رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی در خصو خرید پاور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

دوستان میخام یه پاور برای دوستم بخرم ولی خیلی گیج شدم ، نمیدونم دقیقا چه مدلی رو انتخاب کنم

کیفیت بعضی از برند ها رو هم مثل raidmax  و یا deepcool رو هم نمیدونم !

بودجه پاور مبلغی بین 300 الی 400 تومن هست (البته تقریبی)

من یه چند تا مدل خودم در اوردم ، خواهش میکنم در مورد این مدل ها نظرتون رو بفرمایید ، اگر مورد دیگری هم بود خودتون لطف کنید (حتما نیمه ماژولار)

سیستمی هم که روش قراره کار بکنه چندان هم حرفه ای نیست ، فقط خواستم یکم آینده نگری کنم تا شاید بعداٌ اگر یه گرافیک خوب خرید اونوقت پاور کم نیاره

1- پاور گرین 750 وات GP750B-OC+  لینک

2- پاور کولر مستر 650 وات G650M  لینک

3- منبع تغذیه DA-700 دیپکول  لینک

4- پاور ریدمکس ومپایر آر ایکس 700 جی اچ  لینک

5-  Power Raidmax - RX-635AP-S - 635W لینک

6- پاور گرین 700 وات GP700A-HP  لینک

با تشــــــــــــــــکر

مشخصات سیستم رو دقیقا نمیدونم ولی تقریبیش اینه :

مادربرد msi با سوکت اینتل 1155

3 تا هارد Sata 1tb

1 هارد SSD

DVD Writer

گرافیک آنبرد (ولی در آینده یه گرافیک در حد 460 )

رم 2 تا 4 گیگ 1600 باس

ویرایش شده توسط sinastar
لینک به دیدگاه

تا وقتي برند هايي مثل كولرمستر و گرين هست واقعا چرا ديپ كول؟؟؟ چرا ريدمكس؟؟؟ قيمت هاشون هم كه يكين... يه سوال واقعا بزرگه براي من...

قطعا كولر مستر و بعد از اون گرين بهترين برند ا هستند با اختلاف بسيار بسيار زياد با برندهايي مثل ديپ كول..

ولي مقدار وات رو تا وقتي مشخصات سيستم رو نگفتين ما از كجا بهتون راهنمايي بديم؟؟ علم غيبم كه نداريم... 

ویرایش شده توسط Ali Alborz
لینک به دیدگاه

با سلام

با تشکر از پاسختون ، مشخصات سیستم رو شکسته خورده تا جایی که یادم اومد نوشتم ، اگه بازم کم گفته باشم بفرمایید تا خودم برم از نزدیک نگاه کنم و دقیقش رو بگم (سیستم مال دوستمه)

البته در کیفیت کولر مستر و گرین که هیچ شکی نیست اما خوب همون پست اول هم گفتم که از کیفیت برند هایی مثل ریدمکس و دیپ کول خبر ندارم چون تا حالا کسی رو ندیدم ازشون استفاده کنه تا ازش بپرسم ( البته از لحاظ قیمت هم یه تفاوت جزیی هم دارن ولی خیلی جزئی)

خوب لطفا حالا که بیشتر توضیح دادم بیشتر راهنمایی کنید :x

لینک به دیدگاه

سيستم شما با كارت گرافيك تو فول لود نهايتا ٤٠٠ وات مصرف داره كه خريد يه پاور ٤٥٠ وات براي شما كافيه.

لینک به دیدگاه

آخه گفتم که میخام یکم هم آینده نگری کنم

البته منم زیادش رو نمیخام همون 550 وات هم خوبه ، فقط دنبال گزینه مناسبم تو این رنج قیمت

درضمن 450 وات نیمه ماژولار هم فکر نکنم باشه !

ویرایش شده توسط sinastar
لینک به دیدگاه

با اينده نگري همون ٤٥٠ وات كافيه، سيستم شما كمتر از ٤٠٠ وات هم با يه كارت ٤٦٠ مصرف داره (اونم تو فول لود) اگر منظورتون از اينده طي چند ماه اينده هست و اونم ارتقا كلي سيستم پاور قوي بخريد ولي غير از اين خريد وات بالاتر هزينه اضافي و بيهوده هست.

سري uk گرين و يا سري V كولر مستر حتي فول ماژولار هم داره.

ویرایش شده توسط Ali Alborz
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...