رفتن به مطلب

راهنمایی در رابطه با خرید کولر گرین

Recommended Posts

درود به تمامی عزیزان .

مشورتی میخواستم ازتون بگیرم :

سیستم من :

لوو ولتاژ cpu : 4790k

mainboard :giga z97 gaming 3

ram :gskil trident 16G 2666

و...

میخواستم یه خنک کننده برای سی پی یوم تهیه کنم (اهل اوورکلاک هم نیستم ولی با boost  تا 4.4 بردم) ، تا جایی که مطالبو مطالعه کردم متوجه این موضوع شدم که بهترین گزینه برام برند گرین و مدل گلیشر هستش .  حدودا 150 تا 230 میخوام  هزینه کنم . 

سوالم اینه ک دوستانی که این سی پی یو (4790k)رو دارن تا حالا یکی از این دو مدل glc120 ویا glc240 رو تست کردن ؟(کیسم یکم قدیمیه و برند متفرقه س ، فک نکنم بشه 240 رو توش جا داد ، اگه 120 جواب میده که بگیرمش ).

در کل میخواستم اختلاف دمای این دو مدلو ببینم ، البته تو سایت گرین تست گرفتن که تصویرشو پیوست کردم براتون  (با توجه به تصویر اختلاف دمای این دو مدل  زیاد نیست)که احساس میکنم آمارش نمی تونه خیلی واقعی باشه .

52 درجه تو فول لودبا سی پی یوی 4790k برای مدل 120 ، اگه حقیقت داشته باشه ک فوق العاده س (تفاوت زیادی هم با 240 نشون نداده): همانطور که گفتم به آمارو ارقام خیلی نمیشه اعتماد کرد ، گفتم شاید کسی تست گرفته باشه .

پیشاپیش ممنونم ازتون 

Untitled.png

ویرایش شده توسط vahidalyani
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز 

عملکرد خنک کنندها به پارمتر های متعددی وابسته هست ، این تست در شرایط دمای 25 درجه سانتیگراد محیط و  خاموش بودن پروفایل XMP برای مموری ها پس از 10دقیقه زیر فشار با برنامه OCCT گرفته شده است، امکانش هست به دلیل متفاوت بودن خصوصیات پردازنده شما از نظر ولتاژ و دمایی، کمی نتایج شما متفاوت باشه ولی در مجموعه اختلاف این دو مدل در این TDP در همین حدود هست، برتری واترکولینگ GLC240 در لودهای طولانی مدت و هنگامی که پردازنده تون اورکلاک می کنید یا اینکه از پردازنده های پر مصرف تر استفاده نمایید کاملا محسوس است!

اگر در کنار کارایی براتون نویز و صدای سیستمون مهم هست میتونید به macho hr 02 و ,در لول بالاتر  Le Grand Macho  هم فکر کنید .

لینک به دیدگاه

آقا من 240 گرین بستم خوبه ها. ولی  دورش که بالا میره واقعا صدا میده :| اگه کیستون برا کولرای ماچو جا داره  مدل جدیدش خیلی کولر قدرتمندیه. خیلی هم کم صدا تر خواهد بود از 240 تو دورای بالا

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...