رفتن به مطلب

تفاوت بنچمارک های منتشر شده با تست شخصی لطفا راهنمایی کنید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان خسته نباشید یک سوال داشتم 

سیستم من به این شکل هست

graphic = Zotac 970 Amp Ex

cpu = core i5 6400

ram = 8 

تقریبا  مثل سیستم پیشنهادیه Division هست 

ولی وقتی میخوام Division رو بازی کنم باید تنظیمات رو بیار م پیایین

به صورتی که شما تو اینترنت اگر نگاه کنید  با 970  با تنظیمات High تو رزولیشن 1080   کارت داره 60 فریم میگیره

ولی من تو تنظیمات High افت فریم شدید دارم از 60 میشه 40 از میشه  50 خیلی اذیت میکنه

بعد کم  کم تنظیماتو کم کردم  یک دفعه دیدم رسیدم به Meduim  خیلی ناراحت شدم بعد دیگه تقریبا فریم خوب شد یعنی یا 60 ثابته یا میشه 59 

خواب الان سوال من اینه این اختلافه تست شخصی با این بنچ مارک هایی که تو اینترنت هست برای چیه ؟

سیستم من مشکل داره ؟  قسمتیش ضعیفه ( رم  سی پی یو گرافیک )

یا ممکن یک جا کار بلنگه لطفا راهنمایی کنید 

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Matin96D گفته است :

ویرایش شده توسط Matin96D
لینک به دیدگاه

اطلاعت سیستم بنچمارک اون سایت رو هم میشه بنویسید

لینک به دیدگاه

خوب اونا با cpu خفن و اور شده و رم 16 یا 32 فرکانس بالا تست میکنن که یکم تاثیر میزاره. همه رو high کنین فقط انتی فیلتر ها رو بردارید یا کم کنین بازدهی بیشتر میشه

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، mka19 گفته است :

اطلاعت سیستم بنچمارک اون سایت رو هم میشه بنویسید

Our test system is based on the eight-core Intel Core i7-5960X Extreme Edition with Haswell-E based setup on the X99 chipset platform. This setup is running 4.40 GHz on all cores. Next to that we have energy saving functions disabled for this motherboard and processor (to ensure consistent benchmark results). We use Windows 10 all patched up. Each card runs on the same PC with the same operating system clone

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/29, 10:04:48، Matin96D گفته است :

Our test system is based on the eight-core Intel Core i7-5960X Extreme Edition with Haswell-E based setup on the X99 chipset platform. This setup is running 4.40 GHz on all cores. Next to that we have energy saving functions disabled for this motherboard and processor (to ensure consistent benchmark results). We use Windows 10 all patched up. Each card runs on the same PC with the same operating system clone

تنها در صورت داشتن مشخصات کامل هردو سیستم میشه نظر داد. و اینکه اور شدن یا نه

فقط بالا نام سی پی یو رو دادی و ویندوز:/

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

یک مورد هست که اگر کسی سیستم تست سایتها رو داشته باشه دیگه تست نمیکنه و فقط بازی میکنه

چیکار داره به تست و این حرفها

لینک به دیدگاه

یکی از دلایلش میتونه این باشه که اونا با بازی اورجینال تست میگیرن و ما و شما با بازی کرک شده. قطعاً تفاوت هایی بین این دو میتونه وجود داشته باشه. ضمن اینکه اونا از سیستم هایی استفاده میکنن که گلوگاه به حداقل برسه.

لطفاً مشخصات دقیق سیستمتون رو بدید تا دوستان راهنمایی کنن :D

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، mehdysms گفته است :

یکی از دلایلش میتونه این باشه که اونا با بازی اورجینال تست میگیرن و ما و شما با بازی کرک شده. قطعاً تفاوت هایی بین این دو میتونه وجود داشته باشه. ضمن اینکه اونا از سیستم هایی استفاده میکنن که گلوگاه به حداقل برسه.

اخه مشکل اینجاست Division فقط اورجیناله منم اورجینال خریدم دارم بازی میکنم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 29 دقیقه قبل، Matin96D گفته است :

دوست عزیز اونا با سی پی یو 6700 یا 5960 بنچ میگیرن و مال شما ضعیفتره و بعضی از سایتها از شرکتها پول میگیرن و کارتو اورکلاک میکنن تا فریم بالاتری نسبت به رقبا ثبت کنن ، تنظمیات بازی و عوامل دیگه دخیل هستن ، شما درایورتو به آخرین نسخه آپدیت ان شا ا... که مشکلت حل بشه البته قبلش درایور قبلی با برنامه DDu تو سیف مود پاک کن

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، Matin96D گفته است :

پس با این حساب هر کدوم از کارهای زیر رو انجام بدید تا متوجه بشید عوامل مهم گلوگاه چیه.

1.تست 3DMark و مقایسه امتیاز داده شده با امتیازی که بقیه گرفتن. اگه فاصله قابل توجهی وجود داشت یعنی گلوگاه دارید. دقت کنید امتیازتون رو با اونایی مقایسه کنید که کارتشون رو با نرم افزار یا دستی اورکلاک نکرده باشن و دقیقاً شرایط مشابه کارت شما داشته باشن و برند کارت ها هم یکی باشه.(این روش رو مطمئن نیستم برای فهمیدن سلامتی کارت هست یا فهمیدن گلوگاه یا هردو ولی متوجه شدم اگه گلوگاه وجود داشته باشه میتونه امتیاز رو بیاره پایین)

2. تست دمای کارت و CPU و چیپست های مادربورد و هارد

3. درایو C و درایوی که بازی توش نصبه ، فضای خالی قابل توجهی داشته باشه.

4. بررسی بروز بودن درایور کارت گرافیک و بروز بودن خود بازی O.o

5. بررسی مصرف منابع سیستم بخصوص پردازنده و رم در بازی و خارج از بازی.

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Matin96D گفته است :

سلام دوستان خسته نباشید یک سوال داشتم 

سیستم من به این شکل هست

graphic = Zotac 970 Amp Ex

cpu = core i5 6400

ram = 8 

تقریبا  مثل سیستم پیشنهادیه Division هست 

ولی وقتی میخوام Division رو بازی کنم باید تنظیمات رو بیار م پیایین

به صورتی که شما تو اینترنت اگر نگاه کنید  با 970  با تنظیمات High تو رزولیشن 1080   کارت داره 60 فریم میگیره

ولی من تو تنظیمات High افت فریم شدید دارم از 60 میشه 40 از میشه  50 خیلی اذیت میکنه

بعد کم  کم تنظیماتو کم کردم  یک دفعه دیدم رسیدم به Meduim  خیلی ناراحت شدم بعد دیگه تقریبا فریم خوب شد یعنی یا 60 ثابته یا میشه 59 

خواب الان سوال من اینه این اختلافه تست شخصی با این بنچ مارک هایی که تو اینترنت هست برای چیه ؟

سیستم من مشکل داره ؟  قسمتیش ضعیفه ( رم  سی پی یو گرافیک )

یا ممکن یک جا کار بلنگه لطفا راهنمایی کنید 

در تنظیمات بازی، vsync رو غیرفعال کنید ببینید مشکل افت فریم بهتر میشه یا نه. 
vsync در اغلب بازی ها، triple buffering رو به خوبی اجرا نمی کنه.

ویرایش شده توسط Core_i6
لینک به دیدگاه

دوست عزیز به خاطر CPU شما هم میتونه باشه . سی پی یو شما یه سی پی یو میان رده به حساب میاد در صورتی که اگر 6600K داشتید و Over Clock میکردید شاید خیلی بیشتر از اینها فریم میگیرفتید اگر 6700k اورکلاک شده داشتید که دیگه توی بهشت میبودید . قدرت سی پی یو هم توی فریم تاثیر به سزایی داره و فقط گرافیک نیست .

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، mehdysms گفته است :

پس با این حساب هر کدوم از کارهای زیر رو انجام بدید تا متوجه بشید عوامل مهم گلوگاه چیه.

1.تست 3DMark و مقایسه امتیاز داده شده با امتیازی که بقیه گرفتن. اگه فاصله قابل توجهی وجود داشت یعنی گلوگاه دارید. دقت کنید امتیازتون رو با اونایی مقایسه کنید که کارتشون رو با نرم افزار یا دستی اورکلاک نکرده باشن و دقیقاً شرایط مشابه کارت شما داشته باشن و برند کارت ها هم یکی باشه.(این روش رو مطمئن نیستم برای فهمیدن سلامتی کارت هست یا فهمیدن گلوگاه یا هردو ولی متوجه شدم اگه گلوگاه وجود داشته باشه میتونه امتیاز رو بیاره پایین)

2. تست دمای کارت و CPU و چیپست های مادربورد و هارد

3. درایو C و درایوی که بازی توش نصبه ، فضای خالی قابل توجهی داشته باشه.

4. بررسی بروز بودن درایور کارت گرافیک و بروز بودن خود بازی O.o

5. بررسی مصرف منابع سیستم بخصوص پردازنده و رم در بازی و خارج از بازی.

خوده بازي تست بنچمارك داره با دو تنظيمات مختلف امتحان كردم . نتيجشو شما ببين شايد يك برداشتي بتوني كني

عكساشو با چند تست ديگه ميزارم فعلا دارم تست هارو انجام ميدم

لینک به دیدگاه

علاوه برمواردی که دوستان اشاره کردن٬یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار برنرخ فریم دهی استفاده از ssdهست که به احتمال زیاد شما ندارید؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، mehdysms گفته است :

TheDivision_2016_10_21_10_51_52_82.bmp

این در تنظیمات Meduim هست 

ویرایش شده توسط Matin96D
لینک به دیدگاه

سلام. بنچمارک کامل بگیرید مثل این:http://www.3dmark.com/3dm11/9287330

باید نتیجه بنچمارک شما در حالت معمولی -  که بوست فعال نباشه - نزدیک به لینکی باشه که دادم.

در مورد SSD که دوست عزیز اشاره کردن ، تو یوتیوب کلیپی دیدم که تو بازی GTA V نزدیک به 10 فریم تفاوت وجود داره بین هارد معمولی و SSD

البته تو فروم های خارجی SSD رو برای بازی های open world توصیه میکنن و میگن تو بازی های دیگه تاثیر چندانی در فریم نداره و فقط زمان لودینگ بازی رو کوتاه میکنه.

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/30, 09:41:56، Aryanath گفته است :

دوست عزیز به خاطر CPU شما هم میتونه باشه . سی پی یو شما یه سی پی یو میان رده به حساب میاد در صورتی که اگر 6600K داشتید و Over Clock میکردید شاید خیلی بیشتر از اینها فریم میگیرفتید اگر 6700k اورکلاک شده داشتید که دیگه توی بهشت میبودید . قدرت سی پی یو هم توی فریم تاثیر به سزایی داره و فقط گرافیک نیست .

الان نگاه کنید تستی که خودم گرفتم رو . 

cpu به صورت کامل کار نمیکنه  نمیدونم مشکل از کجاست 

هم cpu هم Gpu 

تست ها رو نگاه کنید

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/29, 23:51:44، StarKilleR گفته است :

دوست عزیز اونا با سی پی یو 6700 یا 5960 بنچ میگیرن و مال شما ضعیفتره و بعضی از سایتها از شرکتها پول میگیرن و کارتو اورکلاک میکنن تا فریم بالاتری نسبت به رقبا ثبت کنن ، تنظمیات بازی و عوامل دیگه دخیل هستن ، شما درایورتو به آخرین نسخه آپدیت ان شا ا... که مشکلت حل بشه البته قبلش درایور قبلی با برنامه DDu تو سیف مود پاک کن

دوست عزیز بنچمارکی که از خود بازی میگیرم  نشون میده cpu به صورت کامل کار نمیکنه نمیدونم مشکل از کجاست ( تو تاپیک تست ها هست )

در حالی که باید کار کنه هم cpu هم Gpu

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یه مطلب دیگه ، بنچمارک های منتشر شده به صورت میانگین هستن ممکنه تو صحنه ای 70 فریم بگیری تو صحنه دیگه 50 ، طبق اطلاعاتی که گذاشتین با 5960 بنچ گرفته شده که چند برابر قویتر از سی پی یو شماست و ضمناً فرکانس سی پی یو شما خیلی پایینه و عموما با رم 16 بنچ گرفته میشه ، احتمالاً ایراد از درایور کارت گرافیک و پایین بودن فرکانس هستش و حتماً تو سایت بنچ گیری تنظیمات هم مشاهده بفرمایید

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، StarKilleR گفته است :

یه مطلب دیگه ، بنچمارک های منتشر شده به صورت میانگین هستن ممکنه تو صحنه ای 70 فریم بگیری تو صحنه دیگه 50 ، طبق اطلاعاتی که گذاشتین با 5960 بنچ گرفته شده که چند برابر قویتر از سی پی یو شماست و ضمناً فرکانس سی پی یو شما خیلی پایینه و عموما با رم 16 بنچ گرفته میشه ، احتمالاً ایراد از درایور کارت گرافیک و پایین بودن فرکانس هستش و حتماً تو سایت بنچ گیری تنظیمات هم مشاهده بفرمایید

مطلب اولتون درسته . مثلا تو صحنه های پیاده روی 60 فریم هست 

تو صحنه های  شلوغ 50 فریم هست .

کارت گرافیکم درایورش  بروز هست هفته پیش گرفتم 

شاید مطلب سوم درست باشه فرکانس کمه cpu 

به نظرتون با OverClock درست میشه ؟

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/29, 21:14:40، mehdysms گفته است :

منطقی ترین پستی که تا حالا دیدم!!!!!!

لینک به دیدگاه

سیستم عاملتون چی هست؟

از نظر من ربطی به پردازنده و رم و SSD نداره.

970 کارتی نیست که پردازنده i5 6400 ,و i7 6700k تفاوتی در حد 20 فریم توش ایجاد کنه.

رم هم فوق فوقش یکی دو فریم تاثیر داشته باشه.

SSD هم که کلا ربطی به فریم نداره.

شاید درایورتون درست نصب نشده؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...