رفتن به مطلب

دوستانی که کارت 470 یا 480 دارن کمک کنن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بنده قصد خرید کارت 480 با حافظه 8 گیگ رو دارم و یا احتمالا 470 ولی مشکلی که  است بعضی دوستان میگن کلا چیپ 480 یا 470 مشکل دارن و کرش میکنن یا سیستم خاموش میشه و هزاران عیب و ایراد دیگه 

از دوستانی که کارت 480 یا 470 دارن با ذکر مدل کارتشون مثلا ایسوس یا سافایر دارن تجربیاتشون رو در این زمینه بگن ممنون

لینک به دیدگاه

O_o

اصلا این خبرا نیست .

من هیچ کدوم رو نداشتم ، اما میدونم که هیچ کدوم از این شایعات صحت نداره .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

داداش اگه مشکلی بود تا الان یکی حداقل میومد می گفت ... اینهمه وقته لیون داره میفروشه این کارت هارو هیشکی نیومده مطرح کنه... این مشکل کرش و غیره که میگید احتمالا مکنظورتون نسخه رفرنس 480 8 گیگ بوده که به علت مصرف بیش از اندازه کارت بوده که amd بلافاصله با یک اپدیت مصرف رو تقسیم کرد و بار مصرفی رو که به pci وارد بود کاهش داد و حل شده هست این قضیه...! الانم شما اگه غیر رفرنس بگیری با افزایش پین برق کارت از 6 به 8 کلا این بحث مصرف هم منتفی هست ! ^_^

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

دوستان گفتنی ها رو گفتن

بنظرم صبر کنم مدل 8 گیگ کامل وارد بازار بشه و قیمت دقیقش در بیاد بعد اقدام به خرید مدل مد نظرتون کنید

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

درود 

من هر دوی این کارت های رو تست کردم اما مشکلی که گفتید رو به صورت یک حالت خیلی خاص دیدم. توضیح میدم شاید به دردتون بخوره.

بعد از اتمام تست ها، زمانی که چندین فایل ویدیویی رو پخش کردم دور فن کارت گرافیک یک دفعه روی 100 درصد رفت اما جالب اینجا بود که دمای زیر 40 بود. بعدش هم صفحه آبی اومد. این مشکل برای کارت گرافیک RX480 STRIX بود. بعد از اینکه نرم افزار GPU TweakII رو پاک کردم (چون احتمال میدادم مشکل از نرم افزار باشه چون نسخه کاملا هماهنگ هنوز عرضه نشده) اما باز هم مشکل پابرجا بود. البته با نرم افزار KM Player این مشکل نبود. مشکل من با نرم افزار Splash بود که تمام گزین های Detail Boost و LightBoost و 2X (این 2X باعث میشه ویدیو با 60 فریم اجرا بشه که منابع زیادی از سی پی یو و کارت گرافیک میگیره) هم فعال بود. البته من تیک Nvidia.... هم زده بودم. ولی حتی وقتی که غیرفعالش کردم هم بازم این مشکل با این نرم افزار وجود داشت. اما در طول تست انواع بازی های مختلف در رزولیشن 1080  و 4K و ساعت ها اورکلاک همچین مشکلی ندیدم. 

با احترام

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 6 ساعت قبل، Mehdi_FXX گفته است :

درود 

من هر دوی این کارت های رو تست کردم اما مشکلی که گفتید رو به صورت یک حالت خیلی خاص دیدم. توضیح میدم شاید به دردتون بخوره.

بعد از اتمام تست ها، زمانی که چندین فایل ویدیویی رو پخش کردم دور فن کارت گرافیک یک دفعه روی 100 درصد رفت اما جالب اینجا بود که دمای زیر 40 بود. بعدش هم صفحه آبی اومد. این مشکل برای کارت گرافیک RX480 STRIX بود. بعد از اینکه نرم افزار GPU TweakII رو پاک کردم (چون احتمال میدادم مشکل از نرم افزار باشه چون نسخه کاملا هماهنگ هنوز عرضه نشده) اما باز هم مشکل پابرجا بود. البته با نرم افزار KM Player این مشکل نبود. مشکل من با نرم افزار Splash بود که تمام گزین های Detail Boost و LightBoost و 2X (این 2X باعث میشه ویدیو با 60 فریم اجرا بشه که منابع زیادی از سی پی یو و کارت گرافیک میگیره) هم فعال بود. البته من تیک Nvidia.... هم زده بودم. ولی حتی وقتی که غیرفعالش کردم هم بازم این مشکل با این نرم افزار وجود داشت. اما در طول تست انواع بازی های مختلف در رزولیشن 1080  و 4K و ساعت ها اورکلاک همچین مشکلی ندیدم. 

با احترام

درود

داداش 480 از کجا گیر اوردی asus؟؟؟ ;)

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Nima2007 گفته است :

درود

داداش 480 از کجا گیر اوردی asus؟؟؟ ;)

درود

این کارت به همراه مدل های 460 و 470 برای بررسی اومده بودن. یه سری به صفحه آخر تاپیک امضام بزنید متوجه میشید 

با احترام

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 دقیقه قبل، Mehdi_FXX گفته است :

درود

این کارت به همراه مدل های 460 و 470 برای بررسی اومده بودن. یه سری به صفحه آخر تاپیک امضام بزنید متوجه میشید 

با احترام

درود مجدد

پس شما هم مثل فرجام جان به اون بالاها وصلی ^_^

میگم قرار نیست عرضه کنند؟؟؟ خبری نداری؟؟؟ o.O

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Nima2007 گفته است :

درود مجدد

پس شما هم مثل فرجام جان به اون بالاها وصلی ^_^

میگم قرار نیست عرضه کنند؟؟؟ خبری نداری؟؟؟ o.O

:دی

راستش نمیدونم چی شده ولی جدیدا قیمتای خوبی رو 470 گذاشتن. اگه همین کارو با 480 هم کنن قیمتش حدود 1400 باید دربیاد. این موضوعم من پیگیری کردم اما انگار محصولشون کمه! و برای همین ممکنه دیر وارد بشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 9 دقیقه قبل، Mehdi_FXX گفته است :

:دی

راستش نمیدونم چی شده ولی جدیدا قیمتای خوبی رو 470 گذاشتن. اگه همین کارو با 480 هم کنن قیمتش حدود 1400 باید دربیاد. این موضوعم من پیگیری کردم اما انگار محصولشون کمه! و برای همین ممکنه دیر وارد بشه

1400 که خیلیه؟؟؟نهایت همون 1200 باشه میارزه، 200 تومن اضافه بدیم چی بگیریم برای چی؟؟؟ بیخود نیست وارد نشده نمیصرفه با این قیمتا یخورده هم به فکر مصرف کننده باشن اخه کارت مید رنجه نه های اند ¬¬

یخورده سفارش گیمرارو بکن اگه دستت میرسه به اون بالاها !!! ;)

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، Nima2007 گفته است :

1400 که خیلیه؟؟؟نهایت همون 1200 باشه میارزه، 200 تومن اضافه بدیم چی بگیریم برای چی؟؟؟ بیخود نیست وارد نشده نمیصرفه با این قیمتا یخورده هم به فکر مصرف کننده باشن اخه کارت مید رنجه نه های اند ¬¬

یخورده سفارش گیمرارو بکن اگه دستت میرسه به اون بالاها !!! ;)

بله خب حرف شما که درسته ولی وقتی قیمت 470 رو میبینیم با اون شیوه قیمت گذاری این جوری باید حدس زد چون قیمتش 290 دلاره

در خصوص خط آخر بهتره توجیه ایسوس رو نشنوید :دی

لینک به دیدگاه

سلام 

من برای دوستم از لیون RX460  2Gb  سافایر گرفتم حدودا 3 هفته پیش. پس از نصب درایور بر روی ویندوز جدید, که بعد از گذشتن 5 الی 6 دقیقه صفحه مانیتور کاملا صورتی میشد البته به گفته دوستم بعد از این اتفاق سیستم را ریست هم نمیشد کرد فقط باید از کلید پشت پاور برای خاموش شدن استفاده می کرد.

خلاصه پس از ارسال کارت به گارانتی و بعد از یک هفته کارت جدید تحویل ما دادن که خدا رو شکر تا الان مشکلی نداشته.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، Mehdi_FXX گفته است :

بله خب حرف شما که درسته ولی وقتی قیمت 470 رو میبینیم با اون شیوه قیمت گذاری این جوری باید حدس زد چون قیمتش 290 دلاره

در خصوص خط آخر بهتره توجیه ایسوس رو نشنوید :دی

اخه با این وضع گیمرا بیشتر دارند میرن سمت کنسول... حیفه pc گیمینگ تو ایران برای قشر متوسط از بین بره (همین رفیقای گیم قدیمم که یزمانی برای خرید 6970 و6870 با هم بحث میکردیم می رفتیم می خریدیم اکثرا دیگه سیستم رو اپدیت نکردن و یا xbox بازی می کنن یا ps4 ، یعنی از 7 نفرمون که 4 سال پیش سیستم بستیم با هم 2 نفر موندیم که یکیمون 1080 خرید و من موندم منتظر 480 که این وضعشه، که احتمالا من هم ps4 pro خریدم با بقیه نشستم مولتی زدم تو pc دیگه رفیق ندارم ¬¬ 

;کلا شرکت ها هم زدن تو کار کنسول ازamd گرفته تا بازیسازا در رو... دیگه با دوتا کنسول جدید سونی و ماکرو ممکنه بیشتر هم ضربه بخوره pc گیمینگ... اگه واقعا بفکر اینده خودشونن باید گیمرارو جذب کنند نه اینجوری دفع کنند باقیمت های کذایی!!!:(

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Nima2007 گفته است :

اخه با این وضع گیمرا بیشتر دارند میرن سمت کنسول... حیفه pc گیمینگ تو ایران برای قشر متوسط از بین بره (همین رفیقای گیم قدیمم که یزمانی برای خرید 6970 و6870 با هم بحث میکردیم می رفتیم می خریدیم اکثرا دیگه سیستم رو اپدیت نکردن و یا xbox بازی می کنن یا ps4 ، یعنی از 7 نفرمون که 4 سال پیش سیستم بستیم با هم 2 نفر موندیم که یکیمون 1080 خرید و من موندم منتظر 480 که این وضعشه، که احتمالا من ps4 pro خریدم با بقیه نشستم مولتی زدم تو pc دیگه رفیق ندارم ¬¬ 

;کلا شرکت ها هم زدن تو کار کنسول ازamd گرفته تا بازیسازا در رو... دیگه با دوتا کنسول جدید سونی و ماکرو ممکنه بیشتر هم ضربه بخوره pc گیمینگ... اگه واقعا بفکر اینده خودشونن باید گیمرارو جذب کنند نه اینجوری دفع کنند باقیمت های کذایی!!!:(

کنسول ها از لحاظ قیمت خیلی مناسب هستند. PS4Pro از نظر تعداد هسته های پردازشی برابر با RX480 هست و بخاطر اینکه کلاک پایینتری داره قدرتش میشه در حد RX470. منتها کنسول فرق میکنه چون طوری کدنویسی و بهینه سازی میشه که میتونن از تمام قدرت کارت گرافیکش استفاده کنند. گرافیکی که اگه رو پی سی بخوایم ببینیم باید مثلا 1070 داشته باشیم.

الان پرداخت مثلا 1.5 برای این کنسول خیلی بهتره تا اینکه پی سی جمع کنید که قیمتش چند برابر این درمیاد. برای بازی با اینکه هر کدوم نقطه قوت و ضعفی دارند، کنسول خیلی بهتره. بازی هایی داره که گرافیکش به معنای واقعی بالاست. منتها این انحصاری بودنا کاری میکنه طرف بره هم ایکس باکس بگیره هم PS4 :دی  بازی هایی مثل God of war، فورزا، گرن توریسمو و Gears of war هر کدوم رو یکی از این کنسول پشتیبانی میشه. 

من خودم قیمت این کنسولا رو میبینم که P/P رو میسنجم واقعا وسوسه میشم :دی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 دقیقه قبل، Mehdi_FXX گفته است :

کنسول ها از لحاظ قیمت خیلی مناسب هستند. PS4Pro از نظر تعداد هسته های پردازشی برابر با RX480 هست و بخاطر اینکه کلاک پایینتری داره قدرتش میشه در حد RX470. منتها کنسول فرق میکنه چون طوری کدنویسی و بهینه سازی میشه که میتونن از تمام قدرت کارت گرافیکش استفاده کنند. گرافیکی که اگه رو پی سی بخوایم ببینیم باید مثلا 1070 داشته باشیم.

الان پرداخت مثلا 1.5 برای این کنسول خیلی بهتره تا اینکه پی سی جمع کنید که قیمتش چند برابر این درمیاد. برای بازی با اینکه هر کدوم نقطه قوت و ضعفی دارند، کنسول خیلی بهتره. بازی هایی داره که گرافیکش به معنای واقعی بالاست. منتها این انحصاری بودنا کاری میکنه طرف بره هم ایکس باکس بگیره هم PS4 :دی  بازی هایی مثل God of war، فورزا، گرن توریسمو و Gears of war هر کدوم رو یکی از این کنسول پشتیبانی میشه. 

من خودم قیمت این کنسولا رو میبینم که P/P رو میسنجم واقعا وسوسه میشم :دی

والا راسیتش خودمم 2 تومن جمع کردم منتظر2017ام که یا zen عرضه بشه ببینم قیمت چجوریه با یه 480 با هم سیستم رو اپدیت کنم یا ps4 pro بگیرم... از نظر بازی هم روزی در حد 3-4 ساعت خیلی خوب وقت کنم بازی می کنم در نتیجه یکدومش بتنهایی کفایت می کنه ^_^

لینک به دیدگاه

من نیترو 480 8 دارم قبل از اپدیت درایورش یکم داغ میکرد الان هیچ مشکلی نداره داداش 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...