رفتن به مطلب

[پایان یافت] فروش وتعویض یک فروند gtx970 msi gaming

مکس
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود به همه دوستان
من قصد فروش کارتم رو دارم بسیار تمیزه بدون مشکل باز نشده ودارای  تقریبا2سال گارانتیه ماتریکس

قیمت پایه:850

به بالاترین پیشنهاد تقدیم میشه

تحویل حضوری در تهران.آزادی
وهمچنین قصد تعویض با کارتهای هم رده خودشم
قصد تعویض با R9 390. ,RX 480. ,R9 290X .,رو هم دارم.و پیشنهاد کارتی که دارین رو هم بدین

اگر هم کاری بود در تلگرام در خدمتم 09191936494

با سپاس از سایت خوب لیون

2016-10-08_222143.png

2016-10-08_222347.png

IMG_20161008_223040.jpg

IMG_20161008_223537.jpg

2016-10-20_010456.png

ویرایش شده توسط مکس
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 41 دقیقه قبل، مکس گفته است :

من قصد فروش کارتم رو دارم بسیار تمیزه بدون مشکل باز نشده ودارای 10 ماه گارانتیه ماتریکس

IMG_20161008_223040.jpg

طبق این عکسی که از کارت گارانتی گرافیک گذاشتید 21 ماه گارانتی  دارد نه 10 ماه 9_9

لینک به دیدگاه

با هزینه ارسال با پست پیشتاز و با واسطه لیون 900 خریدارم.

لینک به دیدگاه

14 ساعت از پیشنهادم گذشته و خبری نیست و چون شما زمان تعیین نکردید و یکبار دیگه هم تاپیک زدی و عکس و تست نگذاشتی و غیب شدی و کلا معلوم نیست فازت چیه دوست عزیز ،  بنده انصراف میدم.موفق باشید.

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، aligolshani66 گفته است :

14 ساعت از پیشنهادم گذشته و خبری نیست و چون شما زمان تعیین نکردید و یکبار دیگه هم تاپیک زدی و عکس و تست نگذاشتی و غیب شدی و کلا معلوم نیست فازت چیه دوست عزیز ،  بنده انصراف میدم.موفق باشید.

عزیز پیشنهاد شما رو بنده دو سه هفته پیش به این دوستمون دادم ایشون با سیستم واسطه معامله نمی کنند نهایتا با اتوبوس ارسال می کنند شما کارت رو می گیرید و پولش رو به راننده پرداخت می کنید و هیچ فرصتی برای تست روی سیستم ندارید!  حضوری هم تو ترمینال آزادی تحویل میدن که باز امکان تست فراهم نیست

لینک به دیدگاه

با احترامات بسیارو روش بنده و با اطمینان و بزرگواریه ایشون تقدیم شد به دوست خوب و گرامیم 7alireza7

ویرایش شده توسط مکس
لینک به دیدگاه

در در 1395/07/29, 11:00:34، مقدم گفته است :

عزیز پیشنهاد شما رو بنده دو سه هفته پیش به این دوستمون دادم ایشون با سیستم واسطه معامله نمی کنند نهایتا با اتوبوس ارسال می کنند شما کارت رو می گیرید و پولش رو به راننده پرداخت می کنید و هیچ فرصتی برای تست روی سیستم ندارید!  حضوری هم تو ترمینال آزادی تحویل میدن که باز امکان تست فراهم نیست?

دوست گرامی چشا تو باز کن وتوجه کن  تصویر و مشخصات گذاشته شده و  گفتم اگر کاری بود در تلگرام ok

به این مفهوم که اگر پرسشی هست در تلگرام ج داده میشه از این روشنتر داش من

باز هم با سپاس از لیون

بدرود

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، مکس گفته است :

دوست گرامی چشا تو باز کن وتوجه کن  تصویر و مشخصات گذاشته شده و  گفتم اگر کاری بود در تلگرام ok

به این مفهوم که اگر پرسشی هست در تلگرام ج داده میشه از این روشنتر داش من

باز هم با سپاس از لیون

بدرود

جناب مکس بنده مخاطبم شما نبودی سوالی نیست همه چیز روشنه  شما تلگرام منتظر باش کسی کارتون داشت میاد سراغتون

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...