رفتن به مطلب

مشکل در سیاه شدن تصویر :| کمک کنید !

M4t1n
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 2 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

من چند مورد با gtx770 چنین مشکلی داشتم که دوبار اول  باری گارانتی  مصیبت کشیدم. این مشکل در ۷۷۰ ها زیاد بود.  مواردی رو دیدم که با تغییر بایاس و نیز یک مورد که با اسمبل دوباره با قطعه‌های پیشین  مشکل حل شد.

دانشی در این باره ندارم و این از تجربه‌ی خودم بود. با ۹۶۰ هم دو بار چنین مشکلی داشتم که گارانتی خوشبختانه عوض کرد.

به نظرم یک بار با دقت بیشتر اسمبل کن و اگر مشکل باقی بود بفرست برای گارانتی. اگر ویستا بود می‌گفتم حتما حضوری ببر، چون چند بار دیده شده که قطعه‌ی ارسالی رو به بهانه‌های واهی ابطال گارانتی کرده‌اند، در حالی که با مراجعه‌ی حضوری نمی‌تونند چنین کنند.

از لایف تجربه‌ی بدی ندارم و نمی‌دونم  نزدیک‌ترین دفتر خدماتی‌ش به شهرت کجاست. حضوری در کل امن‌تره.

30 کیلومتری شهر ما نمایندگی داره 

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، Rasol2000 گفته است :

ایولا بابا.یه سوال

زمانی که خریدیش مگه تست نکردی؟؟؟؟

فروشنده پس نمیگیره؟؟؟؟

ببخشید چی ایول داره ؟

زمانی که خریدم مشکل رو نفهمیدم و زمان تست هم تموم شده و خراب شدن روی سر فروشنده فایده نداره

زمانی که خریدم کارت رو با Furmark زیر فشار گذاشتم

سه تا ویندوز سون ایت تن نصب کردم 

درایور با هرسه تا مشکل نداشت و نصب شد 

با خودم فکر کردم که اوکیه پس مشکل نداره 

ولی وقتی به استفاده رسیدم دیدم که بعله !  : |

مشکل داره اساسی !

لینک به دیدگاه

نمی دونم چرا

ولی ظاهرا کارت کاری می کنه که مادربرد + 0.3 ولت به ولتاژ رم اضافه بشه به همین خاطر رم گرم میشده و تصویر از بین میرفته

کاملا اتفاقی وقتی میخواستم اورکلاک رو بیشتر کنم رفتم تو بایوس بخش ولتاژ دیدم که بعله ! ولتاژ DRAM روی 2.1 ولته و رم هم بشدت گرم میشه 

روی DDR3 و الباقی مادربرد ها هم همین وضعیت بود و ولتاژ رو +0.3 ولت میکرد

الان به صورت دستی گذاشتم روی ولتاژ استاندارد کاملا Stable کار می کنه 

لینک به دیدگاه

بله.افزایش ولتاژ بتنهایی وبدون افزایش فرکانس مموری وهسته خطرناکه.واگه خودبخودانجام میشه یعنی مشکل داره.

از وقتی به حالت پیشفرض برگردوندین دوباره بالا نرفت؟سیستمو ریست وخاموش روشن کنید ببینید رو ولتاژ دیفالت میمونه یا میره بالا!!!

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، mrdariush گفته است :

بله.افزایش ولتاژ بتنهایی وبدون افزایش فرکانس مموری وهسته خطرناکه.واگه خودبخودانجام میشه یعنی مشکل داره.

از وقتی به حالت پیشفرض برگردوندین دوباره بالا نرفت؟سیستمو ریست وخاموش روشن کنید ببینید رو ولتاژ دیفالت میمونه یا میره بالا!!!

اگه بزارم روی Auto ولتاژ اضافه میشه 

اگر دستی تنظیم کنم مشکلی نداره

فکر کنم برای اینکه سرعت Share Memory بیشتر بشه کارت گرافیک سعی می کنه اورکلاک کنه :(

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...