رفتن به مطلب

مقایسه گرافیک های rx480 . rx470. 1060

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 53 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

دسته 2 خوش قیمت آره

آک نه

خوش قیمت یعنی تا چه حدودی با توجه به اینکه قیمت آک ۱۳۱۰ هستش 

http://www.parsme.com/Product/1665/GIGABYTE-Radeon-R9-390X-G1-GAMING-8GB-Graphics-Card/کارت-گرافیک-گیمینگ-گیگابایت-مدل-Radeon-R9-390X-G1-GAMING-8GB-

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، KingSaeed گفته است :

باید حدود 30 درصد از قیمتش کم شده باشه . توجه کنید که عمر مفید قطعاتpc محدوده . این عمر نسبتا کوتاه در گرافیک بیشتر به چشم میاد . اگر توجه کنید هر سال نسل جدید میاد و 20 درصدی بهبود حاصل میشه ( در نسل 1000 انویدیا این رقم بیشتره در واقع رقم 20 درصد یه رقم عمومیه )  و در سیستم های گیمینگ همیشه قطعه ای که زیر فشار هست گرافیکه .

قیمت این کارت باید حدود 950 عادلانه باشه اما به دلایلی که گفتم رقم 900 تومن و این حدود ارزش واقعی این کارته .

توجه کنید که الان دارن 970 رو با قیمت حدود 1 تومن خرید و فروش می کنن که به هیچ وجه ارزشش رو نداره .در بهترین حالت رقم 800 تومن برای این کارت مناسبه .

البته من قیمت دقیقی ندارم و بهتره در این مورد از سایر دوستان هم نظر بگیرید .

لینک به دیدگاه

دوستان چرا کارت های جدید انویدیا از هر کدوم 20 تا مدل تو بازار هست، ولی AMD یکی دو مدل هستن؟

لینک به دیدگاه

متوجه نمیشم چطور دوستان  میگن rx 480 قویتر از 1060 ظاهر شده؟

چندتا بنچمارک و تست بزارید ما هم متوجه منظورتون بشیم.تست 3d mark ملاک نیست.کارایی کارت تو یاین برنامه ها خیلی فرق داره تا واقعیت و توی گیم!

من که هر سایتی  ک میرم و نقد های 480 و 1060 رو نگاه میکنم،1060 با اختلاف برتر ظاهر شده.به جز یکی دوتا بازی مثل بتلفیلد ک برای کارتای amd بهینه تر هستن.

tomb raider 1080p

این دایرکت 12 که amd خیلی روش مانور داده.

GTA5 1080p

این همه اختلاف فریم؟ shame!

index.php?ct=articles&action=file&id=24264

metro 1080p

dirt 1080p

ashes 1440p

همش 2 . 3 فریم؟

این از بحث فریم ریت ها.خواهش مکنم اطلاعات غلط ندید که دوستان به اشتباه بیفتن.rx 480 شاید به صرفه ترباشه ولی لزوما قویتر نیست.

از بحث فریم خارج هم ک دوستان خودشون مطلع هستن کارت های amd مصرف و دماشون چقد بالاتره!

c410ea08-f415-493b-aec9-e87c6c997bf3.png

e6d201b8-3214-4d83-bcf3-1b42e8bf12fb.png

8b28692c-b4c4-4a6f-a5b2-2887044ef1b2.png

به به!بزنم به تخته!چ نویزی هم داره :D

حالا خوبه این به قول خودون بهترین مدل  rx 480  عه!ضمن اینک همه 1060 ها توی تست ها رفرنس هستن!

از نظر بنده بین rx 480 و 160 بدون شک 1060 کارت بهتریه از همه لحاظ!

ویرایش شده توسط JaFa_th
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، JaFa_th گفته است :

متوجه نمیشم چطور دوستان  میگن rx 480 قویتر از 1060 ظاهر شده؟

چندتا بنچمارک و تست بزارید ما هم متوجه منظورتون بشیم.تست 3d mark ملاک نیست.کارایی کارت تو یاین برنامه ها خیلی فرق داره تا واقعیت و توی گیم!

من که هر سایتی  ک میرم و نقد های 480 و 1060 رو نگاه میکنم،1060 با اختلاف برتر ظاهر شده.به جز یکی دوتا بازی مثل بتلفیلد ک برای کارتای amd بهینه تر هستن.

tomb raider 1080p

این دایرکت 12 که amd خیلی روش مانور داده.

GTA5 1080p

این همه اختلاف فریم؟ shame!

index.php?ct=articles&action=file&id=24264

metro 1080p

dirt 1080p

ashes 1440p

همش 2 . 3 فریم؟

این از بحث فریم ریت ها.خواهش مکنم اطلاعات غلط ندید که دوستان به اشتباه بیفتن.rx 480 شاید به صرفه ترباشه ولی لزوما قویتر نیست.

از بحث فریم خارج هم ک دوستان خودشون مطلع هستن کارت های amd مصرف و دماشون چقد بالاتره!

c410ea08-f415-493b-aec9-e87c6c997bf3.png

e6d201b8-3214-4d83-bcf3-1b42e8bf12fb.png

8b28692c-b4c4-4a6f-a5b2-2887044ef1b2.png

به به!بزنم به تخته!چ نویزی هم داره :D

حالا خوبه این به قول خودون بهترین مدل  rx 480  عه!ضمن اینک همه 1060 ها توی تست ها رفرنس هستن!

از نظر بنده بین rx 480 و 160 بدون شک 1060 کارت بهتریه از همه لحاظ!

درود

اومدی دو تا بازی تایتل انویدیا مثال زدی اونم چقدر اختلاف  اونم فقط 6 فریم تو مدلهای رفرنستو بازی ویچر 3 ، شما بازی تایتل amd ببینی فرقشون به کجاها میرسه

تو بقیه موارد اگه اشتباه تصحیح کنید 1060 کجاش رفرنسه الان اونجا نوشته msi gtx 1060 gaming x  رفرنسه و کی گفته مدل نیترو بهترینه ، مدلهای ایسوس و ام اس آی و پاورکالر که دیدم مصرفشون 170 وات بود فعلا هیچ کدوم از کاستوم های 480 مورد بررسی درست حسابی قرار نگرفتن و حتی وارد کشور نشدن تا دید کدومشون بهتره فعلا فقط مدل نیترو وارد شده

این واسه تایتل amd ، فرقشو با تایتل انویدیا مقایسه کن اختلاف فریم این کجا و اون کجا ، وقتی 480 از تایتان نسل قبل جلو بزنه ، کارت 1000 دلاری مقابل 250 دلاری و 1060 تو تایتل انویدیا چه گلی به سرش زده (نیازی به توضیح بیشتر نیست)

index.php?ct=articles&action=file&id=24237

همه هم میدونن چقدر تو ولکان عملکرد بهتری داره و افزایش کارایی حدود 30 الی  40 درصد تو ولکان و بازی دووم دیدیم

این مصرف : اختلاف ناچیزی با مدل رفرنس 1060 داره ، مدل کاستوم 480

index.php?ct=articles&action=file&id=24224

دما  و نویز

index.php?ct=articles&action=file&id=24226index.php?ct=articles&action=file&id=24232

حالا من مدل ام اس آی مثال زدم دلیل بر بهترین بودن نیست فعلاً هیچ کدوم از این کارتها درست حسابی مورد بررسی قرار نگرفتن

اینم مال 1060 ام اس آی

دما و نویز

index.php?ct=articles&action=file&id=23850

index.php?ct=articles&action=file&id=23856

index.php?ct=articles&action=file&id=23848

تو نویز برابرن ، تو دما اختلاف 8 درجه ، اومدین عکسهایی گذاشتین که معلوم نیست منبع کجاست

حالا فن های amd بیان بهتر توضیح میدن

نتیجه اینکه هر کارت (480و 1060) تو تایتل خودش بهتر فریم میگیره اما 480 تو تایتل ای ام دی فریم بیشتری نسبت به 1060 تو تایتل انویدیا میگیره

تو بحث مصرف : 136 در مقابل 168 وات که خیلی ناچیزه و به چشم نمیاد ، بحث دما : 65 مقابل 73 اگه اختلاف خیلی بگین تا بدونیم

تو نویز هم برابرن، تو بحث قدرت نمیشه گفت کدوم قویتره تو یه بازی این بهتر ظاهر میشه تو بازی دیگه اون یکی ،

قیمت هم ملاک اصلی قیمتهای مشخصه ، قیمتهای 1060 نگاه سر به فلک کشیده

لینک به دیدگاه

اگر اینده نگری هم براتون مهمه RX 480 8Gb بگیرید مخصوصا که حالا توی DX 12 ترکونده . 1060 هم برای یک سال مهمون شما هست و بعدش توی بنچمارک ها محو میشه به صورتی که باید 1 تو من بدید کارت جدید انویدیا بخرید ولی توی AMD شما بنچمارک های DX12 رو ببینید کارتی مثل R9 290 هنوز داره شاخ بازی در میاره .

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، StarKilleR گفته است :

درود

اومدی دو تا بازی تایتل انویدیا مثال زدی اونم چقدر اختلاف  اونم فقط 6 فریم تو مدلهای رفرنستو بازی ویچر 3 ، شما بازی تایتل amd ببینی فرقشون به کجاها میرسه

تو بقیه موارد اگه اشتباه تصحیح کنید 1060 کجاش رفرنسه الان اونجا نوشته msi gtx 1060 gaming x  رفرنسه و کی گفته مدل نیترو بهترینه ، مدلهای ایسوس و ام اس آی و پاورکالر که دیدم مصرفشون 170 وات بود فعلا هیچ کدوم از کاستوم های 480 مورد بررسی درست حسابی قرار نگرفتن و حتی وارد کشور نشدن تا دید کدومشون بهتره فعلا فقط مدل نیترو وارد شده

این واسه تایتل amd ، فرقشو با تایتل انویدیا مقایسه کن اختلاف فریم این کجا و اون کجا ، وقتی 480 از تایتان نسل قبل جلو بزنه ، کارت 1000 دلاری مقابل 250 دلاری و 1060 تو تایتل انویدیا چه گلی به سرش زده (نیازی به توضیح بیشتر نیست)

همه هم میدونن چقدر تو ولکان عملکرد بهتری داره و افزایش کارایی حدود 30 الی  40 درصد تو ولکان و بازی دووم دیدیم

دما  و نویز

index.php?ct=articles&action=file&id=24226index.php?ct=articles&action=file&id=24232

حالا من مدل ام اس آی مثال زدم دلیل بر بهترین بودن نیست فعلاً هیچ کدوم از این کارتها درست حسابی مورد بررسی قرار نگرفتن

اینم مال 1060 ام اس آی

دما و نویز

تو نویز برابرن ، تو دما اختلاف 8 درجه ، اومدین عکسهایی گذاشتین که معلوم نیست منبع کجاست

نتیجه اینکه هر کارت (480و 1060) تو تایتل خودش بهتر فریم میگیره اما 480 تو تایتل ای ام دی فریم بیشتری نسبت به 1060 تو تایتل انویدیا میگیره

تو بحث مصرف : 136 در مقابل 168 وات که خیلی ناچیزه و به چشم نمیاد ، بحث دما : 65 مقابل 73 اگه اختلاف خیلی بگین تا بدونیم

تو نویز هم برابرن، تو بحث قدرت نمیشه گفت کدوم قویتره تو یه بازی این بهتر ظاهر میشه تو بازی دیگه اون یکی ،

,والا تو این تاپیک و تاپیکای بغلی بعضی از دوستان این مدل نیترو رو به عنوان بهترین مدل معرفی کردن.منم مخاطبم ایشون بودن.

تو ی سری عکس ها ک منبع مشخصه

ولی بیشتر شون ا زاین منبع عه:

http://www.kitguru.net/

اگ این منبع قبول ندارید صدتا منبع دیگگ براتون میارم.

ببخشید د رمورد: تکنولوژی ولکان به جز دووم کدوم بازیه دیگ ازش پشتیبانی میکنه؟وعده و قول ها رو فراموش کنید!

و بحث مهم تراز اون!

بازی های تایتل amd کجا و تایتل انویدیا کجا اخه!اخه برادر من بازی های مث هیتمنو با ویچر و تامریدر مقایسه میکنی؟

حتی از نظر عددی هم تایت لها یamd عددی نیستن در برابر تایتل های انویدیا!میگی طرف بیاد قید کلی بازیو بزنه ک تو 2- 3 تا بازی مثلن فریم بیشتر بگیره؟؟؟؟؟؟؟

قید تکنولوژی hairwork و کلی تکنیک های بصری انویدیا رو بیخیا لبشه بیاد سراغ amd ؟

بعد اخه قضیه به همینجا ختم نمیشه ک.

مشکلات کارتای amd تو نسلای قبل تا جایی ک طالاع دارم خیلی زیاد بودن.خیلی از کرش کردن و لگ شکایت میکردن.تصویر پرش داشته و ..مشکلات تکنکی ک توی بنچمارک هم مشخص نمیشه.

و باز هم شما نگاه کنید چرا همیشه مینیمم فریم کارتای amd خیلی کمت را ز مینمم فریم های انویدیا ست؟ پایداری و ثابت کارت هاشون واقعن بهتر از انودیاست؟

در مورد تفاوت قیمت هم باید بگم rx 480 هم چیزی حدود 200 تومن اختلاف قیمت داره که از نظر بنده ارزششو داره

ویرایش شده توسط JaFa_th
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 26 دقیقه قبل، JaFa_th گفته است :

,والا تو این تاپیک و تاپیکای بغلی بعضی از دوستان این مدل نیترو رو به عنوان بهترین مدل معرفی کردن.منم مخاطبم ایشون بودن.

ببخشید د رمورد: تکنولوژی ولکان به جز دووم کدوم بازیه دیگ ازش پشتیبانی میکنه؟وعده و قول ها رو فراموش کنید!

و بحث مهم تراز اون!

بازی های تایتل amd کجا و تایتل انویدیا کجا اخه!اخه برادر من بازی های مث هیتمنو با ویچر و تامریدر مقایسه میکنی؟

حتی از نظر عددی هم تایت لها یamd عددی نیستن در برابر تایتل های انویدیا!میگی طرف بیاد قید کلی بازیو بزنه ک تو 2- 3 تا بازی مثلن فریم بیشتر بگیره؟؟؟؟؟؟؟

قید تکنولوژی hairwork و کلی تکنیک های بصری انویدیا رو بیخیا لبشه بیاد سراغ amd ؟

مشکلات کارتای amd تو نسلای قبل تا جایی ک طالاع دارم خیلی زیاد بودن.خیلی از کرش کردن و لگ شکایت میکردن.تصویر پرش داشته و ..مشکلات تکنکی ک توی بنچمارک هم مشخص نمیشه.

و باز هم شما نگاه کنید چرا همیشه مینیمم فریم کارتای amd خیلی کمت را ز مینمم فریم های انویدیا ست؟ پایداری و ثابت کارت هاشون واقعن بهتر از انودیاست؟

در مورد تفاوت قیمت هم باید بگم rx 480 هم چیزی حدود 200 تومن اختلاف قیمت داره که از نظر بنده ارزششو داره

الان تو دووم یمبینید چقدر فریم فرق میکنه وقتی بازی میساز میبینه عملکرد بهتری مطمئناً استودیو بیشتری جذب خودش میکنه حالا تکنولوژی جدیده ، انتظار نداشته باشید تو بازیهای قدیمی ازش استفاده میشد

الان من دارم تام رایدر بازی میکنم با کارت امضام که با معماری مکسول ساخته شده با سوییچ به دایرکس 12 کاهش فریم میبینم البته زیاد محسوس نیست اما چرا ؟ همون قضیه 12.1 !

الان ای ام دی انقدر مشکل داشت که کارتها نیومده تموم نمیشدن ! کسی منکر تکونولوژی انویدیا نیست اما این نسل با بهبود شدن نسل 400 ای ام دی میبینیم بازی ساز های بیشتری تمایل به همکاری با ای ام دی دارن

چون اطلاعات بیشتری تو این زمینه ندارم تو بحث نمیتونم جلوتر بیام (به خاطر ضعف زبان انگلیسی)

در کل اگه کسی بخواد الترا بازی کنه و پول زیادی هم واسه کارت نده و مطمئن باشه چند سال بعد ازش پشتیبانی میشه ای ام دی بهتره ، شما یه نگاه به 290 بنداز هنوز داره میتازه اما 780 کجاست ؟

کسی هم بخواد 1 سال کارتشو نگه داره و زیاد بحث قیمت واسش مهم نباشه و پشتیبانی آینده ، انویدیا انتخاب بهتریه

لینک به دیدگاه

آقا دوستان خواهشا نقل قولو میزنین عکسا رو بردارید .. پستا الکی دراز میشه هی باید اسکرول کنیم. هیچ اطلاعاتیم نداره خب دیدیم عکسا و حرفا رو تو پست قبل مخاطبتون.

اگر گفته شده قویترین 480 منطور این بوده که قویترینی که این بنده خدا بتونه بخره چون قصد خرید داشته و همین مدل هست. هرچند که کل قوی و ضعیفی که میگیم در حد چند فریمه تو یه مدل مشخص کارت

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، JaFa_th گفته است :

و بحث مهم تراز اون!

اینکه تایتل های دو طرف مقایسه میکنید باید بدونید که تایتل های amd برتر نباشن کمتر نیستن بازی هایی مثل توتال وار وارهمر بتلفیلد ۱ deus ex و هیتمن و چندتا بازی دیگه که هنوز عرضه نشدن از لحاظ قدرت هم نکنه شما وقتی ۱۰۶۰ میگیری میخوای بازی های عتیقه و dx11 بازی کنی نه برادر من کسی که گرافیک جدید میخره برای بازی های جدید میخره که در اینده همشون dx12 و ولکان ساپورت هستن ولکان هم خیلی از شرکت های بزرگ پشتشن همین بس که شرکت متبوع شما انویدیا هم پشتشه ۱۰۶۰ یه کارتی هست برای بازی های فعلی و بازی های سال های پیش و گرنه هیچ آینده نگری در خریدش نیس

لینک به دیدگاه

دماش چطوره یکم درباره اش توضیح بده تو چه بازی هایی چند فریم میگیری پاورت چیه

در کل ک من راضیم ...
دماش تو gtav با 50 درصد فن تا 74 اینا بود و تو بازی ایورو تراک 2 با 30 . درصد فن دماش 62 بود .
پاورم green 700 hp هست و تو gta با 8 x رو 60 میشه گفت قفل بود .

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

لینک به دیدگاه

درود

دما  و نویز

اینم مال 1060 ام اس آی
دما و نویز

والا دوست عزیز من ک rx480 nitro 4gn دارم رو فول فول فول لود مصرفش 175 الی 180 بود ... خدایی عالی عمل کرد تو هر گیمی ک گزاشتم تازه درایوشو آپدیت نکرم هنوز درایو cd خودش نصبه ...دماشم بعضی دوستان میگن زیاده زیاده[emoji52] مال من ک 74 رد نکرده تا الان [emoji4]

لینک به دیدگاه

من هم امروز فنو دستی تنظیم کردم با شصت درصد دور فن حدود ۱۸۰۰ دما تو لود به ۵۸ رسید قبلش با اتوماتیک و‌دور ۸۰۰ به ۷۵ میرسید. به نظرم کارت خنکی نباشه داغ هم نیست

لینک به دیدگاه

در 55 دقیقه قبل، mamad pars گفته است :

والا دوست عزیز من ک rx480 nitro 4gn دارم رو فول فول فول لود مصرفش 175 الی 180 بود ... خدایی عالی عمل کرد تو هر گیمی ک گزاشتم تازه درایوشو آپدیت نکرم هنوز درایو cd خودش نصبه ...دماشم بعضی دوستان میگن زیاده زیادهemoji52.png مال من ک 74 رد نکرده تا الان emoji4.png

دوست عزیز شما چطوری توان مصرفی گرافیک رو اندازه گرفتین؟ 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما چطوری توان مصرفی گرافیک رو اندازه گرفتین؟ 

شما برنامه GPU Z رو دانلود کنید .
اجراش کنید .
برید تو بازی و یه 20 دیقه بازی کنید .
بعد بیاد بیرون .
تو صفحه دوم GPUZ کاملا مشخصات نوشته شده .
اونارو بزارید رو مکس تا نشون بده نهایت مصرف و فرکانسو و فن و دما ووو نشون میده که نهایت تا چند بالا رفتن [emoji4]

لینک به دیدگاه

سلام. دوستان مشکل ارتیفکت توی کارت های جدید AMD چقدر هست؟ 

الان توی خرید کارتهای انویدیا و AMD میتونه ملاک باشه؟

لینک به دیدگاه

سلام .
میشه توضیح بدید این مشکل چیه . شاید بتونم کمکتون کنم !

لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، mamad pars گفته است :

سلام .
میشه توضیح بدید این مشکل چیه . شاید بتونم کمکتون کنم !

تکسچر ها توی مپ پخش میشن. کارت R9 280 تو این زمینه معروفه. R9 280 هم ریبرند 7970 بود فکر کنم.

پس شما همچین مشکلی نداشتین؟

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/30, 19:04:53، Miladrfm گفته است :

280 های ایسوس این مشکل رو داشتن ( البته توی مدل های دیگه هم بود اما توی ایسوس بیشتر بود ) اما  به معنی این نیست که همه 280 ها مشکل داشتن یه درصدیشون بله .

توی سری 300 و 400 من چنین موضوعی رو نشنیدم و ندیدم .

من برای رفیقم 280x ایسوس بستم هنوز مثل بنز داره کار میکنه . اگر مشکلی پیدا می کرد حتما می فهمیدم . توی این مدت  با 290x هم مشکلی ندیدم . کارت 270x  رو هم یکی دو روز پیش ردش کردم رفت تا لحظه آخر خوب بود !!!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...