رفتن به مطلب

بررسی علت خرابی Romoss USB Portable LED Light و چطوری این وسیله یک روز هم برای من کار نکرد!!!

Recommended Posts

با سلام.

امروز می خوام یه مطلب برای کاربر های فروم بنویسم. این رو بگم این مطلب رو به عنوان شکایت یا چیزی نمی نویسم و فقط می خوام در مورد تجربم با محصول بگم.این مطلب در مورد یه لوازم جانبی ارزون که ممکنه به درد بخور باشه.این وسیله ی جانبی Romoss Portable LED Light هستش.قیمتش فقط 10 هزار تومنه.من این وسیله رو چند وقت پیش همراه چندتا وسیله ی دیگه خریدم و امیدوار بودم که به کارم بیاد اما متاسفانه در همون روز اول خراب شد?.

از اونجایی که این وسیله گارانتی نداشت و (اگر چه زمانت 7 روزه ی لیون وجود داره) چون وسیله ی ارزونی بود و اصلا ارزش هزینه ی پست رو نداشت تصمیم گرفتم بندازمش کنار.اما امروز تصمیم گرفتم ببینم واقعا چرا اینقدر زود این وسیله خراب شد.آیا واقعا از جنسشه یا اینکه من بلایی سرش آوردم که نباید می آوردم؟

c2r1_20161017_154134_thumb.jpg

اول بگم که این محصول توضیح خواصی نداره.یه چراغ LED جمع و جوره با بدنه ای از جنس پلاستیک که نرم و انعطاف پذیره.بدنه به صورت پرسی به LED ها وصل شده ودر ظاهر کیفیت خوبی داره.نور LED ها بد نیست و ملایمه.از اونجایی که به وسیله ی OTG هم می شه این وسیله رو روشن کرد به نظر وسیله ی کاربردی هستش.اما بزرگ ترین نقطه ی ضعف این محصول جهت اتصال USB اون هستش به این معنی که به فرض وقتی شما این وسیله رو با OTG به گوشتون وصل می کنید چراغ ها رو به صورت شماست و برای روشن کردن رو به رو تون باید چراغ رو خم کنید. من هم در روز اول با OTG به گوشیم وصلش کرده بودم و در حال گرفتن چندتا عکس بودم و بعد از خم کردم چراغ به صورت L،چراغ خاموش شد و دیگه اصلا روشن نشد.

امروز یه کاتر از توی جعبه ی ابزارم برداشتم تصمیم گرفتم کالبد شکافیش کنم.از درگاه USB تا قسمت سفید رنگی که روی چراغ بود رو شکافتم.و بعد با بلند کردن پوسته دیدم که پوسته رو به وسیله ی چسب به پورت USB چسبوندن.بعد از بیرون کشیدنش به طور کامل از داخل پوسته می بینید که از اجزای فوق العاده ساده ای تشکیل شده.یک پورت USB یک کاور که دور دو عدد سیم و یک میله ی مفتولی نازک رو گرفته.قسمت پشتی که حکم یک هیت سینک رو داره و داخل چراغ که یک برد و 6 عدد LED وجود داره.تصور اول من این بود که سیم از وسط این چراغ قطع شده اما بعد از باز کردن و بررسی دیدم که سیم ها سالم هستن.اما همونطور که توی عکس می بینید،  بعد از اینکه بنده چراغ رو به حالت L در آوردم،به دلیل کوتاه بودن سیم سیاه رنگ،این سیم از لحیمش جدا شده!!! ? یعنی اگه موقع مونتاژ این کالا در چین و ماچین فقط و فقط 5 میلیمتر از سیم بیشتر استفاده می شد،این وسیله الان در حال کار کردن بود!!!

uf8u_20161017_154243_thumb.jpgq3ls_20161017_154227_thumb.jpg2645_20161017_154305_thumb.jpgbsz8_20161017_154325_thumb.jpg

همونطور که داخل عکس هم می بینید بعد از اینکه بنده سیم رو روی لحیمش گذاشتم چراغ ها دوباره روشن شدن.در آخر اینکه اگر قرار شد این چراغ LED رو بخرید یا مشابهش رو از برند های دیگه حواستون باشه که بیشتر از 30 درجه خمش نکنید.?

e04n_20161017_154402_thumb.jpg01lz_20161017_161729_thumb.jpg

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

درود دوست گرامی

سپاس از مطلب سودمندت

مصیبت جنسهای بی‌کیفیت این‌ه که برند ندارند تا بشناسیم و نخریم. همیشه هم نمی‌شه برندهای معتبر رو خرید، بالاخره  اونها هم مادرزادی معتبر نبوده‌اند.

حجم عکسها رو با acdsee یا image resizer کم کن. برنامه‌ی کم حجم و خوش‌دستی‌ه.

http://www.bricelam.net/ImageResizer/

?

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

سلام جناب بهمنیان...عکس ها فول سایز نیستن...پیشنمایش هستن..اگه عکس های اصلی منظورتونه...از سری بعدی سعی می کنم کوچک ترشون کنم.ممنون بابت برنامه...

در مورد این برند اول بگم که این چراغ LED مال Romoss نیست بلکه فقط مارک Romoss روش چاپ شده.بنده داخل بازار های اصفهان دقیقا همین محصول رو با برند های Xiomi و Remax هم دیدم که هیچ فرقی ندارن بلکه فقط پشتشون مارکش فرق داره. در مورد خود Romoss هم بگم که شرکت قابل اعتمادیه.من 2 تا پاوربانک یکی 16000Mah و یکی 20000Mah دارم از این شرکت که اولی 2 ساله که کار می کنه و دومی 7 ماهه...فوق العاده پاور بانک های خوبی هستن و اصلا داغ نمی شن.پاور بانک اولی با اینکه دو ساله کار کرده همچنان نزدیک به ظرفیت اولیه خودش شارژ می ده.(شاید 5 درصد کمتر)...ولی این چراغ مارکش در واقع متفرقه هستش.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، HK888 گفته است :

سلام جناب بهمنیان...عکس ها فول سایز نیستن...پیشنمایش هستن..اگه عکس های اصلی منظورتونه...از سری بعدی سعی می کنم کوچک ترشون کنم.ممنون بابت برنامه...

در مورد این برند اول بگم که این چراغ LED مال Romoss نیست بلکه فقط مارک Romoss روش چاپ شده.بنده داخل بازار های اصفهان دقیقا همین محصول رو با برند های Xiomi و Remax هم دیدم که هیچ فرقی ندارن بلکه فقط پشتشون مارکش فرق داره. در مورد خود Romoss هم بگم که شرکت قابل اعتمادیه.من 2 تا پاوربانک یکی 16000Mah و یکی 20000Mah دارم از این شرکت که اولی 2 ساله که کار می کنه و دومی 7 ماهه...فوق العاده پاور بانک های خوبی هستن و اصلا داغ نمی شن.پاور بانک اولی با اینکه دو ساله کار کرده همچنان نزدیک به ظرفیت اولیه خودش شارژ می ده.(شاید 5 درصد کمتر)...ولی این چراغ مارکش در واقع متفرقه هستش.

من چند روزی‌ه به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارم و عکسها‌ی اصلی رو نتونستم ببینم.  برخی صفحه‌های انجمن رو که دوستان برای عکس گذاشتن دقت نمی‌کنند اصلا نمی‌تونم باز کنم.

بازار جنس کیفیت پایین یک بخشش به تقلب و کپی مربوط می‌شه و دیگه تشخیص اصلی و بدلی واقعا دشواره. من باتری شارژی سونی از نمایندگی رسمی گرفته‌ام که بی‌کیفیت‌ه و خیلی از محصولات با برند سونی رو دیده‌ام که همین‌طور اند، من شک دارم اینها کپی باشند، شاید سونی برای فقیر فقرا جنس ارزان تولید می‌کنه و از کانالهای رسمی و غیر رسمی  می‌فروشه. توی دنیایی که هدف سود هر چه بیشتر هست، هیچ چیزی بعید نیست.

منظورم این بود که اعتماد کردن سخته و اعتماد نکردن سخت‌تره! آخرش به همون نتیجه‌ی محافظه کارانه می‌رسیم که" چیزی رو بخر که همه دارن و ازش خرسند‌اند و دنبال ناشناخته‌ها نباش".

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...