حالا جطور میشه کارت های AMD مثل همون R9 390 رو مقایسه کرد از این نظر ؟ چون اونا چیزی به اسم تعداد هسته کودا ندارن. stream processors ملاک مقایسه میشه ؟

مثلا برای R9 390 ، تعداد stream processors رو 2560 زدن. معنیش اینه که قوی تره از GTX780 تو این زمینه ؟

تقریبا می شه به این شکل مقایسه کرد. اما کارایی شون بسته به مورد متفاوت ه، 

برای برنامه های ادوبی در نسخه های قدیمی ( فکر کنم تا cs6) برتری کامل با کارتهای دارای کودای بیشتر بود. اما از زمانی که اپل  شروع به استفاده از کارتهای ریدیون و فایرپروی amd کرد، ادوبی کدهای برنامه ها رو برای استفاده از تابعهای open cl بازنویسی کرد،  که بر خلاف کودا انحصاری و بسته نیست. این بازنویسی کدها به برنامه های ویندوزی هم رسیده و از نسخه ی cc به بعد روز بروز برتری انحصاری انویدیا کمتر شده.

مثلا برای من در تایملاین پریمیر پخش با 390x بسیار بهتر از 780ti هست، اما در خروجی گرفتن وقتی از کودا استفاده بشه، 780ti سریع تره. بستگی به برنامه و نوع پروژه هم داره. مثلا اگر در یک پروژه بیت ریت یا رزولوشن خروجی نسبت به فوتیج های ورودی تغییر کنه، در پخش ریل تایم برتری با 390x هست، اگر تغییر نکنه برخی مواقع با 780ti. نمی شه گفت به طور کلی انویدیا بهتره یا amd.

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، Ali Alborz گفته است :

درسته، خودم كه شخصا كار هاي تدوين و رندرينگ با Cinema 4D  و پريمير و افتر انجام ميدم طبق تجربه خودم و دوستانم تو اين زمينه برنامه هاي ادوبي از CUDA پشتيباني بهتري دارند مخصوصا افتر كه داخل تنظيماتش رو هم نگاه كنيد تنظيمات مخصوص كودا داره..

من كه از amd تجربه مثبتي نداشتم كسي رو هم نديدم با اين كارت ها به صورت حرفه ايي كار رندر انجام بده.

در كل بهترين و حرفه ايي ترين انتخاب براي كارهاي رندرينگ انويديا و تكنولوژي كودا هست.. كه براي رندرينگ كارتي كه تعداد كوداي بيشتري داشته باشه برتر هست.

دوست ارجمند من خیلی کوشیدم این دو برند رو عملا مقایسه کنم، ولی بسته به هسته های پردازنده و نرم افزار و نوع پروژه نتایج مقایسه ی کارتهای گرافیک متفاوت ه. چند بار هم در بحثهای مختلف بهش اشاره کرده ام. در افتر افکت تجربه ی چندانی ندارم، اما در پریمیر دوره ی برتری مطلق کودا به سر آمده و در مواردی کارتهای amd از همرده های انودیا بهتر عمل می کنند. در ایدیوس کارت گرافیکی در  سرعت خروجی تاثیری نداره و در پخش ریل تایم دو برند برتری خاصی نسبت به هم ندارند.در ورکستیشنهای  دل و اچ پی بسته به سفارش مشتری از کارتهای هر دو برند استفاده می شه و اپل چند ساله  انحصارا از کارتهای amd استفاده می کنه.

Pudget systems هم که رایانه های رده بالای سفارشی اسمبل می کنه از هر دو برند استفاده می کنه. این که اکثریت در جامعه ی کاربران ایرانی انویدیا رو ترجیح می دند علتهای گوناگونی داره که چون قلبم ضعیف ه ترجیح می دم وارد بحثش نشم.

لینک به دیدگاه

یک مقایسه ی دیگر از تجربه ی شخصی

من از دو نمایشگر 1440p با پنل ده بیتی استفاده می کنم، با کارتهای انویدیا تا 980ti مشکل تاخیر به چشم می آد، اما با 390 و 390x بسیار کمتره. همچنین استفاده از درگاه دیسپلی در کارتهای amd ایرادهای کمتری داره، با انویدیا چه gtx چه کوادرو با زنگ خوردن موبایل و یا ارسال و دریافت پیامک قطعی تصویر پیش می آد، برای 390 و 390x  اصلا. بسیاری مواقع پس از بیرون آمدن رایانه از خواب، یکی از نمایشگرها تصویر نمی ده و یا چیدمان دسکتاپ به حالت پیشفرض بر می گرده و باز این مورد برای انویدیا خیلی خیلی بیشتر پیش می آد.

شاید این ترکیب رو کمتر کسی به کار ببره، اما چون بحثش پیش آمد طرح کردم شاید تجربه ی مشابهی از طرف دوستان طرح بشه.

لینک به دیدگاه

ببينيد برنامه هايي مثل اديوس كه اصلا برنامه هاي سنگين و حرفه ايي نيستند كه  بخوايم ملاك قرارشون بديم، اگرمن باشم كه براي كار هاي رندرينگ به سراغ يك كارت كوادرو ارزان قيمت ميرم كه از گرون قيمت ترين هاي GTX قويتر هستند...

ولي خب ديگه خبري از گيمينگ نيست...

اين لينك رو كامل مطالعه كنيد فكر كنم كاملا در مورد برتري انويديا و تكنولوژي كودا و همينطور  تكنولوژي ray-traced 3d كه منحصرا براي كارت ها انويديا هست و لازمه ي برنامه هايي مثل افترافكت و Cinema 4D هستند، قانع ميشيد.

https://helpx.adobe.com/after-effects/system-requirements.html

تو اين لينك كارت گرافيك هايي كه ادوبي (مخصوصا افتر و cinema 4D) بهترين ساپورت رو ازشون داره ذكر شده و در تمامي قسمت ها وجود تكنولوژي ray-traced 3D ذكر شده كه متاسفانه amd هيچگاه اين قابليت رو نخواهد داشت و به همين دليل اونويديا در ويندوز بهترين عملكرد رو داشته و خواهد داشت.

همونطور كه ميبينيد خود ادوبي هم در سايتش هيچكدام از كارت هاي amd رو به دليل نداشتن قابليت هاي مورد نياز توصيه نكرده..

ویرایش شده توسط Ali Alborz
لینک به دیدگاه

در 50 دقیقه قبل، Ali Alborz گفته است :

ببينيد برنامه هايي مثل اديوس كه اصلا برنامه هاي سنگين و حرفه ايي نيستند كه  بخوايم ملاك قرارشون بديم، اگرمن باشم كه براي كار هاي رندرينگ به سراغ يك كارت كوادرو ارزان قيمت ميرم كه از گرون قيمت ترين هاي GTX قويتر هستند...

ولي خب ديگه خبري از گيمينگ نيست...

اين لينك رو كامل مطالعه كنيد فكر كنم كاملا در مورد برتري انويديا و تكنولوژي كودا و همينطور  تكنولوژي ray-traced 3d كه منحصرا براي كارت ها انويديا هست و لازمه ي برنامه هايي مثل افترافكت و Cinema 4D هستند، قانع ميشيد.

https://helpx.adobe.com/after-effects/system-requirements.html

تو اين لينك كارت گرافيك هايي كه ادوبي (مخصوصا افتر و cinema 4D) بهترين ساپورت رو ازشون داره ذكر شده و در تمامي قسمت ها وجود تكنولوژي ray-traced 3D ذكر شده كه متاسفانه amd هيچگاه اين قابليت رو نخواهد داشت و به همين دليل اونويديا در ويندوز بهترين عملكرد رو داشته و خواهد داشت.

همونطور كه ميبينيد خود ادوبي هم در سايتش هيچكدام از كارت هاي amd رو به دليل نداشتن قابليت هاي مورد نياز توصيه نكرده..

من الان روی رایانه ام کوادرو m.2000 رو دارم و gtx780 ti و به دلیل نمایشگرهام تابستان وقت زیادی گذاشته ام برای مقایسه. از cinema4d استفاده نکرده ام و در افتر افکت هم ادعایی ندارم. ایدیوس در بسیاری از شبکه های تلویزیونی به کار می ره و تعصبی ندارم که اون بهتره یا پریمیر. برای پریمیر آنچه گفتم بر اساس تجربه ی شخصی بودو به شنیده ها اکتفا نکردم. "کارهای رندرینگ" اصطلاح عامه و نمی شه قاعده ی کلی صادر کرد که فلان نوع کارت برای همه ی نیازهای پردازشی  تصویری و مدلسازی برتری داره.  برتری کارتهای کوادرو و ورکستیشن به طور کلی در مصرف پایین  و پایداری و عمق رنگی بیشتر و  پشتیبانی بهتر نرم افزاری هست، دست کم برای نرم افزارهای تدوین کارتهای دسکتاپ از همرده ی ورکستیشن بسیار قوی تر هستند.  چیزی که در وبگاه ادوبی نوشته مستندی شامل مقایسه ی فنی نداره. و شوربختانه جایی هم چنین مقایسه ای که مبتنی بر آزمون باشه کمتر دیده ام. در پریمیر 780ti در پخش تایملاین از k4200 و m2000 خیلی قوی تره.

این که از کوادرو استفاده می کنم  به دلیل خروجی رنگ 10 بیتی و نیز سبک کردن بار pcie برای کارکرد بهتر ssd m.2 هست و گرنه قدرت پردازشی کمتری داره.

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، Ali Alborz گفته است :

براي افتر هم من يه چيزي اضافه كنم كه سعي كنيد كارت گرافيك با كوداي بالا تهيه كنيد كه به نظر من سري ٧٠٠ انويديا با توجه به قيمتشون بهترينن(جدا از ساپورت خوب برنامه هاي ادوبي و افتر از اين سري)... رم هم كه براي افتر هر چي بيشتر باشه بهتره ولي براي يادگيري و كاربري مبتدي حداقل ١٦ بايد باشه ديگه يكم پيشرفته تر بخوايد كار كنيد بايد رو ٣٢ و ٦٤ فكر كنيد..

در مورد فركانس رم هم تو برنامه هايي كه رندر انجام ميدن مثل افتر تاثير زيادي داره مثل گيمينگ نيست كه بي تاثير باشه..

مادربرد هم خب تفاوت قيمت بين سري Z170 و X99 خيلي ميشه.. ببينيد اگر كارتون با برنامه هايي مثل افتر اونقدر هست كه به بيشتر از ٣٢يا ٦٤ گيگ رم احتياج پيدا ميكنيد سمتش بريد در غير اينصورت به صرفه نيست..

مانيتور هم بهترين انتخاب 23mp67hq يا از همين مدل ٢٧ اينچش هست چون دقيقا مشابه مدل هاي ايسوس با چندين برابر قيمت هست و با همون پنل ها..

باقي قطعات هم قطعات زير پيشنهاد من هست

Power: cooler master v850

ssd: evo 850 256gb

main: asus z170 pro

cpu: 6700K

cooler: cooler master 240L

سلام منم با ایشون موافقم بهترین سرعت رو میده - فیلم از این سیستم زیاد دیدم . قرار هست ایشالا خودمم بگیرم -

برای فتوشاپ CC2016 -----i3 هم جواب میده با گرافیک محدوده 5770 یا gts450 با توجه به قابلیت های جدید ولی رم 16 یا 32 برای فتوشاپ مناسبه یا علی

1.jpg

لینک به دیدگاه

برای مقایسه‌ی نسبی پردازنده‌ها:

https://www.pugetsystems.com/recommended/Recommended-Systems-for-Adobe-Premiere-Pro-143/Hardware-Recommendations

تاثیر هسته‌های پردازنده و کیفیت تایم‌لاین بر پردازش:

https://www.pugetsystems.com/labs/articles/Adobe-Premiere-Pro-CC-Multi-Core-Performance-698/

Conclusion

We are going to be honest - the results of our testing did not at all line up with what we expected. If you look around the web for high-end Premiere Pro workstations you will find that the majority of them are based around dual Xeon motherboards and CPUs. Similarly, if you search for "how many cores does Premiere use" you will find forum thread after forum thread saying "as many as you can give it!". That is somewhat true - Windows reported all the CPU cores as being under 90+% load - but our testing showed that Premiere Pro was not able to effectively use all of those cores.

نقل به مضمون: نتایج خلاف انتظاره، هر جا رو نگاه کنید از برتری مطلق تعداد هسته‌ها می‌گن. ویندوز همه‌ی هسته‌ها رو درگیر نشان می‌ده و درست هم هست، چون پریمیر همه‌ رو مشغول می‌کنه، اما نتایج نشان می‌ده که از همه‌ی هسته‌ها به طور موثر استفاده نمی‌کنه.

لینک به دیدگاه

مقایسه ها قدیمی ه، آزمون جدید بیابم خواهم افزود.مقایسه‌ی نسبی کارتهای گرافیکی، گویایی قدرت کارتهای دسکتاپ در برابر ورکستیشن هست،

https://www.studio1productions.com/Articles/Premiere-Benchmark.htm

مقایسه ی کارتهای ورکستیشن دو برند:

https://www.pugetsystems.com/labs/articles/Adobe-Premiere-Pro-CC-Professional-GPU-Acceleration-502/

لینک به دیدگاه

تصمیم نهایتا بر این گرفتم که یه مقدار بودجه رو افزایش بدم و گرافیک رو  GTX 1070 Founders Edition 8GB GDDR5 بردارم چون هم حافظه بیشتری نسبت به 1060 داره و هم هسته کودا بیشتر. به علاوه تو گیمینگ هم قوی هست. قیمت حدودا 1800 هست.

.........................................................................................................................................................................................................................................................

در مورد سی پی یو هیچ دانش خاصی تو زمینه اورکلاک ندارم و قصد این کار هم نخواهم داشت. حالا سوال اینه 6700 و 6700k در استفاده معمول (بدون اورکلاک) تفاوت عملکردی دارن ؟ یا هزینه اضافی هست خرید نسخه k ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...