رفتن به مطلب

بهترین سیستم برای کارهای گرافیکی با فتوشاپ و...

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان برای یکی از اشنایان بهترین سیستم برای کارهای گرافیکی مخصوصا بتونه حجمهای

سنگین رو با سرعت و بدون هنگ کردن انجام بده چی پیشنهاد می کنید ؟

یعنی 99 درصد کار در این مورد هست با این حساب بهترین چیزی که تا سقف 700 هزار تومن

پیشنهاد می کنید چی هست ؟ سیستم کامل

لینک به دیدگاه

برای کار های گرافیکی رم و سی پی یو خوب نیازه. مثل کار با عکس های فوق بزرگ تو برنامه هایی مثل فوتوشاپ

که بهتره دو تا رم دو گیگ باس 2000 بگیرید. با cpu مثل i5 یا amd phenom II x6

و اما برای تبادلات حجم های سنگین، یک هارد SSD یا دو تا هارد با raid 0 لازم خواهد بود.

لینک به دیدگاه

برای کار های گرافیکی رم و سی پی یو خوب نیازه. مثل کار با عکس های فوق بزرگ تو برنامه هایی مثل فوتوشاپ

که بهتره دو تا رم دو گیگ باس 2000 بگیرید. با cpu مثل i5 یا amd phenom II x6

و اما برای تبادلات حجم های سنگین، یک هارد SSD یا دو تا هارد با raid 0 لازم خواهد بود.

ممنون دوستان تو فروم دیگه این سیستم رو پیشنهاد کردند نظرتون چیه ؟

CPU:AMD Phenom II X6 1050T=190

M.B:Asrock 890GM Pro3=125

RAM:Elixir 4Gb 1600 CL9 (2x2Gb)=54

VGA:On Board=0

HDD:Seagate 500Gb (7200.12)=45

DVD RW:Liteon 24X=24

Power:Green GP430A=42

Case:Green MD121=30

Monitor:LG W2253TQ=190

لینک به دیدگاه

نوع cpu خوبه.

مین بورد اگه تونستید طوری انتخاب کنید که کارت گرافیک آنبورد نداشته باشه و یه گرافیک جدا تهیه کنید. چون آنبورد ها در مقایسه با کارتهای معمولی بیش از ده برابر ضعیف ترن و تو پردازش تصاویر به مشکل برمیخورین.

پس سعی کنید که مین بوردی انتخاب کنید که حرف G نداشته باشه. مارک های بایواستار و Msi بورد های خوبی هستن.

رم رو خوب انتخاب کردید.

در مورد کارت گرافیک. تا 150 تومن GTS 450 انتخاب خوبی هست.

در مورد هارد، خاطره خوشی از سیگیت ندارم. یه 500 گیگ گرفته بودم که بیشتر از 3 تا پارتیشن نمیشد ساخت!!! و بعد سه هفته خود به خود سوخت. الان هم یه یک ترا دارم. گاها سیلندرش صدا میده. البته گارانتی خوبی داره(سازگار)

پیشنهادم اینه که دو تا 500 گیگ بگیرید از وسترن یا هیتاچی و raid 0 ببندید که سرعت کلی سیستم به طور محسوسی میاد بالا. مخصوصا تو لود تصاویر و غیره. آینده هم یه یک ترا به عنوان پشتیبان اضافه کنید به سیستم.

در مورد پاور هم که حداقل بالای 500 وات واقعی انتخاب کنید با این قطعات.

مونیتور هم که سلیقه ای هست و بسته به بودجه.

لینک به دیدگاه

نوع cpu خوبه.

مین بورد اگه تونستید طوری انتخاب کنید که کارت گرافیک آنبورد نداشته باشه و یه گرافیک جدا تهیه کنید. چون آنبورد ها در مقایسه با کارتهای معمولی بیش از ده برابر ضعیف ترن و تو پردازش تصاویر به مشکل برمیخورین.

پس سعی کنید که مین بوردی انتخاب کنید که حرف G نداشته باشه. مارک های بایواستار و Msi بورد های خوبی هستن.

رم رو خوب انتخاب کردید.

در مورد کارت گرافیک. تا 150 تومن GTS 450 انتخاب خوبی هست.

در مورد هارد، خاطره خوشی از سیگیت ندارم. یه 500 گیگ گرفته بودم که بیشتر از 3 تا پارتیشن نمیشد ساخت!!! و بعد سه هفته خود به خود سوخت. الان هم یه یک ترا دارم. گاها سیلندرش صدا میده. البته گارانتی خوبی داره(سازگار)

پیشنهادم اینه که دو تا 500 گیگ بگیرید از وسترن یا هیتاچی و raid 0 ببندید که سرعت کلی سیستم به طور محسوسی میاد بالا. مخصوصا تو لود تصاویر و غیره. آینده هم یه یک ترا به عنوان پشتیبان اضافه کنید به سیستم.

در مورد پاور هم که حداقل بالای 500 وات واقعی انتخاب کنید با این قطعات.

مونیتور هم که سلیقه ای هست و بسته به بودجه.

lدوست عزیز ممنون از کمکتون ! لطفا قطعاتی رو که گفتید باید عوض بشه بگید چه مدلی رو جایگزین کنیم ؟

چون من از سخت افزار خیلی سر رشته ندارم !

به نظرتون کارت گرافیک توی کار کسی که از فتوشاپ استفاده سنگین داره چقدر کاربرد داره ؟

با این بودجه لطفا بهترین قطعات رو بهم پیشنهاد کنید

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

در نسخه های قدیمی فتوشاپ ، نحوه کارکرد نرم افزار به نوعی بود که CPU و RAM بیشترین اهمیت را در سرعت کارکرد دستگاه داشتند ولی در نسخه CS5 در منوی تنظیمات ، قسمتی اضافه شده است که شما می توانید از GPU (پروسسور کارت گرافیک)

برای افزایش سرعت و کارایی استفاهده کنید. در نتیجه در زمانی که از این نسخه فتو شاپ و کارت گرافیکی مناسب استفاده میکنید، می توانید با اعمال نتظیمات ، کارایی فتو شاپ را افزایش دهید. به عکس زیر توجه کنید. البته این تصویر مربوط به سیستم دیزلی بنده در محل کار است که این گزینه فعال نیست ولی در صورتیکه کارت GTS 450 تهیه کنید می توانید از این مورد استفاده کنید

post-7143-064150400 1301301126_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

ممنون پس به نظرتون کارت گرافیک هم باید قوی باشه !

دوستان لطفا راهنمایی کنید که چه قطعاتی رو بگیرم ؟؟؟

لینک به دیدگاه

ممنون پس به نظرتون کارت گرافیک هم باید قوی باشه !

دوستان لطفا راهنمایی کنید که چه قطعاتی رو بگیرم ؟؟؟

یکی به ما نمیگه چه قطعاتی بگیریم ؟؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز امکان افزایش بودجه داری ؟؟ مثلا در حد 100 تومان . اگر بخواهیم از بقیه قطعات بزنیم و گرافیک مجزا بزاریم قطعات دیگر زیادی ضعیف میشوند و گرافیک مجزا خوبی هم نمیشه گرفت !! اگر افزایش بودجه براتون مقدور نیست همین سیستم گرافیک انبورد انتخاب بهتری هست . درسته گرافیک تاثیر داره ولی اگر به قیمت ضعیفتر شدن قطعات دیگر باشه نمی ارزه مخصوصا اینکه CS5 به خوبی برای استفاده از چند هسته ایها بهینه سازی شده و یک 6 هسته ایها خیلی به کارت میاد ! در ضمن با گرافیک مجزا باید پاور رو یک خرده قویتر هم بگیرید !!

در کل اگر بودجتون ثابته همون سیستمی که پیشنهاد شد بهتره فعلاو بعدا که پول دستت اومد یک گرافیک جدا بزار روش !

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

دوست عزیز امکان افزایش بودجه داری ؟؟ مثلا در حد 100 تومان . اگر بخواهیم از بقیه قطعات بزنیم و گرافیک مجزا بزاریم قطعات دیگر زیادی ضعیف میشوند و گرافیک مجزا خوبی هم نمیشه گرفت !! اگر افزایش بودجه براتون مقدور نیست همین سیستم گرافیک انبورد انتخاب بهتری هست . درسته گرافیک تاثیر داره ولی اگر به قیمت ضعیفتر شدن قطعات دیگر باشه نمی ارزه مخصوصا اینکه CS5 به خوبی برای استفاده از چند هسته ایها بهینه سازی شده و یک 6 هسته ایها خیلی به کارت میاد ! در ضمن با گرافیک مجزا باید پاور رو یک خرده قویتر هم بگیرید !!

در کل اگر بودجتون ثابته همون سیستمی که پیشنهاد شد بهتره فعلاو بعدا که پول دستت اومد یک گرافیک جدا بزار روش !

ممون دوست عزیز

متاسفانه امکان افزایش قیمت نیست چون سیستم برای یکی از اقوام می خوام بگیرم و نهایت بودجه اش این مقدار هست !

احه دوستمون میگن که با گرافیک انبورد تو پردازش تصویر به مشکل می خوره ؟ چون من تجربه اش رو ندارم و برای این اشنامون می خواستم بگیرم

اینه که نگران هستم مشکلی با گرافیک انبورد براش به وجود بیاد

لینک به دیدگاه

خوب کار ایشون بیشتر با کدوم برنامه هست؟؟... اگر فتوشاپ هست به هیچ مشکلی نخواهند خورد . فتوشاپ به رم و پردازنده قوی بیشتر نیاز داره تا گرافیک . فامیل خود من کار سنگین با فتوشاپ میکنه و گرافیک انبور داره که ضعیفتر از اینم هست ولی کاملا کفایت میکنه.!! اگر 3D modelling با Maya یا 3D MAX هست یک کارت گرافیک غیر تخصصی زیاد تاثیر نخواهد داشت چون باید کارت گرافیک مخصوص مثل Firepro یا quadro بگیرن که حداقلش 400 هزار تومان فقط قیمت کارت هست.

لینک به دیدگاه

همانطور که دوستان اشاره کردند برای نرم افزار های گرافیکی مثل فتوشاپ تعداد هسته پردازشی خیلی مهم هست ، حتی مقدار حافظه زیاد مهم نیست .

فرکانس حافظه بالاتر خیلی تاثیر گذار هست منتها شما باید برای رسیدن به فرکانس بالاتر از 1333 فرکانس مرجع رو افزایش بدید که نوعی اورکلاک محصوب میشه و به مادربوردی با امکانات بالاتر احتیاج هست و هزینه بر خواهد بود .

پیشنهاد من دوست عزیز .

Main : Asus M4A88T-M = 112000

CPU : AMD X6 1055 2800 - 9MB = 195000

Ram : 4GB Dual Kingmax DDR3 1333 = 56000

VGA : Onboard

HDD : 500GB Samsung F3 = 53000

ODD : Lite ON 24X = 26000

Case : Green Vine = 30000

Power : Memonex 420W Silent EX = 43000

Keyboard : Meva 5040 = 13000

Mouse : Meva 1800 = 5000

Speaker Logitech S220 = 30000

Monitor : LED LG 1940T = 193000

-------------------------------

756.000 تومان

در صورتی که توانایی برای هزینه بیشتر رو دارید یک گرافیک HIS 5450 1GB DDR3 تهیه کنید و میتونید با چیپ آنبرد مین کراس فایر کنید که قدرت خوبی از خودش نشون میده . قیمت کارت گرافیک 68000 تومان

ویرایش شده توسط nasiban
لینک به دیدگاه

همانطور که دوستان اشاره کردند برای نرم افزار های گرافیکی مثل فتوشاپ تعداد هسته پردازشی خیلی مهم هست ، حتی مقدار حافظه زیاد مهم نیست .

فرکانس حافظه بالاتر خیلی تاثیر گذار هست منتها شما باید برای رسیدن به فرکانس بالاتر از 1333 فرکانس مرجع رو افزایش بدید که نوعی اورکلاک محصوب میشه و به مادربوردی با امکانات بالاتر احتیاج هست و هزینه بر خواهد بود .

پیشنهاد من دوست عزیز .

756.000 تومان

در صورتی که توانایی برای هزینه بیشتر رو دارید یک گرافیک HIS 5450 1GB DDR3 تهیه کنید و میتونید با چیپ آنبرد مین کراس فایر کنید که قدرت خوبی از خودش نشون میده . قیمت کارت گرافیک 68000 تومان

ممنون از کمکتون ! موسو کیبورد رو انگار داره ! خودم یه کارت 4670 دارم که می تونم بهش بدم ایا لازم هست براش یا اینکه همون گرافیک انبورد کارش رو راه میندازه !

در مورد اورکلاک که امکانش نیست چون نه من سر رشته دارم نه ایشون پس همون سیستم روتین سرعت بالا کفایت میکنه

بعد رم رو باس 1600 بزارم با همین cpu ارزش داره یا نه ؟

در ضمن مانیتور ازاین مدلهای که به صورت عمودی هست می خواست می خواستم بدونم چطوریه همین مدلها به اون صورت عمودی میشه استفاده کرد یا اینکه مدلش متفاوت هست

در ضمن برای خرید به نظرتون از لیون بگیرم قیمت هاش چقدر با این قیمتها متفاوت هست ؟

ویرایش شده توسط ali.e
لینک به دیدگاه

والا اون گرافیک مسلما از گرافیک انبرد قویتر هست ولی خوب تفاوتش خیلی زیاد نیست. اگر به ایشون بدید مسلما به نفعشونه !

تفاوت 1333 با 1600 ناچیزه و فقط تو گیم حس میشه اونم در حد چند فریم. برای برنامه ها خیلی نامحسوس میشه و نیازی به هزینه اضافی نیست. در مورد کار کردنش بله به راحتی با اون پردازنده کار میکنه و هیچ مشکلی نخواهد داشت.

این هم مثل بقیه مانیتور ها مدل عمودی هست و هیچ فرقی با بقیه نداره دوست عزیز ^^

اگر شما به بازار ایران و رضا تهران دسترسی مستقیم دارید ممکنه بتونید در کل چند هزار تومان اروزنتر بگیرید چون اونجا مرکز اصلی خریده و یک خورده ارزونتره ! فقط هم همون پاساژا . در غیر این صورت همین لیون به صرفه تره. قیمتهای لیون با هیچ فروشگاه اینترنتی قابل مقایسه نیست و بسیار به قیمتهای بازار نزدیک هست . مخصوصا برای شهرستان ها وو جاهایی که دسترسی به اون دو پاساژ ندارید خرید از لیون خیلی برای صرفه جویی کمکتون میکنه ! در ضمن خدمات پس از فروش لیون رو دیگه همه میشناسن ! دوست عزیز قصد مبالغه هم ندارم .تمام کسانیکه که تو این فورم فعالیت دارند خودشون مستقیم یا غیر مستقیم مشتریهای لیون و اقای حسینی عزیز هستند و حرف من رو تایید خواهند کرد @};-

موفق باشید

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

- موس وکیبرد رو حذف کنید هزینه کمتر هم خواهد شد .

- گرافیک فعلاً احتیاج نیست و در صورت لزوم بعداً تهیه میکنن.

- رم ها همون 1333 تهیه کنید و هزینه اضافی ندید فقط از برند معتبر خرید کنید رم های ریمارک تو سرعت سیستم و مچ شدن قطعات خیلی تاثیر گذار هستند . هیچ احتیاجی هم به اورکلاک رم نیست .

- مانیتور هم همه مدل ها عریض هستند و فقط مدل 1954 ال جی مقداری درجه عریض بودنش کمتر هست و به اندازه 19 اینچ واقعی نزدیکتر هستش .

- تهیه قیعات هم صاجب اختیار هستید هر کی ارزون تر داد از اون تهیه کنید .

ویرایش شده توسط nasiban
لینک به دیدگاه

در مورد مانیتور این مانیتور که واید هست یعمی میشه تنظیمش کرد که عمودی قرار بگیره ؟

ایا فرق خاصی بین lcd , led هست ؟ از نظر قیمت چقدر تفاوت دارند ؟ تفا.تش با 22 چقدر هست

در مورد پاور چون اکثرا گرین رو پیشنهاد کردند می خوام همون گرین 430 رو بگیرم!

ویرایش شده توسط ali.e
لینک به دیدگاه

این مانیتور قابلیت وضعیت عمودی رو نداره . در مورد تفاوت LED و LCD در کارایی فقط مصرف برق کمتر و کنتراست بالاتر در LED هست . از نظر قیمت هم تفاوت آنچنانی ندارند و به مدل ها بستگی داره . تفاوتش هم با 22 اینچ در LED خیلی زیاد هست ولی در Lcd تفاوت قیمت کمتر هست .

در مورد پاور هم من این برند رو حدودا 2ساله دارم کار میکنم خرابی فوق العاده کمی داره و از نظر توان رسانی به سیستم هم هیچ کمی از گرین نداره و تمامس استنداردهای مربوطه رو رعایت میکنه ، در ضمن با اورکلاک هیچ افت ولتاژی روی شاخه 12 ولتش پیدا نمیکنه. تنها مشکلی که داره در حال حاضر بالای 700 وات هیچ پاوری نداره .

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

دوستان به خاطر مشکل مالی که پیش اومد نشد سیستم رو تا الان بگیریم

الان می خواستم سیستم رو بگیرم با توجه به همون قیمت 700 تومن همین قطعات رو میشه گرفت یا باید به فکر قطعات دیگه ای باشم ؟

لینک به دیدگاه

دوستان به خاطر مشکل مالی که پیش اومد نشد سیستم رو تا الان بگیریم

الان می خواستم سیستم رو بگیرم با توجه به همون قیمت 700 تومن همین قطعات رو میشه گرفت یا باید به فکر قطعات دیگه ای باشم ؟

دوستان کسی پیشنهادی نداره ؟؟؟

لینک به دیدگاه

همون سیستمی که نسیبان عزیز معرفی کردن برای 700 تومان بهترین انتخاب هست !

743.000 تومان

لینک به دیدگاه

مادربورد جا موند :o من میگم مادربورد رو میتونی ASRock 880GMH-LE/USB3 با 98000 تومان برداری. 15 تومان ارزونتر میشه از اون مدل ایسوس.

لینک به دیدگاه

عذر میخوام ... مثل اینکه کپی - پست از دستم در رفت ^^

----------------------------------

732

-----------------------------

البته همو طور که حامد جان گفتند مادربرد اسراک هم هست. اون رو بگیرید اروزنتر هم میشه.

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

حیف مین بورد های خوب سندی بریج یکم گرونن. وگرنه cpu های سندی بریج مثل 2500k خیلی بهتر از 6 هسته ای های amd عمل میکنن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...