رفتن به مطلب

Gigabyte GTX 980 ti Xtreme Gaming

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام . ببخشید می خواستم بدونم که همه جا نوشته این کارت دو تا 8پین و یک شیش پین داره ، درسته که اون 6 پین لازم نیست ؟ من پاورم Corsair vs550 هست و فقط دو تا 8 داره و نمی خوام که اورکلاک کنم ، به نظرتون جواب میده یا نه ؟ و یک سوال دیگه ، قیمت نوی این کارت چقدره ؟ خیلی متشکرم

ویرایش شده توسط Daniel110
لینک به دیدگاه

سایتش که زده دو تا 8 پین فقط. 

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5710#sp

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، Daniel110 گفته است :

سلام . ببخشید می خواستم بدونم که همه جا نوشته این کارت دو تا 8پین و یک شیش پین داره ، درسته که اون 6 پین لازم نیست ؟ من پاورم Corsair vs550 هست و فقط دو تا 8 داره و نمی خوام که اورکلاک کنم ، به نظرتون جواب میده یا نه ؟ و یک سوال دیگه ، قیمت نوی این کارت چقدره ؟ خیلی متشکرم

2 تا 8 پین میخوره کارت . اون 6 پین برای حالت LN2 هست که برای اور کلاک های بسیار سنگین با نیتروژن استفاده میشه و نباید وصل کنید

در ضمن من پیشنهاد میکنم که بیشتر از یدونه 8 پین استفاده نکنید و کارت ضعیف تر بگیرید چون احتمال زیاد پاور مشکل ساز میشه

لینک به دیدگاه

در 44 دقیقه قبل، MamadMedusa گفته است :

2 تا 8 پین میخوره کارت . اون 6 پین برای حالت LN2 هست که برای اور کلاک های بسیار سنگین با نیتروژن استفاده میشه و نباید وصل کنید

در ضمن من پیشنهاد میکنم که بیشتر از یدونه 8 پین استفاده نکنید و کارت ضعیف تر بگیرید چون احتمال زیاد پاور مشکل ساز میشه

خب پس پاور بهتر می خرم :||
دستتون درد نکنه ، ولی برای چی مشکل ساز بشه ؟

لینک به دیدگاه

در ضمن اینجا : http://www.tomshardware.com/answers/id-2679641/psu-good-gigabyte-gtx-980.html هم نوشته اشکال نداره

لینک به دیدگاه

کس دیگه ای نظر نداره ؟ در ضمن LN2 چیه ؟

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، Daniel110 گفته است :

کس دیگه ای نظر نداره ؟ در ضمن LN2 چیه ؟

پاور چون کارکرده هست میگم بهتره پاور عوض بکنید ولی از افراد با تجربه تر هم بپرسید شاید نیاز به ارتقا پاور نباشه . LN2  یک حالتی در کارت گرافیک هست مخصوص اورکلاک های سنگین و فقط در موقع اورکلاک شدید فعالش میکنند

لینک به دیدگاه

همون دوتا 8 پین کافیه. بعد پاورتون لب مرزه و مشکل ساز میشه یه 650 وات لازم داری واسه این کارت. نظر من اینه که کلا بیخیالش شی به جاش یه 1070 بخری هم ارزون تره و هم بروز تر و مصرفش کمتره لازم نیست پاور رو عوض کنین. 

لینک به دیدگاه

این کارت به صورت آک ارزش خرید نداره .

یه 1070 بگیری به نفعته .

پاور هم برای 1070 کافیه

لینک به دیدگاه

عزیز دیگه 980ti اکش خریدش خیلی موضوعیت نداره شاید. نسل جدید رو امتحان کنید.

لینک به دیدگاه

البته که نو نیست ! دست دومه ! چون آشنا دارم براش رسیده با گارانتی مناسب اگر خدا بخواد می خوایم با با چند تا چیز دیگه طاق (تاغ ، طاغ ، تاق) بزنیم . سوال پیش اومد برام که پاور هم بخرم یا نه . 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Daniel110 گفته است :

البته که نو نیست ! دست دومه ! چون آشنا دارم براش رسیده با گارانتی مناسب اگر خدا بخواد می خوایم با با چند تا چیز دیگه طاق (تاغ ، طاغ ، تاق) بزنیم . سوال پیش اومد برام که پاور هم بخرم یا نه . 

"تاخت" فک کنم کلمه اش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من نمیدونم قطعات دیگه شما چی هست

ولی خودم یک جی ۱ دارم که با مین معمولی و سی پی یو i5 و دو عدد رم با یک پاور ۵۳۰ گرین راش انداختم

هیچ مشکلی هم نبوده چونکه برق مصرفی کل قطعات حدود ۴۷۰ وات میشد

ولی چونکه لب مرز بود یک پاور ۶۰۰ وات تهیه کردم که خیالم راحت باشه

لینک به دیدگاه

سیستمم در امضام هست . چطوری پاور رو محاسبه فرمودین ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سایت گرین محاسبه گر داره

با گوشی هستم لینکش رو ندارم بدم خدمتتون

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، Daniel110 گفته است :

سیستمم در امضام هست . چطوری پاور رو محاسبه فرمودین ؟

http://www.coolermaster.com/power-supply-calculator/

لینک به دیدگاه

رم و سی پی یو چطور ؟ 
در ضمن گرین میگه 600 ولی کولرمستر میگه 550 !
و یک سوال ، پاور ماژولار سیم هاشو از کجا می تونم پیدا کنم و با چه قیمتی ؟ وقتی پاور رو میخری توی جعبه ش هست یا نه ؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Daniel110 گفته است :

رم و سی پی یو چطور ؟ 
و یک سوال ، پاور ماژولار سیم هاشو از کجا می تونم پیدا کنم و با چه قیمتی ؟ وقتی پاور رو میخری توی جعبه ش هست یا نه ؟

برای کولر مستر مدل دقیق گرافیک رو وارد کردید ؟؟؟

در هر صورت شما به پاور 600 وات و بالاتر نیاز دارید .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آخر سر نفهمیدیم این حسابرگها چجوری عمل میکنن ، سیستم خودمو تو کولرمستر 290 وات مصرف اما تو انرمکس 338 وات میاره

جالبه قبلش که دو تا هاردم کمتر بود یعنی حدود 15 وات مصرف کمتر حدود 275 وات طبق گفته کولرمستر ، پاور 430 گرین داشتم با خروجی 300 وات ریل شاخه 12 اما 2 هفته نکشید کم آورد ، قبل جمع کردن سیستم میخواستم 270x بگیرم به خاطر پاورم (قبل سیستم گرفته بودم) 750ti گرفتم که اونم پیشنهاد حسابگر گرین بود اما ...

980ti نزدیک 300 وات مصرف داره ، پاور سعی کنید خروجی 600 وات ریل به بالا بگیرید ، پاور خودتون کیفیت و خروجی  مناسبی نداره و به مشکل برمیخورین

ویرایش شده توسط StarKilleR
لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، Daniel110 گفته است :

رم و سی پی یو چطور ؟ 

سلام
محاسبه گر سایت انرمکس چون خودش تولید کننده هست به نظرم دقیقتره
http://www.enermax.outervision.com/PSUEngine

پاور فول ماژولار و غیره تمام کابلهاش همراهش تو جعبه هست. فقط باید کابلهایی که نیاز دارید رو به پاور وصل کنید.

همیشه پاور  تو 60-70%  وات اسمی بهترین راندمانو داره. به همین خاطر یه مقدار بالا تر میگیرن

موفق و پیروز باشید

لینک به دیدگاه

در در 1395/08/01, 16:50:46، WINNER گفته است :

من نمیدونم قطعات دیگه شما چی هست

ولی خودم یک جی ۱ دارم که با مین معمولی و سی پی یو i5 و دو عدد رم با یک پاور ۵۳۰ گرین راش انداختم

هیچ مشکلی هم نبوده چونکه برق مصرفی کل قطعات حدود ۴۷۰ وات میشد

ولی چونکه لب مرز بود یک پاور ۶۰۰ وات تهیه کردم که خیالم راحت باشه

سلام خسته نباشید ، الآن با اینقطعاتی که من دارم می دونم که صد درصد گلوگاه میشه ولی می خوام بدونم پاور هم بخرم یا نه ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله پاور بگیرید

خیالتون راحت باشه

لینک به دیدگاه

سلامی دوباره . ببخشید که تاپیکم درباره پاور و.... رفت ، به نظرم بتونم یه کیس هم بخرم.اگر یادتون باشه یه تاپیک درباره کیس ال-دیابلو زده بودم ، به نظرتون خریدش منطقیه ؟چون نه پاورش پایینه ، نه جا برای رشته های ال ای دی داره ، فقط هم 7 تا اسلات پی سی آی داره ، حتی مدیریت کابل هم نداره ، از همه بد تره خنک کننده آبی هم نمیشه گذاشت روش . ولی در عوض 3 تا فن 16 در 16 و یه فن 25 در 25 داره . نمی دونم چیکار کنم . البته اگر بگیرم پنل کناریش رو برداشته و به جاش شیشه میزنم که خوشگل تر بشه . قیمت نوش هم که حدود500 هست و فکر کنم تو ایران کلا دو-سه تا باشه . لطف کنین نظراتتون رو بهم بگین .کیس ، کیسه قدیمیه .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...