رفتن به مطلب

مقایسه گرافیک های rx480 . rx470. 1060

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه
در 10 ساعت قبل، nima19 گفته است :

هیچ کدوم ، کولر مستر که داغونه خروجی واقعی 384 وات ! از پاور خودت ضعیف تره (حتما به شاخه 12 ولت دقت بشه تا ضرر نکنی)

پاور کمتر از این نگیر http://lioncomputer.ir/product/7674/پاور+گرین+580+وات++GP580A-ES/

یا اگه میتونی بیشتر هزینه کنی  http://lioncomputer.ir/product/8826/پاور+ای+وی+جی+ای+EVGA+600W/

خروجی 580 وات که یکمی دستت تو ارتقا آینده بازتره

در کل 580 گرین کافیه و استاندارد مصرف انژری بهتری داره ، پاور خودت اگه نو بود شاید میشد روش حساب کرد اما لب مرزی میشد

گفته های دوستان راجب انتخاب گرافیک هم تایید میشه

در 11 ساعت قبل، mrg66 گفته است :

1240 + 20 ارسال میشه 1260 ت . از 1190 کم کنی میشه 70 هزار تومن. خوب شما اون پاورتو میتونی بفروشی و با این 70 ت و 30-40 ت بیشتر دادن صاحب 480 و یه پاور نو بشی.

اون مدل 1060 معمولی ترین و پایه ترینه. اما 480 سافایر از هر جهت بهتره. فردا فروشش هم راحت تره از گینوارد...

----------------

دیگه صاحب اختیار شما هستید. من چون خودم دارم 480 استفاده میکنم دارم بهت میگم.....

:)

لینک به دیدگاه

ممنونم فعلا بدجوری بین 470 و 480 موندن اختلاف قیمتشون 200 تومنه و فریم6 تا اختلاف دارن در مورد پاورم یه چیزی میخوام حدالق با تبدیل بشه 6 تا ساتا ازش دراوردم چون هاردم زیاده 4 تا هارد دارم یدونه هم اس اس دی میندازم

لینک به دیدگاه

من همیشه نظرم روی Nvidia هستش ?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 17 دقیقه قبل، nima19 گفته است :

ممنونم فعلا بدجوری بین 470 و 480 موندن اختلاف قیمتشون 200 تومنه و فریم6 تا اختلاف دارن در مورد پاورم یه چیزی میخوام حدالق با تبدیل بشه 6 تا ساتا ازش دراوردم چون هاردم زیاده 4 تا هارد دارم یدونه هم اس اس دی میندازم

470 و 480 اختلاف مصرف آنچنانی ندارن ، 470 :130 وات مصرف داره ، 480 حدود 170 ، تو 3 مدلی که دیدم 170 وات مصرف دارن پس در هر صورت باید به فکر پاور نو باشید 1060 هم حدود 140 وات مصرف داره

470 هم گزینه خوبیست اگر میخواین حداقل 2 سال یا بیشتر از ارتقا گرافیک صرف نظر کنید بهتره 480 8 گیگ بگیرید چون با پیشرفت بازیهای امروزی و مموری خور شدنشون ، 8گیگ آینده نگری تره

لینک به دیدگاه

والا موندم اینده نگریه درست میگید موندم ارزش دویست اضافه رو داره

لینک به دیدگاه

حالا كه دست گذاشتى روى كارتهاى خوب يه دستى به اين سيستم عتيقت هم بكش اسكاى ليك بردار

مثلا ميتونى 470 رو بردارى كارتت و باقى قطعاتتو رد كنى كه هزينه ارتقا برات باقى بمونه اينم ميشه

ویرایش شده توسط eddy
لینک به دیدگاه

در 58 دقیقه قبل، eddy گفته است :

حالا كه دست گذاشتى روى كارتهاى خوب يه دستى به اين سيستم عتيقت هم بكش اسكاى ليك بردار

مثلا ميتونى 470 رو بردارى كارتت و باقى قطعاتتو رد كنى كه هزينه ارتقا برات باقى بمونه اينم ميشه

والا نمیدونم منم بین rx470 و rx480 موندم

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، nima19 گفته است :

والا الان کلا تو 470 و 480 موندم دویست  تومن اختلاف قیمت کم نیست برای 5 الی 6 فریم موندم کدوم رو بردارم اگر 470 بردارم شاید تعویض پاورم نخواد در کل 400 ارزون تر میشینه

نمیدونم بعدا هم این اختلاف فریم همین 6 فریم میمونه یا نه

والا فک کنم اینکه بعضیا بگن که 470 با یکم اور میشه 480 یجوریه. بلاخره باز 480 ام با یکم اور شاید بشه یه چیز بهتر. یا هر دو رو تو پایه باید مقایسه کرد یا تو اور. این 6 فریم تفاوت هم باید ببینید تو چند فریم هست و درصدی بررسی اش کنید. اگه تو 60 فرم 6 فرم فرق کنه حدود 10% هست بلاخره که تو 1 تومن میشه 100 تومن. ولی اختلاف 200 تومنه اینطور که میفرماید. دودوتا 4 تا کنید. ولی بلاخره انتظار نداشته باشید با گرونتر شدن کارت به نسبت قیمت اضافه شده قدرت هم اضافه بشه

مدل نیترو پلاس 480 8گیگ 1190 میدن دوستان. من اگه خودم بودم بند فرضا اون 190 تومن نمیکردم خودمو و 480 میخریدم. منتهی شما به سر خودت اوستایی اصطلاحا خودت میدونی

لینک به دیدگاه

سلام دوستان . من rx480 nitro 4gb خریدم ... از نظر من ک عالیهههه

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، mamad pars گفته است :

سلام دوستان . من rx480 nitro 4gb خریدم ... از نظر من ک عالیهههه

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

دماش چطوره یکم درباره اش توضیح بده تو چه بازی هایی چند فریم میگیری پاورت چیه

لینک به دیدگاه

دوستان با توجه به بنچمارکها چرا 480 رو توصیه میکنید فقط تو کال اف بنظرم فریمش خوبه

منم بدجوری بین 480 و 1070 موندم

ویرایش شده توسط real fc
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 17 دقیقه قبل، real fc گفته است :

دوستان با توجه به بنچمارکها چرا 480 رو توصیه میکنید فقط تو کال اف بنظرم فریمش خوبه

منم بدجوری بین 480 و 1070 موندم

درود

480 و 1070 مقایسه میشه ؟ کارت 1200 با کارت 1900 تومنی ؟ مسلماً 1070 قویتره

480 با 1060 مقایسه میشه و با توجه به قیکت پایین تر 480 و عملکرد بهتر تو دایرکس 12 و ولکان و 8 گیگ مموری ، 480 توصیه میشه

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، StarKilleR گفته است :

هیچ کدوم ، کولر مستر که داغونه خروجی واقعی 384 وات ! از پاور خودت ضعیف تره (حتما به شاخه 12 ولت دقت بشه تا ضرر نکنی)

پاور کمتر از این نگیر http://lioncomputer.ir/product/7674/پاور+گرین+580+وات++GP580A-ES/

یا اگه میتونی بیشتر هزینه کنی  http://lioncomputer.ir/product/8826/پاور+ای+وی+جی+ای+EVGA+600W/

خروجی 580 وات که یکمی دستت تو ارتقا آینده بازتره

در کل 580 گرین کافیه و استاندارد مصرف انژری بهتری داره ، پاور خودت اگه نو بود شاید میشد روش حساب کرد اما لب مرزی میشد

گفته های دوستان راجب انتخاب گرافیک هم تایید میشه

:)

اين 384 از كجا در آوردي؟

كولر مستر جزء برترين هاي PSU‌هستش لطفا الكي نظر نديد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 45 دقیقه قبل، miladtps گفته است :

اين 384 از كجا در آوردي؟

كولر مستر جزء برترين هاي PSU‌هستش لطفا الكي نظر نديد

درود ، این صفحه مطالعه بفرمایید قسمت خروجی 12 ولت ( حیف که واسه من الان باز نمیشه) نوشته 384 وات خروجی شاخه 12 (توان اصلی پاور)

اینم یکی از نظرات کاربران استفاده کننده ، لطفا قبل اینکه الکی نظر بدید کمی تحقیق کنید

Reject           ارسال شده در ۶ فروردین ماه ۱۳۹۵
thumb_up.png 1 - 0 thumb_down.png
پاور جالبی نیست، خیلی داغ میکنه و صدایه فنش دسته کمی از تراکتور نداره. :)

http://www.coolermaster.com/powersupply/office-home-elite-power/elite-power-v2-550w/

2.jpg

لینک به دیدگاه

پس شد گرافیک 8 کیک rx480  فقط یه سوال مادربوردم برای این گرافیک ضعیف نیست نسوزه

MSI B75A-G41 LGA 1155

پاور هم اگه کسی چیزی به غیر از دوستانی که نظر دادن مدنظر دارید بگید ممنونم از همه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 9 دقیقه قبل، nima19 گفته است :

پس شد گرافیک 8 کیک rx480  فقط یه سوال مادربوردم برای این گرافیک ضعیف نیست نسوزه

MSI B75A-G41 LGA 1155

پاور هم اگه کسی چیزی به غیر از دوستانی که نظر دادن مدنظر دارید بگید ممنونم از همه

با سلام

خیر دوست گرامی مادربرد موردی نداره

و اون مورد سوختن مین و ... که ما ندیدیم ولی اگر هم باشه روی مدل رفرنس هست که شاید مشکل ایجاد کنه

مدل نیترو پلاس این موارد رو برطرف کرده

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام

خیر دوست گرامی مادربرد موردی نداره

و اون مورد سوختن مین و ... که ما ندیدیم ولی اگر هم باشه روی مدل رفرنس هست که شاید مشکل ایجاد کنه

مدل نیترو پلاس این موارد رو برطرف کرده

سلام

من این مدل رو می خوام بگیرم

Sapphire Nitro Radeon RX 480 8GB OC

لینک به دیدگاه

من گرفتمش فنها تو بیکاری خاموشه و دما بعد از چند دقیقه از بازی بیرون اومدن حدود ۴۵ تو لود هم بیشتر از ۷۵ نشد به نظرم بد نیست چون دور فن هم بیشتر از ۸۰۰ نشد
برنامه باید برای کنترل فن باید باشه من نصب نکردم فعلا.

ویرایش شده توسط Mahdian57
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 دقیقه قبل، nima19 گفته است :

من این مدل مد نظرمه

همونو بگیر

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، nima19 گفته است :

من این مدل مد نظرمه

عزیز اسم دقیق  Sapphire Nitro Radeon RX 480 8GB OC همون Sapphire Nitro+  Radeon RX 480 8GB هست. هردوشون یکی هستند.

ویرایش شده توسط mrg66
لینک به دیدگاه

نظر دوستان درمورد خرید کارت کارکرده r9 390x از برند گیگا دارای گارانتی آواژنگ چیه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید یا صبر کنم rx 480 موجود بشه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 32 دقیقه قبل، KingSaeed گفته است :

نظر دوستان درمورد خرید کارت کارکرده r9 390x از برند گیگا دارای گارانتی آواژنگ چیه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید یا صبر کنم rx 480 موجود بشه 

کارت پر مصرف و داغیه بهتره 480 بگیرید اما از 480 یکمی قویتره

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، KingSaeed گفته است :

دسته 2 خوش قیمت آره

آک نه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...